Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
ÚJRA AKCIÓ -15% KUPON KEDVEZMÉNY MINDENRE*
- - - - - - - - -
2018.02.15. és 2018.02.18. között, 4 napon át
3 FRONTON IS AKCIÓZUNK:1) a FEHOVA kiállításon,
2) a WalterLand Áruházakban és
3) a www.walterland.net webshopbanAz akció részletei: https://goo.gl/rnpP7k
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gban
veterán
válasz vendingo #40087 üzenetére
Az engedélyeden nézted a tilalmi időt vagy az országost?
Nálunk pl. semmire sincs tilalmi idő, se békésre, se ragadozóra.mod: ahogy nézem a neten, nincs említve tilalmi idővel kapcsolatban semmi, ezek szerint az országos az érvényes.
Viszont láttam, pontyból 45 cm a méret - mit szólnak hozzá a fagyasztó-tulajdonosok?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #40092 üzenetére
Akkor A opció kuka
Más
Ma belőttem a szerelékeket rakóra . Szárazon nem nagyon hibáztam sokat 1 szerelék volt amit nagyon elólmoztam vagyis 2 . 1 röl le kellett venni 2 tizedet a másikra pedig rakni 2 tizedet , Az összes többiről 1 tized hiányzott
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
vendingo
veterán
válasz Grillo #40086 üzenetére
Én úgy tudom nincs, de hoztam aktuális tájékoztatót a fertő tóról, majd átnézem.Fene se gondolta, de van tilalom arra is.... Rohadásig van vele a Fertő, meg úgy általában az összes víz, nem értem a korlátozást miértjét.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Kiváltottam én is az engedélyt, de csak az államit, meg a fertő tó és csatornáit. (20K)
A tavasz úgy is a keszegekről, sügerekről szól nálam, arra meg a fertőnél nincs jobb a környéken. A pontyoktól már megcsömörlöttem, nem vágyok rájuk. Még keszegezés közben is csak azt fogtam.Ugye tavasszal tilalom van a ragadozókra, de a sügérre nincs. Szerintetek mennyire kötnek abba bele, ha matchbottal 1x1 centis halkockával 10-es horoggal horgászok rájuk? Gondolom csak nem gondolja a halőr, hogy finom kis cuccal csukázok, süllőzök, de gondot se akarok belőle, mert a fertőn a nemzetiparkosok ellenőriznek, és náluk 5 számjegyű a legkisebb bírság.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz hermanyi #40082 üzenetére
Köszönöm! Körbenézek a környéken, milyen vizek vannak, ahová érdemes lenne járni. (Buda és környéke)
Közös peca: a meghirdetettre sajnos most nem tudok elmenni. Milyen sűrűn szerveztek ilyesmit?
Kék: dehogy szidom... Asszem a botot és az orsót is onnan vettem. (Bár nem vagyok teljesen biztos benne.)
(#40081) FireFox1996 : Végülis nem rossz ötlet ez sem...
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
-
hermanyi
addikt
válasz Vesporigo #40080 üzenetére
Ha megvan a könyved akkor nem kell vizsgázni . Bemész egy egyesülethez és kiváltod területit is ,minimális felárad van ha jól tudom .
Közös peca : Hozd az asszonyt tálca , pálinka ,pohár tuti lesz
Kék szidással csak óvatosan ,vannak azért itt nagy hódolok ,csatornára feliratkozok is
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
FireFox1996
őstag
válasz Vesporigo #40080 üzenetére
A feederhez semmi extra nem kell. Kell egy bot, akár 3m faág, rákötsz egy 40-es kötelet + kampó (vagy házilag villából is varriálható horoggá) és mehet is a peca (én így horgászom, és még nem tiltanak ki sehonnan)
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Steady74 #40079 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Visszaolvastam pár témát itt, ahogy említetted, remek közösség van itt, meg azért jócskán láttam segítő hozzászólást is.Egyébként a tavaszi közös pecázós írás irányított ide. Egyelőre még csak próbálom rávenni páromat, hogy ismerkedjen a pecázással (eddig nem sok sikerrel), így lenne mégegy közös érdeklődési körünk. Ha mégsem jön össze, akkor majd keresek ismerősöket, akikkel közösen el lehet járni. Kb. 10 éve horgásztam utoljára, baromi sokat felejtettem, meg a felszerelést is át kellene néznem. A feederezést próbáltam egyedül, nekem nagyon tetszett, bár kapitális halakat sosem fogtam, de a kisebb kárászoknak, pontyoknak is nagyon tudtam örülni.
Szívesen kipróbálnék új technikákat is a későbbiekben, meg azért a (berozsdásodott) tudásomon is van némi csiszolnivaló.Apropó, egy kérdésem felmerült: anno csináltam horgászvizsgát, egyesületi tag is voltam, de egy hirtelen munkahelyváltás és költözés miatt feledésbe merült a dolog, még a fogási naplómat sem tudtam leadni. (Ez volt kb 10 éve) Ebben az esetben újra kell vizsgáznom? Vagy elég egy egyesületbe belépnem + a területi engedélyek? Nagyon nem vagyok képben.
[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
válasz sityupityu #40074 üzenetére
Remek!
Múltkor nézegettem youtubeon horgászvideókat, kidobott a keresés egy rakás Döme Gábor filmet, gondoltam nézzünk bele. Párom pár perc után jelezte, hogy nem igazán szimpatikus neki a fickó (nagyképű, és még beszélni sem tud). Ezután találtam rá erre a topicra, ahogy látom, itt sem igazán kedvelitek.
-
veterán
-
veterán
-
Vesporigo
aktív tag
Hétvégén elmegyek a Fehovára. Lehet, hogy buta kérdés, de lehet ott fényképezni? (Mert lesz valami kutyakiállítás is, így páromat ezzel meg tudom győzni, hogy menjünk el...)
-
joe979
aktív tag
-
veterán
-
kesjarlo
csendes tag
Ha megnézitek a fészbúkos oldalukat akkor ott látszik hogy csak személyes vásárlásnál játszik most. (Azért irom, mert tudom hogy sok embernek itt nincs fb-je.)
Idézem:
"Extra Akció a Hal.hu horgászboltban!
Február 13-án, kedden minden termékre 30%, némelyik termékre akár 40% kedvezmény vehető igénybe. Akció a készleten lévő termékekre, és a boltban történő vásárlásra érvényes. A weben vásárlóknak is kimagasló ajánlattal készülünk a tavaszra!
"
Eszerint ha nem is most, de lesz a webshopban akció. Amúgy ez az a bolt, ahol telerakod a webes kosarat mindenföldivizi jóval, és adhatsz nekik egy ajánlatot, hogy ennyiért megvennéd. Ezt hirdetik a facebook profiljukon is. Ha nem vagy pofátlan szerintem tudsz kicsikarni kedvezményt. -
A Zéé
addikt
rendeltem villantókat ebayről, kicsikínai visszaírt kedvesen, hogy postázta a cuccot, és még egy kupont is kaptam tőle:
15% off for any order at TOMTOP.com
Coupon code: 15OFF630TOMTOP
Expires: 06/30/2011Most én vagyok időzavarban, vagy ennyire más lenne a kínai naptár?
Just a simple Lineman...
-
kaposznyak
aktív tag
válasz sityupityu #40048 üzenetére
Értelek.
-
Interceptor
addikt
Inkább a felmelegedés jöjjön 10 vagy 30%-al előbb mint szokott Ha eléri a 10+ fokot a Duna akkor beindul a buli
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
hermanyi
addikt
Takleuk-nál nem tudtok ilyesmit ?
-
joe979
aktív tag
13-án 30% kedvezmény minden keszleten levő cuccra a hal.hun !
Szissz
-
fess
őstag
fishingtime-on 10.000ft felett 10% kedvezmény, "FEBRUÁR2018" kuponkóddal
-
szetcsuszott
aktív tag
Akkor már inkább egy luckylaker wifis dobható, alias energoteam outdoor halradar
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
veterán
válasz kaposznyak #40047 üzenetére
Értelek én, írtam is, hogy egyértelműen csak csónak birtokában van értelme.
Viszont az ilyen deeper meg hasonlóknak nem sok hasznát fogod venni, full pontatlan méréseket csinál ráadásul nevetséges áron adják.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kaposznyak
aktív tag
válasz sityupityu #40044 üzenetére
Sajnos nincs csónakom, így az arra valók hiába jobbak, nem veszem hasznukat.
-
Interceptor
addikt
válasz vendingo #40042 üzenetére
Mondjuk bármikor megyek mindig van szemét.
A hülye gyerekek nálunk is ugyanezt csinálják, lehet klónozzák őket. Sörös dobozt egyszer úgy dobtak a vízbe a falról, hogy előtte valami vitorlát csináltak rá Legszívesebben szólnék nekik, de sokkal idősebb és erősebb én sem vagyok náluk, sokan szoktak lenni A legrosszabb viszont az ha koszlidércekkel találkozik az ember, bár ez ritkábban fordul elő. Volt már késelés is a környéken fényes nappal nyáron.
Valamikor ősszel találkoztam két rendőrrel, rögtön kérdeztem, hogy valami balhé volt e, erre dehogy csak mindenkit kizavarnak a környékről aki nem horgász, mivel magánterületnek minősül az öböl környéke. Remélem ezt a jó szokásukat konstans megtartják innentől.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Felénk nincs aki betartassa a szabályokat. Folyamatosan vannak fürdőzők, kutyaúsztatók a horgásztóban. Nyáron az összes stéget elfoglalják a napozók, mert a strandért nem akarnak fizetni, én meg nem horgászhatok a stranddal szemközti stégeken, mert zavarja a fürdőzőket.
2 év alatt 2x találkoztam ellenőrrel. Vicc az egész, mindenki azt csinál amit akar. Na ezért gondolkodok, hogy ki se váltom idén az engedélyt az egyesülethez.
Az elnök leváltásának az ügye meg Győrben van a bíróság előtt, nem bírunk megszabadulni tőle.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pont ez a dühítő benne, hogy egyáltalán nem olcsó és egy sapka sz...t nem ér. A másik ugyanolyan szutyok mint a deeper, csak az nem mobilon mutatja a képet.
Ennyi pénzért (80k) már jó minőségű hagyományos nyalábbal dolgozó halradart lehet venni (ezek jelzik a legjobban a halakat halsarló formában, pl kutyogató harcsázáshoz is a hagyományos kör nyalábbal dolgozó radar a legjobb), vagy pedig akár egy DSI radart is lehet venni belőle. A DSI radarról azt kell tudni, hogy a hagyományostól ellentétben nem köralakú nyalábbal dolgozik, hanem kisebb területen egy nagyon vékony sávúval. Bár ez is alkalmas a halak kereséséhez (valójában ez adja azokról is a legpontosabb képet), de mivel csak egy kis sávban dolgozik, így nem jó pl kutyogatni, mert csak akkor mutatja a csaliért felnyúló harcsát amikor az a kis területet lefedő vékony sávon átúszik. Erre ezért a pontatlanabb, de nagyobb területet lefedő hagyományos kör alakú nyalábbal dolgozó radarok a jók. Viszont a mederfeltérképezésre a DSI radar a legjobb a vékony nyalábjával, ez mutatja a legtökéletesebb képet a fenékről és akadókról. Ha elmész pl egy víz alá süllyedt fa vagy faág felett, akkor tényleg lehet látni a képeken az ágakat is. 120-130 ezer forintért már (igaz, a legkisebb kijelzővel), de már kombinált radarokat lehet venni, amik a hagyományos kör alakú és a vékony, de a nagyon részletes képet adó DSI nyalábokkal is dolgozik. Akár egyszerre is. Sőt, még beépített gps-es verziót is kapható már ennyiért. Fontos tudni, hogy azért van értelme gps-es halradart venni, mert sokkal pontosabb helyzetmeghatározással dolgozik mint pl egy mobiltelefon. Egyméteres pontossággal! Annak idején ezt le is teszteltem. Ehhez képest az autós navigációk és a mobilok csupán 10-12 méter pontosságúak. Persze egy rendes radarnak csak akkor van értelme ha van csónakod is.
Bocsi ha kicsit jobban belementem a kelleténél.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
vendingo
veterán
válasz Interceptor #40040 üzenetére
Mert amikor éppen ott ülnek, még nincs mocsok, csak miután elmentek.
Felénk a spanglizós sörözős hülye gyerekek hagynak iszonyat retket maguk után. Szórják a vízbe a csikket, sörös dobozt.
A horgászok, meg rendszeresen ottfelejtik a csikket, etetőanyagos zacsit, csontis dobozt, letekert damilt...
-
Steady74
Topikgazda
válasz BlackmMmDog #40018 üzenetére
Sok halat velük. Leedaról majd számolj be feltétlen.
-
Interceptor
addikt
válasz joe979 #40038 üzenetére
Jó büntetés lenne azoknak akik szemetelnek. Sokszor ránézésre megmondom horgászról, hogy szemetelős fajta e vagy sem Az öböl úgy néz ki sokszor mint a hányás, az oda kilátogató mai tinik is rengeteg szemetet hagynak ott. Nem értem ezeknek miért jó a mocsokban ülni.
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Úgymond az egyesületünk bérli a tavat, vagyis ez az egyetlen kitétel, hogy a salakos útig, körben karban kell tartani a terepet.
-
joe979
aktív tag
-
gban
veterán
válasz sityupityu #40033 üzenetére
Most nézem, ez azért nem egy filléres cucc.
Ha ez ennyire 'félmegoldás', milyen lehet pl. ez.
Bár az eladó lehet csaló, 2 értékeléssel, USA-ból free shipping, no meg máshol ennyi.
De ettől függetlenül vannak 10k környékén ebay-en, azokra is kíváncsi lennék mit írnak róluk a kínai kütyüs peca-fórumokon.Postázást nem vállalok.
-
gban
veterán
válasz kaposznyak #40023 üzenetére
Cikk, a végén azt írják van következő rész de azt nem találtam.
Postázást nem vállalok.
-
veterán
válasz kaposznyak #40023 üzenetére
Nem mondom azt, hogy teljesen használhatatlan, de egy hagyományos csónakos radar mellett (egy egészen olcsó mellett is) kb vicc kategória. Még egy olcsóbb csónakos radarnál is egészen jól lehet látni, hogy kb milyen a fenék összetétele (pl, hogy kemény-e, vagy ha iszapos akkor mennyire és milyen vastagságban). Na ez a deeper-nél kb nem létezik, egy nagy humbuk az egész. Arra talán jó, hogy lásd, hogy kb milyen mély a víz, de komolyabb dolgokra amikre egy egyszerűbb hagyományos csónakos radar is képes (pl akadók pontos meghatározására stb) az erre alkalmatlan. A parasztvakítós videókat ne nézegesd a youtube-n. Ráadásul ha hullámzik a víz, akkor még sokszor az egyszerű vízmélységmérésre is alkalmatlan, mivel a fej nem fix mint egy csónakon, hanem ugye a víz tetején liftezik össze-vissza. Bár még a komolyabb radaroknak is az elsődleges célja a közhiedelemmel ellentétben nem a halkeresés, hanem a mederfenék minél pontosabb feltérképezése, de azért ezektől már elvárja az ember, hogy a halat is mutassa halsarló vagy egyéb formában amiből a méretére és a mozgására lehet következtetni. Mondjuk ennek inkább a kutyogatásnál van jelentősége. Na a deeper-nél ezt is el lehet felejteni, mert kb minden valós (vagy valótlan) vízben úszó szemetet is halnak fog jelezni.
-
A Zéé
addikt
válasz joe979 #40027 üzenetére
Pár hete volt szó az egyesületekről, meg azok működéséről.
Amikor 1-1 egyesület megkapta az adott víz hasznosítását, akkor megkapta a karbantartási feladatokat is, aztán hogy azt hogy oldja meg, az már rajta áll. Vagy fizet valakinek érte, vagy a tagokkal csináltatja meg, vagy xarik rá.
Az egyesület az alapszabályába beveheti azt is a tagság feltételei közé az évi 2-10-30...xx óra közösség érdekében végzett társadalmi munka, vagy annak megváltása. Ha a bíróság, ha nem talál semmi jogellenest benne (és szerintem nem igazán van ebben), akkor onnantól kezdve az kötelező érvényű mindenkire, aki egyesületi tag, mivel amikor valaki belép az egyesületbe, akkor annak a céljait és az alapszabályát kell elfogadja.Emlegettem a pályázatokat is, amikor tavalyelőtt utoljára adtam be működési pályázatot, pl. ott is igazolni kellett, hogy hány ember, hány órát dolgozott a közjó érdekében (erről kellett cikket is megjelentetni), mivel az egyesületeknek igazából ez az elsődleges célja hivatalosan. Ilyenkor baromi sokat nyom a latba az elbírálásnál, hogy mondjuk van írásos, fényképes dokumentáció arról, hogy kivonul egy marék egyesületi tag, és kirittyenti a vízpartot. Ez egy jól működő egyesületet feltételez, ahol ténylegesen arra költik a pénzt, amire kapták.
Just a simple Lineman...
-
joe979
aktív tag
-
veterán
-
gban
veterán
válasz joe979 #40027 üzenetére
Gondolom nem ugyanaz ha az egyesületé a víz illetve ha csak a kezelésében van, az alapszabály elfogadása a tagság által történt gondolom, az éves közgyűléseken, és az alapszabályt elfogadod ha belépsz.
Ha meg nem lépsz be, nem vehetsz éves jegyet sok helyen.
Szóval jelentős különbségek vannak egyesületek és a szabályzatok között is.Postázást nem vállalok.
-
joe979
aktív tag
(#40025) A Zéé & (#40026) csƵ
Gondolom kiemelt helyekről van szó . Csak érdekelne a jogszabály erre vonatkozóan miért teheti ezt meg egy egyesület, vagy egy járási hivatal ! és mire hivatkoznak ! Mondjuk fővárosi szakaszra kellene ilyen , mert a sok türhő bebaszós, behányos , szopatós faszjuliska és faszpalika azt hiszi mindent lehet
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
kaposznyak
aktív tag
Üdv.
Deeper pro + dobható halradarral van valakinek tapasztalata?
Tóra kellene, meder felderítésre.
Kösz!
-
Eagl3
veterán
Én is a jövőhéten valtom az engedelyt. Megyei összevont (Fejer megye legtobb vize benne van) + Balaton + Velencei tó 55.000 Ft.
Sokat gondolkodtam, hogy hogy erne meg, de hiaba ha nem is jutok el sokat pecazni, altalaban hirtelen felondulasbol indulok, a napijegy mindndenhova 2-3000ft, hetvegen nem is nagyon lehet megvenni + macera is. Ezzel a jeggyel jarok a legjobban. -
tween
őstag
válasz vendingo #40020 üzenetére
Nálunk taghorgásznak 31, ebben van 20 nemes hal plusz 30 kiló egyéb. Új tagnak 71, ami tartalmaz 40ezer ft egyszeri halasítást. Egy évben 25 társadalmi munkaóra kötelező, ami pénzben kiváltható. Namost részben a gerincem miatt, részben egy tavalyi heves vitám miatt a társadalmi felelőssel idén úgy döntöttem, hogy engem többet nem járat le senki, ha kell háromszoros árat is kifizetek az engedélyért, de esélyt nem adok senkinek, hogy így viselkedjen velem... 30ezer a plusz, a 31ezres területire. Ennyi.
-
vendingo
veterán
61000 egy évre?
Nálunk 33, mondjuk hal az nincsen.Nagyon gondolkodok, hogy idén ki se váltom az egyesülethez, csak a Fertő tóra, de az meg full iszapos hínaras mocsár. Vannak szép halak, bármi jöhet, de művészet ott horgászni, cserébe csak 10k egy évre és van hozzá asszem 13 csatorna.
Tavaly valami csalihalfogás közben brutálisan megtépett egy apró csatornán, kiegyenesítette a horgot.
Sajna itt a növényzet és az 1 méter iszap miatt feeder és egyéb fenekező cuccok nem játszanak, csak az úszózás megy.
-
tween
őstag
válasz BlackmMmDog #40018 üzenetére
Lájk!
Megvan a zengedély... 61000ft csókolom....
-
tween
őstag
Viza kft. oldalán miért nem látom az árakat? Tudja valaki mi változott, vagy mi ennek az oka?
-
vendingo
veterán
válasz sityupityu #40013 üzenetére
Kifejezetten harcsás cumóra nem vágyok, nem tudom mennyire jönne be a téma. Azt tudom, hogy a harcsa mániás ismerős mennyi betlis éjszakán van túl, nem biztos, hogy vágynék a dologra.
2 bottal nyomja profi cuccal és módszerekkel, de kifejezetten nagy harcsára megy, ő tartja a tórekordot is.Én beérném a kisebb 5-8 kilós példányokkal is, abból jó sok van felénk, de őt azok nem érdeklik, nagy csalihalakkal nagy harikra megy.
Talán giliszta, vagy nadálycsokorral nagyobb sikereim lennének apróbb áldozatokkal.
Ha meg nem jön be a műfaj, akkor még mindig tudom használni rendeltetésszerűen a bojlis felszerelést. Úgy is csak ritkán kerül a kezembe.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
válasz vendingo #40012 üzenetére
Hát nem tudom. Nagy meg minden, de szerintem nem lehet egy masszív darab. Azért már egy 15-20 kilós hareszhoz is viszonylag erős cucc kell. Biztos, hogy bírná egy darabig ez az orsó csak a kérdés, hogy meddig.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Szerintetek Okuma custom black cb60 orsó mennyire lenne megfelelő harcsázni bojlis bottal? Nem nagy harcsákra kell gondolni 5-20 kilós az átlag. Gilisztacsokorral nyomnám fenéken.
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #40010 üzenetére
És az oldalkivezetés sem mindegy milyen . Prestonnak és a Map nak csak egy likat kell rá fúrni ,de van amelyiknek egy pontos hosszúkás vájatot kell csinálni ,na annak én sem állnék neki . Míg a másik kettőt simán bevállalnám . Mondjuk nekem gyárilag erősítettek a topok még azok is melyikekben nincs gyárilag benne az oldalkivezetés.
-
veterán
válasz peterkiss9 #40008 üzenetére
Kivitelezhető, de szerintem csak annak akinek van gyakorlata hozzá. Legalább is én nem állnék neki akkor sem, ha lenne gyantám és karbonszövetem otthon. Szakemberre bíznám mindenképp.
-
peterkiss9
csendes újonc
Sziasztok!
Beast Master Margin rakósom topsetjeit szeretném oldalkivezetésesre átcsinálni. Kérdésem az lenne hogy valaki közületek csinált már ilyet? ill a tagot előtte megfelelően meg kell erősíteni karbon szövettel ill gyantával.
Megoldható ennek az otthoni kivitelezése? -
csƵ
addikt
Angling Direct-en 49GBP felett ingyenes szállítás. Egyébként 8GBP.
-
joe979
aktív tag
-
gban
veterán
válasz galervin93 #39996 üzenetére
Piros a szeme, az az egyik legjobb támpont.
Amúgy én is nemrég jöttem rá a téli nézelődések közepette hogy a gyönyörű vörösszárnyúak amiket fogok nálunk (20-25 centisek) azok igazából nagy valószínűséggel jászkeszegek[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest