Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz zsid #2623 üzenetére

erre a kollégabácsira volt egy hardcore példám :D

begurul a parkolóba a csávó, köszönünk egymásnak, és már az első mondat végén oda jutottunk ( én a köszönésen kívül meg se tudtam szólalni) hogy ő milyen sokat vezet. Mondom: hogy mi? ( nem értettem hogy kérdés nélkül miért kezd el egyből vetíteni??? ) ekkor vissza ugrik a fülkébe mutogat egy füzetet, gyere nézd meg, itt vezetem a naplóban, nézd, , hogy a héten többször is 800 km-et mentem egy nap , mindjárt nyomtatok is neked szalagot ( lol, mi az anyád mondom). és volt bécsben lerakóm. gyere nézd: - mutatja a telefonon a képeket - az úton kellett rakodni. ÉRTED ?! az ÚTON!!!+!% alig fértem el! az idegrendszerem rá megy az ilyen lerakókra, szörnyű! - mondom neki: de hát ez a munkánk, nyugodj meg gondold át és oldd meg. ez mindennapos. egész hétvégén szörnyülködött hogy milyen helyeken jár, meg mekkora király , mert mindent megold meg mennyit vezet. aztán jött a politika: ( tömören, részemről mindenféle politizálás nélkül ez volt a lényeg: ) viktor a jó, más is lop. a devizások hülyék voltak, nehogy már az állam segítsen nekik a mi pénzünkből, mikor Ő nem is vett fel hitelt. de amugy szar az élet nincs pénze, de otthon minden úgy jó ahogy van.

mentálisan kiszívta az agyam. és nem szabadultam tőle :DDD

Egyébként én nem nagyon zárkózok be, inkább beszélgetek vagy spanolok hétvégén ( nem piázok, max 1-2 sör de nem leszek részeg sose ) . Viszont én sem szeretem mikor " ki mond nagyobbat" szakkör , parkolói pletyka klubb, vagy jogszabályértelmezési klub van. faszom, eleget töröm magam hét közben a munkával, hétvégén beszélgessünk másról. és azért elég sok értelmes emberrel is össze lehet futni. Én minden hétvégén nagy takarítok, szőnyegeket súrolok meg ilyenek. Van egy kis pumpás mosóm, ha olyan az idő még kívülről is lemosom a kocsit. Erre mondja a feljebb említett HC kolegabácsi, hogy : nézd meg! Egyedül takarítom a kocsit, a koléga semmit nem csinál - erre benéztem hát tiszta dágvány volt az egész :C

Na hát ilyenek vannak. sajnos sok a faragatlan, tanulatlan lúzer ebben a szakmában. Teljes mértékben látom amiket írtok, igyekszem nem ilyenné válni. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés