Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluesfan
tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
"Egy döglöttel hogy lehet belőni az őrlőt ? "
Ahogy írta is: nagyjából. Szerintem a döglöttet nem lefolyással akarja tesztelni. Szemre, tapintásra simán be lehet állítani akár döglött kávéval is, hogy ne a frankót kelljen elpancsolni, aztán az igazival jöhet a finomhangolás. -
törölt tag
válasz
vicces1
üzenetére
Jó kis cucc, lassan egy hónapja használom. Szerintem nem 15 baros az OPV-je, hanem gyárilag 10 körüli. Valahogy hamarabb nyit befulladáskor, hallani hogy cicereg.
10 másodpercig tudsz előáztatni (elvileg 6 bar), utána mindenképpen ráereszti a nyomást.
A gyári beállítás nem rossz amúgy, mindig visszatérek hozzá de azért vannak problémás kávék amiknél jó rövidebbre venni az alapból 1:2.5-3-as arányt.
Spec kávéknál a legalacsonyabb hőfok vált be, az itt 90 fok. A legnagyobb 96, középállásban 93.
DM-es kevert vízzel érdemes itatni szűrő nélkül, vagy szűrővel jó a pesti 15 nk-s csapvíz, de itt pl. 27 nk kemény a víz, ide nem elég a szűrő, kell egy előszűrés Laica kancsóval (ez éppen a magnéziumos fajta).
Az őrlőt kell csak belőni. Időnként érdemes szétszedni és kiporszívózni, én adagonként őrölök, 9.5-re van szimplához beállítva az őrléshossz és 9-10 grammokat őrölök szimplához.
A döglött kávékat kár benne áttolni, úgyis adott kávéhoz kell belőni az őrlőt, a döglöttel meg addig közelíted a késeket hogy már összeérnek, mégse lesz normális lefolyás. Érdemes fülre megtalálni ahol már összeérnek a kések, lesz egy kis nyoma amin paráztam is pár hete, de semmi gond nincsen, ha már megvan a null pont, nem tekered le 3-nál lejjebb egy kávé kedvéért sem, oda már nyomásfokozó kosár kell vagy kotyogó.
Szimplához itt 18-19 másodperc ami optimális, de ez az olaszos 1:3-as mennyiséghez tartozó idő, szóval igazából jóval rövidebb idő az optimális hossz 1:2-es arányhoz. És mivel lassú lefolyásnál nyit az OPV is és a volumetrikus adagolás ezt leszarja, beleszámít az eldobott víz is a mért mennyiségbe, így eléggé ingadozó a mennyiség, főleg ha még váltogatod is a kávéfajtákat.
Ahogy a használati utasításban a szimplafalú kosár kapcsán írják: Ezek lehetőséget adnak arra, hogy egy életen át kísérletezzen az őrölt kávéval, az adagolással és a tömörítéssel a készített kávé kiegyensúlyozott ízének elérése érdekében. -
vicces1
aktív tag
Cimborával megvetettem a sage-t, holnap itt lesz.
( már jobban várom mint Ő!
)Nekem kell majd belőni, mire érdemes figyelmet fordítani?
Illetve garancia vesztés nélkül le tudom szabályozni az opv-t 15 barról, vagy nem annyira érdemes, mert eleve tudunk vele előáztatni?PY Grandit kap első étkezésre, hogy érezze a szeretetet, bár az őrlőt lehet belövöm nagyjából a múltkori aldis döglöttel.
-
mini gaggia monológok vol.47: miközben olvasgattam róla a typisch külföldiai fórumokon, szembejött egy komment a géppel kapcsolatban egy bizonyos SiD- nevű felhasználótól

nosza, virtuális pennát ragadtam, és írtam a hazai sztárpörkölő oszlopos tagjának, hogy aztán a szoftverek istene meghiúsítsa a kapcsolatot (miszerint spambe qrta a levelem)... de ez sem állíthatott meg minket, mert SiD- feltűrte az ingujját és nyakig merült a spam mocsarában, hogy onnan túrja ki az értékes kérdéseimet egy hét spéttel

...és igen, volt neki ilyen gépe!
...nagyon akarta szeretni, de egy rakás szar. és reméli, hogy sikerült fellelkesítenie![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
visszazaccolt a kazánba, és szétszedés nélkül nem is takarítható -- ezt tudtam.
túl rövid a lökethossz és a rugó -- ez gyanús volt szemre, de nem tudtam.úgyhogy innentől ez utóbbitól lehet parázni, az eddigi parák upgrade-elve!
-
-
-
3418
csendes tag
Segítségeteket kérem. POD-s gépemnél csapoláskor a szivattyú pulzálva működik. Eddig folyamatosan adta a vizet. Mi lehet az oka?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
RAiN91
üzenetére
Régebben elég sokat kapszuláztam. Tchibo utángyártottam nem láttam még, illetve alapból is kevesebb a választék. Lidl / Aldi dolce gusto meg nespresso utángyártottakat árul. Szerintem Dolce Gusto-t akkor válassz ha az instant tejes cuccok megmozgatnak, Nespresso minden más esetben (az elég espresso közeli élmény tud lenni, Dolce gusto max. kotyogós szint). Tchibo-t én nem vennék. Amúgy ilyen "gépet ingyen hozzádvágják ha elég sok kapszulát veszel" akció mindegyiknél szokott lenni, csak időeltolásban
Érdemes nézni az oldalaikat. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
bacskait
üzenetére
Kezd onnan, hogy betekered maxtól 4 kattintásra, és meghallgatod, hogy körbeforgatáskor súrlódik-e. Ha nem, akkor hozzá ne nyúlj, mert csak megszivatod magad

Alulról ha megnézed a fix örlő részt négy csavar tartja. Azokat kilazítod, így tudod mozgatni. Betekered majdnem teljesen a mozgatható részt (mondjuk 2-3 kattintás teljesen betekert állapotból), majd addig tökölsz a "fix" rész mozgatásával amíg körbeforgatáskor semelyik irányból sem hallasz súrlódó hangot. Utána nagyon óvatosan visszatekered a csavarokat, és addig kínlódsz velük amíg masszív rángatás ellenébe is tartják a fix részt (ha túl laza, akkor ha megszorul a szem akkor elmozdulhat, és pár mm is számít), viszont nincsenek annyira meghúzva, hogy elhúzzák valamelyik irányba a fix részt, mert akkor megint súrlódni fog.
-
PpenoO
őstag
Iberital Challenge darálom egyszer csak fogta magát és elkezdett durvább őrleményt darálni. Nem értettem hogyan sikerült neki összehozni, mivel nem állítottam rajta. Leszedtem a felső burkolatot és kiiktatva az őrlemény szabályzót tekertem a tárcsán kézzel. Még mindig nem kapok olyan finom szemcseméretet mint korábban és az őrlő szenved de nagyon, alig ad ki őrleményt és a motor fordulata is ingadozik. Bizonyára valami baja van. Tudtok valakit aki szerel Budapesten Iberital készüléket?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
RAiN91
üzenetére
Én Nespressoból találtam a legnagyobb választékot. Én egy ilyet rendeltem (60k-ből 12k levásárolható): [link]
Itt is vannak a basic modellnél akciók (20k-ból 12k levásárolható, vagy 400 kapszula mellé ingyenes) -
norkov84
tag
válasz
norkov84
üzenetére
Beszerelésre került egy BWT Aqa Drink Pure szett. Érzésre valahogy intenzívebbek az ízek a BWT kancsó + Oscar párnával összehasonlítva. Nem túl tudományos, de valahogy így tudom jellemezni.
Elméletileg ugyanaz a szűrő felépítése, mint a Bestprotect-é. Ezt igazolni nem tudom, de én fejlődésnek érzem a váltást. -
horinori2
csendes újonc
Sziasztok!
A fagyóban adagonként tárolva meddig tuti? -
vicces1
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ha Te azzal egy világost konzisztens presszóra őrölsz, akkor térdre borulok, és ha nem is ízben, de legalább lefolyásban ezt igazolod.

(Ellentétben egy bejáratott Graef-al bármikor) -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Kapszulás kávégépet szeretnék. A kérdésem, itt hogyan vannak a kompatibilitások?Kinéztem a Tchibo Cafissomo gépet, akciós a Tcibo oldalán ha veszek hozzá egy rakat kapszulát. Ez így megéri, viszont a jövőben ehhez csak ilyen kapszulát tudok rakni bele? Vagy az Aldi Lidl stb. olcsó kapszulái is működnek vele?
Köszönöm. -
válasz
verti1
üzenetére
na, hát infók birtokában az összes szűrő és tömítés együtt, úgy, hogy mindenből veszek bőven tartalékot és a szűrő ims, 6 ezer darab forint. (a többi tanulópénz
)a tuning plusz rugó rozsdamentesből mégegyszer ennyi (pontosabban 3, mert ugyanannyiba került, mint 1..).
a loctite kazántömítő kb. 3e ft.
ennyiből fel lehet újítani jól. a kérdés most már csak a kazán marad. mivel a réz felületet megcsiszolva megint "ezüstös" fémszín jön elő, ezért kizárásos alapon mégiscsak aluméneum lesz ez.
ezzel együtt használni fogom és kész...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Felőlem nyugodtan megveheti valaki espressora is
Igazából a darálási idő lesz elég masszív azon a szinten, főleg ha több adagot is szeretne az ember. Finomságra akár le lehet menni vele török kávé szintig is, főleg így, hogy be lett lőve középre és nem súrlódik valamelyik oldalon 
-
-
72lakiluk
tag
-
Cathfaern
nagyúr
Tudom inkább az espresso dívik a topicban, de hátha érdekel valakit

Van egy eladó Hario Skerton Pro kézi kávédarálóm. Kb. 2 hónapja vettem, kotyogóssal (Brikka), v60-al, Chemex-el teljesen jól működik, de nagyobb szemcseméretnél french press / cold brew vonalon már túl inkonzisztens, ezért cserélem (espressohoz nyilván nem ajánlanám). Ez a Pro verzió, szóval alapból stabilabb a mechanizmus és egyszerűbb a szemcseméret állítás, mint a réginél.
-
válasz
verti1
üzenetére
tisztában voltam vele, hogy ezek filléres tételek, ha elérhetők, de azt hittem, már nem
mindenesetre nagyon sokat segítettél, köszönöm szépen, így igazából már mindent be tudok szerezni hozzá. kár volt jól megtámogatnom az expolygont a szemre-randomra összevásárolt o-gyűrűkkel és dugattyútömítésekkel, de majd macgyverként felhasználom őket valamikor, valahol

apropó: a kartömítések is valamilyen szabvány gumigyűrűk vagy az azért kávégép-only?
-
verti1
aktív tag
Azért írtam, mielőtt 15 euro-t adsz egy 230 forintos gyűrűért. A legjobb a szilikon lenne, de a viton is jó lesz oda. A fekete ami benne volt az epdm, az is látod meddig szolgált. Pont ilyen megoldás van a Gaggia gőzcsapjánál. Az is egy sima o-gyűrű ami ilyen formát vesz a hő hatására az évek alatt.
-
válasz
verti1
üzenetére
informatikus-közgazdász vagyok, ez a gépészkedés nekem totál szűz terület. és mondjuk rutin híján én arról a kúpos furatba illeszkedő tömítésről sosenem tippeltem volna meg, hogy az egy sima o-gyűrű

közben azt már megolvastam, hogy szilikon > epdm az esetemben, mert mechanikai igénybevételnek nem lesz kitéve, egyéb nekünk releváns szempontokból meg valóban a szilikon a jobb (a rossz savállóság alatt gondolom nem a citromsavat kell érteni)
-
Rush77
aktív tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
El nem adtam mert a kutyának sem kellett a 15 grammos

Ha valakit esetleg érdekelne ki lehet próbálni és megbeszélhető a többi.
Amúgy használható. Néha a mai napig használom. Amúgy VST-t használok még van IMS is. Mindkettő jobb szerintem mint az AVX pro 15g. Mondjuk az is igaz, hogy a másik kettő az 18 grammos. -
-
-
verti1
aktív tag
-
válasz
verti1
üzenetére
ebben a szent pillanatban találtam rá erre, én is nyomon voltam, de megelőztél

és biztos, hogy a többi cucc is valamilyen formában megoldható, csak lehetetlen kitúrni, hogy pontosan mivel. pedig 100%, hogy ott rohad a raktárukban, ha meg nem, akkor nuova ricambinál 200%.
-
zolnagy
őstag
Nálam most van kölcsönbe egy IMS superfine és egy AVX Pro szűrő. Mindkettő túl mély nekem, sok kávét kéne beletennem, hogy jó legyen. Ezt tudva a trapasztalatom nem tudom mennyit ér, de nekem az AVX Pro nem igazán jött be. A lefolyás minden második esetben randa volt nyitott karral. Az IMS superfine ugyebár a sima szűrő és a Reneka keresztezése, itt mindig szép volt a lefolyás, csak a takarítása macerásabb kicsivel.
-
verti1
aktív tag
Szerintem 99%, hogy ez ugyan az a gyűrű:
Ezek az olaszok ugyan abból építenek 50 éve. Most itt nem pont ugyan az a méret amit linkeltél, de attól függ, hogy ki méri. Ez Atel, de Nouva Ricambinál is van ilyen Faema-ba való. 228 Ft-ért megér egy próbát. Szerintem a többi tömítésed is elérhető itthon fillérekért vagy pótolhatómással. -
zolnagy
őstag
Szia! Nekem egy full tuning GC van itthon. Ugyanazt a kávét, ugyanazt az örlőt használva nem sok különbséget érzek a kettő között. Ebben egy 3,5 dl réz bojler van, mint a Silviában, de ahhoz képet nincs eltolva a fej és a bojler, hanem a bojler a fej felett van. Ugyanez a felépítés (és bojler) van a faema family, quickmill silvano..stb gépekben is (ezekre mondják, hogy fejbojleres gépek). Ezeknél a gépeknél ajánlatos a 30 perc bemelegedés, míg a GC-nél a fent említett 20 perc ue. Én a Gaggiával nem tudok gőzölni (lehet az én bénaságom), ennek elég erős gőze van. Már ha ez szempont, nekem nem, mert nem gőzölök, csak nagyon ritkán mostanában. Persz, mivel ez is csak egy bojleres, kompromisszumot kíván (felfútés/visszahűtés).
A végeredmény szempontjából elég közel vannak ezek a gépek, ha ki vannak maxolva.
A Lelit Annát nem ismerem, csak leírásból, meg itteni pár véleményből. Ahhoz képest masszívabb gép, az biztos. Meg az Annában kisebb is a bojler, gyengébb a ház és 57 mm a szűrőméret. Attól még lehet, hogy jó kávét készít az is, nem tudom.
Leginkább szerintem a külső, ami eldöntheti valakinél, hogy kell-e a gép, mert ennek retro kinézete van, ami valakinek vagy nagyon tetszik, vagy éppen meg se tudná szokni.
A 12 éves lányom pl meglepetésemre azt mondta, hogy neki ez a BL tetszik az eddigi gépek közül legjobban
Mindenesetre, ha érdekel a gép, mindenképp egy személyes kipróbálást javaslok. Keddig itt lesz nálam Győrben, aztán a gazdája visszaviszi BP-re, ott is meg lehet nézni a XXII. ker-ben.
Én hirdetem neki, mert én újítottam/tuningoltam. -
válasz
bacskait
üzenetére
az egy egyszerűbb ügy sajnos (mármint rám nézve sajnos). ez egy nagyon ritka gép, 2005 táján volt még egy rövid reneszánsza (annak a pár darabnak), de azóta még annyira sincs semmi hozzá, bármi kell, szerezni kell még egyet és abból csórni -- tömítésekkel ez nyilván nem játszik.
-
-
Neck
veterán
Illetve, még egy kérdés: Tudom, hogy nem vagytok jó véleménnyel a Lelit gépekről, de!
Ez nem Anna, ez Gilda: [link] , Anna nővére!
Nem random méretű a szűrő, hanem 58-as, 300ml-es rézkazán, etc. Vevő küldte vissza pár nap használat után, át lett nézve, ki lett tisztítva. Vélemény? -
Neck
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Pont ezért nem akarok használtat venni, mert ha kuka a kazán vagy valamelyik másik része, annyiba kerül rendbe tenni, mint újat venni. Azért teljesen elveszve nem vagyok, tömítést, szűrőket ki tudok cserélni, ha úgy adódik. inkább az időt sajnálom erre, ha vehetnék olyat is, ami csak simán jól működik, és az időt elb.szhatom kávéfőzésre is
. Viszont feleslegesen ~200 EUR felárat se akarok fizetni használt vs új GC vonalon, mint ahogy szerintem nem ér még 200 eurót Szilvi, bármennyire csábos is a mosolya. Szóval, tud valaki használt tuningolt GC-t jó áron? 
-
sz.zs.
őstag
Igen, egy ilyen cucc: [link] a k hőelemet be kell dugni a vízterítő egyik furatába. Véleményem szerint ez a legpontosabb “barkács” módszer.
Tapasztalat nincs, de szerintem az IMS jobb lehet. Volt itt a fórumon valakinek az avx-es , talán Rush77-nek, de el is adta asszem.
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tud vki ajánlani jó módszert a csapolás alatt a kifolyó víz hőmérséklet mérésére, ami nem vagyonok. Az egyszerű konyhai cuccok nagyon lassúak.
Van vkinek tapasztalata az AVX pro szűrőkosarakkal, jobban megéri mint az IMS?
Köszönöm.
-
A típus jó, az állapota #kituggya
Mindenképp szét kell szedni (miután megvetted, ugye), hogy milyen állapotban van a kazán belülről. Akár rémes is lehet (jó kemény német csapvízzel kezelt). Pucolhatod, cserélheted a tömítés(eke)t. Veheted hozzá a normális szűrőkosarakat, felsőszűrőt. Jó, ezeket nem muszáj persze, de lényeg, hogy jó gépet szeretnél és nem értesz a barkácsoláshoz (miért is kéne).
Nem ebay, meg geizhals a te barátod, hanem itthonról egy all-in-one használt tuning gép+posta.
Másik opcijó az ebayes, ami jó áron van. Hazahozod és megcsináltatod egy fórumos szakival menőre, aztán pár évre elfelejtheted a vásárlást, csak kávét főzni kell megtanulni
-
na, gyerekek, ez itten a tökéletes dugattyú tömítés az öreg ladához!
persze kicsit drága, kicsit messze van, kicsit nehézkesen jut el ide
, de ez a projekt nem a megtérülésről fog szólni 
-
X_C
tag
Milyen tömítést használjak a réz idomokhoz? Elég egy mezei teflonszalag, vagy kell valami spéci menettömítő? Utóbbi esetben hol tudom beszerezni Budapesten?
-
iatti
aktív tag
nem kerülte el a figyelmem,azért írtam a postát. én pont ilyeneket nem vennék meg ebayról. relatíve olcsóbbnak tűnik,de zsákbamacska ha nem értesz hozzá,és nincs vonalad alkatrész vételére+a germán olcsó rezsióradíjjal megjavítja
persze drágábbnak tűnik 140-ért,de ennek mire belekerül minden tuning, ennyi az ára,és minden fel van újítva rajta. ha nem akarsz itthonról felújítottat,néz ott kint r.silviát újban. -
Neck
veterán
Ettől féltem. Akkor marad a használt, mivel én nem szívesen nyúlok bele, és nem is ismerek itt kint olyat, aki megtenné. iatti: biztosan elkerülte a figyelmed, de sajnos nem Magyarországon élünk

Erről mi a vélemény? A darálót azután eladom belőle, vagy nekiadom anyósnak.
Honnan lehet tudni, hogy melyik a "régi de jó", melyik a herélt, és melyik az "új"? Az látom, hogy a legújabbnak a kapcsolók másképp vannak elrendezve, ez alapján a linkelt az régebbi, de vajon a herélt vagy a nem herélt?
-
zolnagy
őstag
Na igen, a 2015 előtti az igazi, de ez is sokkal jobb, mint a 2015-től 2018 közepéig gyártott kiherélt verzió. Az OPV-t és a nyomócsövet később lehet cserélni, persze az is pénzbe kerül.
Kell venni hozzá egy ilyen régi OPV-t és kicserélni a gyári vízbevezetőt: [link]
Meg persze nagynyomású teflon cső kell, csatlakozó a pumpára és szilikoncső, hogy az OPV vízét visszavezessük. Úgy tudom, ezt itt többen megcsinálták már a fórumról. -
Neck
veterán
válasz
zolnagy
üzenetére
Az általad linkelt cikkben ezt írják: "Ha gyár kijavítaná a gép hibáit, a silány OPV-t és a nyomócsövet, akkor jó szívvel ajánlanám ezt a kávégépet. De erre nem sok esélyt látok. Addig is inkább egy szép állapotú, 2015 előtti használt darabot vennék, annak az ára felújítva, az összes átalakítással sem éri el az új árat."
-
zolnagy
őstag
válasz
bbuffy
üzenetére
Akkor lényeges, ha valami oknál fogva cserélni kell majd a jövőben a fűtőszálat. V5-nél egyben van a bojlerrel, tehát bojlerrel együtt cserélhető, ami jóval drágább, V6-nál meg csak a fűtőszálat kell cserélni.
@Neck, GC-ból a legújabb verzió is jó: [link]
Amire te gondolsz, az a 2015-2019 között gyártott GC, az tényleg nem jó. Az új viszont ajánlható. Itt egy jó leírás az újról: [link]
-
Neck
veterán
Gaggia Classicból már nem lehet "régi" Philips korszak előtti verziót venni újonnan, vagy tévedek? Az új meg azt olvastam ki lett herélve.
Amúgy csak azért néztem ezt a linkelt gépet, mert van benne PID, elég jól állíthatónak tűnik, csak nem értek ezen gépek lelkivilágához, hogy tudjam, hol a buktató...
-
zolnagy
őstag
válasz
bbuffy
üzenetére
V4-t már nem igazán kapni újonnan.
A V6 újdonságai:
"Das neue Modell 2020 der Rancilio Silvia bieten neben dem Eco Modus noch eine neue verbesserte Dampflanze aus Edelstahl. Neu ist auch die schwarze Blende an der Brühgruppe sowie das im Lieferumfang ein Edelstahl Tamper enthalten ist. Der Heizkörper ist weiterhin nicht mehr mit dem Boiler verschweißt, sondern verschraubt und kann separat ausgetauscht werden."
Főleg az utolsó miatt, tehát a külön cserélhető fűtőszál miatt venném én inkább a V6-t.
Az ECO módot valóban ki kell iktatni, de akkor már, ha szétszedem, tennék bele egy PID-et is, meg egy szűkítőt és kész. -
-
Neck
veterán
Ez igen! Nem mondom, drága is, de igazából a legnagyobb gondom vele, hogy nagyon nagy, a két konyhapult közül az egyiket telibe, vagy a másikat félig elfoglalja.
Van ettől kisebb? Az se baj, ha beférünk 600€ alá, mert még a feleségemnek is el kell valahogy magyarázni, miért is jó ez

MOD: Én valami ilyesmire gondoltam, ez mennyire ajánlott / nem ajánlott?
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile (ARPG)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott nem kapsz értékelhető lefolyást. Csak idegbajt
)

ezzel együtt használni fogom és kész...