Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
verti1
üzenetére
Nekem se tetszik az 58-as koncepció, illetve az eredeti keskeny, magas kosár jó innováció lett az eredmények szerint (kivonatolás szempontból). De hát van pro és kontra érv, szerencsére mindkettőt lehet kapni.
Mindenesetre a roboton is lehetne csiszolgatni (persely a csapnak, vagy anyagválasztást variálni, vagy pl. a lábakat baszki kb 1 centivel kéne kijjebb rakni 🤦
A manométert szépen gyárilag a tetőre, ilyenek. Nem nagy ügy). -
verti1
tag
Az eredeti Flair egy innovatív dolog volt. Addig mantrázták az 58-at és a fűtést amíg megcsinálták nekik egy ilyen frankenstein formában. Már nem könnyű, nem egyszerű és nem gyors. Sőt, sokkal bonyolultabb, de hurrá 58-as. Kell egy vízforraló és még be is dugom a konnektorba, hát persze. Ugyan ezt tudja egy Robot egyszerűbben vagy valami komolyabb amit egyébként is be kell dugni a konnektorba.
-
brumi1024
veterán
Irtam elvileg mindenkinek, de ha valakit kihagytam volna irjon privatot nyugodtan.
-
verti1
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én inkább tartom visszafejlődésnek az eredeti filozófiához képest a Flair 58-at.
-
-
bluesfan
tag
Lehet, hogy nem kell aggódni. Előfordulhat, hogy már rendelés alatt van az occó kínai verzió egy bizonyos webshopban.
-
Safi1988
csendes tag
Én is igényt tartanék egy 58-as WDT-re.😀
-
kmarci25
veterán
Ez csak 58mm-es verzió? 54-esben nincs? Nem baj ha nem sztímpank.
-
-
Papacoffee
csendes tag
Ssp sweet lab 83 mm késsel kinek van gyakorlati tapaszalata?
Világos pörkölésü kávéhoz kellene Fiorenzato F6 őrlőbe. -
Ez Sage promo, máshol is adják a gépeikhez (nem csak a dual b.-hez). Gondolom az történhetett, hogy nem kellett a népnek egy 180 ezres 2 literes komposztáló a konyhapultra (milyen meglepő!), így most csak a helyet foglalja a raktárakban.
-
-
Toobee
veterán
Sage BES920BTR Black Truffle mellé Alzán egy SAGE SWR550 jár ajándékba, ha esetleg valaki pont ilyesmit keres, annak jó deal lehet.
-
válasz
Froome77
üzenetére
szerintem valahol itt van a határa az érzékelésemnek szerintem - érzem a különbséget a két őrlő között, de nem igazán tudom megfogalmazni.. valahogy a K6 szerintem közelebb áll ahhoz, amit keresek/szeretek, de őszintén nem tudnék egy értelmes összehasonlítást megfogalmazni.
Jövő héten nálam lesz a Pico + mindkét őrlő egy hétig Horvátországban, Brikkával, kotyesszal meg valami elektromos filter főzővel, ha ott jutok valamilyen következtetésre, akkor azt megosztom
-
én meg elégedetlenül ittam a kolumbia filtert, mert picit túlpörköltem...
...mígnem leesett, hogy próbáljam ki presszóként. na, hát amilyen rossz filternek, annyira zseni specialty presszónak.

-
MPowerPH
félisten
Tegnap megkostoltam az Awaken Kenya Kainamui -t. Nekem nem jott be... Az elso huzas nem is sikerult jol, mert 5-6 Bar -on omlott kifele. Sokkal finomabbra kellett allitani az orlemenyt. De semmi extra, orulok, hogy csak 200g -ot vettem.
-
rgb0007
csendes tag
válasz
jézusom
üzenetére
Ha jó a használt is, és van egy kis időd felújítani, akkor német eBay. defektes Gaggia Classic-ok szoktak lenni 80-100 euro körül, általában csak nem voltak karbantartva.
Szóval egy szétszedés, tisztítás, tömítés csere.
Ha rádobsz még egy 75-80 usd-t, akkor abban már benne van pár tuning cucc. -
jézusom
addikt
Sziasztok! Létezik olyan főző, amin nincs tejhabosÍtó?
Szeretném lecserélni a kotyogóst, de még nézelődök. Néhány 10k-t szeretnék elkölteni, valami nagy nyomású cuccra. Olyasmire gondoltam, hogy azért vÍztartálya legyen, de tejet amúgy sem iszom
a beépÍtett darárórol, meg hát azt Írták, hogy kuka.
KÍnábol is renedelek, ha van jó deal. -
Alzában 20% akció van pár Sage-re, gondoltam hátha hasznos valakinek.
-
JackFeryll
őstag
Espresso vonal leépítése miatt lesz pár eladó holmim, de a Biancával kezdem addig nem nyúlok a többihez.
Sorban:
C késes cukrásztölcséres Major
Mini Gaggia wifi-s pides, segédrugós, naked karos
JX-Pro -
MPowerPH
félisten
Kostolasra gondoltam. La Cristalina mindenkeppen jon, mert abbol tenyleg csak kostolasra jutott, amig sikerult vegre jol beallitanom a cuccot, es jot is huztam belole. Szeretnek tartani itthon valami testesebb kv -t is, mert most csak az ujhullamos gyumolcsos, savas izvilagbol van.
Bombe Ethiopia finom, Kainamui Kenya -bol csak kostolonak van 200g, es akkor az emlitett LaC. E melle kell majd valami testes izvilagu. -
adp
őstag
Nápolyban és környékén jártam nem rég, mindenhol perfekt dél olasz kávét ittam, még a legkisebb lyukban is 3 karos (rugós) gép volt.Elég sok helyen volt Toraldo kávé ( jó kérdés melyik
) Valaki esetleg tud erre friss forrást? Vagy valami hasonlót -
MPowerPH
félisten
Warda -tol a Brazil Premium alsobb arkategoria. Mennyira vallalhato? Vagy toluk is inkabb a felso polcos tételek azok, amik ajanlottak?
-
MPowerPH
félisten
válasz
beleriand72
üzenetére
OMG, rendben, sikeresen lebeszeltetek az oldalrol.
Veszek 1kg Cristalina -nat, az a 200g kostolonak nem volt eleg semmire sem. -
-
billyjoe
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
-
-
WiZARD
veterán
Umikot WDT tool-t nyomtatott/próbált már valaki?
-
MPowerPH
félisten
Fagyasztva, bontatlan csomik azert elallnak tovabb is, mint a rajuk irt datum? Nem szeretnem nagyon halmozni.
-
Toobee
veterán
válasz
WarLock07222
üzenetére
Jó is, hogy mondod, rendelhetnénk valamikor tőlük. Már "csak" 1-1,5 havi kávém pihen a fagyóban (végre).
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Toobee
üzenetére
&RetepNyaraB: Csodak nincsenek, es nem azon a par ezer forinton esik vagy puffan. Bar amiota csak dragabb babok vannak itthon, kevesebb is fogy. Messze nem iszok annyi kv-t.
CM -bol nalam a La Cristalina nagyon bejott, szvsz a mai napig a legjobb abbol a 9 fele premium kavebol, amit eddig kostoltam.
Lehet akkor maradok annal, dobok ra egy megrendelest. Csak rosszul jon ki, mert a Kg -s csomagra is van szallitasi ktg. -
Toobee
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
A minősége is, nemcsak az ára. Ha CasMo szintet szeretnél, akkor kofio-n meg coffeedesken nézelődj, szerintem. Magyar vonalon meg az itt forgó nevek, mint Roastopus, Warda, Impresso, 111, Awaken, stb. Az van, hogy 13-14k/kg alatt nem nagyon fogsz már kapni jó minőségű, friss szüretből származó, frankón perkelt SO-t. CasMonál például van előfizus rendszer, azt nézd meg esetleg. Elég jól le lehet tolni az árát így.
-
-
MPowerPH
félisten
A BORO-Coffe -tol rendelt mar valaki? Azt irjak, friss porkolesek, es Kg -ja megall 11660 FT -ban, ami azert sokal szolidabb, mint a CM -es KV -k arcedulaja.
-
Toobee
veterán
1ZPresso ZP6 (3,5-es állás) és a jó öreg C40 (19 klikk). Egy DAK kenyai kávéval kezdek.
14,5->260g, 3 perc, öntési hullámok megegyeznek, V60-1 + Gabival.
ZP6 sokkal savasabb, intenzívebb ízeket hoz. C40 balanszosabb, de fedett. Alapvetően én azonos ízjegyeket érzek, de a C40 tompább. Úgy hangozhat, hogy a C40 szerintem rosszabb, de egy kávéból még nem tudom megállapítani, hogy a ZP6 brutál intenzitását akarnám-e inni folyamatosan.
C40
ZP6 -
Gery0505
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Na látod, most már csak a Parkinson kórral kell vigyázni, nehogy kilötyögjön a KV.
-
noss
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
köszönöm!
(kapnak 2-féle szemcseméretet és majd eljátszanak vele, a lényeg hogy ne robbanjon rájuk a csodamasina..) -
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/én kihagyom /

jó, hogy már nem budipapírt adnak mellé.