Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, 20-30 ezerért milyen széket tudnátok ajánlani egy úszós matchbotos embernek? Budapesten hol érdemes megnézni?
Ember paraméterei: 185cm, 100 Kg.Előre is köszönöm a segítséget.
-
egykettő
aktív tag
válasz Zola007 #23134 üzenetére
Ennyire erővel a gyalogosoknak is legyen, meg a kutyájuknak is a vadakról nem is beszélve hisz ők is használják a teret. Szerintem nem kéne túlszabályozni a dolgokat, mert nem abban látom a megoldást. Az élet számos területén bebizonyosodott már, az autósok se ügyesebbek a vizsgától. Kultúra, nevelés, agy kéne a fejekbe, sokkal könnyebb lenne. Ezeket tuti nem egy vizsga oldja meg. Mondom ezt úgy mint gyalogos,bkvs,bringás,autós
-
egykettő
aktív tag
válasz vendingo #24393 üzenetére
Nagyon álszent vagy, mennyivel humánusabb egy halat horggal a szájában perceken keresztűl rángatni? Poont azt élvezzük, hogy mennyire húz görbül a bot, bezzeg a halnak nem akkora móka, valszeg halálfélelme van és minden erejéből küzd, sokkszor még azután is...
Étkezési célbol ölsz, de szórakozásból kínzol
Nem megbántani/trollkodni akarok, csak tényleg álszent dolognak érzem ezt itt... -
egykettő
aktív tag
válasz zsola32 #25613 üzenetére
Ezzel a bottal a nehezebb csalikat keresd mert a kicsiket nem nagyon tudod majd ellökni. Ha olcsón akarod megúszni: Decathlon-ba van 600-ft ért jóféle csali(horgokat ki lehet cserélni, jobbra.) első halam ez adta. Facebookon van pergető adok veszek onnan szoktam még használtakat venni, újakat félteném elsőre a leakadástól, majd ha már pro leszek. Illetve van a kínai csaliknak külön csoport, 1-2 kínai wobbler meglepően jó. Jig fejeket, gumikat simán a legközelebbi boltból veszem.
-
egykettő
aktív tag
válasz FireFox1996 #25979 üzenetére
Inkább 4 még aznap ugyanott megfogta egy gyerek, szerintem ugyan azt(mintázat alapján) Saccra olyan 80 cm körüli volt, és tényelg nem küzdött olyan borzasztó sokat. Küzdelemből nekem a harcsa tetszik eddig a legjobban, az inkább lefele úszik mintsem oldalra és veri a farkával a zsinort, karikába húzva a botot
-
egykettő
aktív tag
válasz zsola32 #26115 üzenetére
Ahogy a többiek is írják az ólom kiválasztása, függ a gumi méretétől, sodrástól, a megdobni kívánt távtól és kívánt mélységtől pl. Tavon szeretem a kicsi 1-3 grammos sújt hogy szép lassan ringva merüljön a csali, illetve ha a felső rétegben horgászom csukára, akkor is jobb a kicsi. Sodrásba vagy fenékre, kell a nagyobb hogy jól érezd az alját és hogy gyorsan merüljön, de szerintem tavon ott se kell 5-7-g nál több.
-
egykettő
aktív tag
válasz sityupityu #26158 üzenetére
Csónakból mire kell még figyelni? Csak partról tolom, 1-2 vízibiciklis próbálkozáson kívül
A Zéé: milyen zsinórral dobálsz?
[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
Itt vannak az én kínai woblerjeim, ezek a jobbak, párat kukázni kellett sajnos. De mostmár csak azokat rendelem amiket már előttem kipróbáltak. Ezek a kínai mepps másolatok és az eredeti között sem kinézetre sem mozgásba nem találtam különbséget, rendelek még más színekből is, hátha azok is jók.
A kínai trulinoya, bearking, proberos márkák szerintem jók, néha horgot és karikát kell cserélni.
Kettőt linkelek is, ha valaki rákívánna:
[proberos wobblerek]
mepps körforgók[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
válasz sityupityu #27026 üzenetére
Nagyon szépek!
Mai adag, remélem jól mozognak majd, kinézetre nagyon frankó, karikák cserélni de a horog elmegy.:
(#27024) Grillo: Lehet félre értelek, de be tudod tenni őket a kosaradba és majd a végén egyszerre megvenni.
(#27025) csƵ: Nem tudom, 1 itthoni boltból vásárolt eredeti meppsem volt ebből a tipusból és nem tudtam őket megkülönböztetni, sajnos az eredi már a villantó tó fenekén van
-
egykettő
aktív tag
válasz zsola32 #27028 üzenetére
Tőle vettem és már nem árulja, de nagyon lassan jött meg, szeptember 15-én rendeltem, nem tudom ki hibájából, de mindegy is jobb később mint soha.
Ez volt a neve:"Wholesale 1Pcs/lot FishGirl 55mm 8g Fishing Crankbait 3D Fish Eye 8# Hooks Carp Fishing Lures Isca Pesca Wobbler Crank Bait T30"[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
Pest közelieknek írom, hogy a (Majoházi)Harcsa horgásztavat árulják és ezért vicc árban adják a halas jegyeket(5000ft) ,két hal elhozható méretkorlát nélkül. Élő hallal sok szép csukát lehet fogni,sajnos pergetve már csak nagyon nehezen Még pontyot is fogtunk szombaton.
[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
válasz adrian360 #27226 üzenetére
hol ezer forint a csuka kilója pest körül? Tényleg érdekel, lehet csak engem akarnak átbaszni de a ragadozót átlag 2000 ft/kg áron akarták mindig mérni Nincs közöm a tóhoz, nem reklámnak szánom de szép kis csukeszok vannak ott. Az öreg nagy hal nem lehet túl finom ebben egyet értünk, na mindegy nem győzködni akarlak de az én tapasztalatom alapján itt Pest megyében ez jó ár, ha valaki karácsonyra halat szeretne az asztalra A sportjegy 2000 itt is és 3000 ha csak egy ragadozót akarsz elvinni.
-
egykettő
aktív tag
Napi kínai, horgok karikák ránézésre silányak, fürdőkádban próbáltam, ott egész jól veretett az alacsony vízálláshoz képest, főleg az apróbbak.
-
egykettő
aktív tag
Nem titkos, de nem tudtam, hogy ajánljam vagy sem.
Az első innen van,de négy helyet csak három jött. A második az onnan van, amit B4l!nt linkelt, itt is lemaradt egy szín de a többi színből duplát küldöttEzt az eladót ajánlják most nagyon, brutáljól néznek ki
(#27277) zsola32 linked van hozzá vagy alkalmi volt?
[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
Napi kínai, nem drága, de a kommenteket elnézve, mérettáblázattal vannak bajok
-
egykettő
aktív tag
válasz kaposznyak #27440 üzenetére
Élőcsalis vagy pergetős ragadozás még megyeget délegyházán. A zord időről annyit, hogy tegnap valszeg leégetem picit, kellett nekem szembeülni akelettel
[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
válasz kaposznyak #27443 üzenetére
Hát igen a tavak jó esélyellel befagynak és akkor lőttek a mókának amíg nem vastagszik meg a jég a lékhorgászathoz.
-
egykettő
aktív tag
válasz zsola32 #28307 üzenetére
Két hete rendeltem kínából hüvelyeket, fluocarbon berkley lesz itthonról, majd beszámolok hogy milyen. Facebookon kaptam olyan tippeket, hogy inkább réz hüvelyt vegyek alu helyett, ja meg ezt a fogót ajánlották.
Egyébként itthoni beszerzések is érdekelnek, hüvelyeket itthon csak irreálisan drágán találtam, fogó az van már ennyiért itthon is, igaz nem ilyen sokoldalú.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest