Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
Ti ilyenkor nem horgásztok, szép köveseket lehet nálunk ilyenkor fogni, az öbölben. Persze sok a kicsi is, meg láttam fogtak pontyot is. Igaz ma nagyon jött a víz, de még igy is jó volt.
-
feco70
senior tag
válasz sityupityu #36737 üzenetére
Ez igy van, a gumicsónakot az első turistahajó hulláma felborítaná.
Amugy akinek van egy kis kézügyessége, csinálhat maga csónakot, sokkal olcsóbban mitha megvenné.
Én se gondoltam volna, de két kolégám nekiált, és hamar kész is lett. Minden le van írva a neten, azóta már csináltak még kettőt. -
feco70
senior tag
válasz sityupityu #36720 üzenetére
Engem is csak a süllő mozgat, na meg néha a csuka, de a pergetés nem az én műfajom, valahogy nem érzem.
-
feco70
senior tag
válasz sityupityu #36711 üzenetére
Akadóról akadóra járok én is, csak éppen úszóval halszelettel. Imádom ezt a horgászatot, és tényleg valamelyik akadó, tele van kősüllővel. Nálunk még nem igazán indult meg, de már pár süllőt fogtam.
-
feco70
senior tag
válasz sityupityu #35476 üzenetére
Nálunk se az öböl, se a dunán nem megy semmi.
-
feco70
senior tag
válasz Szeszkazán #35326 üzenetére
Mintha mondta volna,
hogy egy kilós is van. De majd megkérdezem -
feco70
senior tag
Nyílt egy horgászbolt érden a melóhelyem mellet AQVA néven. Van náluk aqva pellet, azt hittem ez az Osztrák, de nem, azt mondja a tulaj ez Dán és jobb minőségü, és ugyan annyi az ára. Sajnos nem tudtam tovább érd,
mert mennem kellet.
Egész nap gyártják a bojlit az udvaron, van olyan illat -
feco70
senior tag
Bakker pedig de jó motorral száguldozni
-
feco70
senior tag
A multkor már láttam párat felfordulni, hátha elviszi a kórság
őket.
Jobbulást, vendingo[ Szerkesztve ]
-
feco70
senior tag
Sajnos a törpék tönkre teszik nálunk is a dunai öbölt. Tavaly nem találkoztam velük, de melletünk van egy kavicsbányató, a vizet engedték le, onan felhőkbe hömpölyegtek a törpék. Mindegy hova álok csónakkal, mindenhol az jön. De most már a befolyónál kint a dunán is az jön.
Még a végén a duna is tele lesz. -
feco70
senior tag
Mi úszózunk az öbölbe, csónakból a kemény akadóba. Csak is vastag zsinórral és aránylag nagy horoggal. Ezeket
a dunai pontyokat csak igy tudjuk megfogni, nem jönnek ki a nyílt vízre. -
feco70
senior tag
Végre jön egy kis víz a dunán
-
feco70
senior tag
Pár éve a dunán, az etetésünkön, ahol fogdoztuk a pontyokat, velencéről jött egy versenyző srác. Megkért minket, hogy had próbálja ki a rakóst, ott volt egy délelőtt. Jó volt nézni ahogy szedte ki sorba a pontyokat, mi még néztünk mint a moziba. Igaz öt kilósnál nagyobbat nem tudott kivenni, így is nyúlott a gumi a franc tudja meddig, ahogy robogtak be a nyurgák. Mennyivel könnyebben felvették a vékony szerelést, mint a mi durva fenekezőinket
-
feco70
senior tag
De jó, jövő hétre 40 fokot ír. Majd mi is tátogunk mint a halak.
-
feco70
senior tag
válasz golyós #33988 üzenetére
Erjesztett kukoricát írtam ajánlottam volna én is, anno sokat fogtunk a kunságin. De mivel megírta mije van,
a kukorica meg holnapra nem fog megerjedni. Áztatott buza is nagyon jó, felfüzni cérnára aztán a horogra.
(#33987) tomrRRR. Szerintem bármit kipróbálsz, azt én meglebegtetném mert könnyebben felveszi az amur. -
feco70
senior tag
Hajnalba lementem, egyet bedobtam pontyra, másikat süllöre. Kapás semmi, hétkor hazazavart az eső, dörgött vilámlott. Erre felhív a haver, hallotad a bojlisok az öböl tulsó végén, fogtak egy nyolc kilós süllöt bojlival
Kész voltam mint a matek lecke -
feco70
senior tag
válasz BlackmMmDog #33936 üzenetére
Igen egybe van, írásbeli aztán szóbeli.
-
feco70
senior tag
(#33914) hermanyi,(#33915) sityupityu. Márpedig mi nem hagyjuk, hogy ráüljenek az etetésünkre, távol vagyunk a parti horgászoktól, csak csónakból lehet horgászni. Nem azért főzöm a kukoricát, buzát, dobom a
drága pelletet stb, az álandó le motorozás. Aztán valaki oda ül, hát nem. Amikor még száz hely van, ahova odaülhetne és etethetne, de persze arra már lusta. De mint már írtam, csak pár emberke volt, aki probálkozott,
de aztán leszoktattuk róla. Sokan ide nem járna, mert nagyon akadós, és nem azt nem szeretik. -
feco70
senior tag
válasz musli26 #33911 üzenetére
Az ilyet meg tudnám folytani, nálunk is voltak ilyen emberek, de páran helyreráztuk őket. Jobban tudták,hogy megyek dolgozni, mint én magam, aztán ültek is rá.De ebből nálunk, nagyon nagy konfliktusok voltak.
Vannak igazi tirpák emberek, akik azt figyelik, hogy ki hol fog, az aztán meg nem előzöd reggel. De aztán egy ideje rend van nálunk. -
feco70
senior tag
válasz Interceptor #33891 üzenetére
Háromkor kelés, négyre csónakba ülök. Aztán van egy két kapás pontyra, ha van. Aztán ott ülhetsz egész nap,
semmi.Hiába a nyár az ilyen, meleg van. -
feco70
senior tag
válasz sityupityu #33882 üzenetére
Igen, igazi folyóvizi halak, nagyon szeretek rájuk is horgászni. mennyire más mint egy müanyag tó. Igaz
tavon már nagyon régen voltam -
feco70
senior tag
válasz sityupityu #33873 üzenetére
De sokat tudnék mesélni a nagy dunai pontyokról, Adony és környéke. Pld. közvetlen a duna parton nálunk van
a magtár, ahova beállnak az uszályok buzát, kukoricát pakolni. Sok be is szorodik, na meg ami nem jó már nekik, megy minden a vizbe. Na ettől lejebb, azért el lehet kébzelni milyen halak vannak. De még nem volt a magtár akkor meg mi etettünk, és sok pontyot fogtunk. Persze szerintem azért vannak erre pontyok, mert az öbölbe le tudnak ívni.Ami ugye a legfontosabb nekik. De nagyon jó pontyos hely van ercsiben is, tudom mert oda meg a kolegám jár. Mult héten fogtak hetes, nyolcas, tizenhármas pontyot. -
feco70
senior tag
válasz Interceptor #33870 üzenetére
A nagy dunán nem is,de az öbölbe azért szoktunk szép nagyokat fogni. De mostanába aztán semmi, folyamatosan apad a víz, döglött az egész.
-
feco70
senior tag
válasz Interceptor #33868 üzenetére
Tényleg egyén függő, mert halottam olyat, hogy pont a szaga miatt nem eszik. De talán tényleg lehet valamit érezni, azért nem olyan mint a ponty. De ez a fok hagymás tej, rendbe rakja. Szerintem a kisebbet nem szabad elvinni, mert szálkás, na de a négy öt kilósba csak csont van.
Huuu már éhes is lettem rá -
feco70
senior tag
válasz Interceptor #33862 üzenetére
A csuka is nagyon jó, csak ugye van egy kis vad íze, szaga. Be kell áztatni fokhagymás tejbe, és úgy nagyon jó.
-
feco70
senior tag
Én bizony elviszem a halat mert nagyon szeretem. De bizony csak annyit, amennyit megeszünk. Fagyasztóba nem fogom tárolgatni. Itt nálunk ezt az öblöt nagyon ismerem, és bizony nagyon sok pontyot fogok, sokszor
utálnak a horgászok, hogy nem adok nekik, amikor dobálom vissza. De sajnos sok ember kirabolná a vizet egy szem kukoricával. -
feco70
senior tag
Volt olyan marha horgász, aki fogott nálunk egy szép dévért,maga mögé dobta, hogy majd meglátom, ha fogok
még hozzá akkor elteszem. Persze a szákba nem rakta bele. Pont akkor értem le, de mondom neki, ha nem fogsz többet akkor mi lesz vele?
Akkor visszadobom, persze akkor már döglötten.
Nahát én visszadobtam, mérgemben. Még neki állt feljebb, de hamar leoltottam. -
feco70
senior tag
válasz joe979 #33747 üzenetére
Én nagyon szeretem a halat, de a busa nekem egyáltalán nem ízlik. Úgyhogy én nem horgászok rájuk. De vannak páran nálunk akik rá horgásznak, fognak is rendesen. Néha húzza a csónakot nekik, akkorák vannak. De nagyon sok van, napsütésben húszas harmincas csapatokba verödve látni őket.
-
feco70
senior tag
válasz Interceptor #33733 üzenetére
Sokan el se tudják képzelni mekkora pontyok vannak a dunán. Sajnos nálunk az öböl tele van busával, akkorák mint a fél csónak.
-
feco70
senior tag
Valaki szokott itt a dunán horgászni?
[ Szerkesztve ]
-
feco70
senior tag
Én nem tudom mi lett a nagy dunával, a jól bevált pontyos helyeken is mindenhol márna jön. De már tavaly is. Lehet, hogy ennyire elszaporodott?
-
feco70
senior tag
Valaki megmondaná miért jobb a müanyag kukorica mint a természetes. Mindenkitől csak azt hallom. Valahogy nem visz rá a lélek, hogy feltegyem a horogra.
-
feco70
senior tag
Üdv! De jó is a Duna holtágán horgászni, tele akadokkal . Nem sokan járunk ide, de aki meg itt van, tiszteletben tartjuk egymás helyeit. Néha jön egy két vendég horgász, de hamar megunja. Mert aki nem dob az akadóba csónakból, annak esélye sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest