Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13401) jerry311


jerry311
nagyúr

C-t (vagy C+E-t) csinál mostanában valaki Budapesten vagy környékén? Kíváncsi lennék milyen határidőkre lehet számítani.

(#13402) kreszjogsi


kreszjogsi
újonc

Nem szép...
http://homar.blog.hu/2016/06/02/csigalassan_szuletik_az_a_jogsi_a_csigavernel

(#13403) Gyula84 válasza Soriano (#13400) üzenetére


Gyula84
veterán

nálam is így volt kb, de volt olyan is hogy 3x tudtam menni vagy olyan, hogy 1hét kimaradt teljesen úgy nagyon rossz volt vezetni :o előírtnál mindig többet vállalt még hétvégén is volt tanulója

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13404) SUPREME7 válasza kiszi07 (#13368) üzenetére


SUPREME7
őstag

Na végül sikerült? :)

(#13405) kiszi07 válasza SUPREME7 (#13404) üzenetére


kiszi07
senior tag

Áhh, lecsúsztam az időpontról, mert későn fejeztem be. (1 nap) Holnap lesz amúgy a kresz vizsgám és nagyon parázom. Nem szoktam parázni, de most nagyon. A könnyű 1-2 pontos feladatokat rontom el és ott hibázom baromi sokat :( A három pontosoknál 10/9 mindig megvan. A végén a vizsgafelkészítőnél ott mindegyik ment 90%-ra külön-külön. Az elsőbbségeket már tudom.
PS: valami jó elsősegély felkészítő van ? fingom sincs már, hogy mit tanultunk xD a 2 főgyakorlat megy, de azonkívül a többire nem is emlékszem xD Te hogy állsz ?

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#13406) atila4


atila4
senior tag

Áá jól meg szívtam. Szabadságon voltam és le vezettem a 30 órámat és sajnos nem kaptam már időpontot. Most vissza kellett jönnöm és nem tudom mikor mehetek vissza legközelebb :(

Windows 10 / Galaxy S 7 / Asus ROG

(#13407) SUPREME7 válasza kiszi07 (#13405) üzenetére


SUPREME7
őstag

Ha a képes kérdéseket tudod, illetve érted az elsőbbségi szabályokat, akkor van 10 hibalehetőséged. De nem igazán tudom elképzelni, hogy ha figyelmesen átolvastad a tananyagot, hogy mit lehet elrontani az 1 pontos kérdéseken :)

Mára egy kalappal :)

Elsősegélyt be kell magolni, és nem szabad elviccelni. De nem kérnek ám nagy dolgokat, vérzések, égési sérülések ellátása a legfontosabb, balesetnél meg ha minimális esélye van a gerincsérülésnek akkor nem mozgatod az embert és segítséget hívsz, egyébként meg ellátod és stabil oldalfekvés. Van neten egy csomó jó felkészítő:

Tételek megoldással:

http://www.elsosegelyhely.hu/tetel.htm#1.

[ Szerkesztve ]

(#13408) kiszi07 válasza SUPREME7 (#13407) üzenetére


kiszi07
senior tag

Figyelmes leszek. Kapok 1-2 olyan kérdést, ami idegesítő, akkor felhúzom magamat és elrontok még jópárat. Na majd beveszek egy frontint ;]
PS: elsősegély jövő kedd, addig még elolvasom a könyvet, nekünk ezt mondták, mert ez vöröskeresztes.

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#13409) GeneraL_XTX válasza kreszjogsi (#13402) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Pontosan ez volt nálam is.... én 2014 decemberében kezdtem el, a módosított kresz para miatt csak 2015 májusában tettem sikeres KRESZ vizsgát miután be is jelentkeztem autóra. Már akkor mondták, hogy kevés az oktató így valószínüleg csak szeptember-október körül kapok kocsit, majd hívnak.

Vártam és vártam, de semmi, közben elkezdtem egy másféle sulit szóval kicsit feledésbe is merült a dolog nálam is egészen mostanáig. Kb egy hónapja eszméltem fel, hogy letelt a kettőből egy év, és még mindig semmi, kéne csinálni valamit. :DDD

Személyesen bementem ugyanazt mondták, úgyhogy írtam is a vezetőségnek akik írásban is elmondták ugyanezt, hozzátéve, hogy bizony a szerződésben ott figyel, hogy az árváltoztatás jogát fenntartják.

Ezt még alá is írom, de akkor legalább tájékoztassanak, hogy Te majom, hiába vársz, alacsonyabba az óradíjad a többieknél, így nem fognak téged választani az oktatók.

Na mind1 én belementem az emelésbe, ma mentem először gyakorlati oktatóhoz.

Viszont itt jön az én kérdésem is, amit fel is akartam nektek tenni:

Ugye a 30 alapdíjas órát a szerződés szerint 3 részletben kell fizetnem, 3x10 órás felállásban. Namost hogy elsőnek mentem, befizettem az első részletet, de nem egészen annyit kért az oktató, mint amire számítottam!

Az eredeti szerződés szerint 3x15.600ft-ot kellett volna fizetnem , az új szerződésem szerint viszont 3x23.400-at . Viszont az oktató ma 17.400ft-ot kért :F Számlát viszont nem adott.

Akkor ezt most nem értem :F

(#13410) Gyula84 válasza GeneraL_XTX (#13409) üzenetére


Gyula84
veterán

én minden egyes alkalommal az iskolánál fizettem (náluk 3400ft volt 1óra)

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13411) freeknight válasza GeneraL_XTX (#13409) üzenetére


freeknight
őstag

Én se fizettem az oktatónak soha, csak a 3 pótórát, de mivel arról számlát se kaptam, gondolom zsebbe ment :D . Nem baj, ennyit megérdemelt.

Ha a suli pecsétjével ellátott számlát kaptál a kifizetésről, akkor szerintem semmi gáz, bár miért nem az oktatótól kérded, miért számlázott kevesebbet? Az is lehet, hogy kiment a fejéből, hogy új díjszabás van.

(#13412) GeneraL_XTX válasza freeknight (#13411) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

1, hülye nem vagyok nem szolok h többet kéne fizetnem :DDD :DDD

2, nem kaptam semmilyen számlát, csak beírta a noteszébe es a tarcajaba rakta zsét :D

(#13413) nOvOp válasza GeneraL_XTX (#13412) üzenetére


nOvOp
senior tag

Azt hol jegyzik hivatalosan, hogy mennyi órát vezettél? Van egy kis füzet? (ha számla ellenében nem is, de valamivel igazold, hogy levezetted a kötelező óraszámot és kilométert)

(#13414) Mela Kehes válasza nOvOp (#13413) üzenetére


Mela Kehes
addikt

A vezetési kartonon lehet követni, hogy hány óránál/kilométernél jársz.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#13415) Gyula84 válasza nOvOp (#13413) üzenetére


Gyula84
veterán

kartonon is meg egy naplóban is vezették nálunk amit a vizsgabiztos meg is nézett

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13416) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Ez el van cseszve, vagy nem tudom értelmezni a kérdést? :)

(#13417) Gyula84 válasza SUPREME7 (#13416) üzenetére


Gyula84
veterán

mintha az ilyen táblákat feloldaná a következő útkereszteződés

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13418) Mela Kehes válasza SUPREME7 (#13416) üzenetére


Mela Kehes
addikt

A megfordulni tilos útszakaszra vonatkozi, tehát a következő útkereszteződésben meg lehet fordulni.

"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."

(#13419) kreszjogsi


kreszjogsi
újonc

A járművezetők tekintetében gyakran előfordul – sokszor még gyakorlott járművezetőkkel is – hogy a megfordulási és a jobbra/balra kanyarodási tilalmakkal kapcsolatos közúti jelzések területi hatályát összekeverik, félreértelmezik. A jobbra/balra kanyarodás – és annak esetleges tilalma – csak útkereszteződésben értelmezhető, hiszen csak ott van lehetőség egy másik útra bekanyarodni. Ez tehát azt jelenti, hogy a „Jobbra kanyarodni tilos” és a „Balra kanyarodni tilos” jelzőtáblák hatálya arra az útkereszteződésre vonatkozik, amelyik előtt azt kihelyezték. Tekintettel arra, hogy a megfordulás előtt először balra kell kanyarodni, ezért amely útkereszteződés előtt a „Balra kanyarodni tilos” jelzőtáblát kihelyezték, abban az útkereszteződésben – az említett balra kanyarodási tilalom miatt – a megfordulás is tilos.
A „Megfordulni tilos” jelzőtáblával jelzett tilalom az előbbiekben részletezettekkel ellentétben nem az útkereszteződésre vonatkozik, hanem az egyes útszakaszokra. Ezért is fogalmaz a jogalkotó úgy, hogy a „Megfordulni tilos” jelzőtábla területi hatálya a következő útkereszteződés kezdetéig tart, ami azt jelenti, hogy a következő útkereszteződésben – egyéb jelzés hiányában – már nem tiltott a megfordulás.

(#13420) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Köszönöm, így már világos, ez a baj az e-learninggel, hogy ha valami nem tiszta még ha el is olvassa az ember, nincs kitől kérdezni :) Közben ma le is nyomtam a kresz vizsgát 10 perc alatt, súlytalan volt, 1 hibapont. :)

[ Szerkesztve ]

(#13421) kreszjogsi


kreszjogsi
újonc

Király ügyes! Örülök ha tudtam segíteni és gratula a vizsgádhoz!
Az e-learninges tanulónak:
1. segíthet az autósiskolád ahová beiratkoztál, sztem nem fognak elhajtani ha kérdésed van
2. titán bejelentkező felületen ott egy telefonszám és e-mail cím
3. edukresz tananyagot tanulva oldalukon is ott az e-mail cím

Kérdés esetén sztem senki nem fog elhajtani, csak merni kell kérdezni :)

(#13422) updog válasza takessz (#13391) üzenetére


updog
senior tag

Igen mondjuk 5 bukás után PÁV van ami nem tudom milyen lehet! Szégyen vagy nem, én nemrég voltam PÁV-on öt bukás miatt (ötből egyre mondanám hogy az én hibám, meg egy másikra rá lehet fogni). Volt egy rövid vezetés, beszélgetés egy pszichológussal, és egy kormányos - érintőképernyős "számítógépen" egy kb. flashjáték szintű reflex- és megfigyelőképesség teszt.

Nekem 91% lett a vége (még viccelődtek is, hogy a régi PÁV-on simán megszerezhettem volna a jogsit, meg hogy most már tényleg vizsgázzak le - mintha nekem ez nem jutott volna eszembe :DDD). Ezután kaptam egy papírt, hogy folytathatom a hatodikkal, innentől többet nem kérdeznek :)

Szóval nem egy parás dolog, legalábbis egy normális embernek (maradjunk annyiban hogy én annak tartom magam :D), nem akarok bántani senkit, de láttam olyan arcokat ott sorbanállni, volt ahol indokolt az a vizsgálat...

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#13423) SUPREME7 válasza updog (#13422) üzenetére


SUPREME7
őstag

5 bukás? :Y És hány óránál tartasz? Miken buktál? Oktatóddal nincs gond?

(#13424) updog válasza SUPREME7 (#13423) üzenetére


updog
senior tag

A kötelező óraszám / km-en felül nem sokat vezettem pluszban, minden vizsga előtt 1 max 2 plusz óra, hogy felidéződjenek a dolgok.

Oktatómmal semmi gond, biztat, magyaráz, megbeszéljük a dolgokat (+nem dohányzik, nem ordibál - max erélyesen szól, ha nagy hülyeséget csinálok).

Egyetlen egyszer volt egy kicsit veszélyes húzásom, azt meg is értem hogy megvágtak (megint más kérdés, hogy akkor sem amiatt,de gondolom az is benne volt): parkolóból kifelé tolatáskor gurultam kifelé, és épp előztek a célba vett sávban (halkan jegyzem meg, nem 30-cal, pedig kint volt a tábla), majdnem a kocsi hátulja bánta :)

Amúgy volt olyan, hogy "szerintem annál a STOP táblánál nem állt meg, hanem 5-tel gurult", ez már a telep előtt egy saroknyira, kb. utolsó tábla... másik, zebra nélküli kereszteződésbe fordulva: "szerintem az a gyalogos át akart ön előtt kelni", mert az út szélétől 1,5m-re állt, és nézett felém, és marhára nem akaródzott neki elindulni, nyilván ráfordultam, kb. mikor 10 méterre távolodtam onnan, akkor lépett le. Egyedül a legutolsó miatt haragszom nagyon magamra, kicsit hülyén szedtem alá párhuzamos parkoláskor, és beszorultam, tili-toli vagy hatszor, mire leállított a vb. :W

Kb. mindegyik vizsgabiztos megjegyezte, hogy technikailag nagyon jól kezelem az autót, de kicsit figyelmetlen vagyok és néha kapkodok - PÁV-on direkt figyeltem és alapos voltam, reakció: technikailag rendben van, de tessék kicsit pörögni :D

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#13425) SUPREME7 válasza updog (#13424) üzenetére


SUPREME7
őstag

Hát kitartást, én tuti borzasztó mérges lennék ha "apró dolgokon" ennyiszer megbuktatnának. Anno én még vizsgáztam rutinból, abból a köcsög VB engem is meghúzott egyszer mert padka mellé parkolásnál nem az első, hanem a második bója vonalában álltam meg. Egy szóval nem mondta senki.

(#13426) kiszi07


kiszi07
senior tag

Hali, elsősegély vizsga hogy van ? Amikor húzok egy A-B tételt, akkor rajta van a sérülés is vagy pontosan mi? Vagy nekem kell megállapítani ? Pl. így: 6. Elromlott egy jármű, az út szélén áll. A gépkocsivezető csuklóját javítás közben éles lemez szakította fel. A sebből lüktető vérzését észlel, a sérült sápadt, gyenge.
Sérülés: artériás vérzés, shockk-os állapotban van a sérült!
Ellátás: Shockk fektetés!! ( Fektetés megemelt lábakkal). A kar felemelése, nyomáspont elnyomása, seb tamponálása, nyomókötés, mentıhívás. Apró kortyokkal meg lehet itatni (vízzel, alkohol adása tilos)

[ Szerkesztve ]

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#13427) SUPREME7 válasza kiszi07 (#13426) üzenetére


SUPREME7
őstag

Maga a sérülés nincs rajta, azt neked kell megállapítani. IRL sincs ráírva a betegre, hogy mibaja, különben az orvosoknak egyszerű dolga lenne :D

(#13428) kiszi07 válasza SUPREME7 (#13427) üzenetére


kiszi07
senior tag

Oké, de nekünk nem igazán mondták el. Aztt viszont elmondta, hogy buktatnak fognak a pénz miatt. A főgyakorlatok mennek és így átfutva ismerős szinte minden :B

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#13429) F_Gergely válasza kiszi07 (#13426) üzenetére


F_Gergely
őstag

Nekem annó ami kellett:
stabil oldalfekvés bemutatása
újraélesztés próbababán
illetve volt két szóbeli eset (egy motorbaleset, és egy iskolai fejsérülés), hogy mit csinálsz, mire kell figyelni, stb, kellett a helyszín biztosításától kezdve minden.

Egyébként tényleg buktatnak én amikor voltam rajtam kívül szinte mindenki másodjára, harmadjára volt, aki meg vizsgáztatott egy alkesz, öreg fószer volt, velem is szívózott de mondtam tesom orvos, ha nem hiszi hvja fel most itt, adom a telefont. Inkább átengedett.

(#13430) Gyula84 válasza F_Gergely (#13429) üzenetére


Gyula84
veterán

Stabil oldalfekvés meg az újraélesztés szerintem mindenkinek kell, aztán jön egy feladat(baleset) amit meg kell oldani, elmondani mit csinálsz :) vizsgabiztosok egyik a helyi kórháztól vagy megyeitől meg egy a vöröskereszttől. Szóval ők bőven tudták, hogy mit merre hogyan. Legalábbis ez volt nálunk szerintem mindenki átment viszont volt olyan aki 3x jött most, de átment ő is most

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13431) takessz válasza updog (#13422) üzenetére


takessz
senior tag

Hát köszönöm remélem nem jutok el oda én is :)

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#13432) kiszi07 válasza F_Gergely (#13429) üzenetére


kiszi07
senior tag

Jó fejek voltak, simán ment minden. Mondjuk a nő elég nagyképű és flegma volt - a férfi volt az orvos. Stabil oldalfekvés, újraélesztés és egy A és egy B tétel volt.

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#13433) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Sziasztok!
Egy kis fejtagitasban segitsetek kerlek.

Nemzetkozi PPL jogsit szeretnek legalabb Cessna 150 tipusvizsgaval.

Kerdesem, hogy tipusvizsga az hogy mukodik, azaz pl Cessna 150 tipusvizsgaval mas 1 motoros repulot is lehet vezetni vagy minden mas repulohoz kell tipusvizsga?

Illetve Budapesten tud-e valaki olyan megbizhato iskolat ajanlani, ahol nem kerik 1 osszegben a kepzes koltseget es az ott kapott vizsgak orszagosan/nemzetkozileg elfogadottak.

Koszonom!

(#13434) MrZidi


MrZidi
tag

Üdv Urak, hölgyek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni l, hogy valaki aki mostanában csinálta vagy jártas benne, hogy a nehéz gépkezelői jogosítvány milyen árban mozog.
Előre is köszönöm a felvilágosítást. ✌😊

ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535

(#13435) F_Gergely válasza MrZidi (#13434) üzenetére


F_Gergely
őstag

Megszunt a nehez es konnyugep kategoria, szetbontottak mas kategoriakra, ez kb kategoriankent 25-30 ezer korul van plusz tanfolyam stb.
Attol fugg mire szeretned lerakni, ugy kell megnezni az most mihez tartozik.
Targoncanal, ulo, allo es gyalogkiseretu kategoria van, megszunt a gaz, dizel stb kategoria, megszunt az 5 tonna alatti es a feletti kategoria tehat ha leteszed most ulo vezetesu targoncara barmilyen targoncat vezethetsz sulytol fuggetlenul a kikotes annyi hogy ulve kell vezetni. De ugyan igy atvarialtak a futomacskatol kezdve a daruig mindent.

(#13436) Jojo5


Jojo5
őstag

Mai nappal sikeres forgalmi vizsgát tettem :R

Már csak egészségügy és teljesen kész a jogsi :R :C

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#13437) HoaryFox válasza Jojo5 (#13436) üzenetére


HoaryFox
őstag

Gratula :C
Hibavesszők száma?

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#13438) F_Gergely válasza Jojo5 (#13436) üzenetére


F_Gergely
őstag

Ahogy latom a tobbseg az EU vizsgat hagyja utoljara.
En is igy voltam vele vagy 3 honap volt mire raszantam magam hogy elmenjek vizsgazni :D

Sok balesetmenteset :C

(#13439) Jojo5 válasza HoaryFox (#13437) üzenetére


Jojo5
őstag

Köszönöm Szépen :R
5 darab a lehetséges 10-ből

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#13440) Gyula84 válasza F_Gergely (#13438) üzenetére


Gyula84
veterán

én közben megejtettem pedig én is a végére akartam tenni :D
most meg autót vezetek túl vagyok az 1000kmen is :D

[ Szerkesztve ]

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13441) F_Gergely válasza Gyula84 (#13440) üzenetére


F_Gergely
őstag

jó nyomod, céges autó vagy mi? :D

(#13442) Gyula84 válasza F_Gergely (#13441) üzenetére


Gyula84
veterán

saját május 5 óta van meg az autó :)

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13443) Soriano válasza Gyula84 (#13440) üzenetére


Soriano
tag

Szerintem a lehető legrosszabb választás a végére hagyni. Hamar letudtam, egyből a kresz után, aztán mikor megvolt a forgalmi, három nap múlva mehettem is az igazolásért, azzal egyből az okmányirodába és 1 hét múlva már meg is volt a jogosítvány. Szegeden úgysem kell félni az elsősegély vizsgától szerencsére :D

(#13444) Gyula84 válasza Soriano (#13443) üzenetére


Gyula84
veterán

az amúgy tényleg jobb megcsinálni közben :) haver is most tette le a forgalmit eü vizsga meg csak 2hónap múlva lesz itt :D Zalaegerszegen se volt vészes igaz volt aki 3.ra tette csak le :)

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13445) takessz válasza updog (#13424) üzenetére


takessz
senior tag

Hát nem sikerült nekem se Doeeg lehet megyek én is Pestre ma egy gyalogost nem engedtem át szerintem eltekinthető hiba na mindegy még 1 próbám maradt! :( utána nem tudom mi lesz az se tudom utoljára mit tegyek!

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#13446) updog válasza takessz (#13445) üzenetére


updog
senior tag

Az a baj, objektíven nézve, az buktatóok ha nem adsz elsőbbséget :) De nekem is ez volt, a vizsgán figyelni kell rá, én is megtanultam. A valóságban meg... tegnap javában bandukolok át a gyalogos zöldemen, egy bmw-s mint az ökör át a neki piroson, kb. hátra kellett hőkölnöm...

A vizsgára meg nyugalom, inkább állj meg és nézz körül alaposan, inkább mint hogy belefuss egy ilyen helyzetbe. Egyszer azt mondták nekem, a szabályosan álló autóval biztos nem hibázol :)

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#13447) takessz válasza updog (#13446) üzenetére


takessz
senior tag

Sajna jah most át megyek egy régi ismerőshöz hátha a váltás jót tesz ha nem megyek pest én is ott csak nem hasalok el!

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#13448) HoaryFox válasza takessz (#13447) üzenetére


HoaryFox
őstag

Pesten én eddig összesen kétszer vezettem... hát én megőrülnék ha mindennap ott kéne közlekednem

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#13449) takessz válasza HoaryFox (#13448) üzenetére


takessz
senior tag

Veszprémi vagyok hát itt szerintem nehezebb sok az útvonal! 30 db van :( De kezdem azt hinni nekem soha nem lesz B jogsim :O :O

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 16.5.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#13450) HoaryFox válasza takessz (#13449) üzenetére


HoaryFox
őstag

Hát te tudod... :U
Én biztosan elköltöttem volna Pesten a vizsgadíj 3-4-szeresét az tuti. Pestiek, reszpekt néktek. :C

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.