Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rastacsz
tag
A weber feltalálta a melegvízet?
Unifilter amit nem kell savazniNo more endless wiping, citric acid, or vinegar baths to remove grime.
És a weber marad weber -
brumi1024
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
Csinaltam most egy filtert az Omegaval (es osszehasonlitaskepp a Major + SSP Brew komboval). Switch, JH recept (15g Roastopus Starfish filter, 250g viz, Barista Hustle #4 keverek), 2 percig allt, ~2 perces lefolyas mindkettonel. Mazlim volt, elsore eltalaltam egy idealis beallitast az Omegan. Egy Switchem van, igy sajnos volt homersekletkulonbseg a ket fozet kozott, de meglepoen jo volt az Omega, sokkal nagyobb kulonbsegre szamitottam. Izre nagyon hasonlo volt a ket brew, az Omega kicsit "lekerekitettebb" volt, mintha lecsapta volna a savakat, nekem ebben jobban bejott a Major. Utoiznek az eper nagyon kellemesen megmaradt mindket esetben. Ahol egyertelmu kulonbseg volt az a textura, sokkal tisztabb, kellemesebb volt az SSP. Parommal is vakteszteltettem, azt sem mondtam, hogy van-e kulonbseg a ket pohar kozt. Eszrevette a kulonbseget, az SSP jott be neki jobban, de foleg a textura miatt, izre mas volt a ketto, de mindketto izlett neki.
Estefele csinalok egy osszehasonlitast a C40-nel is.
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ne haragudj, teljesen kifogytam... Még nekem sem maradt meg a 30 darab, amennyit eredetileg terveztem. Nem gondoltam, hogy ennyire hiánycikk.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
hyperspace
üzenetére
Igen
És igazából a végső döntő érv a K-Plus mellett az volt, hogy akkor C40-et sehol se lehetett kapni. Arra számítottam azért, mert kijönnek valami teljesen felújított verzióval ami egyrészt drágább lesz, másrészt ki tudja milyen. Aztán mint kiderült csak ráncfelvarrást kapott. Illetve akkor elég sokat kotyogóztam, és egyszerűbbnek tűnt az állítgatás a K-Plus-on.
De így aztán azóta se hagy nyugodni hogy ízvilágban van-e különbség, és ha igen milyen mértékű
-
hyperspace
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Anno ezen a kettőn gondolkodtál, ugye? Én is hasonló cipőben jártam, de végül jó áron sikerült C40-et vennem. Kíváncsi vagyok, mi jön ki az összehasonlításból. És remélem majd
ír a C40 és Omega összehasonlításról. Igaz közelebb áll a Kinuhoz árban a Mazzer, de top darálónak számít az összes. -
Sic.Transit
csendes tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Ehh, megkérhetlek, hogy hagyj ott egy szettnyi darabot a RoastOpus standon? Bazsival megbeszélem.
-
SteelCowboy
csendes tag
Aki ezt a thingiverse-es kilencágú disztribútort kinyomtatta/kinyomtatná 3D-ben, de tűhiányban van, nekem Aliról ma érkezett meg egy száz darabos pakk a 0,35x75mm-es, leírásban ajánlott fajtából.
Akinek szüksége van rá, kb. 70 darabot tudnék nélkülözni, 20 Ft/db áron. A Bazár szombati napján nálam lesz.
[kép] [kép] -
-
lszlfrng
csendes tag
Sziasztok! Két különálló kérdésem felétek:
- "self leveling tamper" hogyan hívják magyarul és hol lehet ezeket kapni (itthon)?
- avx db1 tapasztalatok? Képeken láttam a belső részt és a konstrukcióban nem találtam kifogásolnivalót. Hátha ti.
Köszönettel, minden választ!
-
Cathfaern
nagyúr
Régóta szeretnék csinálni egy 1ZPresso K-Plus vs. Comandante C40 összehasonlítást, mivel annak ellenére, hogy a két őrlő kb. egy árban van és nagyon hasonló a kése, nem igazán találni érdemi összehasonlító tesztet hozzájuk. Illetve nyilván kíváncsi lennék arra is, hogy saját ízlésem melyiket preferálja
Viszont eddig nem sikerült környezetemben találni hozzá alanyt (vagy szerezni jó áron egy használt C40-et).Az összehasonlítás alapvetően az őrleményről és az abból főzhető kávéról szólna, a két őrlő funkcionalitásáról elég sok infót és bemutatót találni. Csinálnék szubjektív teszteket, úgy cupping-al, mint v60 / valami flat bottom brewerrel főzést, illetve objektív tesztet a Coffee ad Astra féle app-al. Espresso tesztelés kizárva lévén olyan főzőm nincs (max. Brikka-val tudok, de azt nem gondolom reprezentatívnak ilyen téren).
De ha valakinek van más ötlete, hogyan lehetne még tesztelni, azt is szívesen beleveszem (feltéve, hogy van hozzá eszközöm).Szóval a kérdés, hogy lenne-e egy vállalkozó szellemű fórumtag, aki tudna nélkülözni egy Comandante C40-et kb. 2-3 hétre? (pontos időtartam megegyezés kérdése, minimum 1 hétre azért szükségem van) Felajánlanám a fordított cserét is, viszont nálam a K-Plus az egyetlen őrlő, szóval ha azt kölcsön adom, akkor nincs mivel kávét őrölnöm

Természetesen szállítást én vállalnám, Nyugat/Közép-Dunántúlon (kb. Duna vonala és Balaton által határolt országrész, Budapestet beleértve) érte is tudok menni személyesen (hétvégente), vagy oda-vissza postaköltséget állnám. -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Ennek lett valamilyen "tanulsága"? Vagy esetleg DIY homemade verzió?
(Még ki is egyeznék egy bwt-vel, de a legkisebb patron kapacitását sem használnám ki 1 év alatt viszont évente cserélni kell :S ) -
brumi1024
veterán
válasz
norkov84
üzenetére
Abszolut a Kinu jutott rola eszembe az elso hasznalatkor, erzesre nagyon hasonlo. Emlekezetbol mintha kicsit konnyebb (ergonomikusabb?) lenne vele a daralas, de ezzel a "fast" kessel idoben kb ugyanott van (ez szamomra pozitiv, az utobbi idoben Comandantet hasznaltam 9B-hez is, az joval lassabb). A fogasa jobb, segit a hozza adott gumi gyuru es a kozepen elvekonyodo test. Popcorning, vagy kiugro szemek itt is vannak. Finomsagot allitani egyszerubb, de nem fokozatmentes. Tok jo a magneses leszedheto kar, kompaktabb az egesz igy, mint a Kinu. Nekem Simplicitym volt, ez arban inkabb a classic szintje ezert nem teljesen fair az osszehasonlitas, de az orlemeny gyujto sokkal jobb minosegu/rogzitesu, mint a Kinu fele muanyag.
icm: Nem probaltam a softot, de gyanitom a Kinu-Comandante skalan az utobbihoz kozelebb helyezkedhet el. Konnyebb tekerni, de lassabb vele az orles. Izben nem tudom van-e kulonbseg.
-
Andreaspasco
tag
Eladó egy graef 702.
[ https://hardverapro.hu/apro/graef_702-es_kavedaralo/friss.html ] -
Madara
tag
Hol tudnék szerezni Brasilia Lady gépet, esetleg valakinek van olyan, amitől megválna?
-
-
nate82
csendes tag
válasz
nate82
üzenetére
Utánanéztem jobban és sajnos a Profitec gépek kiesnek mert nincs magyarországi forgalmazójuk. Ellenben megint 2 gép közül kellene választanom: Expobar office leva pid rotary a másik pedig a Bezzera Strega.
A gépet egy felújított Mazzer Mestre Fiorenzato F64evo késsel és egy felújítás alatt álló Mazzer Major 151C késsel szolgálná ki.
A kérdés az lenne hogy melyiket ajánljátok jobban arra ha mindenféle kávét (olaszos sötéttől (főleg a ferleségem miatt) egészen a világos pörkölésig) szeretnék kipróbálni. Egy öreg HX-es Astoriát váltana le.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
stereofan
tag
tettem fel egy pár csészét a hirdetések közé
-
-
Bazsee71
őstag
Kivel lehet majd a hétvégén a Bazáron találkozni?
Idén kicsit komolyabb létszámmal és folyamat-optimalizálással érkezünk, így remélhetőleg lesz esélyem eszmecserére is.
-
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Elírtam, elnézést! A helyes dátum 2022.04.09. szombat.
-
SteelCowboy
csendes tag
Eladnám egy hónapja itt a PH!-n vásárolt LaPiccola Sara Classic ESE POD-os gépemet. [link]
7-8 féle Danettis POD-ot próbáltam, és nem győzött meg.
Az eredeti hirdetés ITT. Amennyiért vettem (plusz szállítás), annyiért megy tovább.
A KávéBár Bazár szombati napján (2022.04.07.) a Millenárisnál át tudom adni személyesen.
A HardverAprós hirdetés ITT. -
stereofan
tag
én is találtam egy verához hasonló vizet, 168mg/l:
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Gery0505
üzenetére
Sajnos nincs igazán sztenderd, hogy mit jelent a "presso" és "filter" pörkölés (ahogy a világos / közepes / sötétre sincs). Ahogy (#117754) Sic.Transit is írja ami biztos, hogy a "presso" pörkölés sötétebb lesz, és átlag otthoni kávéfőzőn nagyobb esélyed van jól kivonatolni.
De pl. múltkor jártam úgy, hogy kifogytam kávéból és ahol venni tudtam nem volt már filter, csak espresso pörkölés (Lucky Cap). Simán finom filter lett belőle, megkockáztatom vert néhány direkt "filter" pörkölésű kávét is, illetve elég sok "világos" pörkölést ittam már ami kb. ez a pörkölési szint volt.
Szóval röviden: a filter világosabb pörkölés, feltéve hogy ugyanazon pörkölő ugyanazon kávéjáról beszélünk. Ezen kívül sok mást nehéz biztosra mondani

-
Lauretana víz vajon jó lehet? bár ennyi pénzért inkább sózott DM desztvíz.
14mg/L az ásványi anyag tartalma, a Mg elég kevés benne így lehet nem lenne túl finom a kofi. -
icm
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Tanultam ma is valamit. Köszönöm szépen.
Nyers kávét nem fogyasztok
-
Jó babok többségénél az van (nem reprezentatív mennyiségű tapasztalatom szerint), ha ráküldöd a nagyobb nyomást az összetolja a pogit és lassan szivárog át rajta. Kisebb nyomás mellett meg szépen átengedi a vizet, ergo gyorsabban folyik, ezért kell esetleg finomabbra őrölni. Vagy ugye nagyobb nyomás durvább álláson.
Öreg, vagy gyenge gyenge minőségű (!) (zöld)kv esetében ez nem igaz.
-
Sic.Transit
csendes tag
válasz
DG790401
üzenetére
Ha gép alkalmas rá (tehát nem impulzuskapcsolós), akkor nem okozhat kárt benne.
Tárolás: Ha lehet, ne tárold, idd meg minél hamarabb. Ha muszáj tárolni, akkor amiben, ahogy legjobban el tudod zárni a levegőtől, és csak akkor nyitogasd, amikor veszel ki belőle. Hosszú tárolás esetén fagyasztás.
-
Sic.Transit
csendes tag
-
DG790401
tag
Két kérdést szeretnék feltenni!
1: adott egy Lelit Diana-okos konnektorral szeretném ki és bekapcsolni (ergó a gép folyamatosan be van kapcsolva csak az okos dugalj venné el az áramot) -okozhat-e ez károsodást a berendezésben vagy nyugodtan használhatom?
2. kávétárolásra ki mit javasol, a coffevac elég drága, érdemes-e beruházni vagy van alternatív megoldás is!
köszönöm -
Sic.Transit
csendes tag
válasz
roBEEsz
üzenetére
A RoastOpus kínálat is folyton változik, a kategórák (Seahorse, Starfish, stb.) az eligazodást segítik, hogy nagyjából mit várjunk az adott kávétól. Ha nem is Paloma, Karaván szintű útmutatás (amiket megpróbálnak kb. azonos ízűre keverni-pörkölni mindig, de segít az eligazodásban.
Személyes tapasztalatom és ízlésem szerint a RoastOpus cuccok kb. mindegyike ütős, legalábbis uncsi kávéval én nem találkoztam tőlük. Legfeljebb volt, amelyik nem a számomra legérdekesebb volt, de az sem volt unalmas, üres, vagy szar.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Újabb víz teszt:
Laica Biflux Tea & Coffee szűrő vs. "SCA" pancsolt víz (0.337 g szódabikarbóna, 0.84 g keserűsó)Szűrő 2 hete volt használatban, szóval elvileg élettartama kb. felén.
Teszt szokásos módon zajlott, 3-féle kávéval (2 The Barn, 1 Rogue-wave, mindegyik filter pörkölés), cuppingolva, vakon (egyedüli befolyásoló tényező, hogy a két víz egymás után lett felforralva). Értékelésnél a 6 kávé sorba állítása a cél.Eredmény részben meglepő, bár a 2 hétnyi szűrő használat után számítottam azért rá:
kifejezetten jól szerepelt a Laica víz. Nagyon sokat gondolkoztam a sorrend felállítása közben, nem volt egyértelműen rossz és jellegzetes mellékíz, ami korábbi kancsós szűrőknél elárulta, hogy melyik víz melyik. Mindegyik kávé finom volt, csak másmilyen volt.Végeredményben nálam egy kávéval volt jobb a Laica-s víz, mint a kevert, feleségemnél 2-nél is jobban szerepelt.
Alapvetően azt mondanám, hogy ellentétben a Brita és BWT szűrőkkel a Laica-val szűrt víz nem rosszabb, mint a kevert, csak más. Semmilyen zavaró mellékíz nem maradt a kávékban azokkal ellentétben. Savasságban egyértelműen gyengébb, inkább az édes - fűszeres ízek domináltak a kávékban a Laica szűrővel, de azt gondolom ez inkább preferencia kérdése, mint hogy jobb vagy rosszabb. És azért így is bőven maradtak savak.
Ami tény, hogy a tipikusan filtertől elvárt (erősen világos, savas, gyümölcsös, "gyümölcsteás") ízvilágot a pancsolt víz sokkal jobban hozza, tehát ilyen szempontból nem versenytársa a Laica. De egy ligában játszanak, ami a többi eddig általam tesztelt kancsós megoldásról nem mondható el.Szóval eddig az általam próbáltak közül (BRITA MAXTRA+ Pure Performance*, BWT Longlife Mg+, Laica Biflux Tea & Coffee) egyértelműen és jelentősen a Laica versenyzője a győztes. Utána BWT, és attól kicsit lemaradva a Brita.
Azért még egy 4 hetes Laica vs. friss BWT teszt hátra van
*Teljesség kedvéért össze kéne hasonlítani BRITA MAXTRA+ Hard Water Expert-el is, de már eléggé unom a tesztelgetést, szóval az valaki másra vár

Azzal kapcsolatban továbbra sincs tapasztalatom, hogy kávéfőző tartályban hogy viselkedik a víz.
-
icm
tag
Ha már itt nagyon a nyomáson megy a téma, kérdeznék is gyorsan. Mivel nem sokszor rakom be a 7bar-os opv rugóm, így nem sok rutinom van. Örlésen ilyenkor állítotok valamit? Vagy marad az örlő ugyanazon az álláson amit a 9bar-hoz használtok?
-
Krajcsi
csendes tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Nekem az a gyakorlati tapasztalatom az elmúlt 9 hónapból, amióta közepes és filter pöriket iszom, hogy közeprs pöri esetében a kávék túlnyomó részében 6 max 7 barra szabad felmenni, afelett jönnek a kellemetlen, durva ízjegyek. Alatta kellemes, lágy, seymes a kávé.
Filter pörinél ugyanez 4-6 bar, kávé függő nagyon. De van amikor 4 baron jönnek a kirobbanó ízek. -
-
válasz
roBEEsz
üzenetére
Akkor sztem. ne a Bagirát hajtsd! (Szerintem egyébként el is gyengült a minősége kb. 2-3 éve. Tavaly egyszer még rápróbáltam, de nem hozta a régebbi szintet.)
Kalmár Guatemala nekem eléggé tetszik, illetve a Pacificaffe monsooned malabarja -a kilós!- hozott nekem párszor olyan tejcsoki-nugát ízbombát, hogy az Asszony szólt énrám, hogy "ne szürcsüjj" :-)
Meg nézz körül a Casmo-nál meg a Roastopus-nál: elég jól hozhatók házilag is a feltüntetett ízjegyeik - ahogy tapasztaltam. -
válasz
beleriand72
üzenetére
Nem én vagyok ennek a szakértője, de sztem az adószámot jelenti, nem a magánszemélyek adóazonosító jelét.
Akinél rendelsz, annak van kiskereskedelmi értékesítése? -
roBEEsz
csendes tag
Kofi tippek?
Jelenleg Bagira egy brazil tétele pörög (sajnos egyébként őket nem sikerült még elérnem), ami nagyon tetszik! Utána jön egy kávékalmár 4-es fogat.. aztán pedig meglátjuk..
Az elképzelésem inkább édesebb, csokis, nugátos ízvilág, mérsékelt savakkal.
-
beleriand72
tag
sziasztok. Mazzer omegát rendelnék magánszemélyként. Kéri a vat numbert, anélkül nem enged. Ez pontosan micsoda? Magyar adóazonosító? megadhatom?
-
válasz
hyperspace
üzenetére
Sztem nem rosszabb, mint a többi zacsi. Viszont ugye ő elég sötétre pörköl, eleve máshogy fog viselkedni mint a cm. A kv-d is megöregedhetett peches esetben. Így kevés az infó.
-
rastacsz
tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Le tudod tesztelni, hogy a nálad lévő csomagban a szelep egyirányú-e. "pancserteszt"=a zárt csomagon kívülről megfújod a szelepet, ha dagad a csomag, akkor az nem megfelelően működik.
De az is lehet, hogy az arabica változat és a pörkölési szint miatt viselkedik teljesen másként. -
nate82
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri-e a plusz pénzt a Profitec pro700 Profitec pro 300-hoz képest otthoni baristaskodashoz, fontos lenne a gyors üzemképesség.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
hyperspace
őstag
Kapuczíner szelepes zacskója légmentesen zár? Belül viaszos tapintású, de bontottam 03.08-as pörkölésűt, és ugyanolyan szemcsemérettel, mint a CM Fata x HT, 2 baron átfutott rajta a víz. És mikor bontottam, szinte zéró illata volt.
-
Krajcsi
csendes tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Remélem sok CM filter kávéval fogja adni a kés, elvileg ez a profilja. Mondjuk már akkor is megérte, ha az összes többi kávé nem fogja adni, mert az élményt már megkaptam
-
-
Krajcsi
csendes tag
válasz
WarLock07222
üzenetére
Kettőt, de gyanítom, hogy azért is adja, mert csak filter pöriket iszom.
-
zolnagy
őstag
Hát nem tudom, srácok. Olvasom itt a brew késeket eszpresszóra. Nálam nemrég volt egy 64mm SSP Brew kés (nem tudom milyen, de ez már 3-4 éves). Úgy kaptam kölcsön próbára. Be volt járatva pár kg kávéval, de az ismerősőm nem használta már egy ideje.
Naszóval éppen nem ért össze a kés, de kb fél ricnin múlt a mazzer minimen és a lefolyás így is túl gyors volt. Ez még nem lett volna baj, mert néha nem árt eltérni a sztenderdtől, lehet akkor lesz jó. De ezzel egyik kávé sem ízlett, sőt. Jellegtelen és kellemetlen ízek jöttek.
Szóval visszatettem a 33T kést és helyreállt a világ rendje.
Íme a kés:
-
WarLock07222
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Bár nekem Multipurpose nincs, de abszolút is telitalálat a Brew. Szerintem sokat elmond az, hogy a 98HU mellett is maradt és aktívan használódik. Abszolút van helye és célja itthon.
@Krajcsi: Ha jól értem eddig 1 fajta kávét próbáltál még csak, nem? Nálam amíg terítéken volt a Brew kés espresso vonalon, addig nagyon szituációs játék volt, hogy mivel tudott működni (persze akkor tényleg iszonyat jól működött), úgyhogy szerintem még esélyes, hogy jön olyan kávé a polcodra, amit szerintem a Flair-rel se fogsz tudni barátkoztatni. Többnyire az anaerob vonal az teljesen felejtős volt espressora, úgyhogy a mostani kínálatból a Fata X HT-val tudod stressztesztelni
-
sz.zs.
őstag
Időhiány miatt megválnék a Gene-től. [link]
-
Krajcsi
csendes tag
válasz
qvik27
üzenetére
Nem. Amit te linkeltél az a módosított unimodal, a v2, ami presszó képesebb. Korábbi linkemen a különbség.
Amiről én beszélek Szegeden tavaly ősz óta nincs belőle, állítólag ez tűnt el szállítás közben. SSP Mazzer Brewing néven futott, már amikor volt.https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/44-1-Kavegepek-Eszkozok/289-3-Elektromos-kaveorlok/5/3923-SSP-64mm-Mazzer-Brewing-orlo-kespar
-
rastacsz
tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Pontosan, fentebb húztam a dugattyút, hogy ne csöpögjön (az a pár csepp, ami a 44-45g kávé után bent maradt)
-
hyperspace
őstag
válasz
rastacsz
üzenetére
Azt látom, hogy a dugattyúból úgy húzod ki a nyomásmérőt, vagy azt, ami a helyén van, hogy a dugattyú is megy vele egy darabon. És mivel vákuum van benne, szívja a pogácsát.
Vagy nincs teletöltve dugattyúig vízzel, ezért levegőt is préselsz, és az szívja ki, mikor elengeded a kart. -
rastacsz
tag
Az utolsó két alkalommal az a helyzet, hogy feltapad a pogácsa a felsőszűrőre, mi lehet a gond?

-
Andreaspasco
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Kitekerem, de úgy is 10 bár fölé megy.

A belső rugó nincs eltörve sem.
Nem értem. -
fragola.6035
aktív tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Tekerd kijjebb!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És igazából a végső döntő érv a K-Plus mellett az volt, hogy akkor C40-et sehol se lehetett kapni. Arra számítottam azért, mert kijönnek valami teljesen felújított verzióval ami egyrészt drágább lesz, másrészt ki tudja milyen. Aztán mint kiderült csak ráncfelvarrást kapott. Illetve akkor elég sokat kotyogóztam, és egyszerűbbnek tűnt az állítgatás a K-Plus-on.