- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Lortech
üzenetére
ne köntörfalazzunk: úgy gondolod, h egy fejlesztő legyen fejlesztő is, meg üzemeltető is
nem kell ezt túlmisztifikálni, rövid úton elértünk oda, h mindenhez is értsen a kedves delikvens, még akkor is ha ez két külön szakma, természetesen a fizu nem duplázódik. látom én egyébként ezt a trendet már évek óta, nem tudom otthon h megy, itt már nem nagyon találsz olyan fejlesztői pozit, ami ne listázna DevOps cuccokat. kb pont így alakult ki anno a full-stack pozíció is, ne fizessünk má' két embert hiszen hát kód kód, azé' vesszük fel az embert h megcsinálja, most az ilyen huncutságok h front-end meg back-end, hát mi ehhez nem értünk, ő meg ezért kapja a fizetését, dolgozzon 
az én szerény véleményem az, h ez a 2 szakma elválasztható egymástól, és a fejlesztő feladata a PR/merge után kb véget is kéne, h érjen (dolgoztam ilyen helyen, és egyáltalán senkit nem zavart, h nem nekünk kellett mondjuk a release/deploy vonalon szarakodni). a jelenlegi cégemnél proper CI/CD van, azaz neked kell kinyomni a cuccot a szerverre is, rengeteg van belőlük, folyamatosan akadoznak, szinte már több időt töltünk a folyamatos javításokkal, mint a kódolással magával. emellett van egy dedikált DevOps team-ünk, ők leginkább azért felelősek, h létrehozzanak/megsemmisítsenek környezeteket, de úgy kb ennyi, szóval mondom, a deploy már a mi felelősségünk. mit mondjak, a legtöbben utáljuk. meg hát nem is pontosan értjük, h miért nekünk kell ezekkel szarakodni - én sem megyek oda a kedves üzemeltető kollegához, h írja már meg a kódot helyettem

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem kell ezt túlmisztifikálni, rövid úton elértünk oda, h mindenhez is értsen a kedves delikvens, még akkor is ha ez két külön szakma, természetesen a fizu nem duplázódik. látom én egyébként ezt a trendet már évek óta, nem tudom otthon h megy, itt már nem nagyon találsz olyan fejlesztői pozit, ami ne listázna DevOps cuccokat. kb pont így alakult ki anno a full-stack pozíció is, ne fizessünk má' két embert hiszen hát kód kód, azé' vesszük fel az embert h megcsinálja, most az ilyen huncutságok h front-end meg back-end, hát mi ehhez nem értünk, ő meg ezért kapja a fizetését, dolgozzon