Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz a tippeket, a felsoroltak vannak raktáron szerencsére.
Fűzfa forgó szerinted ezüst, vagy pl. bordó a jó?
Volt egy egyik felén lukacsos fűzfa is, szerintem az beszakadt, csuka jött vele az biztos, beszerzek megint akkor olyat.
Én meg nem vontattam gyorsan hogy legyen ideje az öregasszonyoknak is utolérni - ráfordulni, akkor ezen változtatok, kösz a tippeket.
Még annyi, hogy van wobblernél, körforgónál a balinoknál menő szín vagy ez hely- idő - egyedfüggő?
Illetve mástól is szívesen várnék balinos tapasztalatokat köszönettel (nem mintha a fentieket nem értékelném nagyra).mod: van pár popperem is, azok hasznosak lehetnek? Illetve sose használtam olyat, azt hogy kell ráncigálni?
-
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Oks, akkor tényleg, tán még az ablakból is látod

Valóban fura a beton közepén, de onnan "lentről" kicsit más, "csúcsidőn" kívül meg szinte egész barátságos, nyugis. Akadnak azért szép fogások, ha megnézed az oldalukat, de szabad a vásár
Na igen, ez egész más, ezzel nem tud versenyezni a panel

gban: Erről mintha már lett volna régen bejegyzés, tényleg itt van a szomszédban.
Nyáron 40 fokban biztos a mélyben vannak
-
A Zéé
addikt
balinra vékony minnow wobblerek, vagy hosszúkás, fűzfalevél alakú körforgó jó a nagykönyv szerint.
De nekem már sikerült kisebbeket támolygóval, meg klasszikus körforgóval is fogni, de tulajdonképp szinte bármivel meg lehet fogni őket, ha felszínközelben húzod a csalit.
Ami fontos, hogy tekerni kell, mint az állat, amilyen gyorsan csak tudod! A balinok nem állnak le egy helyen, meg bújnak el, cikáznak folyton a vízen, és a minél gyorsabb vontatás váltja ki náluk az ingert.Amúgy jól látnak, és igazi köcsögök tudnak lenni
Volt olyan peca, amikor álltam egy ilyen kissé magasabb parton a helyen, és láttam őket, 3-4 balin folyton ment előttem le-fel egy olyan 20-30 méteres szakaszon, néha az egyik kiugrott a "rajból" és odavágott a kishalaknak. A csalim is sokszor megkergették, de nem vágtak oda neki egyszer sem. -
válasz
galervin93
üzenetére
Nem messze van az újhegyi tótól a Gyömrői mellett Lőrincen is egy bányató.
Valaki írt róla, hogy amikor semmi nem jött mélyen, akkor látta, a helyiek vízköztről kapkodják ki a halakat.
Szóval valóban nem a kék módszer (jómessze jómélyre) a legjobb ezeken a kis városi bányatavakon. -
galervin93
addikt
Hogyne ismerném. Olyan közel van, hogy busszal tovább tart kis túlzással, mint gyalog. :-) Csak nekem ez a full panelos környezet picit visszataszító egy pecára, de mindenképpen ki fogom próbálni. Mivel mindenki befelé dobál a mélybe, szerintem én spiccel vagy match-csel a partszéli nádast fogom megpróbálni... Nem látom értelmét egy mély bányatavon a közepére dobálni. Vízközt meg hiába úszóznak az emberek, ha nem jó kaját használnak... Ezért akarok majd valami finom etetővel partszélen okoskodni, aztán lehet hogy nem lesz igazam, mert hát a parton meg nagy a nyüzsi... (bár talán már megszokták a halak) Talán még a pellet-waggler se lenne elvakult ötlet, minap is láttam egy böhöm koit a felszínen közlekedni. :-)
Addig is itt van mindjárt a holnap - Galgahévíz, Bika tó. Etető beszerezve, jó pár kiló, egy jó adag szemes, próbálok majd valami tartósabb etetést összedobni, mert elvileg sok a ponty, meg keszeg is akad benne, szóval a finom pickerrel könnyű, de nagy kosárral fogok majd dobálni. Reggelről még elsősorban etetővel, később egyre inkább szemessel (csemege, búza), esetleg ragasztva lőni is... Ez a terv, persze majd meglátjuk a halak hogy reagálnak. -
válasz
Interceptor
üzenetére
Ha már balinozás. (mindenki válaszának örülnék, több szem többet lát alapon)
Írogatom, állandóak a rablások nálunk de semmi nem jön pergetve. Azt mondják, balin rabol, pergetve meg gyakorlatilag csak csukát fogtam.
Hogy, mivel tudnám megcsípni a balinokat?
Milyen műcsalival, azt hogy vontatva, stb.
Próbáltam mindenféle wobblert, körforgót, twistert, gumihalat, és kevesebb kanalat.
Fonott helyett visszatettem a trabucco zöld csukás mono-t.
Volt hogy feltettem fluoro előkét - ennél pl. az a kétségem hogy nem zavarja a halakat a csali előtt mondjuk 1 méterrel érkező kapocs? -
Gyok2
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Üdv.
Írod, nemrég költöztél ide Kőbánya/Kispestre, a kőbányai/újhegyi tóról hallottál? Lehet nem is ismered, közben ott van tőled pár megállóra

-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
Külön lehet megvenni. Ott is 990 Ft a kosár külön, akár csak a HD-nál. Prestonnak igaz 1.290 a kinyomója, de legalább rendes, nem ilyen műanyag sz@r, amiből úgy kell kivarázsolni a kosarat. Ha megyünk majd dévérezni mutatok ilyeneket

Szerk.: davi: ez a pellet kosárba túl nagy. 1-2 mm-es pelleteket használunk általában method horgászatnál a kosárba töltéshez. Általános nedvesítési szabály, hogy annyi percig álljon vízben a pellet ahány mm az átmérője. Majd leöntöd a vizet, 15-20 perc pihentetés és jó lesz.
-
-
-
Steady74
Topikgazda
-
joe979
senior tag
Feedermania Jankovich Krisztiánnal. megosztotta Lábas Norbi horgász blogja albumát.
2 órája ·
Csapatunk legújabb tagja: Lábas NorbiInkább a Hollert vették volna be !
-
feco70
senior tag
Üdv! De jó is a Duna holtágán horgászni, tele akadokkal . Nem sokan járunk ide, de aki meg itt van, tiszteletben tartjuk egymás helyeit. Néha jön egy két vendég horgász, de hamar megunja. Mert aki nem dob az akadóba csónakból, annak esélye sincs.
-
joe979
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Szerencsére mostanában megúsztam az ilyen dolgokat, nem nagyon pecáznak a közelembe, igaz nem is jutok annyit ki . Pickereim kezdenek megsértődni, lassan már 10 hónapja nem voltam tavi duhajkodáson

Dunán meg csak spanglizós fiatalok jutnak ... " nem a térdelős fajta " -
golyós
addikt
Remekül vizsgázik a pisztrángos: nulla ponty.4 törpeharcsa amit Kevén idáig összesen 2db sikerült, most jön ha kell ha nem.
Be is fejeztem mára. -
-
csƵ
addikt
Ami viszont jobban zavar, hogy 16 mm-es pellettel és 2 db fűzött kukoricával is keszeget, kárászt fogok. Már nem tudok mit kitalálni...
-
vendingo
veterán
válasz
joe979
üzenetére
Én pergetéskor szoktam keresztbe dobni. Nem igazodok ki sokszor, hogy ez most feederezik, vagy simán fenekezik. Nem lehet eldönteni a bot állásából, hogy most merre is van bedobva. Sebaj, nekem a fonott bírja, feederes nem ellenfél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem az a halálom, hogy a dióverős látja, hogy húzom a halakt, erre elkezd dobálni az én helyemre. Nem szólok, odébb dobok 10-20 méterrel. Ő továbbra se fog halat, nekem meg mindegy hova dobok, jönnek sorban a halak. Ekkor összepakol és köszönés nélkül elmegy

-
vendingo
veterán
válasz
musli26
üzenetére
Felszíni sárga wobbler bejött (590ft)
Körforgóból a 3-4-es méret egész jó, elég gyorsan bepörög. sok csuukeszt és süllőt fogtam vele.Spinnerüket nem ismerem, csak sebile-t használok belőle, az egész jó, igaz nem ad több halat, mint egy kanál, vagy hagyományos kf.villantó.
-
Interceptor
addikt
Ilyenkor örülök, hogy én csak pergetek, könnyebb kikerülni ezeket a dolgokat
Bár ilyen kreténnel nem találkoztam még. Olyan volt, hogy mellettem 10 méterrel fenekezett az öreg, de az korrektül horgászott. Mellette volt egy fiatalabb szintén fenekezett, annak egy éppen a semmiből előtűnő(fáktól nem mindig lehet előre látni) kajakos szólt be elég agresszív hangnemben, hogy odafigyelhetne a dobásnál. Pedig ő is odafigyelhetne a horgászokra. Mindig próbálok figyelni rájuk, nem egyszer előfordult, hogy ha én nem tekerem a kelleténél gyorsabban kijjebb műcsalit(bár balinozásnál mindegy
) akkor bele eveznek a zsinórba, nem mindig látni be fáktól, hogy jönnek, ők viszont látják a dobást. Azt nem nagyon értem miért nem mennek az öböl közepén? A legtöbb kajakos ott megy, szerintem ott nagyon áramlás sincs az öbölben, de lehet tévedek. Megértem ha valaki kajakozni akar, de mindig van egy két szuper tahó közöttük, régen az RSD-n is beszólogattak horgászoknak napi szinten. -
MK VII
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi.

-
tween
őstag
Elképzelésem nincs én hogyan reagáltam volna le a helyzetet
Azért ugye tudod, még ha hülye is az illető és tökéletesen illik rá a jelző, hirtelen felindulásból nem hülyézünk le egy idegent
vagy legalább megvárjuk, míg ő kezdi a személyeskedést
Neked legyen több eszed, ha a sok agyhalottnak nincs mivel gondolkodni
Ismét drága ismerősöm idézem, egyszer csak kihal ez a korosztály 
-
golyós
addikt
Sajna mindig van ilyen.Még jó, hogy a két haverjának több esze volt

Kevén szerencsére a bojlis állásokon szoktunk feederezni, itt ketten kényelmesen elvagyunk a kollégámmal, a szomszéd állások 20-30 méterre vannak, nem lehet keresztbe dobni.( ha üres mellettünk akkor én szoktam azért).Uni pellet beáztatva majdnem készre, a parton dobok rá egy kis vizet és nyomás be.
Eddig mindig leöntöttem a vizet róla, most 80dkg-hoz adtam 3dl vizet, szépen felszívta de még nem tökéletes. A profik azt mondják ha leöntjük a felesleges vizet akkor vele együtt leöntjük az addig kiázott ízt, illatot.
Próba szerencse, szél lesz biztos de nem érdekel, bevetés van
-
musli26
tag
A Decathlonos wobblereken,körfogókon kiszoktátok cserélni a horgokat?
Elég erős horgok vannak rajtuk?
Köszi -
egykettő
aktív tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Elég sokat rendelek, az a tapasztalat, hogy ne a legolcsóbb szart vedd
olcsó húsnak híg a leve ott is. Vannak jó horgok de nem azok nem a legolcsóbbak, nem szokott gond lenni a horgokkal a kínai woblereken, ha olyan woblert veszel ami kínában márkás(bearking, allblue, trulinoya stb.) ezek kb. 2.5 - 3 dollárról indulnak. Az 0.5 -1 dollár közötti woblereken valóban szar a horog. Kerüld még a pakkokat, azokba rendszerint a legolcsóbb szarok vannak. Horgokból csak 3as horgot rendeltem eddig abból is olyat amit a kínai pecás facebook csoportba ajánlottak azok jók voltak teszteltem is őket súlyokkal. -
-
csƵ
addikt
válasz
golyós
üzenetére
Baloldalamon horgászott egy dióverős 0.40-es damilos agyhalott. Kb. 10 méter volt köztünk, én olyan 30 méterre dobáltam totál szembe magammal. Ő meg össze-vissza, gondolom frusztrálta, hogy egész nap egy kapása se volt. Tekerem kifelé, összeakad az övével. Aztán ki akart oktatni, hogy én hova dobjam. Nem a legszebben szóltam vissza neki, de hát ezt érdemelte. Másik botját is szedi ki, megint beszól, hogy arra is keresztet dobtam. Mondom az lehetetlen, mert kint van a horgom. Erre a másik szomszédja szól neki, hogy vele van keresztben. Kiszedi, majd bedobja úgy, hogy mindkét botomnak kereszt. Mondom neki, hogy ez megint jól sikerült, azt mondja, hogy direkt volt, mert szemtelen vagyok, meg mutogatott is. Visszaszóltam neki, hogy ne mutogasson. Kapás van, tekerem ki a halat, de ugye keresztben volt a zsinórja. Ő meg az erősebb kutya baszik elvén tekeri maga felé, mint a barom. Szerencsétlen hal a köztünk levő nádfalon lóg, mondom neki, hogy ne legyen már hülye. Erre leteszi s botot és átjön. Letettem én is, azt hittem, hogy pofán verem, de jött 2 társa és lecsitította. Nem vagyok egy lobbanékony meg egy agresszív ember, de nagyon kevésen múlott, hogy ne basszak neki oda.
-
Grillo
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Én ILYET rendeltem, az 5 csomagban egy hibás volt, amúgy jónak tűnik.
-
csƵ
addikt
Még egy ilyen utolsó tuskó barom pecással nem találkoztam...

-
golyós
addikt
-
FireFox1996
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
A horog olyan cikk, amit nem szabad spórolni.
És igen valóban nagyon gagyi horoggal vannak felszerelni a kínai ebayes woblerek. 2 újaddal simán összenyomod őket erőfeszítés nélkül. Végig le kellett cserélnem a horgokat. De maga a wobler nem is rossz. -
galervin93
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Feederre még éppen jó azért az idő. Mást én sem vinnék ki.
Tegnap voltam baráti koca versenyen, úgy lettem második, hogy egy másfeles pontyot szák mellé dobtam. :-))) Kellemetlen ügyetlenségemet az első helyem bánta. De van kifogásom - évente csak 1-2 alkalommal gyűjtök halat, így nincs meg a rutin. :-D
Kedden meg pár munkatárssal nézünk ki, igaz csak 4-en leszünk, így meg kell küzdeni majd a dobogóért. :-) Mondjuk fürdőkádra megyünk (horror áron...), de nem baj, egynek elmegy, legalább a kis 270-es pickert megdolgoztatom (egyenpotykák vannak a vízben). -
vendingo
veterán
Én már rég nem nézek időjárást, teljesen felesleges. Még aznapra se tudnak pontosat mondani, nem hogy napokkal későbbre.
Hajnalban magamtól szoktam kelni. Ha rossz idő van, akkor visszafekszek, ha jó, akkor iszok egy kávét, aztán indulok. Ha közben eső vagy szél lenne, akkor szép lassan elkezdek csomagolni. -
-
Steady74
Topikgazda
válasz
golyós
üzenetére
Beteg az ár, beteg a koncepció. Ha már long cast: miért nem csinálta mrg azt amit (talán) a Frenzee: a kosár elejét felhúzza, kvázi a nagy erejű becsapódás esetére (long cast) megvédeni az etetőanyagot.
Kipróbáltam az Aqua pelletet úgy, higy fele mennyiségű vízzel locsoltam meg, összeráztam és hagytam fél órát. Tökéletes! 30án Tereskén próba lesz.
-
DonThomasino
veterán
Olcsó 50db os ebay es kínai horgot próbált már valaki ?
[link]Kínai wobler ről hallottam hogy nem a legjobb a horoggal is ez a helyzet ?

-
vendingo
veterán
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Szerintem elírták az árát. a 2-es nem kéne elejére, ez pont 990-et ér.
Drágább mint a preston

-
golyós
addikt
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
3e 2 kosár?

Margit, normális??
Nem tudom miről másolta, talán Fox?
Maradok az 500 ftos Nevis kosárnál, amúgy is jön a meleg, váltok bordásra. -
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
már meg is lehet venni:[link]
-
vendingo
veterán
Elegem van ebből a böszme szélből, meg abból, hogy mindig hétvégén van rossz idő!
Hétköznap amikor végig dolgozok, fele ennyire se szokott fújni, meg meg lehet dögleni a melegtől. Nem csak horgászni nem tudok, a szabadba se kívánkozok ki, ezért megint lesz egy jó napom a gép előtt.
Még a ház körüli munkát se tudom elvégezni, fűnyírás...stb... -
MK VII
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem...
Ez egy újabb sarc amiből fizetik a gondolkódókat odafent, hogy, hogy lehetetlenítsék el mégjobban a pecások helyzetét. -
csƵ
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen, ha ez megvan, akkor válthatsz területi jegyet, és vehetsz napi jegyet.
-
DonThomasino
veterán
Valaki megerősítene ...
2000 éves államijegy 200 éves fogási napló
2000 MOHOSZ éves díj
kb 3000 körül éves tagsági díj
össz:7200Ez az amivel minden évben számolni kell ?

-
Nerazim
őstag
válasz
LazacX
üzenetére
Köszi még1x a részletes beszámolót. Valahogy a rakóbotos horgászás sose vonzott, talán félek a bénázástól, hogy azzal a nagy bottal nem boldogulnék a hal meg elmegy közben, megölne az ideg.
Viszont amiket mondtál a bolórol azokat kipróbálom. Eddig mindig csak a part közelébe 6-7-8 méterre a nádszéltől próbálkoztam nem sok sikerrel. A mederfeneket még nem probáltam, de most már kifogom. Azt viszont továbbra se tudom, hogy a medertörést amiről mindig olvasok minden szaklapban hogy lehet egy 6 méteres bolóval feltérképezni és megtalálni a megfelelő helyet. Kiváncsi lennék a Keleti medrének egy metszetére hogy hogyan is nézhet ki h lenne legalább valami halvány sejtésem, mert néha úgy érzem csak a zavarosban halászok
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ez jó!

-
joe979
senior tag
válasz
zsola32
üzenetére
SERIE WALTER POWER CARP 8M PACK
40 ropi, alku nincs

-
MK VII
veterán
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Tudod, hogy hányszor megkapjuk mi ezt fattival?

Sok szűkéletű (nem tudtam jobban kifejezni) nem érti mit lehet a pecában szeretni. Unalmasnak tartják és időpazarlónak, minket meg bolondnak.
Az ilyeneknek nem is kell magyarázni, úgy sem érti meg. Témá kell váltani.

-
BlackmMmDog
senior tag
Egy horgászkönyvbe találtam:
A horgászbot olyan eszköz,amelynek egyik végén egy horog,a másokon egy bolond van.
Remélem senki nem veszi magárra

-
zsola32
őstag
talán még nem volt linkelve: SERIE WALTER POWER CARP 8M PACK
Mit szóltok hozzá?
[link] -
LazacX
tag
válasz
Nerazim
üzenetére
Továbbra is azt mondja hogy a Keleti rakós víz. Ő maga ha nem versenyezni hanem csak egy univerzális keszegezni való botot venne, akkor 9.5-es rakóst használna. Bolóval és spiccbottal is el lehet lenni ha van olyan hosszú, hogy megállított úszóval a horog a medertörés alján van. Feltehetőleg a víz lassúsága miatt ez messze jobb a többi módszernél. Erre általánosságban 8 m-es botot mond. Előfordul hogy 7 m-es is elég lehet, pl. az újvárosi zsilipnél jobban ki van marva a partoldal, de már az alig lentebb lévő új versenypálya alján kevés. 6 m-esre keveset mond ilyen felhasználásra. De ha ez van, akkor ezzel kell gazdálkodni: Ki kellene próbálni hogy ezen a távon azért működik-e a spicc alatti horgászat. Előfordulhat hogy igen, főleg konkurrens etetés hiánya esetén. Ha nem, akkor a medertörésen, amennyire lehet, visszatartással vezetni, vagy szabadon úsztatva. Ezek is adnak halat, csak kevesebbet és főleg apróbbakat. A keleti az ívóhelyek 99%-os hiánya miatt halszűk víz, meg kell dolgozni pár kiló halért is.
A csapatuk nem bolós, de van egy versenyző, aki nagyon ügyes ebben, és van egy terület, amiben a keletin a boló mégis veri a rakóst: ez a szemközti nád előtti bogarászás. Nyilván kell hozzá sok gyakorlás, bolóval nem egyszerű dobni, de nagyon messze nem is kell: itt kb. 25-26 m széles lehet a víz. A vízmélység itt is jelentős, gyorsan mélyül, a hosszabb matchbotok sem alkalmasak fix úszóval ehhez a módszerhez. Néha meglepően szép bodorkákat ki lehet szedni így. Ennek pont az ellenkezőjét ajánlotta még a figyelmedbe, az innenső oldalon lévő nádfal átbogarászását. Ez versenykörülmények között nem lehetséges, de maszek pecánál igen. Nyilván akkor, ha nem víkend házaknál úsztatsz, és mindkét oldalon vízbe fejest ugró fürdőzők vannak. Erre persze matchbot is alkalmas lehet, de a csalivezetés miatt a 6-os bot hibátlan. Lapos úszókat javasol, már csak a könnyebb ólmozás miatt, a keletin szükséges a finomkodás. Teherbírásra 5-6 g-os lapos úszók a javaslatai, ezeket már éppen meg lehet állítani. Néha kellhet egy-két g-al nehezebb. Ez nyilván csak az itteni sodrásra igaz. Sajnos a középső, újvárosi szakaszon kerülgetni kell a törpéket.
-
Steady74
Topikgazda
Kedden megfaggatom az Ezerszigettavat.. Van aki esetleg jönne?
-
-
válasz
LazacX
üzenetére
Én azt mondtam, hogy a klasszikus bolognai botos horgászat nem úgy működik mint amit te leírtál. Mit jössz most ilyenekkel, hogy ismerem-e a keletit? Az összes finomszerelékes módszert művelem vagy műveltem már az életem során. Tudom, hogy mi mire való. Lehet használni másképp is egy bolognait pl úgy is, mint amit te említesz, de ezt a botot nem erre találták ki és nem ez a használat jellemző rá! A bolognai botos módszer kifejezetten úsztatásra, lassú úsztatásra illetve pillanatnyi visszatartásra lett kitalálva!
szerk: Egyébként azt soha sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy az adott helyen melyik technika adja a több halat (úsztatás, lassú úsztatás, teljes visszatartás). Ez mindig változik. Az sem mindig van érvényben, hogy a teljesen megállított szerelék adja a legnagyobb halakat. Sokszor valóban így van, de egyáltalán nem mindig. Tapasztalat.
-
tween
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Igen, nappal, voltak rá szép példányok is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Video digitalizálás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)