Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4l!nt
aktív tag
Nanofilból ezek a 0.10 körüli méretek valóban olyan vékonyak? 0.20-as mono helyett egy fele olyan vékony nanofilnak jobbak lesznek a dobási tulajdonságai?
-
B4l!nt
aktív tag
válasz vendingo #22956 üzenetére
Vannak kimondottan fogós kínai woblerek, érdemes próbálkozni velük.
Alin 2$körül elég sok típus van, ha gondolod küldök pár bevált típust.Igen 40es Blue Arc-al dobáltam sokat fonottal, nem volt vele gond, jól bánik vele. Egy idő után a zsinórvezető görgő csapágya kezd gyengülni de azt ki lehet cserélni a dobban találhatóra és akkor egy darabig megint jó leszel. Fonottból mindenképp ajánlom ezeket: ez, vagy ez árban töredéke az itthon kaphatóaknak és nem sokkal marad le tudásban egy Power Pro-hoz képest. Ha utánanézel van 100, 300 és 500 méteres kiszerelés.
-
B4l!nt
aktív tag
válasz musli26 #26163 üzenetére
Színét eleinte engedi, kicsit vastagabb mint ami rá van írva, mint minden fonott Lehet elég az egyel kisebb méret is átlagos pergetésre.
Tartóssággal nincs gond, de ha kell akkor cserélem 4 havonta, még úgy is sokkal olcsóbbra jövök ki mint egy márkásnak nevezett fonottal. Ajánlott szerintem.ui.: KastKinget még nem túl rég használom, de a hasonló árban lévő Goal már régóta bizonyít (0.12es van nekem).
[ Szerkesztve ]
-
B4l!nt
aktív tag
válasz zsola32 #26841 üzenetére
Szia. Igen, ez van. 30-as (44g) haldorado method kosár, 50es nevis műanyag kosár vagy 35ös pelet feeder kosár nagyjából az optimális 20as zsinór, 18as fonott dobóelőkével, olyan 90 méterek menni szoktak de távdobás ügyében még ismerkedem a bottal Ponty jött már 15-ig vele de a kisebb 2kg körüliek is meglelően szépen dolgoztatják.
-
B4l!nt
aktív tag
Régi botos témához: Daiwa Shogun pergetőt ismeri valaki? Szintén 2000es évek eleje, nem mai technológia de imádom
Ma megérkezett a 0.07es Kastking fonottam (aliexpress), na ez végre tényleg vékony. UL botra ideális lesz, ajánlom bátran aki ilyesmit keres. -
B4l!nt
aktív tag
válasz hermanyi #32586 üzenetére
Szia.
Malomvölgyi I-es (kökényi) és II-es (keszüi) van egymás mellett. Előbbit jól ismerem, viszont vasárnap 2ig pontyfogó verseny van, nem lehet horgászni.
Mind a 2 tó szép környezetben van, körbe kerékpár, túra út ezért a legtöbb helyen szűkös sajnos a hely (ha jól láttam rakózol?). Átlag pontyból elég jól lehet fogni, mellette kevesebb keszeg, több kárász, illetve erős csuka állomány van. Mélység 1.5től 6méter a gát felé haladva.
Ha tudok még segíteni valamiben kérdezz -
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok.
Aki vett ausztriában aqua pelletet azokhoz lenne kérdésem:
25 eruo volt, illetve a bécsi lagerhausban vettétek? -
B4l!nt
aktív tag
Elég sok itt a feeder horgász, hátha érdekel valakit. Szerintem ennyiért jó vétel.
Shimano Ultegra 5500 XTD kuponnal most ~ 32500ft. [link] -
B4l!nt
aktív tag
válasz galervin93 #49120 üzenetére
Évek óta hasonló formában használom, nekem a kedvenc method kosaram
[ Szerkesztve ]
-
B4l!nt
aktív tag
válasz galervin93 #49130 üzenetére
Nekem ilyesmi van, kettőt kiad egy cső.
-
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok. Versenyládát szeretnék venni, eredetileg a decatlon csb competition ládát néztem ki de elég sok rosszat olvastam a minőségről. Nagy keresgélés közben [link] ezt találtam. 30as láb, kedvező ár. Sok információt nem találtam róla. Azt, hogy lehet kideríteni, hogy milyen modullal kompatibilis? Ezen kevés infó alapján mit gondoltok róla? Első láda lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest