Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14301) .DLL válasza 1eske (#14300) üzenetére


.DLL
veterán

Azt így előre hogy tudod megítélni, hogy 30 óra (tegyük fel, hogy 30 tartalmas óra) biztosan elég lesz, és nem is akarsz többet (azon kívül persze, hogy jobb ha előbb megvan és olcsóbb is) ?

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#14302) 1eske válasza .DLL (#14301) üzenetére


1eske
tag

Persze, de tegyük fel, hogy nem vagyok analfabéta és az oktató se akar lehúzni, akkor olyan 35-40 körül nem kéne, hogy probléma legyen általában. Ebben az esetben mennyi idő alatt végezném el?

(#14303) NeoPampalini válasza 1eske (#14300) üzenetére


NeoPampalini
aktív tag

Keresésre nincs konkrét tippem, guglizz rá bp-i sulikra, aztán külön a kiszemeltekre... Google vélemények akadnak, néha mindenféle fura fórumokról (mit tudom én, nlcafé, de ott is volt egy-két megfontolandó írás), aztán külön az FB-n is érdemes rájuk keresni, hátha van oldaluk...

Nagy suli: a "nagyon nagyok", Csiga, Villám, Talentum (ezeket látom meglehetősen sűrűn), mondjuk én itt azt vettem alapul, hogy mennyi oktatójuk van (ha akad erről infó). Kicsinek az 5 fő vagy kevesebb oktatóval dolgozó sulikat vettem. De ez egyéni döntés nyilván, esetleg ha van ismerősöd, aki nemrég járta végig a jogsit, és tud mit mondani, az is segíthet.

Az óraszám/km dologba szerintem nem sok beleszólásod lesz, mi általában az alábbi "rutin" szerint mentünk:

- oktató ügyes-bajos dolgait intéztük (pl. betonrács vásárlás, boltba menés, meg ilyenek... Ja, meg volt egy OBI-s kör is :DDD )
- a szokásos 3 "vizsga" útvonal közül valamelyiken, minimális variációkkal.

Meg lehet próbálni rávenni, hogy esetleg menjetek autópályára vagy valami, de mondjuk ha reggel mész, vagy munka után, akkor kábé mindegyik szopó, mert dugó van. Egyszerűen a sok tötyörgés miatt nem elég a 30 óra, a fővárosban szerintem nem sok ember tudta le 30 óra alatt az 580 km-t. :D

Szerintem amúgy tiszta hülyeség ez a km játék, attól nem leszel rutinosabb, hogy sokat mész a pályán, azt pikk-pakk meg lehet szokni, sokkal inkább a városi rutinra kellene a hangsúlyt fektetni. Nekem legalábbis jól jött, hogy rengeteg jobbkezes kereszteződésnél mentünk, ilyen-olyan parkolás (asszem talán a 90 fokos "jobbra hátra" már nem is volt követelmény, wtf).

Fél év az nagyon szerencsés eset lesz, mondjuk ahhoz már most el kéne kezdeni, az év végéig letudnád a kreszt, eü-t, aztán a "téli szünet" végén indulhat a vezetés... :)

Ha jól számolom, nekem durván 8 hónap volt, több hét szünettel: nyáron nem jutottam oktatóhoz egész augusztusban, sőt, csak szept második felétől tudtam kezdeni, dec közepétől jan közepéig is üres volt ("év vége", "év eleje" :) ), aztán egy betegség miatt csúsztam 3 hetet... Szóval türelem, tornaterem, mert bármi közbejöhet. :D

Pótvizsgától szerintem nem kell tartani, a kresz sima ügy, gyakorolni kell sokat, az eü. szintén nem nagy durranás, egy jó oktatóval a forgalmi vizsga is könnyen megy. A vizsgabiztosok szigorúak, de nem kötelező őket megkenni egy húszezressel. :D

(#14304) 1eske válasza NeoPampalini (#14303) üzenetére


1eske
tag

Igazából azért gondoltam, hogy 30 óra alatt megvan az 580 km, mert ha kiszámolom, akkor 1 óra alatt kb. 20 km-t kell megtenni, ehhez pedig 20 km/h-s átlagsebesség kéne aminek szerintem így vagy úgy meg kéne lennie :D De majd meglátjuk, engedjük most el ezt a részét :)

Egy utolsó kérdés (mára :D ):

Autóiskola nélkül elkezdhetem az EÜ tanfolyamot és letehetem a vizsgát?
Ugyanez a kérdésem az orvosi alkalmasságira?
Tehát megszerzem mindkettőt novemberben, akkor ezek élni fognak még fél-1 év múlva is, igaz?

(#14305) NeoPampalini válasza 1eske (#14304) üzenetére


NeoPampalini
aktív tag

"Közúti elsősegélynyújtó vizsga" -> tanfolyam nem kell hozzá, ha tudod, amit kell, csak időpontot kell kérni valamelyik vöröskereszt vizsgaközpontba, és kész. Maga a vizsga fél óra alatt megvan minden adminisztrációval együtt, a kapott kártya (ha jól tudom) 2 évig érvényes, ez kell majd a jogsi kiváltásakor.

Orvosi alkalmasságit nekem az autósiskola helyben intézett, kijött egy doki, és megcsinálta. Ha van ilyen opció, szerintem ez jobb, mint orvoshoz rohangálni. :D Így is, úgy is pénzbe kerül...
Ez meg asszem 10 évig érvényes (50 év alatt), mert nem azt nézik, hogy mihez kell (új jogsi, hosszabbítás...), hanem, hogy hány éves vagy. :)

Amúgy nem bírtam ki, megnéztem, hogy mennyi km volt egy rutin útvonal: kemény 10 km. Ezt, néhány kitérővel (parkolás gyakorlás, kávézgatás, anyám kínja...), másfél óra (azaz 2x45 perc, mert itt ennyi az "egy óra"...) alatt tudtuk le.

(#14306) Sanki válasza 1eske (#14304) üzenetére


Sanki
addikt

30 óra alatt lehetetlen az 580 km városi körülmények között. Ezt maga az oktatóm is mondta, amikor kezdtünk vezetni, nekem az első 6 tanóra kint volt a tanpályán, az azt jelenti, hogy ott a 6 óra alatt (3 alkalom volt nekem, 3x1,5 óra) van összesen kb 20-25 km-ed. Városban pedig nem tudsz folyamatosan menni az általad leírt sebességgel, lámpák megfognak, dugóba kerülsz, stb. (Ha esetleg pedig valóságosan meglenne az 580 km, pl. sok távolsági vezetés, akkor meg a vizsgán húznak meg.)

Nekem az első vezetés június 28-án volt, a 30. tanóra pedig most lett meg október 20-án. Még 5-6 órát biztos vennem kell, egyelőre vizsgaidőpontot még nem néztünk.

Ez Debrecenben amúgy.

[ Szerkesztve ]

(#14307) kreszjogsi válasza Sanki (#14306) üzenetére


kreszjogsi
újonc

Srácok, ne legyetek már naivak...mire megy ki a játék?...vegyél pótórát...
Megsúgom oktató és oktató között is nagy eltérés van abban ki az aki hisz abban, hogy 29+1 óra alatt le lehet vezetni az 580 km-et és ki az aki nem. Aki hisz benne az le is vezeti, sőt többet is (29+1-en belül!! hoppá mi :))...aki meg nem az rutinpályázik és gyakorolgatnak és pörgetik az órákat...Én olyan oktatókkal vagyok körülvéve akik hisznek benne és rutinpályára csak akkor mennek ki ha nagyon falábú a tanuló...ja és Bp-ről beszélek....30 órával vizsgára jelentik a tanulót...igen kell hozzá egy jó oktató és egy fogékony és ügyes tanuló...szóval nem kamu és ne jöjjön senki azzal hogy 29+1 óra alatt nem kehet levezetni az 580 km-et...igen van benne város (nem dugóban állás) és lakott területen kívül is...szóval MEG LEHET TANULNI VEZETNI 29+1 óra alatt 580 km teljesítésével!

(#14308) Sanki válasza kreszjogsi (#14307) üzenetére


Sanki
addikt

A pótóra az egyértelmű, tisztában vagyok vele, hogy kell a pénz.
Az 580 km-t is biztos le lehet vezetni, de vizsgán nem az autópályán kell teljesíteni, hanem a forgalomban.
Nyilván sok függ a tanulótól (vezetett e már, milyen tanulékony, stb.), az oktatótól és még a vizsgabiztostól is.

(#14309) bundli


bundli
tag

Sziasztok!

Sok ideje bújom a netet, de azt semelyik iskola honlapján sem tüntetik fel, hogy mennyire "szeretik" azt, ha az ember a Vöröskeresztnél csinálja meg az elsősegély tanfolyamat és vizsgát is.

A legtöbb iskolánál az elméleti díjba automatikusan belerakják ezt, de mi van akkor ha már nekem az megvan? Vagy a KRESZ e-learning mellett csinálnám iskolán kívül? Lehetséges ez egyáltalán?

Ugyanez lenne a kérdésem az orvosi alkalmasságira is. Sok iskolánál azt is meg lehet csinálni, de jobb szeretném a házi orvosomnál elvégezni.

:R

(#14310) Sanki válasza bundli (#14309) üzenetére


Sanki
addikt

Én az elsősegélyt a vöröskeresztnél csináltam, az alkalmasságit pedig a házi orvosnál, semmit nem szóltak miatta.

(#14311) bundli válasza Sanki (#14310) üzenetére


bundli
tag

Ekkor értelemszerűen nem is kell kifizetnem se az elsősegély E-learning részét, illetve egyéb vizsgadíjat sem. Igaz?

A vöröskereszt a tanfolyamon ad valami anyagot amit még később át lehet olvasni, vagy csak az a 8 óra, amiből meg kell tanulnia az embernek mindent. Apropó, a vizsgát mennyi időre rá kell elvégezni a tanfolyamtól? Jól tudom, hogy nincs megszabva időtartam?

(#14312) Sanki válasza bundli (#14311) üzenetére


Sanki
addikt

Szerintem ugyanúgy ki kell fizetni, nekem is úgy volt, de az elsősegélyt nem csináltam neten végig, mert elmentem egy oktatásra utána meg vizsgára.

(#14313) aaadicsek válasza bundli (#14309) üzenetére


aaadicsek
csendes tag

Szia!

Alkalmasságit megcsinálhatod a háziorvosoddal, ez kell hogy elkezdhesd a jogsit. Az elsősegélyt is megcsinálhatod iskolától függetlenül a vöröskeresztnél (a tanfolyam opcionális, de ajánlott, egyes iskolák is indítanak), ennek fejében adják oda a vizsgaigazolásodat a sikeres forgalmi vizsgáról, és talán az okmányirodában is kérik.

(#14314) kiszi07 válasza bundli (#14309) üzenetére


kiszi07
senior tag

Teljesen mindegy, mert hivatalos kártyát csak a Vöröskereszt állíthat ki. Elsősegélyből a tantermi ajánlott, mert szarért-hugyért nem engednek át. Sok kötés van, ami nagyon tudni kell.
PS: én a 36. órámon már a második vizsgámat csináltam :)

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#14315) bundli válasza kiszi07 (#14314) üzenetére


bundli
tag

36 óra gyakorlat? Második vizsga, tehát az első forgalmin megbuktál? Nem teljesen világos.

(#14316) kiszi07 válasza bundli (#14315) üzenetére


kiszi07
senior tag

Elsőn megbuktam és 36. órán mentem át. (második vizsga) ;]
UI: az baromság amúgy, hogy mindenkit buktatnak az első forgalmin, én balfasz voltam bevallom, oktatóm is azt mondja, hogy nem buktatnak feleslegesen (nálunk)

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#14317) Sang66


Sang66
csendes tag

Srácok, buszsávban ha jól tudom nem nagyon szabad haladni, de buszsávnak csak az számít, ami annak jelölve van, ugye? (útburkolaton, táblán). Tehát a sáv, amin halad a busz és megáll a megállókban, az igénybevehető autónak. Vagy ha két sáv van, akkor ilyenkor is tanácsosabb inkább a másikban menni?
Totál kezdő kérdés I know, de hát ez van, lesz még ilyen sztem.. :D

Pl ILYESMI

(#14318) Benir8 válasza Sang66 (#14317) üzenetére


Benir8
senior tag

Ez nem buszsáv, hanem fűrész vonalas megállóhely. Áthaladhatsz rajta, de megállni és várakozni tilos. :)

(#14319) bundli válasza aaadicsek (#14313) üzenetére


bundli
tag

Köszönöm a válaszokat.

Egy utolsó kérdés:

E-leaning esetén ha végigmegyek a tanfolyamon és minden modulvizsgát teljesítek, akkor vissza tudok menni ismételni a fejezetekben, ha még van fennmaradó időm, vagy ha elértem a végére akkor lezárt a rendszer?

(#14320) Sanki válasza bundli (#14319) üzenetére


Sanki
addikt

Akárhányszor megcsinálhatod, ameddig van időd a rendszerben.
Nekem a 60 órából elég volt kb. 30-35 óra, de az utolsó 10-15 óra már csak próbavizsga volt.

(#14321) bundli válasza Sanki (#14320) üzenetére


bundli
tag

És azt lehet tudni hogy méri az időt? Tehát ameddig megnyitva van addig ketyeg az idő. Kvázi ha bejelentkezve maradok egy lapon és véletlenül úgy hagyom letelhet az idő?

(#14322) kicsako válasza bundli (#14321) üzenetére


kicsako
őstag

Igen, amíg meg van nyitva addig telik az idő. De ne tarts attól hogy nem lesz elég időd befejezni, én asszem valami 10-15óra alatt fejeztem be, és sokszor órákig nyitva maradt az oldal amíg épp mást csináltam. A Kresz a legegyszerűbb része az egész jogsi mizériának.

(#14323) Sanki válasza bundli (#14321) üzenetére


Sanki
addikt

Lesz egy felület, ahol be kell jelentkezni és majd ott fog jobb felül számolni, látni fogod, nem kell aggódni.
Sőt még összesítve is kiírja, hogy mennyid van és mennyit használtál el.

Amúgy a 60 óra bőven elég, nekem is olyan 15-20 óra alatt meglett az egész, utána csak gyakoroltam.

[ Szerkesztve ]

(#14324) HoaryFox


HoaryFox
őstag

Kérem a bátorításokat, holnap KRESZ vizsga A kategória :B

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#14325) SUPREME7 válasza HoaryFox (#14324) üzenetére


SUPREME7
őstag

Úgyismegbuksz ;] :DDD B kategória után az már piskóta, nem? :)

(#14326) HoaryFox válasza SUPREME7 (#14325) üzenetére


HoaryFox
őstag

Lényegében ugyanaz, csak van néhány(?!? :D ) motor specifikus kérdés és ennyi.

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#14327) Sanki válasza HoaryFox (#14324) üzenetére


Sanki
addikt

Sima lesz, menni fog az! :)

(#14328) Sang66 válasza HoaryFox (#14324) üzenetére


Sang66
csendes tag

Hajrá! :K

(#14329) HoaryFox válasza HoaryFox (#14324) üzenetére


HoaryFox
őstag

Jelentem: siker :C 73/75 pont

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#14330) gergo5991


gergo5991
őstag

forgami vizsgan megbuktam (felvideki vagyok ha igy is erdekelne a story)
nalunk 20 perces a forgalmi vizsga amit stoperral mernek. a tortenet annyi, hogy a 18. percben leallitott a vizsgabiztos (nalunk ezt egy rendor tolti be), mondvan, hogy szandekosan haladtam lassan hogy kevesebb tavotsagot tegyek meg, es a lassu tempommal veszelyeztettem a kozuti forgalom biztonsagat (hozzateszem senki nem volt az utszakaszon) 35el mentem a varosban ahol ugyebar a maximalismmegengedett sebesseg 50km/h. elottem egy csaj vizsgazott 2esben ment vegig 15km/h maximalis sebesseggel, emelett az ulespozicioja (a feje kb egy szintbent volt q kormany tetejevel, total rafekudt a kormanyra)is gyakorlatilag ellehetetlenitette, hogy akar teljesen kitekerje a kormanyt. a piros miatt 20 perc alatt 2km-t tett meg 2 utcanyi tavot ment, a rendor szerint tokeletesen vezetett es o atment a vizsgan.

[ Szerkesztve ]

(#14331) Sanki válasza gergo5991 (#14330) üzenetére


Sanki
addikt

Miért mentél 35-tel, ha a megengedett 50km/h? :U
Főleg, ha nem volt előtted/mögötted senki sem.

(#14332) gergo5991 válasza Sanki (#14331) üzenetére


gergo5991
őstag

nincs megszabva varosban tudtommal mennyi a minimum, am meg egesz nap nyalkas eso esett elindulaskor minden auto kiporgott meg a buszok is, ugy gondoltam igy biztonsagosabb.. oktatoval is 40 korul mentunk mondvan a tanuloknak boven eleg ez a sebesseg

[ Szerkesztve ]

(#14333) .DLL válasza gergo5991 (#14330) üzenetére


.DLL
veterán

Jól nézett ki a csaj? Más logikát nem látok a biztos úr döntése mögött. :((( Vagy az újabb vizsgadíj persze...

Nem mondtad, hogy az út síkos volt, ennek megfelelő sebességgel haladtál, stb?

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#14334) Andris837


Andris837
senior tag

Holnap vizsga. :) A kresz sikerült elsőre, bízom benne, hogy a vezetés is sikerülni fog. 42 órát vezettem, még izgulok, de alapvetően nem megy rosszul az oktató szerint. Ez a fránya izgulás ami zavar... De holnap minden kiderül. :) ma még gyakorlás, parkolás, ipszilon, egyívű... Holnap is vezetek még egy órát vizsga előtt. Remélem sikerül.

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#14335) Andris837 válasza Andris837 (#14334) üzenetére


Andris837
senior tag

SIKER! :) Minden rendben volt, két hibavonalat kaptam. Megyek csinálom az elsősegélyt, aztán mehetek a felügyelethez, bemutatom és onnan az okmányirodába fénykép, adatok és 1-2 héten belül kész is. :)

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#14336) rumos XIII válasza Andris837 (#14335) üzenetére


rumos XIII
aktív tag

Szép!
Mi volt a két hiba?

(#14337) Andris837


Andris837
senior tag

A két hiba:

- "a közlekedési helyzetet lassan ismeri fel"
- "a közúti jelzésekre kissé késve, de helyesen reagál"

Volt egy ipszilon, meg egy úttal párhuzamosan jobbra előre parkolás.

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#14338) NeoPampalini válasza Andris837 (#14337) üzenetére


NeoPampalini
aktív tag

"a közlekedési helyzetet lassan ismeri fel" - ezt szerintem mindenkinél behúzzák, én is megkaptam. :DDD A napi rutin gyógyítja. :D

Ma reggel érdekes manőverrel tartotta fel egy banya a közlekedőket. A képen látható helyzetben, amikor is normális esetben a zölddel jelzett irányban kellene haladni, simán kitette a zebrán az indexet balra, és ott bénázott, fogalmam sincs, mit akart (parkolni tuti nem, mert tele volt), mindenesetre okozott egy kis dudakoncertet. :W :D

(#14339) Andris837 válasza NeoPampalini (#14338) üzenetére


Andris837
senior tag

Igen, szerintem is nagyjából mindenkinek behúzzák ezt a hibát és mondta is a vizsgabiztos, hogy jó volt, minden rendben volt és ez már csak jobb lesz a kellő rutin megszerzésével.
A helyzetre meg tényleg WTF?! Komoly kis közlekedők vannak.
Engem vizsga napján még a gyakorlás közben próbáltak szívatni az autóstársak. Bevágott elém, majd hirtelen fékezett egy jót. Szerencsére fel voltam készülve és kellően le tudtam lassítani, mert sejtettem, hogy valami turpisság lesz. A 44 óra alatt nem csinálták meg velem ezt, tudtam, hogy vagy a vizsgán, vagy még az nap lesz valami ilyesmi. :D

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#14340) NeoPampalini válasza Andris837 (#14339) üzenetére


NeoPampalini
aktív tag

Ja, sok az idióta. Én mondjuk szerencsés voltam végig, amíg vezetni tanultam, nem nagyon volt "helyzet". :D

Azóta meg... De ezek már a "Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?" c. topikba való sztorik. :)

(#14341) aaadicsek válasza Andris837 (#14337) üzenetére


aaadicsek
csendes tag

Ugyan ezt a kettőt megkaptam én is :D.

(#14342) zolokas válasza aaadicsek (#14341) üzenetére


zolokas
aktív tag

Sziasztok! Hát ez a uj rendszer nem valami jól működik! Kresz megvan már lassan 1 hónapja de még vezetés sehol! mindig nyúzom a iskolát hadd menjek mindig mondják várjak a soromra sok a tanulo! Mi ez már régebben nem ez volt!

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#14343) kicsako válasza zolokas (#14342) üzenetére


kicsako
őstag

Kevés az oktató, sok a tanuló. Nekem az oktató mesélte hogy legalább 15-20 oktató ismerőse ment ki külföldre segédmunkásnak, mert 2x annyit megkapnak még így is a hazai fizetéshez képest.

(#14344) Andris837 válasza zolokas (#14342) üzenetére


Andris837
senior tag

Nézd, én március 3-án sikeres KRESZ vizsgát tettem és júniusban ülhettem be az oktatóm mellé. Egyszerűen az a helyzet, hogy tényleg rengeteg a tanulóvezető és kevesen vannak az oktatók. Az én oktatóm is már csak 4 órába dolgozna, de nem tud, mert egyszerűen annyi a tanuló, hogy beosszák és ő is ledolgozza a napi 8 óráját. (Persze ez neki csak jó, hiszen kifizetik túlórába a többit.)

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#14345) zsnorbi21 válasza Andris837 (#14344) üzenetére


zsnorbi21
tag

Akkor szerencsésnek mondhatom magam, hogy május elején kezdtem és október 20.-án a kezemben volt a jogsi. Ráadásul 2x buktam Kresz-en..

(#14346) Andris837 válasza zsnorbi21 (#14345) üzenetére


Andris837
senior tag

Igen nagyon. Én januárba kezdtem és most megyek elsősegélyre. Ha az megvan, utána be az nkh-hoz aztán a kormányablakhoz. :)

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#14347) .DLL válasza zsnorbi21 (#14345) üzenetére


.DLL
veterán

Kresz vizsgán min buktál el?

(P.H.)

(#14348) zsnorbi21 válasza .DLL (#14347) üzenetére


zsnorbi21
tag

Többnyire villamossal kapcsolatos kérdést rontottam, meg sok apró dolgot pl.: milyen színű a reflektor ikonja a műszerfalon ha világít...
Mindkétszer amikor buktam 63 pontom lett :D

(#14349) zolokas válasza zsnorbi21 (#14348) üzenetére


zolokas
aktív tag

hát ige na 1 pontosokon simán el lehet bukni, de tényleg hosszadalmas ez október 19 volt a kresz vizsga azóta nem volt vezetés még mert arra hivatkoznak sok a tanulo kevés oktató remélem meg lesz pár hónap alatt nem 1 év után!

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#14350) bundli


bundli
tag

Sziasztok!

A jövőévi KRESZ viszgaidőpontokról hol lehet tájékozódni?

Eddig csak a január elejei időpontokat látom (8-10 közöttiek), azutáni időpontok még nem lettek bejelentve. Esetleg aki már tapasztalt a korábbi évek alapján, meg tudná mondani, hogy milyen sűrűn szoktak lenni vizsgaidőpontok? A január elejei lehet kicsit korai lenne, mert csak most kezdem el tanulni az e-learninget, de 1 hónap talán elég lesz rá...nem tudom. Biztosra szeretnék menni.

:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.