Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Ez aliexpresses prolure, 10*10-es packba volt 7 dolcsi.
Szerk: de a manns gumik se rosszak, drágábbakat még nem vettem. -
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Azt majd valaki itthonitól kell majd rendelnem, nagy tételben. Külföldi alternatívát még nem találtam. Kevés van itthon, az is bolti.
-
j.davidovics
csendes tag
Holnap valaki megy ki? Van esély fogásra a lehülés előtt? 😀😀
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Vesporigo
üzenetére
Én is szombaton voltam elősször. A nagy akváriumban ott volt a harcsa, és sok szép süllő is volt benne
, viszont a Shimanosoknál volt kirakva 244cm-es speedmaster feeder, az viszont barom lágy és könnyű volt, most az az álom botom, amit egyszer meg kell szereznem egy stradiccal 
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
vendingo
üzenetére
Én nemrég vettem egy nomura akirát, 198cm, <10g a dobósúlya. Halat még nem fogtam vele, de alig várom mindig a következő horgászatot. Nagyon jó vele dobni, és vékony fonottal mindent lehet vele érezni. Szerintem 12-14 körül nagyon ott van. Sokaknak van még favorite whitebird, az is remek pálca

-
j.davidovics
csendes tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Olcsóbb spiccet is megéri kintről rendelni? Vagy esetleg tudtok alternatívát a dart match-re. Ja meg keresek valami pickert vagy feedert. Sajnos a balzernek annyira megkopott a spicc és a bot között a csatlakozás, hogy bedobásnál 10/4-szer elrepül a spicc és lecsúszik a kosárig.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Kb ez, meg kövesek a célhalak
Max 3ezer körül néztem fonottat, de lehet majd kastking lesz belőle, majd elválik
Én is tervezek valami úszósat jövőre, ott a holtágon lesz majd fehérhal 
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Így sem rossz, de nem akarom a 12-es fonottat felrakni, ha az megszívja magát, akkor az sem az igazi
(Nevis secure braid). Milyne fonottat használsz, a daiwa x4 jó? -
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Egy durung kompozit bot után álom ez a méretés súly. (90g a súlya kb, majd lehet lemérem). Mivel nagyonnehéz helyekre, fák között járkálok, kell a rövid bot. Viszont most 16-os mono van csak itthon, szerintem 0.06-os fonottal a világból is kidobok vele. Mindjárt készítek képet. Amúgy azért fotóztam ott, mert ott a toldás a tű és a cső picc között

-
j.davidovics
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Jaja, itt is tombol :$
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ettől félek :/ Az nekem jelenleg sok. Majd pár év múlva visszatérünk erre
Jankovich: fonott dobóelőkét nem lehet használni, de megkérdeztem a tógazdát, telibefonottat lehet. Csak óvatosan fárasszunk, nehogy elvágja a hal száját.Első kérdés? A horogelőke ezek szerint lehet fonott, az el tudja vágni a hal száját?
Második: Ha dobóelőke nem lehet, akkor a telibefonottat miért lehet használni? Amúgy nincs semmi bajom vele. Csak sok az ellentmondás szerintem, vagy bennem van a hiba? -
j.davidovics
csendes tag
válasz
Steady74
üzenetére
Ha azokat meguntad, van Jankovics féle is friss, én még nem néztem bele
A rakóhoz visszatérve, használtan, olcsó láda, max 25 körül érdemes keresni? Tanuló vagyok még, és nincs fix munkahelyem. De érdekel a dolog. Mondjuk most az ul pergetésbe ugrottam bele egy akira-val. 🤣🤣 Lehet ez a végére sem kerül sokkal kevesebbe. Múltkor 5 jiget téptem be 1,5 óra alatt 😂😂 -
j.davidovics
csendes tag
Na, első benyomás az új hd-s japános témáról? 😋😋
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is megkedveltem, főleg a rakós pontyozást próbálnám ki. De mivel tanulok még, abba nem is tudok belefogni még

-
j.davidovics
csendes tag
Bf alkalmából Nomura Akira 198cm 10-gig megrendelve 😄😄
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
gerigorrd
üzenetére
Azt is láttam, de annyi feles pénzem nem lesz, mivel lassan rendelem a favorite whitebird-et (1-7g, 205cm), és csak azért kellene, hogy nagyobb jigeket körös holtágon dobáljak, esetleg van pár wobim is az nem baj, hogy rövid, ellenben a legolcsóbb és amúgy szüleim se díjaznák a két bot rendelését szinte egyszerre 😌😌.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Majd kipróbálom, köszönöm a tanácsot.

Más: itt az egyik linkelt webshopban van dam fighter spin 180 5-20g, csukázni max 3eFt-ért egy próbát megérhet nem? Nagy csalódás gondolom nem érhet 🤣🤣 -
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Nekem a 16-os is kicsi (pedig fiatal vagyok, és a szemem is jó 😀). Ki kellett találnom, hogy a vékony fogó szárán megkotök egy unit csomót, és azt húzom rá a szárára és utána húzom meg mert sokszor kicsúszott a kezemből is és fel is idegelt, de így egyszerűbb, és nem is vettem észre különbséget. 😂😂
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Preston pr311? Nekem van 16-osban, nagyon jó és erős

-
j.davidovics
csendes tag
válasz
csipesz2020
üzenetére
Én is azért vettem, mert jó nagy, + a nyél strapabíró. Vettem még hozzá damilosat, kissebb halakhoz és gyorsan is szárad! 😀😀
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
csipesz2020
üzenetére
Nyugottan feszítheted, nekem carp academys van, asszem ugyan az az alu "Y". Nem tudod eltörni

-
j.davidovics
csendes tag
válasz
musli26
üzenetére
Elég tré volt, esett az eső, és csak 5 kárászt fogtunk, azt is methóddal, és akkor ha messze dobtunk 🤣🤣 hátszél volt, és szerintem eltolta a halakat tőlünk, igaz 170m széles a tó, szóval a 3m-es pickerrel nem nagyon lehet még a feléhez se dobálni. Egyórakkor elvert a jég, így ráhagytuk. Idén nem tudom, hogy megyünk-e még. Mindenesetre a kárászok súlya kárpótolt bennünket. Idén elősször hoztam haza őket, olyan 40-50 deka körül voltak.
-
j.davidovics
csendes tag
Így a tél felé menet, karácsony fele szoktak lenni akciók? Vagy esetleg fekete pénteken? Kinéztem egy pergetőbotot, woblerek.hu-n láttam csak, favorite whitebird 205cm 1-7g.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Valószínű, hogy soha nem volt szétszedve. Ráfért már 😁😁
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Oké, akkor keresek itthon valami olajat, azt hiszem van valami würthös olaj, ilyesmire gondolsz? https://eshop.wuerth.de/HHS-tapado-kenoanyag-5000-HHS-5000-KENOOLAJ-500-ML/08931063.sku/hu/HU/EUR/
-
j.davidovics
csendes tag
Valaki itt mondta, hogy téli karbantartást csinált, én is most végeztem. Az egyik dam orsómnak viszont szorul a görgője. És emiatt csavarhatja a damilt. Mivel kenyjem meg? Nem csapágyazott sajnos. Majd próbálok oda szerezni, ha van akkora. De mivel majd vasárnap lehetséges, hogy be lesz vetve, ezért kellene, hogy javítsak rajta. Valaki tud tippet adni?

Dam (avs) 330FD (3 csapágy)
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi a segítséget! 😀
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Lehet, majd utánanézek, mekkirára nőnek meg?
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Ma én is voltam egy hirtelen jött ötleltből, élőkörösön. Nem voltunk normálisak, szakadó esőbe voltunk kint déltől négyig. Hosszú előkés technikával pickereztem, pár bodorkát és egy karikát fogtam élőcsalival és olcsó dovitos etetővel. Meg egy gébet, és vagy valami másmilyen gébet, vagy kis márnát. Ment minden vissza
Haver is matchel csak pár keszeget fogott.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Hajrá, aztán írd le, hogy mi lett az eredmény

-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Red devilt nem kaptam, kolbászosat vettem. Meg halibut pelletet tokra

-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Oké! Most tartok a boltba, hátha talállok hasonlót. Rétegesen öltözök majd, van itthon pár vadászruhadarabom 😁😁
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93
üzenetére
Vasárnap én is megyek, homokbányató, 5-6m-es víz. Ponytra, fehélhalra etetőt, vagy mikropelletet vegyek? Te milyen kaját viszel? Pickerezek szerintem én is, hagyományos és method szerelékkel egyarátn próbálkoznék.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Igen, meg azt mondják, hogy nagyon küzd 😀
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
15 körül nem nagyon van heavy dömés sem szerintem. 20 körül kezdődnek újonnan. Nekem nem volt még újabb feeder botom, de szerintem annyira nagyon erős cucc nem kell. 3,6-os médium, médium heavy, esetleg heavy. Ha van idő és hely, akkor lájtosabb cuccal nagyobb élmény
Azt mondják, hogy a tokok vértjei ellen érdemes 1-2 méter leed-cort kötni, vagy valami erős fluorot, hogy el ne vágja.
De a többiek véleményét is hallgasd meg!Szerk: a tokok oldalán vért van, és elvileg éles, szóval el tudja vágni. Én még sajnos nem fogtam, de szeretnék majd

-
j.davidovics
csendes tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Van sok akadó? Nehéz a terep?
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
j.davidovics
üzenetére
Nem nagy távra szerintem 100g felett is mernék vele dobálni. Ha kell akkora kosár.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Nagyrészt erre az apraja van, bikazugra járnék, körös holtág. Sücik sincsenek nagyon 40 felett.
-
j.davidovics
csendes tag
Kecskemét, homokbánya koliban vagyok. Nincs messze
gyalog 5 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Villanyszerelés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ki tudja, lehet beválik majd