Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Pont ezért nem akarok használtat venni, mert ha kuka a kazán vagy valamelyik másik része, annyiba kerül rendbe tenni, mint újat venni. Azért teljesen elveszve nem vagyok, tömítést, szűrőket ki tudok cserélni, ha úgy adódik. inkább az időt sajnálom erre, ha vehetnék olyat is, ami csak simán jól működik, és az időt elb.szhatom kávéfőzésre is
. Viszont feleslegesen ~200 EUR felárat se akarok fizetni használt vs új GC vonalon, mint ahogy szerintem nem ér még 200 eurót Szilvi, bármennyire csábos is a mosolya. Szóval, tud valaki használt tuningolt GC-t jó áron? 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux kezdőknek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- PayPal
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Viszont feleslegesen ~200 EUR felárat se akarok fizetni használt vs új GC vonalon, mint ahogy szerintem nem ér még 200 eurót Szilvi, bármennyire csábos is a mosolya. Szóval, tud valaki használt tuningolt GC-t jó áron?