Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok. Van egy kicsit hülye kérdésem. Gondolom nem egyszerű összehasonlítani, de egy Graef CM702 daráló jobb azaz finomabb őrleményt tud készíteni a kávéból mint egy kézi HARIO Mini Mill Slim Plus? Igazából arra vagyok kíváncsi hogy nyilván az elektromos készüléknél a "vasat" meg kell fizetni de hogy minőségbe előrébb vagyok-e mint pl a hario mini-nél. Csak mert anyum szülinapja közeleg és gondolkozok ilyesmi ajándékon.
-
Toobee
veterán
válasz
üzenetére
Az alapgép az egy kézi őrlő, ezt bővítheted motorral is. A kickstarteres ár szerintem jó volt, de már nem ennyiért lehet hozzájutni. Én a mostani árán biztosan nem venném meg. Egy duplát letekerni 30-45 mp vele, pörkölési szinttől függően, még a motor kb 20-35 mp alatt végez vele. Mivel jóval magasabb fordulat, ugyanaz a beállítás más lefolyást fog eredményezni. Én inkább egy Kinut vagy az új Mazzert venném még akkor is, ha azokat csak tekerni tudod. Egyébként a C40-hez képest jobban átgondolt a belső kialakítása, nekem rendeszetesen beakadnak a szemek a tengelyhez, de ha most veszel mk4-et, abban már megoldották ezt a tervezési bakit. Azt meg már korábban leírtam, hogy a motor-őrlő egy műanyag-fém bajonettel gyógyítható össze, amit simán jelölésen túl lehet húzni, tehát erre extrán ügyelni kell.
-
törölt tag
válasz
Toobee
üzenetére
Nem akarok nagy butaságot kérdezni, tegnap óta bújom a netet véleményekről, mert szeretnék egy C40-et presszózni a béna Specialita helyett és nem írták sehol hogy rossz lenne hozzá a Commandante (upgradeelve), de most ez az Arco megakasztott... Tehát ez egy kézőrlő, ami sokkal jobb presszózni, mint a Commandante, mert jóval finomabb (több) beállítási lehetőség van rajta? És ehhez nincs motor rész, ugye, csak maga a tekerős őrlő?
-
közös VST kosár update:
köszi mindenkinek a türelmet és a budapesti személyes átvétellel kapcsolatos rugalmasságot

A postázós része holnap fog elmenni - ma még írok mindenkinek egy sort egy megerősítésért, ha megkaptátok az értesítést a foxpost-tól, még jelezzetek nyugodtan ha valamit elírtam.
A tervek szerint holnap délután fogom bedobni egy automatába a csomagokat. -
Toobee
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Kozsy írja a tutit, szóval ugyanúgy Italmill. C40 kézik között filterre az egyik legjobb szerintem, presszóra felejtős vagy ha nagyon ráérsz meg van RedClix, akkor használható. Presszóra jobb lesz az Arco, ezekkel a nagyon finom fokozatokkal elég jól beállítható a cucc, szóval ne féljetek tőle. A minőséget pedig majd az idő eldönti. Az enyém még nálam van, bár már lett gazdája, csak nem jött még érte. Meg tudok rajta nézni ezt-azt, ha érdekel.
-
stereofan
tag
válasz
urbi107
üzenetére
pid, opv és "rendes" kar nélkül szerintem nem, de könnyen tuningolható a gép
-
urbi107
tag
Jura classic 100-al
A specility kávék elkészíthetőek?
Világos és közepes pörkölésűek?Vagy gaggia classic a legalkalmasabb rá 100-120 ezerig?
-
Cathfaern
nagyúr
Van egyébként már valami összehasonlító teszt az Arco-hoz?
-
kozsy18
tag
Sziasztok,
Goat Story Arco - [elado] - 70.000
Megerkezett, de hasznalni nem tervezem - lett mas eszkoz, amig vartam ra.
Toobee [osszefoglalta], levideozta, igy ezt en nem tettem meg
Pls privat uzenetben keressetek.
-
-
-
-
urbi107
tag
Kezdésnek milyet érdemes venni?
Gaggia classic vagy gaggia baby class? -
-
sz.zs.
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Értem. Reggel próba.
Hőfokban menjek 90 alá? -
-
-
rastacsz
tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ezen most nagyon röhögök. Már az is furcsa volt, mikor fű alatt piacra dobták, aztán az app csak az eureka oldalán érhető el, sima apk formában (nem emlékszem, mikor volt, hogy nem store-ból raktam fel vmit az akár olcsó kínai mobilra is, biztos hatalmas követelménye van, hogy storeba felkerüljön egy app...) De, hogy hozzá se nyúlnak a gagyi, valódi gyártó alkalmazásához?? Alin volt vmi olcsó "okos" konyhai mérleg, gondolom, rendeltek belőle párat (más házban) eureka logóval, azt' annyi.
@nate82
erősen gondolkoztam, hogy gyári mazzer késeket bevonatoltassak, miután kaptak 5-10kg kávét. Ezzel a gyári kb 500kg élettartam kitolható 2-3-5000 kg-ra. De nem jutottam el oda mivel:
A) a mazzer kések viszonylag olcsón elérhetők
B) a 151F kés kb 8-10kg környékén elkezdett a számomra kezdeti, (5kg kávé utáni) állapotához képest több fine-t produkálni, ami nekem furcsa, filterhez egy kicsit kevesebbet vártam
A bevonat még egy dologra jó, korrózióvédelemre. Bár a korábbi gyári mazzer nekem nem volt korrodálva, hiába vizeztem a kávét őrlés előtt.
Papíron a különböző bevonatok még a súrlódást is csökkentik, de ez tudom mennyire tényező egy őrlőkés esetén...@WiZARD
Gyanítom, hogy a kezelőfelület mögötti kialakításban bújik meg minden. A megoldás, a tölcséres mazzer, vagy egy halom pénzért valami eleve low retention-re tervezett cucc (az eureka sd ne verjen át), pl az option-O -
WiZARD
veterán
Mi a Fio F64 trükkje, otthoni single dose használathoz?
Az enyém az tökéletesen alkalmatlan erre. 2 egyforma mennyiségű/minőségű örlemény még nem jött ki belőle, egymás után se, nem hogy különböző napokon.
Rakás pangót mindig kiküzdöm belőle, de azt érzem hogy ez teljesen használhatatlan.(A kávézóban, feltöltött babtartállyal egész jól és megbízhatóan működik)
-
nate82
csendes tag
Sziasztok, valaki már csináltatott darálókésen Titaniumnitrid vagy titaniumkarbonitrid bevonatolást? Gyakorlatilag az ssp késeken is ezek a bevonatok vannak. Mennyivel lenne jobb vagy rosszabb az így bevonatolt kések?
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
lszlfrng
üzenetére
A fo problema a babhomerseklet merese volt, mert a babot a szenzorral egyutt forgattam (arra szurom ra az elejen). A hoelem drotjat egy dobra cseveltem fel folyamatosan es amikor elfogyott a drot, akkor menetiranyt valtottam. Asszem csak ketszer kellett az egesz porkoles alatt :-).
-
lszlfrng
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Hát ez k@rv@ jól jó lett.
Gondolkodtam egy ilyen megoldáson, hogy tesztelni tudjam egy adott nyers kávé viselkedését a hőre. A te megoldásod jobbnak tűnik és mint látjuk működik is. Inkább elkérem tőled a terveket.
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ez most komoly? Kerdezgetnek bennunket, h mikor tamogatjuk mar a Precisa-t…
Meg sajat ap(p)ja :-) sincs? -
JackFeryll
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Szia!
Az okos funkciójáért ne vedd meg az Eureka Precisa mérleget mert valami egészen gány kínai (apk-ból telepíthető, gondolod hogy lesz frissítés ?) fitness appot kapsz hozzá és az se működik rendesen. Az meg felejtős hogy smart espresso profiler féle grafikonokat láss.
Pár kép az appról: a weight scale-en a timer látható, de az is valami offsettel eltolva. Igazából ha működne se érdekelne mert én valami grafikonos flow rate-es dolgot vártam.
[menu]
[scale1]
[scale2]
Flair classic alá nem igazán fér be (befér, de nem a szűrő alá), 58 alá viszont befér rendesen.
Timert nem indít magától.
Csak azért tartom meg mert nincs olcsóbb értelmesen kinéző pici, timeres mérleg, az Acaia meg továbbra is horror ár. Csak az nyugtat hogy a Timemore Nano jóval drágább (nem is értem, a black mirror emberibb árban volt) és oldalra tették a gombokat ami flair felhasználóként nem jó.Csak az a hihetetlen hogy egy eredeti kínai mérleg biztos komolyabb appot kapna mint az Eureka valahonnan kiturkált "appja".
-
sz.zs.
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Próbáltam még a Gene előtt, viszonylag jól működik a low budget kategóriában
Haverom szomszédja régóta így nyomja, egész vállalható, csak helyén kell kezelni … -
Kávé Kálmán
tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Magyarul [link]
-
stereofan
tag
válasz
rastacsz
üzenetére
Kokain volt az egyik Nespresso-gyárba küldött kávészállítmányban
nyilván azt nyilatkozzák, hogy nem került bele...
-
rastacsz
tag
-
-
DG790401
tag
Mellènyúltam a kávè rendeléseknèl, ezért van 2 csomag nyers kávèm!
Otthon milyen módon tudnám megpörkolni őket?
Hallottam serpenyőt, sütőben opciót is!!!
Várom az ötleteket!!! -
Dyde
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Köszi mindenkinek, Kávékalmár lesz kezdésnek. Próbálom gyűjteni a tudást. Mi a technikai oka amúgy hogy világos pörkölést nem ajánlott kezdésnek? Illetve irta Zen42 hogy dedicahoz főle. Gondolom nagyobb tapasztalat, profi őrlés stb kell hozzá, vagy a dedica-nál van techinkai akadája is? Tudom ez a belépő gép alsó kategóriában csak kíváncsi vagyok a miértekre.
-
válasz
justgiveup
üzenetére
Ezt is milliószor kitárgyaltuk már itt és végtelenségig lehet pro, vagy pontra sorolni az érveket. Személyes tapasztalatom szerint a hűtőben tárolt 250 grammos zacsi döglik meg legkevésbé az alatt az egy hét alatt amíg elfogyasztom.
De ebben az is benne van hogy lapostetős lakásban lakunk legfelső emeleten; meleg van. Nem hagyom kint :)
-
justgiveup
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz. A levegő szobahőmérsékeleten kb. 23 gramm vizet tud megkötni köbméterenként, míg 5 fok körül (ami mondjuk a hűt) már csak 7 grammot. Ez alatt már sokkal kisebb mértékben változik a telítettségi görbe, -15 fokon 1,5 gramm körül.
Nem okoskodni szeretnék
tapasztalatom kevés van ebben, de a fizika meg ezt mondja, ezért vetettem fel.
Az őrlés előtti vizezés meg más téma szerintem, ott 1-2 percen belül már főzzük is le, szóval nagy hatása nem lesz a kávészemekre. Ellenben ha napi szinten csapódik rá le az szerintem negatív hatással lehet 1-2 hét alatt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem az a problémába, hogy a hűtőben sok a pára. Hanem a konyha levegőjében. Ugye a hűtőből kiveszed mielőtt kinyitnád, akkor érintkeznek a hideg babok a párás levegővel és akkor csapódik le rájuk a pára. Tegyél be egy üvegpoharat a hűtőbe, majd hagyd elől annyi ideig amennyi ideig a kávébabokat kiméred. Meglepődnék ha nem párásodna be.
#118347 stereofan
"nem probléma, többen még vizezzük is a babokat adagonkénti őrlés előtt"
Vizezed majd rögtön felhasználod, nem pedig vizezed és visszateszed a hűtőbe napokra
Nem az a gond, ha víz éri a babokat, hanem ha víz éri + tárolod. -
válasz
justgiveup
üzenetére
Nem fagyasztó, hűtő. Ott kevés lesz a pára. Viszont ha no frost rendszer, akkor érdemes leragasztani a zacsi szelepét celluxszal. Ha van hűvös hely otthon (pl spájz) az is jó arra az egy hétre, míg elfogy. Én maradok a hűtőnél. Legtutibb az adagonként fagyasztás, de már lusta vagyok hozzá.
-
stereofan
tag
válasz
justgiveup
üzenetére
nem probléma, többen még vizezzük is a babokat adagonkénti őrlés előtt. én is a hűtőben tárolom, plusz egy simítózáras zacskóban. mérőkanállal kiveszem, utána rögtön lezárom, én megy vissza. nincs sok ideig kint.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
justgiveup
üzenetére
Egyetértek. Szerintem ha egy hét alatt elfogy egy zacskó kávé, legjobb ha kamrában és/vagy szobahőmérsékleten van tárolva.
-
justgiveup
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez a hűtőben tárolás biztosan jó ötlet amúgy olyan kávé esetében, ami mondjuk napi szinten használva van? Én félnék tőle, hogy ha le van hülve és én kibontom, akkor a szobában lévő összes pára a kávémon fog lecsapódni.
-
Nem gáz a kérdés csak már sokszor ki volt tárgyalva ebben a fórumban.
Kapucziner, Pallyotz, pacificaffe (őket nem csípem, de ez privát), impresso klasszik sorozat. Ezek ár értékben nagyon jók. Keress robusztamentes SO cuccot. Brazilt, vagy kolumbiait. Ezek nem problémásak elkészítésre, nem drágák (nyilván minden relatív), klasszikus ízvilágot kapsz belőlük.Kis kiszerelésben vedd (250g), simítózár fontos, ha feláras is. Mikor kibontod tedd hűtőbe, rendesen zárd vissza mindig. Adagonként daráld, ne öntsd az egészet a tartóba.
-
-
WiZARD
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Nagyobb az már nagyon túl lóg a kereten, sőt igazából a "kicsi" is jóval több, így hogy megláttam a közel 600 EUR szállítási díjat...
Viszont egyre jobban húz a szívem a Decent felé. Szerdán megyek egy ismerőshöz megnézni az övét élőben. Mondtam hogy beszéljen le, de nem akar.
-
stereofan
tag
nem gáz a kérdésed. még ha szerényebbek is az eszközök, oda is a jó minőségű frissen pörkölt, őrölt kávé szükséges. ha már írtad a freit, illetve a boltit is kerülöd: ez már egy jó irány, törekedni kell a frissességre. szerintem alap blendekkel kellene kezdeni, megnéznéd hogyan sikerül, ízlik e, tapasztalatot szerezni.
-
Dyde
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Eddig nagyon segítőkészek voltak itt fórumtársak, nem tudom mi a gáz a kérdéssel, de ha gáz átmegyek, csak jó lenne tudni miért gáz. Oké nem vagyok barista meg csilliós gép, most kezdeném próbálgatni. Nem Frei kávét kérdeztem, meg nem is boltba lévő ott pihenő kávét. Olvastam hogy olyan helyről érdemes rendelni ahol nem hónapok óta pihen a kávé.
-
-
Dyde
aktív tag
Remélhetőleg lassan megjön a Dedica + CM702 kombó. Következő kérdésem az lenne hogy honnan érdemes kávét vásárolni illetve miket ajánlotok? Most ismereked még inkább a témával, inkább a kevésbé keserű, lágyabb pörkölés ami felé indulnék

-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Flashback
üzenetére
Ooo, annyira kezenfekvo es egyben meghokkento, hogy cikket nem is lehet belole irni. A betap forro viz csovet le kell csatolni a fejrol. Rakotni a teaviz szelepere, a teaviz kilepojet pedig a fejre. Innentol a teaviz szelepevel szabalyozod a flowt. Ez a muvelet, kb 5 es fel perec alatt megugorhato. A SEP ezen tul mindossze annyi, hogy a fej fele vezeto ag meg van szakitva egy T-elosztoval, amire racsatlakozik a bluetoot-os jeladonk.
-
Zen42
tag
válasz
beleriand72
üzenetére
Az a korán és állapotán kívül attól függ, hogy mennyire van tuningolva, mik vannak benne és hogy melyik verzió. Legjobb ha őt kérdezed meg szerintem.
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Uhh a Sage DB modról írhatnál egy cikket. Meg egy SEP modkit-et összerakhatnál

Biztos lenne rá vevő... (nemcsak én) -
beleriand72
tag
Sziasztok. Mennyit lehetne kérni egy fragola tuning Silviáért? Annak idején a kávékorzón erről készült a teszt, Gaggiával felváltva használtam. Januárban tisztítva, beállítva fragola által.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
mérni én se mértem, se karom, se elképzelésem nem volt még hozzá anno.
az állításban egyetértek, szerintem is fix.
aztán gyorsan rákeresve 15bar-t ír minden, lehet, hogy én éltem tévedésben. -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
ez biztos? nekem a nem nyomifoki kosárral nem volt ilyen bajom anno.
én abban a hitben éltem, hogy a kosár küldi fel 15bar-ra, alapból 10-et tol ki magából. -
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
pbalint
üzenetére
"Hogy milyen projektek vannak a háttérben!"
Már nem projektek. A Mina Kinu Christiáné. Ahhoz egy svájci csóka legyártott egy (kettő) állati bonyolult idomot, hogy illeszthető legyen a SEP. Eladta nekem a másodpéldányt. De lehet, hogy nem marad rajta, mert konkrétan azt mutatja meg, hogy mennyire meg van kötve a kezed profilozásban. A Sage/Breville DB-t meg a gyártó küldte (Lance Hedrick unszolására), hogy hefteljük bele. Az viszont elképesztő, hogy milyen könnyen átalakítható nyomásprofilozóssá a saját alkatrészeinek puzzlézésével. A SEP-hez csak egy t-idom és egy nagynyomású cső kellett csak. Engem a DB totál meglepett. Szenzációs ötletekkel telerakott gép. Tetszik. De hamarosan megszabadítom a pultot ezektől a zajos vasaktól, különben féltékenyekké válnak és palotaforradalmat szerveznek a dugattyúsok :-).
Pro 800 2.0: mulatságos ez a vekker méretű nyomásmérő. Az üzem túlsó végéből is leolvasható:

Ha egymás mellett van az önmagában kitűnő Bianca és a Synchronika, akkor látható/érezhető a különbség. A kávé objektíve ugyanaz lesz persze mindkettőből, de nem az objektivitás az emberi faj erőssége :-).
-
Libretom
aktív tag
Tanácsra lenne szükségem, a következők miatt:
Otthon használok Gaggia Classicot, Mazzer Minivel darálok. Az adott őrlési szinten, 9 gramm őrleményből kb. 30 mp-es lefolyással jön le 25 gramm kiváló kávé, szép cremával, szimplázó szűrővel. A nyomás 9 bar.
Ugyanazzal (azonos őrlési szint, azonos kávé) az őrleménnyel a munkahelyemen használt Delonghi Dedicával 10-11 gramm kávéból, kemény tamperolás után, kb. 12-14 mp alatt zúdul le 25 gramm kávé, crema szinte semmi. (Egy adagos, állítólag 10 grammos szűrővel, NEM nyomásfokozóval) Mi lehet az oka a különbségnek? Főleg, mi a megoldás?
-
Bazsee71
őstag
válasz
rastacsz
üzenetére
Igazából az átgondoltság, megépítettség a jele. Eljutottam oda, hogy egyszer kell jót venni. Amelyik gyártóról hallom, hogy már gyárilag hibásan érkeznek meg a gépek, onnantól lehet az a legokosabb cucc, meghagyom másnak a szenvedést.
A Domobar Supert is megelégedéssel használják, nem variálják rajta a profilokat napi szinten. Én meg azt vártam tőle, ha már tudja, akkor legyen egyszerű, de nem. Az ezért esett ki, pedig az egy jól összerakott gép.
-
rastacsz
tag
válasz
WiZARD
üzenetére
régen még műanyag volt az a vízgyűjtő
@Bazsee71
Mondhatni, hogy a súly a megbízhatóság jele?
-
-
hoffaboy
csendes tag
[Palkonya Pop-up Coffee 2022.05.07]
Végre lesz itt vidéken is kávés program!
-
Bazsee71
őstag
válasz
rastacsz
üzenetére
Egy gépnél szerintem fontos, hogy jó legyen használni, és tudd róla, hogy megbízható. Nálam ezért vérzik el a többi.
Ott a VBM Domobar Super is, 3e € alatt, nyomásprofilozással, és ugyan masszív felépítéssel, de - szerintem - elnagyolt felhasználói felülettel. Lehet vele játszadozni, de azért nem az igazi. -
Toobee
veterán
válasz
WiZARD
üzenetére
Tudsz venni nagyobb modellt is, ahol bika a gőz. De a netes videók alapján már a kicsi egész használható. Megépítettség tekintetében egyértelmű a LMLM, szerintem, de funkcióban nagyon gyenge. Rögtön lehet moddolással kezdeni, ha szeretnél flow profilozni.
Én biztosan a Decentet venném, most érdemes még rendelni, mert belengettek ők is egy masszív áremelést. -
WiZARD
veterán
válasz
rastacsz
üzenetére
fémből van az a tálca

Kálmán köszi, ACS ezzel ki is esett
(egyik yt videóban is láttam olyan kidolgozásbeli megoldást amit nem várnék ilyen áron - csepptálca rács széle )Decentet is nézegetem. Nem tudom gőzben elég lenne-e, bár itthon minimálisan gőzölök, de 1-1 rendezvényen helyt kéne állnia a gépnek...
Profilozósnak ott van még a Rocket R60 V isHogy mit tud felmutatni az LMLM az jó kérdés, ezen akadtam fenn én is és kezdtem alternatívákat nézegetni. Mégis a legtöbb review konklúziója az hogy milyen jó gép és még a használt piacon is tartja az árát.
Ugyanígy voltam 4 éve amikor a Linea PB lett a befutó. Akkor is néztem minden egyebet, ami többet tud vagy olcsóbb vagy csak szimplán más. Végül 1 pillanatig se bántam meg hogy LM lett. -
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Ahh pedig mennyire szerettem volna egy Synchronikat…
csak a Biankahoz kepest nem tudtam magamnak megmagyarazni a 300ezres difit -
pbalint
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Hogy milyen projektek vannak a háttérben!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)