Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steady74
Topikgazda
válasz musli26 #17170 üzenetére
En szoktam
Mh botokra 20 as monofil fonott doboelokevel ami 13 as, heavy botokra 22es ua doboelokevel. Picker es light feederre 18as a fozsinorom.
3,6 mh feeder a fenti parositassal es zolynet segitsegevel akadalymentes terepen siman legyozott egy 9es pontyot. Az eloke 10 es fonott volt.
-
Jofi81
őstag
válasz musli26 #17376 üzenetére
Nekem már második éve 0,20-as Nevis Sensor Fluo van fent. Először fura volt, hogy nagyon nyúlik, főleg bevágáskor éreztem a különbséget az előző zsinóromhoz képest, de miután megszoktam, már egyáltalán nem volt zavaró, ráadásul a nagyobb halak fárasztásánál is igen jól tud jönni ez a tulajdonsága.
-
Steady74
Topikgazda
válasz musli26 #17376 üzenetére
Eddig a Spro Carp Maxx-ot használtam 0,20 és 0,22 méretben, de sajnos már nem lehet kis kiszerelésben kapni. Idén kipróbáltam a Haldorado pellet line-t, és jó tapasztalataim vannak. Dobóelőkét mindig kötök, 0,15-ös fonottból, nem feltétlen a nagy távolságú dobások miatt, hanem így nem használódik el szinte egyáltalán az első pár métere a főzsinóromnak. Előkének szinte már csak fonottat használok 0,08-0,14 méretekben, Haldorado Brax-ot, illetve a 0,08-as valami más fajta, arra nem emlékszem. Lágy botokkal horgászom, így a sokszor emlegetett erőgumit nem használom. Medium feeder+0,20 főzsinór+0,10 előke akadálymentes terepen 10 kilós pontyig megfelelő kombó.
-
Steady74
Topikgazda
válasz musli26 #17391 üzenetére
szerintem ugyan olyan szarul süllyed mint az összes többi damyl, akármit írnak rá... eldobsz 60-70 méterre, sok idő kell míg víz alá tudod húzni azt a részt, pedig én azonnal a víz alá dugom a spiccet, akár a negyed botot is... nem jobb, nem rosszabb mint az átlag. Nekem a színe nem tetszik egyedül, olyan fosbarna. Élettartam: első éves zsinór nálam, és mivel dobóelőkét kötök mindig, így szerintem tartós lesz. Nyúlása: megint olyan, amiről fogalmam sincs. Lágy botokkal horgászom, általában az dolgozik, így ezt nem tudom megítélni sajnos, de szerintem az átlagot hozza.
Visitort nem ismerem, de ha olyan mint a többi HD termék, akkor rossz nem lehet. Esetleg nézegesd a Ft/m árakat, meglepődsz mennyire el vannak szállva az áraik, ezzel szemben pl a Clarusso-nak vannak szenzációs ár/érték arányú előke- és főzsinórjai.
-
Steady74
Topikgazda
válasz musli26 #17450 üzenetére
Idén a KORUM XPERT POWER MICRO BARBED horgokat próbáltam, alakja, mérete tök jó, viszont csomómentes kötéshez nem jó, mert sok horognál nincs teljesen visszahajtva a fül, így szétcsúszott a kötésem, illetve a sorjázás vagy nem tudom mi miatt, de kötéskor is volt szakadásom. 14-6-os méretek között használtam. Jövőre a GAMAKATSU A1 Team Feeder Pellet Carp horgokat próbálom, ki. Kézbe véve igényes darab, könnyű és kellően erősnek tűnik. Korábban még a 2260B-t használtam, csak macerás megkötni a hajszálelőkét normális méretben rajta.
-
forras2
őstag
válasz musli26 #17454 üzenetére
Én ilyen mindent egyben csomót. Tekerek, hurkolok mindent mindenhova, hogy biztos megmaradjon minden a damil végén. De biztos ami biztos alapon, néha megszoktam cseppenteni 1 csepp pillanatragasztóval.
Ezt. Csak én többet szoktam rajta tekerni, meg több helyen a tekerésen áthurkolom. Az úgy a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
-
-
Argos
őstag
válasz musli26 #17724 üzenetére
Eleve mijaz', hogy féderbot... vagy fenekezel, vagy úszózol, vagy pergecc'... Az, hogy milyen divatnévvel illetnek egy adott botot, -orsót, zsinórt, etetőanyagot..stb.- az olyan, mint amit minap láttam egy üzlet kirakatában. Erőteljes kozmetikai reklámszaküzlet volt vala, nevesítve: 3D műszempilla! ........ Mer' bazze, eddig csak kéttdében volt, és csak szagoltad, meg ízlelted?! vagy mi? Na, ilyen a feederbot is.
A feeder-ezés, az kb. annyit tesz, hogy etetsz a halaknak, mielőtt csalit dobsz nekik. (az angol feed ~ etet szóból ) Az, hogy ezzel xy botot, orsót, zsinórt el akarnak neked adni, ezzel a célzattal, az bullshit..
És sokan másznak bele, mert eztet mongya' nékik a gyártó által jó erőssen szponzorált peca-tálentum.
Uff beszéltem......elmúlik...
-
-
afrojack1
senior tag
válasz musli26 #18279 üzenetére
Én ezt használom!
3k-ért vettem és nincs az a zsinór amit ne tudna szöszölődés mentesen elvágni! Nagyon éles (tapasztalat ) és a leglágyabb fonot zsinórt is elvágja! egy jó többet ér egy műanyag sz.rnál olyat használtam de meguntam, földhözvágtam! nem bírta elvágni a 30-as expert zsinórt!SC: Herczku_Death
-
dragonfx
veterán
-
Synaptic
senior tag
válasz musli26 #18363 üzenetére
Már hetek óta nézegetem a horgász részleget , de még nem találkoztam feeder fejjel .
Speciel ezt rendeltem "feederezni" .
Keress ilyen megközelítésben.
Vegyél 2 normális Korum fejet. Örök élet + 2 nap.
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
dredbiro
senior tag
válasz musli26 #19209 üzenetére
Pont ugyan ezt a kérdést szerettem volna feltenni a napokban ,de megelőztél. Ha minden igaz akkor kedden érkezik a szemüvegem, én ezt választottam.
Good hunting,STALKER !
-
joe979
aktív tag
-
Synaptic
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest