- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
CHIPman #10078 üzenetére
Firm visszaállítás elvileg megy onnan is mert fent van az origi, vagy ha a Mi Home-on keresztül csatlakozol onnan is leszedi - elvileg, mert egyiket sem próbáltam.
Az alap beállításoknál a féknél a max phase current biztos, hogy alapból magas értéken van, mert a súgójuk írja is, hogy az az érték 30A legyen, és alapból valami 60A-en van, tehát jó magas értéken... Amíg megadott keretek között maradsz (Sport módban Nominal draw-nak max 30A-t írnak több helyen is gyári vezérlővel, én 28-ra tettem) addig nem lesz gond.
Első körben olvasgasd a súgójukat, ott sok minden tiszta lesz és onnantól már olyan félelmetes az egész, mert ha tudod mi mit csinál akkor tudod ésszel állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest