Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
-
galervin93
addikt
válasz
B4l!nt
üzenetére
Én is filóztam, vajon hagyjak-e oldalt valamennyit a bordákból, de végül teljesen megszabadultam tőlük.
Lehet nem volt jó ötlet, meglátjuk így hogyan tartja az anyagot.
A gumis kosárra vagyok igazán kíváncsi, bár nagy távon biztosan nem működik, hogy a monofil nyúlását még egy plusz gumival is tetézem. Ellenben kisebb-közepes távokra (30-60 méter) talán jó lehet így tavasszal finomkodni.szerk.:
Berkley gumiszúnyog van valamelyik fővárosi horgászboltban? Soroksári Walterban nem volt tegnap... Talán mintha régebben még Újbudán láttam volna. Esetleg valami eldugott kisebb pecabolt? Kezdek kifogyni a munícióból.
-
mano660
tag
válasz
B4l!nt
üzenetére
... ha már Angling Direct, egy órája kaptam meg tőlük, a múlt héten (csütörtök) rendelt botot (Preston Monster Feeder 11' Light), és a Guru előkéket (0.13, 0.15).
A bot nagyon tetszik, főpróba (ha terv szerint haladnak a dolgok) pénteken.

-
zsola32
őstag
válasz
B4l!nt
üzenetére
természetesen
Orfű, Pécsi tó.
holnap lesz a pergetőverseny, ma is kint volt jónéhány csapat.
fél egyre értünk ki a párommal, az első másfél óra nem nagyon ment, ahogy néztem másoknak sem.
3 után kezdtek szépen jönni a halak, szinte mindenki fogott csukát. (volt aki négyet is)
aztán megjött az eső...pedig kint akartam maradni süllőzni, ez lett volna az első süllős estém. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem nagyon csúzlizok, de tuti ott gyártat mindenki, csak meg kell találni.
Lehet nem volt jó ötlet, meglátjuk így hogyan tartja az anyagot.

szűkös a családnak a felszerelés miatt a hely . Szóval húshorgászat amire készülök (feeder)
Steady74