Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Berettyóról van valakinek aktuális infója? Magához tért a szennyezés óta? Visszakerestem rá, nem esik sok szó róla itt a topicban.
-
-
Emu
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én olyat is hallottam, hogy amíg volt halászat a Dunán - Tiszán, addig a hálóba akadt összes 10 kg feletti hal valamilyen horgásztóban folytatta pályafutását. Már előre le volt zsírozva mikor kinek viszik a halakat...
-
válasz
Interceptor
üzenetére
És az ehhez hasonló tavak veszik meg akár 1-2 százezerért is a 20-30 pluszos halakat.

-
Gézengúz
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Nem tévedsz, régen a két tóra (mellette) egy engedély kellett, mára külön. A kisebbik tavon olcsóbb a peca, de nem is jellemzők a nagy halak.
-
Gézengúz
addikt
válasz
golyós
üzenetére
Itt fogták a halat Hatvanban, valós, a Külső kavicsbánya 100 hektár elég jól van telepítve, 5kg felett nem lehet elhozni. A tavon még mindig aktív kavicsbányászat folyik. Új tag belépő 130e körül, stégbérlet évi 60e. Jól írod bojlisok fogták, azon a tavon sok etetés, etető hajó nélkül nem is igen fogni semmit. Napijegy azt hiszem 6ezer.
Ez az.
Ha jól vettem ki egyéb videókból akkor valahol itt van a fószer stégje. (Jelölő) Rendre fogják a tóból a huszon-harminckilósakat, egy ismerősöm is pecázik itt, azért tudom.
Még infó.
Ha egyéb kérdés van nyugodtan dobjátok be.
-
golyós
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Hát nézd: volt kollégám most töltötte fel Facere a Joker rekord fogását : 45kg busa feederrel 0,20-as zsinórral.
Első kirohanásával 200 métert húzott le .
Csokakból bírták kivenni 1 óra után, össz fárasztás 1,5 óra volt. -
-
Interceptor
addikt
válasz
golyós
üzenetére
Most egy nagyon hülye kérdés jön, tegyük fel ha az erősebbik 30-80g-os pergető botommal(10-es fonott zsinórral) akasztanék egy ilyen pontyot mert a butának műcsalira fájna a foga, lenne esélyem?

(#32887) musli26 : Nem tudom, de ilyen alapon a 10,5kg-os balin országos rekordot is meglehetne kérdőjelezni. Van arról kép?
-
musli26
tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Én ebbe nem hiszek.
Majd ha hivatalos cikk lesz.
Akkor esetleg.
Ez a hal van 30éves?
Hogyan lehet meghatározni a halak korát? -
galervin93
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Fázni??? Részvétem!
Nekem van olyan szerencsém, hogy hűvösben nem fázom, így a tizenöt fok nálam pár pólós idő, egy szem hosszú felsőben meg a tíz fok sem vészes nyáron (persze szél, köd ne legyen). (Cserébe 25 fok felett már izzadok rendesen...)Más, egy kérdésem lenne. Szerintetek a Decathlon Mitchell 308 Premium orsója megegyezik az itt kipróbált változattal (lap közepétől), erről lenne szó? A hajtókar abszolút nem egyezik, meg hát a ház sem tűnik ugyanannak (no meg a név is pro vs. premium), ezért kérdezek inkább...
-
FireFox1996
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Többé éve így nyomom több ok miatt is: hétvége családdal, nappal sok a kenus/evezős, zavarják a vízet. Így marad a hajnali vagy esti peca.
Egyetlen 1 dolgot utálok: nyáron este téli öltözékben kell pecázni, különben sz*rrá fázok... -
galervin93
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Bizony, lassan jön a "félnégy-félkilenc" időszak. Korán kelés, majd korán "menés". Délelőtt le kell nyomni egy kis munkát, pár sör, fröccs, feles, délutáni pihi. Este meg megint egy kis mókázás, nyolctól tíz-tizenegyig. Másnap kezdeni elölről.

Persze ez vidéki és hétvégi üzemmód, remélem apóssal lesz pár ilyen nap az Ipolyon, jól szoktunk szórakozni.
-
golyós
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Ezeket bojlisok fogják, az 100%.
Feederrel is ki lehet szedni, de nyilván nagyon ott kell leni a fékhasználatban. Az ilyen nagyok nem is annyira fürgék, inkább csak elindulnak komótosan és nem igazán bírod visszatartani.
Brutál élmény lehet
-
-
Grillo
őstag
Én meg a csodálatos városi gyermeknapon. Kifejezetten rühellem ezt a fajta tömeget. És ez mégjobb lesz, mikor a kint lévő többezer gyerek fele elkezd tisztító a fáradtságtól. Ja, és 100 méter a Duna, ahol lógatni szoktunk...
-
vendingo
veterán
Hazajöttem én is.
4 órát töltöttem horgászattal, olyan meleg volt, hogy először a söröm, aztán a vizem fogyott el, na meg már untam a haldömpinget, szúnyog megint jól vizsgázott. Poénból raktam fel popup pelletet, ami arra volt jó, hogy egy keszeget gerincbe, egyet meg fejbe akasszak.
A tavat megint leiskoláztam, ha a versenyen is ennyire sikeres leszek, akkor nem lesz félnivalóm.
Remélem a gumiszúnyog nem lesz tiltva, azért majd rákérdezek, de azon is csodálkoznék, ha egyáltalán ismernék. -
Interceptor
addikt
Srácok gondoltam megosztom veletek 40kg-os ponty Nem, nem én fogtam
Milyen felszerelés kell ehhez? Zsebpecával nem lenne esély mi? 
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
kutyasuli mögött voltam ,de az 1 kis keszegen kívül semmi nem volt .
Kaját most szárítom jövőhétre jó lesz
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
ott . másfél grammos kanál úszóval kezdtem és fél óra múlva már a 3 grammos is kevés volt . Nevetséges amit csinálnak a vízzel .
De legalább hazahoztam egy bő kiló kaját
-
hermanyi
addikt
Én már haza is értem a pecábol. Fél hatkor már lent voltam. Másfél óra alatt egy keszeg kb nyolc deka. Ez az egy kapásom volt szóval 100% os voltam
. Kár az etetökaját bedobálni. 
-
FireFox1996
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Ezért én sosem vásárolok közvetlenül a peca előtt
mindig kész állapotban vagyok a pecára. Ha úgy alakul az idő, és megjött a kedvem (az mindig van), akkor 5 perc alatt felteszem a biciklire a cuccokat, és 5 perc múlva már lent vagyok a vízparton, 5 perc múlva már bebodva a 2 bot 
Az ajtó előtt mindig ott van egy ellenőrző lista, így ritkán elfelejtek vmit otthon
-
vendingo
veterán
Végre egyszer időben indulok pecázni, csak a bolt van zárva, hogy kaját vegyek. Itt szobrozhatok nyitásig.

-
tiger71
aktív tag
Szerintem, pont nem a csali a lényeg, hanem az etető...

Inkább a színek dominálnak egy-egy alkalommal! Én kizárólag gumikukoricát (nevis), illetve a Top Mix mini method pelletjét (4x8mm) használom.
Ami dominált: sárga (mézes), illetve piros (epres) gumikukorica, illetve a pelletből az ananászos (UV sárga) és az édes fűszer (narancs).
Az ízt nem hiszem, hogy sokáig "ízlelgetnék" a halak, mivel gyakran a kosár leérkezése után 1-2 percen belül kapás van, épp, hogy bont az etető...
-
-
tiger71
aktív tag
válasz
zsola32
üzenetére
Köszönöm szépen, az aqua pellet ismét bizonyított!

Az utóbbi négy horgászatom alatt, csak azt használtam a method kosárba, egy kis halas method kajával panírozva!
A mérleg brutális: 72db ponty, több mint 10 keszeg, illetve 20db-nál több kárász, a négy horgászat (4x8-10 óra) alatt.
Az össz súly 68+66+31+100=265kg!!!!!
Ez 66kg-os átlagfogás...jól bekezdtem ezt az évet!

-
joe979
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Hétfőn megyek , nagyon bízom benne, hogy nem lesz nyoma, ha igen, akkor ki sem pakolok és irány a budai oldal.
-
-
joe979
senior tag
-
-
-
Tudtok ajánlani 40-es méretű orsót, fenekező horgászathoz?
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Nézd a jó oldalát, közelebb kerülsz tween-hez

Csak ő a nyél szakértője, nem a pelleté
-
-
-
hermanyi
addikt
FireFox1996 Vasárnap reggel peca RSD kutyatelep mögött a kis-híd közelében ?
-
galervin93
addikt
A Nevis és a Mester orsói gyakorlatilag megegyeznek, ugyanazon a szalagon készülnek (csájna természetesen), csak a Döme orsóknál a minőségellenőrzés lehet picit szigorúbb, meg a dobon kettő klipsz van.
Évi néhány pecára mindkettő megteszi, versenyszerű használatra meg egyik sem lesz jó...
Nem akarok ezzel nagyot mondani, a lényeg, hogy sokkal nem jobb/rosszabb egyik sem a másiknál, de amiért én mégis inkább a Döme orsóit ajánlanám, hogy talán (de ez csak sejtés) tényleg kevesebb a selejt benne, mint a Nevisben.
(Nem nagy újdonság, hogy olcsótól drágáig sokszor egy gyártósoron készülnek termékek, csak a drágábbakban kevesebb a gyári hibás, amit eleve szarul adnak ki a sorról.) -
Steady74
Topikgazda
-
-
Emu
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Az ajánlottak alapján az alábbi 3 marad versenyben:
DAM Quick Camaro
Nevis Integra
Okuma LB50Én is két Okuma LB-t használok, ezért nem akartam első körben azt ajánlani, nehogy összekeverjük
Ha sokallja a ráköltendő összeget, akkor lehet jövök újra kérdezni. -
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Jah, szóval nincs raktárkészletük? A stègnek nem a Helsinki úton van a nagykere?
-
zsola32
őstag
anyámék most vették meg az Aqua Uni pisztrángosat ausztriában, ez a 3 mm-es verzió, kíváncsi leszek hogy fog szerepelni...
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Okés, rendelnék egy nagyobb adagot, csak jó lenne személyesen átvenni. 50kg-ot mondjuk.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Igen , a 2mm a legjobb ha tisztán használod. Panírozáshoz inkább már 4-es , de abból ugye kevesebbet keversz az etetőanyaghoz.
A legjobb amit hallani ha fele/fele kevered a pontyosat a pisztrángossal 2mm és valami aromát locsolót adsz neki ha finnyásabbak a halak aznap, mert natúron is fogós. -
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Uni és classic keveréke, de darálva legalább a három negyede.
-
hermanyi
addikt
válasz
j.davidovics
üzenetére
Parancsolj A mestertől kaptam én is a linket .

szerk :
Akinek Aqua garant kell annak annyiban tudok segíteni ,hogy holnap beszélek azzal akitől én is veszem (számlaképes is ) ,hogy csinálhatok e neki reklámot itt a topikban .

Ezek az árak vannak ,és nem csak egész zsák . van bontás is .
De konkrétot csak holnap du este tudok írni -
hermanyi
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
persze , tőlem

-
hermanyi
addikt
válasz
j.davidovics
üzenetére
mért nem sodrod a zsinórt inkább ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen felszerelés kell ehhez? Zsebpecával nem lenne esély mi?
De legalább hazahoztam egy bő kiló kaját
Ez 66kg-os átlagfogás...jól bekezdtem ezt az évet!