Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz BlackmMmDog #37397 üzenetére
15 éves.. Mit vársz tőle? Még nem alakult ki benne az ellenszenv..
Megnézném a 20-dik szülinapi tortáját... Azon meg Walter megoldások felirat lesz és egy rakós bot..[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz Zoli bácsi #37366 üzenetére
Értelek.
Szerencsére nekem nincs gondom az apró horgok kötésével sem. Órás vagyok. Minden nap körömpiszoknyi alkatrészekkel dolgozom.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Zoli bácsi #37362 üzenetére
Te jó isten...
Mi ez a kőbalta?
16-18-cas horgot kössön 10-tes zsinórral vele.
Ekkora hajókampót egy remegőkezű csákányforgató is megköt..[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #37340 üzenetére
"Amúgy vannak áll accountjaim is még kémkedésre"
Kemény vagy mint a bilifüle. -
MK VII
veterán
válasz sityupityu #37169 üzenetére
Nálam a sárga/piros Ponty-Kárász és a fekete hideg vizes a favorit.
-
MK VII
veterán
válasz sityupityu #37027 üzenetére
Jobb minél előbb túl lenni rajta én azt mondom..
Tél előtt egy jó kis ágynyomó takony megalapozza az immunrendszert télre.
Én örülnék, ha most átmenne rajtam egy ilyesmi betegség.. -
MK VII
veterán
válasz Interceptor #37015 üzenetére
Na igen.. Igazad van..
Valamiért a nyári szezon maradt meg bennem a turistajeggyel kapcsolatban. -
MK VII
veterán
válasz Interceptor #37007 üzenetére
A sunyogás nem az én műfajom...
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz j.davidovics #37001 üzenetére
Egyben természetesen.. Úgy ahogy a természet megalkotta.
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #36965 üzenetére
No..
Veszprém topikból egy segítőkész fórumtárs felveszi nekem. Majd kiteszem ide a linket ahonnan el lehet érni/le lehet tölteni. Aztán akit érdekel lekaphatja onnan. -
MK VII
veterán
válasz Interceptor #36962 üzenetére
Én sajnos nem tudom rögzíteni, mert nincs a gépemben TV kártya, de talán meg tudok kérni valakit.
Megpróbálom. -
MK VII
veterán
Egy műsort ajánlanék nektek, ha alkalmatok van rá, érdekel titeket akkor nézzétek meg.
Ma este 20:30-kor a Fishing and Hunting csatornán a Balatoni nyár című műsorban Borbáth Balázzsal pergetnek. Nem tudom emlékeztek-e rá. Ő az akit említettem már nektek.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz hermanyi #36847 üzenetére
Pont akkor nem adnak egyáltalán újat, ha elhagyom.
Tavaly volt ebből kifolyólag mindenféle hivatalos vízügyi meg halgazdálkodási szervvel dolgom...
Egyetlen esetben adnak újat ingyen, ha viszek a rendőrségről papírt, hogy ellopták és a feljelentést megtettem, de akkor is csak területit. Az államit meg a tagságit/tagságikat újra meg kell venni.Mondjuk érthető az álláspontjuk teljes mértékben, mert ennyi erővel, ha valakinek betelik a fogási naplója tehát megfogta a kvótát bizonyos halfajokból akkor csak bejelenti ,hogy elhagyta és kér egy másikat, holott meg kéne vennie még egyszer az éves engedélyt, ha tovább akar horgászni.
Egy barátom tavaly azért vett két engedélyt, mert már májusra megfogta a pontyból kifogható mennyiséget. Hogy tovább horgászhasson vennie kellett még egy éves-t. Természetesen nem muszáj évest venni, lehet napijegyet is.Szóval ez van.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz hermanyi #36843 üzenetére
Nem pótolják...
Tavaly lefutottam már a köröket és nem pótolják. Egyetlen esetben pótolják, de akkor is csak a területit, ha viszek rendőrségi papírt, hogy bűncselekmény áldozata lett az engedélyem, tehát ellopták, mondjuk egy autófeltörés vagy akármilyen dologból kifolyólag. -
MK VII
veterán
No skacok.. Idénre elköszöntem a pecától..
A hely ahol tárolni szoktam a táskámat elázott és vele együtt minden horgászcuccom és az engedélyem is. Cafatokban van az egész.Tavaly elhagytam, de akkor még megvettem megint az éves-t. Sajnos nem pótolják, hanem meg kell venni mindent ugyan úgy. Pont most mikor beindultak a süllők... Fatti éjjel megint fogott 3db-ot.
Jövőre már lehet ki sem váltom... Rám jár a rúd.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Jaaa... Igen.. 30 cm volt itt is aztán pár éve felemelték 35-re, de nem bánom, meg szerintem sokan nem bánják. Legalábbis akiket én ismerek teljesen egyet értenek vele.
2-3 nyaras pontyokat telepítenek általában a Balatonba, most nemrég is volt két telepítés is.. Rengeteg pontyot telepítettek. És ezek a 2-3 nyaras pontyok pont 35 centi körül vannak. 33-38 cm.
Mondjuk az is korrekt, hogy ilyenkor telepítések alkalmával ugye a telepítés helyszíne közelében meg is van tiltva a vadászat 1-2 napig. Viszont után mintha osztódással szaporodnának az ellenőrök. Ilyenkor rámennek szépen a horgászokra, mert még sok ponty a part közelben tanyázik, ismerkedik a területtel aztán a 34-gyes kifogott és elrakott pontyokra szépen rámennek.
Hallottam egyik horgásztól, hogy szerinte pont azért telepítenek ilyenkor és jönnek az ellenőrök mint a hangyák, hogy büntethessenek... Én erre csak annyit mondtam neki, hogy aki nem jár tilosban annak nincs félnivalója... Nem kell eltenni a 34-gyes potykát és kész.. Sőt.. Legyen inkább plusz 3-4 centi és akkor az a biztos.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Természetesen csak élőhalas csalizásnál van tiltva a hármashorog, elvileg azért, mert, ha méreten aluli van kifogva akkor ne sérüljön annyira, hogy ne lehessen visszadobni. Egy hármashorgot elég nehéz torokról kiszedni, ha nagyon benyeli... Legtöbbször a sima szimpla horgot is úgy szoktuk kiszedni, hogy bent hagyjuk.
Ha mélyen van akkor csak leakasztjuk a horogelőkét a forgóról aztán mehet egy másik fel a szerelékre, aztán otthon pucolásnál meg kiszedjük belőle.Igen.. A Balatonon 10kg vagy 70cm a korlátozás a pontyra. 10 kiló fölött is el lehet hozni a pontyot, ha egy darab. Ha kettő vagy 3 akkor maximum 10 kg, de, ha egy akkor is olyan 12-13 kilóig még engedik, hogy elhozd, de fölötte azért már beszólnak... Szóval egy-két kilót pluszban még engednek.
Mondjuk tizen x kilós pontyot már tényleg nem szívesen eszünk meg mi sem... Balatoni pontyból szerintem olyan 4-5 kilóig van még jó ize.. Amit tavasszal fogtam 6,48kg-ost már az is elég zsíros volt és olyan nem avas zsír íze volt. Szóval legközelebb már el sem hozom szerintem a 4-5 kiló fölöttit, ha egyáltalán fogok.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
Amíg ilyen kommentek vannak egy ilyen hír alatt addig ne csodálkozzunk, hogy ennyire "le van szarva" módon kezelik sokan ezt a dolgot..
Semmi sem szent már az embereknek.. Átgázolnak mindenen és mindenkin, hogy előrébb jussanak és minél több pénzt tudjanak bezsebelni az életükben. -
MK VII
veterán
Unokaöcsémmel jövőre mi is veszünk egy felfújható katonai vagy valami masszívabb fajtát amit még autó tetejére fel tudunk tenni.
Pici gyerek korom óta mindig csónakból pecáztuk fattival, azóta is van csónak, de apu jár vele.
Én már külön utakon járok, de hiányzik a csónak.
Szóval, ha találtunk valami megfelelőt majd jelzek.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz zsola32 #36672 üzenetére
Csukán felbuzdulva lementem egyet én is pergetni almádi mólóra...
Kétfarkú twisterre jött egy rávágás... 3 órát pergettem... Semmi..
Az eső is esegetett..
Aztán olyan fél 2 felé elkezdett kicsit sütni a nap.. Akkor egy két balin rablás volt, de azok sem mocorogtak különösebben...Nem tudom mi van most a Balatonnal. Sokan mondják, hogy alig fognak süllőt.
Fatti is az utóbbi másfél hónapban kint volt 7x. Ebből 3x hajóval volt haverjával meg 4x csónakkal... 1db 1,20-as süllőt sikerült fognia. -
MK VII
veterán
válasz Zoli bácsi #36417 üzenetére
De szép hely... Megpecáznám... Blokkolnám!
-
MK VII
veterán
válasz jansky1 #36041 üzenetére
Úgy fűzted fel a horogra a kishalat ahogy az ábrán mutattam? Arról a szerelékről beszélsz ugye?
Nem tudom milyen horgot használsz, de a Gamakatsu Worm 36-on nyakban van 3 kis szakáll.. Az meggátolja, hogy rácsússzon a hal a horog öblére.
Nekem eddig nem volt ilyen gondom amit most írtál. Sosem csúszott be a horog a kishalba.Más.
Tegnap előtt leugrottam az alsóörsi új kikötőbe ahova kialakítottak 10 horgászhelyet.
Jó döglött volt a víz, azt hittem egy snecit sem fogok fogni.
Délután 3-tól este 7-ig úgy 2,5kg pont, se nem túl nagy, se nem túl kicsi dévért fogtam. Volt közte egy két szebb karika is.
Nagyon élvezetes volt a peca. Mindig volt tennivaló. Jó kis pörgős pecára sikeredett, a szemre döglött vízen a horgászat.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
No skacok...
Tegnap nem volt valami fényes.
Kiértem Tihanyba a moló után, bekevertem a több kiló kaját az úszózáshoz. Megcsináltam a szereléket a Bolognaira, addig egy fenekezőst bedobtam.
Kész lett a Bolo, második dobásra hínárba szakadtam. Jól van szarom le, többet nem kötözgetek.
Folytattam inkább a fenekezést. 2 gyönyörű nagy bodorka után a harmadik a hínarasban akadt le. Aztán jött egy kisebb forma.. 4 óra peca után untam meg a dolgot és összepakoltam.
Szeles volt az idő. El sem tudta dönteni, hogy honnan fújjon. Mikor leértem akkor balról jött az áldás aztán jobbról aztán szemből aztán megint jobbról még erősebb... Több akasztásom a hínarasban leakadt..
Sajnálom, mert szép bodorkákat tudtam volna fogni, ha az idő nem dolgozik ellenem.
Simán 2-3 szem csemegekukoricára jöttek.
Ez van... -
MK VII
veterán
No.
Lemegyek megkergetem a halakat... Majd este jön a beszámoló.
Remélem fogok jó pár keszeget.. Rám jött az úszózhatnék. -
MK VII
veterán
válasz FireFox1996 #35900 üzenetére
Mi gereblyét szoktunk egy hosszú bot végére rögzíteni és csónakból kipucoljuk a területet..
-
MK VII
veterán
válasz Kelvin #35896 üzenetére
Érdekes amit írsz.
Én életemben talán egyszer vagy kétszer fogtam balint pergetve, süllőt még sosem. Alapvetően ugye Balatonon, de a Galya patak Nádor csatorna összefolyásánál is szoktam régebben ami híres volt a csukáiról... Ott sem fogtam soha semmit.
Ellenben kishalas módszerrel eredményes vagyok. Régebben úszózós kishalas módszerrel csukázni is szoktam, akkor is eredményes volt a peca.
Máskülönben nem hiszem, hogy életkor függvénye bizonyos horgászmódszerek alkalmazása...
Igen látom a vigyort a mondatod végén.Majd most ősszel, tél elején, télen, többet leugrok mólókra pergetni aztán kitapasztalom, hogy mi a helyzet.
Tavaly december 24-én haver fogott egy 5,80-as csukát pergetve a füredi móló tövében.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
No.. Találtam egy két képet a csalizásról.
Szóval így fog kinézni, csak ugye nem hármashoroggal.
Élőhalra is alkalmazható természetesen, csak olyankor bedobásnál finoman kell dobni, hogy ne sérüljön a kishal.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz jansky1 #35891 üzenetére
Van aki éjszaka perget süllőre, vízközt, vízfelszínen..
Én fenéken horgászok rájuk. Aki perget az is fog, és én is.
Biztos megvan, hogy melyik napszakban inkább hol tartózkodnak, de alapvetően szerintem kb mindegy. Lehet ez a módszer és egy másik is eredményes..
Nekem a Balatonon ez vált be. Más vízen lehet, hogy más módszer a jobb.
Ahogy Interceptor írta, kísérletezni kell...
Egy lehetséges szereléket és módszert mutattam be. Próbálni kell. Ha nem fogós bizonyos vizeken akkor más módszert kell próbálni.(#35893) jansky1
Szívesen.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz jansky1 #35887 üzenetére
Az nem feltétlenül cél, főleg egy döglött kishalnál.. Mint már írtam, a ragadozók kutatnak a meder alján és szagra mennek... Kiszippantják az iszapból, ha esetleg picit elsüllyed.
Élő kishalas mutatványnál pedig ez az eszköz használható eredményesen. Ez segít neki vízközt maradni.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #35883 üzenetére
A kísérletezés természetesen a horgászat velejárója... Mindenképp kell kísérletezni!!
-
MK VII
veterán
A tirolifa arra való, hogy kitartsa a szereléket az iszapból. Mivel levegővel telített ezért függőlegesen áll a meder alján és a damil nem tud az iszapba süllyedni. Finomabb szereléket lehet összeállítani vele mint sima végólmos, nem csúszó szerelékkel.
Ha megengeditek bemutatom nektek Borbáth Balázst [link] [link]. Édesapám régi jó barátja és horgásztársa.. Én is már gyerekkorom óta tanulhattam tőle. Nagy szolgálatot tett a magyarországi horgásztársadalomért. A mai napig gyerekeknek szervez horgásztáborokat és tanítja az ifjúságot. Mellesleg ő találta fel a tirolifát. Ő gyártotta az első példányokat belőle.. Akkor még csak egy sima benzincső felhasználásával, aztán tovább tökéletesítette. Sajnos egyik Hokéves barátja lenyúlta tőle az ötletet és elkezdték sorozatban gyártani. Azóta lehetett Hokév boltokban kapni. Aztán elterjedt ugye mindenhol.
A leglexszikálisabb horgásztudással rendelkező ember akivel valaha találkoztam. -
MK VII
veterán
válasz Interceptor #35877 üzenetére
Régen mikor még nem okosítottak ki minket nálunk okosabb süllőző emberkék, addig mi is az élőhalazás hívei voltunk... A süllőnek tök mindegy, hogy élő vagy holt. De jobb a halott kishal, mert úgyis a fenéken keresgél szag után, döglött halakért. Éjszaka meg pláne szag után megy.
Mi meg is szoktuk taposni. De gondolom többen csinálták már azt. -
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
tudom tudom... a 3 éves Rozi szebbet rajzol, de így már láthatod, hogy miról beszélek...
Úgy fog kiállni a horog hegye mint egy gumihalból a jignek a horogvége csak nem hátulra hanem előre..
Ezt szépen beforgatja a süllő.
A kék a damil értelemszerűen és úgy húzod keresztül az egész előkét a kishalon...
Sosem esik le a hal és akad rendesen, ha kell.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #35864 üzenetére
Nézd csak... Beteszem ide is amit már zsola32-nek privátban leírtam... Hátha valaki merít belőle ötleteket.
Én és édesapám régóta ezt a szereléket használjuk, mert nagyon bevált.
Gamakatsu Worm 36-os horog...
Féderes műanyag csúszó amire a tirolifa megy.
Felülről egy gumistopper alá egy gyöngy ütköző. Alulra ismét egy gyöngy aztán egy forgókapocs.
Horog előke hossza úgy 35-40 centi, hogy tudjon szórakozni vele a ragadozó és ne érezze a cájgot.
Csalizáskor a kapocsról csak le kell akasztani az előkét. Kishalfűzőtűvel ( ezt a képet találtam épp, ne hurrogjatok le a haldorádó miatt ) a kishal feje mögött a gerince egyik oldalán bebököm a hegyes végét aztán a gerince mellett végigtolom és a farka előtt a horog szárának a hosszától függően ( teljesen tűnjön el a horog a kishalban, mert a Worm 36 végénél van két három kis fog ami a hal húsába beleakad és dobásnál nem csúszik le) kitolom. A kampós végébe beleakasztom a horogelőke hurkát ( de hülyén hangzik ) és áthúzom a kishalon az előkét. Ilyenkor a kishal feje mögött csak a horog öble lesz kint a testéből. A süllő/ragadozó szépen beforgatja a szájába a kishalat és 10-ből 9x eredményes a kapás, ha nem sieti el az ember.A Fenti gumistoppert pedig a bot hosszához illetve ahhoz, hogy mekkora eresztéket tudok állítani a kapásjelzőnek, tereptől függ, beállítom. 60-100cm eresztéket szoktam hagyni, hogy tudja vinni szépen a ragadozó és nyelhesse a halat anélkül, hogy megérezné a szereléket.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #35857 üzenetére
Nekem mikor elfogy a snecim vagy apró halam olyankor, ha épp keszegeztem akkor dévérből vagy valamilyen keszegféléből vágok fel csíkokat és az megy a horogra... Sokszor jobb is mint a sneci, mert árad belőle a vér meg hússzag.. A belében meg is szoktam forgatni a szeletet, hogy jó büdös legyen...
Bármennyire is fura van amikor jobban fogok haldarabokkal mint egész kishallal... -
MK VII
veterán
válasz sityupityu #35842 üzenetére
Na igen... Teljesen ellehetetlenítik a pecát.. Nem irigylem azokat akiknek olyan helyen kell pecázniuk és sajnálom is, hogy sok vízterület ennyire "fertőzött"...
Bízom benne, hogy a természet helyrerakja önmagát.. -
MK VII
veterán
válasz sityupityu #35840 üzenetére
Természetesen én csak a Balatonról tudok nyilatkozni, mint azt meg is említettem...
Ha én véleményt nyilvánítok ilyesmi témában azt csak és kizárólag a Balatonra értem... Nem járok máshova egyáltalán. -
MK VII
veterán
válasz Grillo #35838 üzenetére
Megmondom őszintén nekem a gébekkel nincs bajom. Tudom kártékony halfaj, de, ha visszaemlékszem 10-15-20-30 évvel ezelőtt sem fogtam kevesebbet vagy többet mint mostanában. Szóval szerintem nem rossz a helyzet... A Balaton elég nagy vízterület ahhoz, hogy azért egy normális ökoszisztéma fenn tudjon maradni és ne szaporodjanak túl a kártékony halak...
Kősüllőt mondjuk többet el tudnék képzelni, mert az egyetlen természetes ellensége a törpeharcsának és megelőzhető lenne, hogy túlszaporulat legyen belőlük...[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz FireFox1996 #35795 üzenetére
Tihanyban mellettem büntettek meg egy 17 éves srácot aki elugrott pisilni és addig a nagypapája maradt ott a botokkal... Ugye, ha elmész a botjaidtól akkor ki kell tekerni a vízből.
No.. Őt 30 ezer forintra büntették, mert 3 percre őrizetlenül hagyta a botjait. Plusz ráhúztak még 10 ezret a nem bekarikázott dátum miatt.. Mikor meghallottam az összeget odaszóltam a halőrnek, hogy rendőrt nem hív? Börtönben a helye a srácnak... 10 év fegyház!Szegény srác összepakolt és szinte sírva ment el a partról a papájával együtt... Valószínűleg egy életre elvették a kedvét a pecától.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz galervin93 #35754 üzenetére
Ezeket a dolgokat nem vitatom... Igazak...
Viszont.
Engem nem mozgat a feder meg a picker életérzés... Sőt.. El nem tudom képzelni, hogy én valaha is horgászni fogok ilyen botokkal.
Teleszkópos gyűrűs vagy kétrészes pontyozó. Na meg Bolognaival úszózás... Nálam ebben merül ki a húshorgászat..
Valószínűleg életbe lép a második megállapításom... Hogy én fogom fel túl egyszerűen a pecát..
Bár miért is bonyolítanám, ha nem muszáj..[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Ja mellesleg tegnap este fél 10 körül megjött a fogas. Mármint nem a folyosóra, akasztónak.
2,6kg csodálatos fogas.. Tihanyban partról. Jó nagy sneci volt a csali..
Sajnos képet nem tudtam készíteni róla, mert a telefonom 1 hete tönkrement...Előtte fogtam kettő törpét ami nem is volt annyira törpe. A jó 10 centis snecit simán beszipkázták.
Ekkorákat még sosem fogtam.(#35748) joe979
Komolyan ilyen dolgokra figyeltek?
Sosem érdekelt milyen botra milyen orsó... Jöjjön ki vele a hal, meg lehessen bedobni aztán onnantól kezdve felőlem énekelhet is közben, ha tud.
Szerintem túlspilázzák itt egyesek a pecatémát.
A másik lehetőség, hogy én fogom fel túl egyszerűen a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz FireFox1996 #35740 üzenetére
Csak, hogy meg ne lepődj. Van orosz és német nyelvű híradó is. Közszolgálati csatornán évek óta be van vezetve az idegennyelvű híradó később este vagy reggel, ilyen összefoglaló szerűen.
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #35412 üzenetére
Egy torta? Kinek az arcában landolt?
-
MK VII
veterán
válasz vendingo #35308 üzenetére
Huhhh.
Nem irigyellek. Jobbulást kívánok...
Én a tavalyi évben bepótoltam előre 3-5 év zakózását.
3x csattantam autóba, egyszer egy picit murvás betonúton kihajtottak elém, befékeztrm, de csúszott is ki alólam. Azóta is a bal térdemen ott a 3 heg. Persze rövid gatyában voltam. Na meg egyszer kilőtt alólam a motor, fordultam volna picit nagyobb gázt húztam mint kellett volna, betonszegélynek nekicsapódtam, jobb visszapillantót kikönyököltem.
Úgy szép az élet, ha zajlik. -
MK VII
veterán
válasz tomrRRR #35157 üzenetére
Szia. Ha ez nyugtat akkor a balatonon sincs kb semmi. Etetett helyeken lehet fogni pontyot, de amúgy a keszeg is alig.
Múlt hét előtti hétvégén voltam tihanyban éjjlre. 9-tól hajnal 4-ig fogtam 6db harcsát. 35 centi kürüliek voltak.
Keszeg 2db, azok is kukoricára. Gilisztára semmi. Meg vannak bolondulva a halacsok. -
MK VII
veterán
válasz FireFox1996 #35117 üzenetére
Bent már egy jó sört sem lehet meginni? Vagy kitettek, mert megfogtad a napi adagot?
-
MK VII
veterán
válasz tepenzed #35055 üzenetére
Nincs nyaralóm. Veszprémből járok le. Elég sok felé tudok menni szerencsére.
Van itt ponty, csak 120-150-re be kell imádkozni a szereléket és bojlival kell etetni. Második nap már van eredmény. Most keszegezni jöttünk, meg, ha 2 kiló körüli ponty jön annak is örülünk természetesen.Igen. Elég tiszta a víz. Nem is csippázom annyira, de majd estefelé talán beindul.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz FireFox1996 #35003 üzenetére
Jó ég.
Én sem vagyok az a túl finom szerelékes pecás, de ezár dúrva nekem is.
Ez olyan mintha Bazooka-val vadásznál vaddisznóra.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz FireFox1996 #34969 üzenetére
8 doboz giliszta??? Nálam az két éves adag...
De hát ebből is látszik, hogy mennyire más vizeken pecázunk. -
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz Devil Smile #34935 üzenetére
Akkor csak egyet.
-
MK VII
veterán
válasz Devil Smile #34932 üzenetére