Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Eladó K4/K6 nem lapul valakinél esetleg Budapesten személyes átvétellel?
-
PpenoO
őstag
-
PpenoO
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igaz, emlékszem a fadobozos costa rica meg burgundi lidl kávékra, olyat vertek a 10e fornitos kilós árukkal itthon mindenre csak pislogtunk. Azóta visszasírom

-
PpenoO
őstag
Nálam van egy határ, 12e vagy 17e a kilója nem mindegy szerintem. Írtam, hogy öregszem. Nehéz felvennem a tempót a 200gr/4e+posta árakkal, pláne ha egy kalmár honduras vagy egy paljoc kenya odabasz a cmnek meg a többi 200gr/csomag árusnak, legalábbis én így atapasztalom.
-
PpenoO
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Neked válaszoltam, de igazából nem neked szólt a dolog, csak szerintem cm fel van kapva. Természetesnek gondolom a jelenséget. Vannak jó tételek, jó pörik, de overall cm túl van hypeolva és a 200gr válság ide, forint árfolyam oda..én elfordulok. Ha egy bab jó időben, jó tárolással van meg jól megpörkölve, lehet kotyogóssal is érezni. Persze kell egy decens daráló de utána nem nagy tudomány a dolog. Utána már hc van, lehet rossz helyre írok
. -
PpenoO
őstag
Lecsúsztam a mai kávékalmár pörkölésről.. Tudtok ajánlani hasonló ár érték arányban olyan webshopot ahol találok etiop (virág)/kenya (paradicsom)/honduras (mangó) 250gros frissen pörkölt kávét?
-
PpenoO
őstag
válasz
marcell991
üzenetére
Ez a cég úgy néz ki, hogy elég sokféle megoldással dolgozik.
-
PpenoO
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Lehet nem én vagyok az objektív hírforrás lévén elég amatőr szinten élem meg a kávézás világát. Ami a moddolást illeti, az anti popcorn babtálka teszi a dolgát és a babszemek soha nem pattognak ki. A kinyitható csőr nagyban segít a takarításnál. A kartartó viszont túl magasra sikerült szerintem így azt le kell emelni a portafilterrel együtt. Illetve a kar súlya billegteti a tartót. Ezt egy öntapadó ellensúllyal simán lehet orvosolni. A pumpa teszi a dolgát. Ha valaki nagyon igényes lenne a kivitelezésre annál lehet a 3d nyomtatott cuccok kivitelezése nem éri el az elvárt szintet. Itt ott sorjás és nem 100%osan homogén felületű.
-
-
PpenoO
őstag
Privátban már egyeztettünk, de azért ide is leírom. A Mini Gaggiam a bojler bevonat oldódása miatt parkolópályán van de mivel behalt az Iberital darálom, sikerült egy super jollyt beújítanom és úgy érzem eljött az idő foglalkozni az öreg rókával.
Szerintem a kevert víz vágta haza tartályt, eleinte még jöttek az afrikai citromlevek de egy idő után minden kávé fás/fémes ízt kapott.
Per pillanat ezeket a cégeket találtam de kismillió galván üzemmel működik. Szerintem nem is a felületkezelés maga, hanem annak előkészítésében látom a kihívást és kérdés melyik cég vállalja majd el.
http://www.aerometal.hu/orvostechnikai-eszkozok-feluletkezelese-vallaljuk/
http://galvanofem.hu/contact.html
U.i.: Mekkora különbség egy super jollyval darálni egy Iberital után...
-
PpenoO
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Kézi kizárva

Jelenleg is állítgatom az Iberitalt. Ha megtalálom a Jollynál a két végpontot, bejelölöm, oszt jónapot
. Komolyra fordítva a szót, Az Iberitallal is megoldottam az állítgatást pedig az aztán egy rohadék egy őrlő ebből a szempontból. A kotyogósnál nem nagyon kell finom hangolni, az espressonál meg így is úgyis kell majd picit állítgatni a végponttól számítva.Tudom itt a hácézás a lényeg és elnézést a dilettantizmusomért, de nekem elég egy finom, ízhiba mentes kávét elérnem. Nem keresem a szibériai málna második szüretjének az érettebb gyümölcsízét, ha érted mire gondolok.
brumi1024: Jelenleg még nem vettem meg az őrlőt, de nem opció a két daráló. Az Iberital kezd behalni. A Jolly meg egy jó mainstream őrlő ami akár multi purpose is lehet megfelelő késsel szerelve.
Btw, a Competition Moka szűrője egy papír szűrővel megfejelve messze van az átlag kotyesz világától.
-
PpenoO
őstag
Tudtok ajánlani jollyba olyan kést ami megfelel egy Mini Gaggia világos/közepes pörivel töltött, VSTvel szűrt espressozáshoz de képes E&B Competition Moka Filteres kotyogózást is kiszolgálni?
Heti 3-4 espresso de napi 2-3 kotyogózás.
-
PpenoO
őstag
Kalmár kávéját meddig kell dédelgetni pörkölés után? Ritkán veszek papírzacskós szemes kávét.
-
PpenoO
őstag
-
-
PpenoO
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Nálad úgy néz ki a réteg fent maradt bár a fűtőszál és a dugattyú között neked is látszik már a sárga alapanyag.
Nálam ez jobban megindult és ha leengedek vizet a tartályból s megnézem fény alatt akkor látom benne az úszkáló apró csillogó rétegdarabkákat, néha nagyobbal is találkozom. Aeropress papírt használok illetve a kávé is megoldja a mechanikus szűrést, ami aggaszt az a kémiai része illetve nem mellékes az esetleges ízre kifejtett hatása.
-
PpenoO
őstag
Olyan tanácsát kérném, aki akár csak elméleti síkon is de jártas a kávéfőzők bojlerének/víztartályának belső falának esetleges bevonatolásával kapcsolatban.
Van nekem egy Mini Gaggiam, aminek a belsejéről az évtizedek alatt leoldódott, illetve még mindig oldódik a bevonat. Jelenleg DM desztillált vízzel használom 0,2 szóda 0,8 keserűsó 5 literenként. A tisztítást Tersonet + Citromsavval csinálom.
Arra gondoltam, hogy szétszereltetem és elviszem a tartályát valamilyen felületkezelő céghez. Viszont nem tudom mivel szokás/javasolt bevonatolni, vagy elég homok szórni és marad nyersen a tartály alapanyaga, ami ilyen sárgás színű, de nem hiszem hogy réz

A kép illusztráció de nálam is hasonló (inkább durvább) állapot van.

-
PpenoO
őstag
Tudtok ajánlani Alza ár környékén, annál világosabb de ua. friss pörkölésű 100% arabica kávét? Nem kell HC szint legyen, de inkább itt kérdezem mint az automatás topikban
Reggeli családi mokkához kellene. -
PpenoO
őstag
Korábban is észrevettem már, hogy egy egy shot a Mini Gaggiaból (kevert DM víz 0,8 0,2) fás ízű lesz. Most nem volt lehetőségem egy hónapig használni a masinát, viszont a tartályt előtte teljesen feltöltöttem. Most már a második féle kávéból húzok és szinte ugyanolyan fás ízt kapok. Létezik, hogy a víz kémiája változik egy hónap állás után annyira, hogy elrontja a drága kis kávémat?
A szutyok Iberitalra nem gondolnék mint hibaforrásra, mivel kotyogósba a kávék hozzák az ígért ízvilágot csapvízzel is (amennyire egy kotyogós hozni tudja). -
PpenoO
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Köszi az infót, kotyogósba jót darált, kár érte, ..szott jól néz ki.
-
PpenoO
őstag
Zakopane - La Mano
Kedves, profi kiszolgálás, korrekt florális ethiop dupla eszpresszót készített a barista. Vettem is belőle egy zacsival meg még egy másikat is (Rwanda).Illetve egy szerelem első látásra darálóba botlottam. Az a bekapcs gomb, meg úgy az egész, na. :)
Daráltattam is vele 80gr kotyogósat az ethiopból, három másodperc, halk, homogén szemcse méret.
-
PpenoO
őstag
Lehet már egy ideje, nem tudom, én most futottam bele, de online elérhetőek a rétsági R Coffee & Roastery kávéi (5e forint felett ingyenes házhozszállítás). Tavaly számoltam be róluk nektek, nálam nagyon adta a perui fermentált tételük. Remélem maradt ugyanaz a színvonal, rendelek is pár fajtát, fingers crossed.
-
PpenoO
őstag
Budget mérleg kategóriába szerintem ez még mindig a bestbuy.
0,01g, (+-0,02 hibahatár), lapos, nagy tányéros, 3500ft.
https://www.merlegaruhaz.hu/termek/tb500-zsebmerleg-ekszermerleg-konyhamerleg-500g/
-
PpenoO
őstag
válasz
kavezacc
üzenetére
Pedig jó helyen kerested a hibát, az Iberital nem a legalkalmasabb őrlő, ha valaki a tökéletes közeli lefolyást szeretné elérni. Nekem is olyan van és alig várom, hogy meglegyen a cseredarab. Illetve az AVX kosarat is cserélném egy VSTre, az említett kávét nem ismerem.
-
PpenoO
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Én is porcióztam régen aztán kipróbáltam csak simán fagyasztani a 250es zacskót. Semmilyen különbséget nem tapasztaltam a kettő között, így már nem porciózom. Kivétel után egyből öntöm a darálóba, egy perc max amíg a hozzávalókat előkészítem és már darálom is. Az a minimális pára ami kicsapódik rajta meg pont segít az antisztikusságon. Az őrlő meg pár éve így üzemel és köszöni jól van.
-
PpenoO
őstag
válasz
OImi.
üzenetére
Szerintem még korai volt kibontani, nagyon dominált a pörkölés füs...íze :)
A Robustától meg lábrázást kapok viszont reggeli ébresztőnek el tudom képzelni minimális cukorral. Vendégvárónak tök jó lesz :)
VST15 16.35gr, 89°C (kellett a bruttó 20gr, mert kotyogósról váltottam és ilyenkor elnyel az Iberital 3-4grot első örlésnél), mást nem mértem.
-
PpenoO
őstag
Marad a jó öreg kotyesz vagy filter :)
-
PpenoO
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ha az van ráírva biztos annyi, nem tudom, de nem a kekszükért tértem be hozzájuk, hanem a kávéért, 590 a szimpla, 690 a dupla presszó. Nekem megérte betérni és a páromnak is aki remek earl greyt kapott.
-
-
PpenoO
őstag
válasz
BBéci
üzenetére
A palackos ásványvizen nincs akkora árrés, hogy megérje 1-2 raklapot feldobni a többi áru mellé, rengeteg helyet folgal és 1 raklap boron vagy pezsgőn 10x akkorát lehet keresni. Persze ha az importőr eltudja adni horror áron vagy szívügye ilyen vizet árulni, akkor megoldható. Lásd: ahhoz, hogy rentábilis, pontosabban rendes haszon legyen egy palackozott ásványvíz forgalmazásán magyarországon (folyamatos piaci elhelyezéssel), minimum 100 kamionnal (33-34 raklap/kamion) kell behozni évente.
-
PpenoO
őstag
Voltam ma a nagymarosi chili fesztiválon ahol a Piaccino kis Piaggio 3 kerekű mobil kávézónál ittam egy doppiot és egy úgynevezett chilicinot. A babtartály kevert alapanyaggal, sötét, világos és közepes színű babbal volt feltöltve. A doppio nem volt rossz, brazil jellegű, inkább a fekete csokis vonal érvényesült, világosabb specialtynek jobban örültem volna. A chilicino egy cappucino szerű chilis, monin szirupos, tejhabos elegy volt. Szeretem a chilit és jó élmény volt, a barista is kedves volt, rengeteg melóval (30 percet álltunk sorba, 20an biztosan voltak előttünk). Összességében megy a + részemről.
-
PpenoO
őstag
-
PpenoO
őstag
PYon, Pacificaffen, Roastapuson, Kapuczineren és Oneelevenen kívül tudtok ajánlani olyan forrást akiktől házhozszállítással, főleg afrikai, világos pörkölésű so kávét tudnék rendelni max 3200Ft/250gr áron?
-
PpenoO
őstag
Ennyi fogyasztásos hozzászólás után nem bírom ki, bocsi.
Hozzám nem jutott el még a hibrid/villanyotó szele, de egyszer biztos utolér engem is.
1.9pd 8v quattro 220le 2003ból 374e kmel, A4 B6 kombi bódé, 1800kg velem együtt. Ezt ma mértem Alcsútdoboz-Bp oda vissza klímával. Dashboard kalibrálva vcdsel, így a mért fogyasztás hajszálpontos.
-
PpenoO
őstag
Én meg ezt, igaz nincs stopper rajta és kinézetre gagyi, de jó lapos, gyors, 0.01gr, +-0.03gr max 500gr, 1 percig ébren van, fél perc után lekapcsolja a kék háttérvilágítást. Kezdőknek mint nekem tökéletes.
-
PpenoO
őstag
Kedvenc pörkölőnk
60 kávézó in HU, közvélemény kutatás, vágja mi megy itthon

Szerencsére a kávéról nem beszél, de érdekes beszélgetés.
-
PpenoO
őstag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Igaz másra használom (napelemes lampion, szájzuhany, távkapcs) de a madaras teszkós újratölthető elemek nekem beváltak, teljesítményben közel tudják azt amit a márkás társaik, tartósak is és jóval olcsóbbak.
-
-
PpenoO
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Én sem tudom, de könnyebben felmegy a kar kevesebb kávéval, viszont középre sosem áll be. Gondolom ha 20 grammot teszek a kosárba egyáltalán nem megy fel a kar, mert a felsőszűrő nem tud beleilleszkedni eléggé a kosárba.
sz.zs., nyilatkozzon kérem
. Azt tetszett mondani szorulni fog az elején a kar az új tömítés miatt és majd idővel könnyen fog menni. 50 shotnál vagyok de nem érzek változást. 
kisati748: ezt tudom én is de inkább a gombnyomást preferálnám

sz.zs.: lehet az a 16gr, amit mérek az több? Házi mérleggel mérem, pont annyi szemet teszek bele, hogy 16ra váltson a mérleg és ahogy mondtad a tamper felső pereme sincs magasabban, sőt alacsonyabban van mint a kosár pereme.
Toobee: elhiszem, hogy jobb, gyorsabb, könnyebb a Kinuval de mégis...lemér, beönt, megnyom pár mp és kész. De lehet a végén ez lesz ha tényleg nincs az Iberital és a Major között semmi csak a Kinu.
-
PpenoO
őstag
válasz
kisati748
üzenetére
Na akkor ma is tanultam valamit, azt hittem a +30as lefolyás kötelező elem egy jó espressohoz. Így is durvábbra kellett vegyem a szemcseméretet, mert ott ahol a PY Kenya lazán folyt, ott a Pacific Yirga beragadt (meg is ijedtem, hogy nem jön semmi..).
Warlock07222: Feltettem már egyszer a kérdést, hogy mi a következő szint darálóban. Major nem fér el.
Amúgy szívesen megvendégelek innen bárkit (van egy két kivétel
), aki húzna egyet vagy akár többet is a Minivel és adna két maflást, mit hogyan csináljak
Jelenleg van itthon PY Kenya, LXR, Abyssinian és Huehuetenango, illetve Pacific új Yirga. -
PpenoO
őstag
válasz
Toobee
üzenetére
Nincs naked karom, gyárival használom.
Lehet kapni hozzá vagy barkácsolni kell?kisati748: még nagyon paraszt módon, van egy Aneng multiméterem meg egy Ikeás hústűm, lehet véletlen de 1°C fok eltéréssel mérnek hőfokot. sz.zs. 91-92 fokra állította be a bimetál termosztátot (kaptam róla videót vásárlás elött
) és a második felforralás után amikor kapcsolgat, akkor 91-92 fokon van a víz mindkét mérőeszközzel (teli tartállyal használom a minit, mindig utántöltöm). -
PpenoO
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Nekem a nedves papírozás még nem megy de tamperrel nagyon szépen bele tudom nyomni a vst kosárba a szárazat is.
16gr PY Kenya Ruka Chui, erőteljesebb tamperelés, 92°C víz, 15mp áztatás, húzott kar.
32gr shot, 22mp lefolyás, minimális citrusos mellék íz.
Szemcseméret/rövidebb áztatás, meglátjuk de már közeledünk ez elvárthoz.
-
PpenoO
őstag
válasz
Parci
üzenetére
Volt, hogy toltam a kart felfelé de az sem segített illetve nem nagyon merem erőből tolni, féltem a gépet.
Az AP papírt tamperrel nyomom bele a VST kosárba miután már tampereltem az őrleményt előtte. A kart meg bekapcsolás előtt felhelyezem már, hogy jól átmelegedjen minden mire eléri a gép a stabil 92°C víz hőfokot.
-
PpenoO
őstag
válasz
Milu_PH
üzenetére
Nekem jobban ízlik a kapott eredmény E&B (IMS) szűrővel, főleg amióta a kávé alá rakok egy aeropress papírt és finomabbra darálom a babokat. Megnézem majd mit produkál a papír és az IMS szűrő egy pici tömörítéssel.
Más, a Mini Gaggiat is kezdem megismerni, konzistens crema még nincs, de sikerült a besülés és a citromlé közé belőnöm a kapott produktumot.
-
PpenoO
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
A régi kosárnál hiányzik pár luk

Kotyogós tipp: Van egy Brikkám meg egy Ikea Metalliskom, mindkettő E&B (IMS) szűrős, kípróbáltam, hogy aeropress papírt raktam a tölcsérbe rögtön a kávé alá. Elsőre híg lóhugy jött mindkettőből, de már már presszó közelire örőlve a kávét, megmosolyogtató eredmények születnek. Mindkét kotyogósból eltünt minden keserű, fémes vagy égett íz. A metalliskal filterszerű, 160gr mennyiségű reggeli ébresztőt tudok készíteni, a brikka maradt brikkaszerű de jobban hozza az SO ízjegyeket, PY és Pacificaffeval tesztelve, mint papírszűrő nélkül.
-
PpenoO
őstag
válasz
Serpenthelm
üzenetére
Ezekkel az alátétekkel az a gond, hogy tönkrevághatják az indukciós lap rétegeit ami elég ronda látványt nyújt és a folyamat nem visszafordítható.
-
PpenoO
őstag
Itt is járt a rókaposta, köszi SteelCowboy, már rotyog a Mini Gaggia.
-
PpenoO
őstag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Köszi szépen, rajta vagyok a közös VST rendelés listán (15g ridgeless), de most elbizonytalanítottál
Nem akarok büntit, IMS lenne az arany középút? -
PpenoO
őstag
válasz
tommer1
üzenetére
Én mint kezdő vizes okoskodom és javaslom soldier2 kolléga DMes desztillált vizes pancsolási módszerét. Minimum kell hozzá egy háztartási mérleg és egy kis szemmérték, hogy a 0,x g mennyiséget kimérd. Keserűsót és szódabikarbónát kapsz a patikában. 3dl desztillált vizet felmelegítesz a rezsón, elkevered benne az 5 literhez szükséges alapanyagot és utána beleöntöd az 5 literes DMs kannába. 5 perc alatt gyártasz 5 liter vizet. Keress rá a részletekre itt a topikban.
-
PpenoO
őstag
-
PpenoO
őstag
AVXről vásárolt IMS Brikka szűrővel jól jártam, viszont a zacckiütő vödrükkel nem.
A gumialátét nem passzol a vödörhöz.
Remélem állják a visszapostázás költségeit.
-
PpenoO
őstag
-
PpenoO
őstag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Nekem kiindulópont az ár volt illetve a karbantartásra szánt idő és pénz, utána pedig az akusztikai élmény.
Egy robot nagyon drága nekem és nem túl kényelmes, viszont halk és nagyon szép.
A Silvia/GC extra funkcióira nincs szükségem.
Egy Silvia minimum dupla áron van mint a Mini G
, hangos, idő és pénzigényes karbantartással.GC is hangos, tuningolni kell meg bojlert nézegetni, nem nekem való.
Biztos a Minivel is foglalkozni kell de talán kevésbé idő és pénzrabló, cserébe halk és jobban néz ki mint a másik kettő.
-
PpenoO
őstag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Jól megbújt a nekem szánt hozzászólásod, most vettem csak észre. Köszi, akkor nézek máshonnan. Kifejtenéd mire gondolsz a Mini Gaggiaval kapcsolatban? Azért rá esett a választás mért jó kávét készít (dupla espresso a cél, semmi tejhabozás meg ilyenek), csendes működés, egyszerű szerkezet kevesebb hibalehetősség pl egy Classichoz képest és nem utolsó sorban nekem jobban tetszik mint a Classic.
-
PpenoO
őstag
Akinek van 4es Brikkához IMS szűrője az lenne olyan kedves és lemérné nekem az átmérőjét tömítéssel illetve anélkül?
-
PpenoO
őstag
Nemsokára egy Mini Gaggia fogja - nem csak - díszíteni a konyhát és az AVXtől fogok rendelni pár kelléket hozzá. Sose rendeltem onnan frissen pörkölésű kávét de mivel ingyenes a kiszállítás, így megérné nekem onnan rendelni azt is. Tudnátok ajánlani világosabb, olcsóbb "betanuló" kávét a kínálatukból?
-
PpenoO
őstag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Mikor lenne esedésekes a rendelés?
-
PpenoO
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Kész tragédia ami a magyar postán folyik és július 1.től meg már nem is nagyon érdemes rendelni Aliról, ha csak nem EU raktáras a termék. Mindenre lesz vám és áfa értéktől függetlenül. Ezen felül amit a kínaiak szállítás néven művelnek az fényévekre van a COVID elöttihez. Akkor kaptál simán trackelhető nyomkövetési számot, most meg elvétve adnak ilyet.
-
PpenoO
őstag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Nálad kell jelentkezni?
-
PpenoO
őstag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Innen szokás VST kosarat rendelni? Kellene egy 15 grammos.
-
PpenoO
őstag
Iberital Challenge után mi a következő best buy örlő?
-
PpenoO
őstag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Jól értem 4,5 bárt tud segédrugóval és ez a max?
Mondjuk ha jobb kávét készít mint az ex-etalon űr gaggia akkor annyira nem izgat hány bárt tud. Várom már azt a napot, hogy megtapasztalhassam

#106091: Az meg volt, de akkor ugyanúgy valami engedni fog, ha hosszútávon így használom, mindegy hogy rugó vagy a karom idézi elő a plusz nyomást.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Remélem most már látható.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)