Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13851) kicsako


kicsako
őstag

Budapesti webjogsi tapasztalat:
"Oktató beindítja az autót, majd kiszáll"
Én: Hova üljek, hátulra vagy az anyósülésre?
Oktató: Vezetőülésre
Én: Hovaa????
Oktató: vezetőülésre.
"Beletőrödik"
Oktató: Na kimegyünk az útra te kormányzol én adok gázt/fékezek.
Én: ööööööö okééééééééééé
Oktató pár perc után: Vedd át a gázt meg a féket egy kicsit.
stb stb stb.
Ezt így első alkalomra :D De jó volt élveztem.

[ Szerkesztve ]

(#13852) SUPREME7 válasza kicsako (#13851) üzenetére


SUPREME7
őstag

:) Most már ezt csinálják, nincs rutinpálya, max elvisznek valami félreeső helyre és az elindulás, váltás, megállást gyakoroltatják, felmérik mennyire vagy képben, aztán ha úgy van akkor irány a forgalom. Persze nem a Hungária körúton :D Szerintem jó ez, a rutinpálya ingerszegény.

(#13853) updog válasza kicsako (#13851) üzenetére


updog
senior tag

Én is így voltam legelső alkalomnál, Bp. Írottkő telep, ott a gyakorlópálya az út túloldalán, beszállunk a kocsiba, mondja az oktató hogy na akkor guruljunk át a telepre. Nézek hogy WAT, akkor én épp életemben először ültem volánnál... ugye telepen a kocsik közül kiáll, telepről ki az útra, útról be a pályára az emelkedő beállón, ahol meg kellett állni a többiek miatt... mindez egyes alapjáraton :DDD

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#13854) kicsako


kicsako
őstag

Nekem is úgy kezdtük, szűk kis helyről ki kellett hoznom a kocsit, aztán forgalomba be, kocsikáztunk egy kicsit, aztán ugyan úgy visszaparkolni.

Valami ilyesmi volt, de nem emlékszem pontosan.

(#13855) Gyula84 válasza kicsako (#13851) üzenetére


Gyula84
veterán

jó hogy nem a csomagtartóba akartál már ülni :DDD

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13856) kicsako válasza Gyula84 (#13855) üzenetére


kicsako
őstag

úgy gondoltam hogy szépen elvisz egy tanpályára és ott tanulgatok, nem azt hogy város közepén kezdek el vezetni :D

(#13857) szilchi


szilchi
őstag

Hmm...vidéken ez másképp megy :D .Egy faluban laktam az oktatóval.Elindultunk falun kívülre,ott átültem a vezetőülésbe aztán mentünk vagy 35 km-t,pár km-t gyorsforgalmú úton meg párat varosban.Latyakos út volt és esett a hó.Előtte soha nem vezettem életemben autót.Még akkor sem nyúlt nagyon a pedálokba amikor emelkedőn kellett elindulni.Én csináltam mindent,igaz negyedikbe csak autóúton váltottam fel :DD

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#13858) updog válasza szilchi (#13857) üzenetére


updog
senior tag

Negyedik? Az mi? ;] Amíg tanultam, kb. kétszer váltottam fel oda :DDD

[link]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#13859) sityupityu válasza szilchi (#13857) üzenetére


sityupityu
veterán

Dettó.
Igaz, hogy nem faluban, de én is vidéken raktam le a jogosítványaimat. Anno (19 éve) amikor a B kategóriát raktam le és találkoztam először az oktatómmal a rutin pályán rögtön azt mérte először fel, hogy mennyire vagyok képben. A pályán 1-2 gyakorlatot megcsináltatott velem aztán kijelentette, hogy oké, megyünk ki. :Y Az első nap az első órán. :) Mentünk egy baromi nagy kört 3-4 települést érintve.

2006-ban amikor a C kategóriát raktam le, az első alkalommal a rutinpályáig még az oktatóm vezetett le, de vissza a már én vittem a kocsit Tatabánya belvárosán át a telephelyre (még mindig emlékszem, hogy mekkora élmény volt).
A jó oktató hamar fel tudja mérni, hogy láma vagy-e vagy sem. :)

[ Szerkesztve ]

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#13860) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Sziasztok, kérdésem lenne:

Unokatesómnak raknánk össze ajándékba egy jogsicsomagot, most én vállaltam magamra a KRESZ tanfolyam részét. Lenne itt ez a kupon, a terv az, hogy ezzel csinálná meg az elméletet, majd átvándorolnánk a Csigavérhez, ott van ismerős oktató.
Amit nem tudok, hogy van-e valami díja az átiratkozásnak (regisztrációs díj mégegyszer pl), vagy az teljesen ingyenes? Illetve a folyamata csak annyi, hogy kikéri a papírt az egyik helyen és átmegy vele a másikhoz, igaz?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13861) SUPREME7 válasza Bad Pritt (#13860) üzenetére


SUPREME7
őstag

"átvándorolnánk a Csigavérhez"

Nem olyan egyszerű az. Legalábbis tavaly "szezonban" felhívtam őket, és annyi tanuló volt, hogy valami kérelmet kellett volna írnom, hogy egyáltalán elbírálják az átvételemet. Addig már nem jutottam el, hogy ha el is fogadják akkor magasabb óradíj és/vagy egyszeri átiratkozási díj lenne.

Egyébként meg ha már ezt a kupont akarod mindenképpen, akkor már egyszerűbb ennél a sulinál maradni, most levezeti az ember a 8 órát, utána kalapkabát megy másik suliba, másik oktatóhoz akivel valószínűleg mindent kezdhet elölről (más autó, más stílusú oktató stb) és az átiratkozás mindenképpen többe kerül mint amit spórolsz esetleg (vagy nem) ezen a kuponon.

[ Szerkesztve ]

(#13862) Bad Pritt válasza SUPREME7 (#13861) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez lenne a lényeg, hogy ha elméletileg lehetséges is, a gyakorlat engedi-e, hogy átmenjen. :)
Akkor lehet inkább alapból a Csigavérhez iratkoztatjuk be.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13863) SUPREME7 válasza Bad Pritt (#13862) üzenetére


SUPREME7
őstag

Először azért tárgyaljatok az oktatóval, hogy biztos tudja-e majd vállalni, úgy tudom elég komoly várolista van, nem tudom, hogy az oktató választ-e tanulót, vagy "kiutalják nekik" terheltség alapján.

(#13864) SUPREME7 válasza Bad Pritt (#13860) üzenetére


SUPREME7
őstag

Egyébként E-learning nélkül csak 4K ;] Gondolom milyen az a 8 óra gyakorlati oktatás 4ezerért amiben van kresz oktatás is...

[ Szerkesztve ]

(#13865) tmskvcs


tmskvcs
tag

Nagyon nagy a váró lista kollegám is a Csigavérhez jár novemberbe csinálta meg a kreszt, most vizsgázott belőle, és oktató csak 4-5 hét múlva lesz neki, ha sikeresen szabadul fel. Én azt ajánlom maradjon ott ahol elkezdte, vagy egyből a Csigához menjen. :)

(#13866) Bad Pritt válasza tmskvcs (#13865) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Lehet akkor Csigához lesz beiratva alapból, ott van egy ilyen: „E-learning (online)” elméleti oktatás választása esetén a „10 óra ajándék vezetés” kedvezmény nem vehető igénybe, ugyanakkor automatikusan jogosulttá válik az „Intenzív gyakorlati képzés”-re.
Az e-learning alap lenne, (én is kíváncsi vagyok, milyen lehet), úgyhogy majd megérdeklődjük. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13867) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Nem tudom miért akarjátok szívatni, de most írta tmskvcs, hogy a kresz vizsga után 4-5 hét mire esetleg oktatót kap.... Ilyenkor még képbe jön a mikor tud vezetni, mert ha ennyire pátyolgatni kell a jogsiszerzést, akkor feltételezem tanuló, és akkor csak suli után, ami megint el fogja húzni a dolgot, mert kb a délután jó az emberek 80%-ának, ráadásul ha csak most tervezetitek a kezdést, akkor bele fog csúszni a szezonba, és még többet kell várnia.

De feleslegesen nem pofázok, ha ennyire rá vagy pörögve a csigavérre akkor hajrá, de lehet hatszor kijár egy kevésbé leterhelt iskolát, mire a csigánál jogsija lenne...

(#13868) Bad Pritt válasza SUPREME7 (#13867) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Akkor tudnál ajánlani kevésbé leterhelt iskolát, normális oktatókkal? :)
A Csigavér csak azért van porondon mert az egyik haverjának az apja oktató ott és lehet, hogy megoldanák okosba a dolgot. Legalábbis a saját sráca kb két hónap alatt végigpörgette a dolgot.
Nem kell majd pátyolgatni (legalábbis én tuti nem fogom, majd az anyjáék), csak nyilván ez a családja számára inkább befektetés és nem szeretnének hoppon maradni.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13869) SUPREME7 válasza Bad Pritt (#13868) üzenetére


SUPREME7
őstag

Akkor mindenképp azzal a haverfaterral kellene beszélni első körben, mert a jogsiszerzést a gyakorlati oktatás tudja elhúzni legjobban (ha kreszből rendesen felkészül és nem bukik párszor, mert azért kresz vizsgára sem pár napot kell várni) , mert 30 órát minimum kell ugye vezetni ami intenzív oktatás mellett is 5 hét, ha a haverfater nem tudja összehozni, akkor 5 hét várakozás, kap egy random oktatót akihez jó ha heti 2x mehet, és már hopp július van, és ez akkor ha nem bukik semmiből ami nem lehetetlen de ritka.

Legegyszerűbb a legközelebbit választani, ahova nem kell még utazgatni is, nem irreálisan alacsony az óradíj, mert ott tuti plussz órákkal húzzák le, és ha drágább akkor biztosítják-e a legalább heti 2-3 alkalmat. Végig kell hívogatni őket. E-learning meg már kb minden sulinál van, mindenhol ugyanaz, szóval ez sem csak a csigavérnél elérhető.

Ez a "normális oktatókkal" dolog is kb lehetetlen vállalkozás, mert lehet kinézetre normális oktató, lehet találsz róla neten esetleg jó véleményt, de már csak akkor tudod meg milyen veled, ha beülsz mellé. Miután megszerzi az ember a jogsit, utána már "elfelejti" ha tróger volt az oktató, vagy utólag "nem is volt annyira szar", és még bátran ajánlja is tovább. Én is kaptam névjegykártyát az oktatómtól vizsga után, első kukába dobtam ki, pedig 34 órával elsőre levizsgáztam hibapont nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#13870) Bad Pritt válasza SUPREME7 (#13869) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Kicsit nehezebb ezt összeszervezni úgy, hogy ajándék lesz és még szerintem nem is tud róla. :D
A 30 óra amúgy is lehetetlen, szóval reálisan szeptembert tűztek ki célul a szülők. Nem a gyorsaság lenne a lényeg, inkább egy olyan tanulói-gyakorlói közeg, ami lehetőségek szerint nem olyan káros a srácra nézve (mondjuk úgy, hogy speciális kicsit a helyzete, de nem kell nagy dolgokra gondolni).
Én nem a Csigánál csináltam 5-6 éve, de rengeteg ismerősöm igen, és pozitív volt a véleményük, ezért gondoltam én is elsőre erre a sulira. De majd nézelődünk. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13871) SUPREME7 válasza Bad Pritt (#13870) üzenetére


SUPREME7
őstag

Pedig jogsinál szerintem nincs annál rosszab mint két vezetés között sokat kihagyni. Minden órára úgy menni, hogy az első fél óra azzal telik, hogy visszaszoksz a kuplung-ra, a sokfelé figyelésre stb. Én azon voltam, hogy kerül amibe kerül, heti 3 alkalom legyen meg, nem jó elhúzni hónapokig,még drágább is lehet...

Ajándékba meg nem adnék olyat aminél nagy lehet a csalódás, inkább adjatok neki 20K-t úgy, hogy ez a kresz - re, családdal keressetek sulit, mint beíratni valahova ahol szívás lesz.

[ Szerkesztve ]

(#13872) Bad Pritt válasza SUPREME7 (#13871) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szerintem tuti nem egyben lesz az egész befizetve, úgyhogy én bepróbálkozom ezzel a Topi kuponnal, aztán meglátjuk a továbbiakat.
Az biztos, hogy ennek is az a legnagyobb gyilkosa, ha az ember elaprózza az órákat, bár az apjáék tuti kiviszik majd a kertváros határába kicsit gyakorolgatni. Én is jelentős részt annak köszönhetem a sikert, hogy sikerült egy echte a tanulóautóval megegyező Opel Corsa C dízelen gyakorolnom még itthon. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13873) Lifer092


Lifer092
senior tag

Sziasztok!

Fordult már elő itt közületek olyannal hogy frusztrálva, idegesen ül be az autóba gyakorlati órán? Nekem most lesz a 17. órám a 30.-ból de még mindig idegesen ülök be az autóba... Nem tudom miért. Vagyis amióta autót váltott alattam az oktató, azóta... Elkezdeni az oktatást egy BMW 320d-vel kezdtem, direkt ezt választottam mert már kis pelenkás korom óta BMW-t imádom, és nagyon jól is ment a vezetés azzal az autóval. Egyszer nem fulladtam le, már a legelső órán dicsért az oktató. Persze hibáim voltak, de nem tragikusak meg komolyak. De amióta lecserélte egy 206-os Peugeot-ra, azóta nem érzem magam se jól az autóban, sem pedig a kezelése nem megy túl jól. Már vagy 5x lefulladtam vele. Sok ember 90%-ban az ellentettje ennek hogy a nagy autóval nem tud bánni és a kicsivel tud, nekem meg valami oknál fogva ez pont fordítva van... Itt nem azt mondom hogy gyalogost ütök el, meg piroson megyek át, meg 95-el megyek 50 helyett, de sokkal több a hibám ezzel, mint a Bömössel volt. Amióta a Peugeot-van, sok kedvem nincs is járni vezetni, mert érzem azt is hogy nem megy jól ezzel az autóval... :( :( :( :(

(#13874) tmskvcs válasza Lifer092 (#13873) üzenetére


tmskvcs
tag

Majd hozzászoksz emiatt ne válts, sok időt pazarolná rá.
Ha lesz saját autód, az meg olyan lesz amilyet szeretnél.

Egyébként én is egy Citroennel kezdtem el, és váltott az oktató egy Seatra, de nekem mindegy mit vezetek. :)

[ Szerkesztve ]

(#13875) thEndeR válasza Lifer092 (#13873) üzenetére


thEndeR
tag

A peugeot benzines? Ha igen akkor meg is van a valasz arra, hogy miert fulladtal le. A dizellel sokkal egyszerubb elindulni mint a benzinessel. Egyebkent vezettem mar nagyon sokfele autot, de a peugeotban volt szerintem a legszarabb kuplung. :D

Meg anno irtam CE jogsival kapcsolatban, szeptember ota egy PAV vizsgaig jutottam. Ha ilyen utemben fog haladni a dolog akkor mar csak 2 ev es meg lesz. Tudom-tudom, ajandek lonak ne nezd a fogat, de ez mar akkor is tulzas. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13876) Lifer092 válasza thEndeR (#13875) üzenetére


Lifer092
senior tag

Benzines igen... Tényleg fos benne a kuplung, meg a gázadásra sem nagyon szeret reagálni... Múltkor is mondja az oktató hogy dinamikusabban induljak, hát mondom már majdnem tövig nyomom a gázt mire jön egy: "Ja, ez gázt adott!" gondolat az autótól... Áh... Na mindegy, erre váltott, ez van, ezzel kell vizsgáznom. Sajnos csúnyán megszívtam ezzel az autóval úgy érzem, de az autó és ezáltal az oktatató váltással már nem bajlódok...

(#13877) sityupityu válasza Lifer092 (#13876) üzenetére


sityupityu
veterán

Azért annyira ne legyél már kétségbeesve a 206-tól. Persze, hogy más mint egy nagyköbcentis dízel, de akkor is egy normál autóról beszélünk. Anno 98-ban amikor levizsgáztam örültem volna egy ilyen kocsinak. Mindenki már suzukival stb tanult, én meg kifogtam egy oktatót akinek 120-as skodája volt. Ahhoz nem tudom, hogy mit szóltál volna. :)
Ha már megtanultál vezetni akkor már mindegy, hogy mivel fogsz menni. :)

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#13878) SUPREME7 válasza Lifer092 (#13876) üzenetére


SUPREME7
őstag

Tényleg úgy mondod, mintha valami traktorba ültél volna át :D Nem tudom milyen autót fogsz vezetni ha kész a jogsid, de örülj, hogy megtanulsz átlagosabb autón is vezetni, nem ér majd meglepetés. Én benzinessel tanultam, de még az után is fura volt a saját autómban vezetni (mondjuk van is köztük 10 év korkülönbség :D - nem is örültem neki, hogy szinte új autón tanultam vezetni), oktatás alatt 1x fulladtam le talán egy jobbkezes utcánál, mikor meg egyedül kezdtem vezetni tiszta stressz voltam két hétig, lámpánál rendszeresen lefulladtam mert gyorsan akartam elindulni - ugyebár oktatás alatt ott a bazinagy T betű a kocsin, előzékenyek, de ha nincs, ledudálnak a francba ha lassan indulsz el.

(#13879) sityupityu válasza SUPREME7 (#13878) üzenetére


sityupityu
veterán

Érdekes, én meg pont akkor szabadultam fel és nyugodtam igazán meg, amikor már nem ült mellettem senki. Még most is emlékszem az érzésre és kb az útvonalra is amikor először egyedül ültem a kocsiba. :)

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#13880) tmskvcs válasza Lifer092 (#13873) üzenetére


tmskvcs
tag

Szerintem se aggódj lehetett volna sokkal rosszabb autód is, mai napig oktatnak még Matizokkal és wagonR +al meg öreg autókkal. :U

(#13881) NeoPampalini


NeoPampalini
aktív tag

:DDD Ezt muszáj leírnom:

A történet úgy kezdődik, hogy a 01.24-i forgalmi vizsgára betegség miatt nem tudtam elmenni. Annak rendje és módja szerint pár nappal később (01.27.) beestem a Petzvál utcai NKH-ba, és leadtam az igazolást; néni átfutotta, minden OK - gondoltam.

Ma felhív az oktató, hogy a balfék NKH nem küldte tovább az igazolást, és nem tudnak róla semmit. Na, semmi gond, felhívom őket. A telefont egy többszörös gyilkos hangján megszólaló fickó vette fel, pár szó után "KAPCSOLOM!" felkiáltással kapcsolt. Nem tudom hova, de nem vették fel. Pontosabban 5 perc folyamatos csengetés után egy pillanatra megemelték a kagylót, aztán letették, és csörögtem tovább az éterben. Értem én, hogy a délután 12:32 pont ebédidő, és sz@rnak mindenkire magasról, de ez mi??

Itt már kezdtem aggódni.

Írtam nekik emailt, megadva az adataimat, megkérdeztem, hogy mégis mire számítsak. A választól ledobta az agyam az ékszíjat, szó szerint idézem:

"Tisztelt Ügyfelünk!

Kérem amennyiben emlékszik, adja meg melyik ügyintézőnél (ügyféltérben merre) adta le orvosi igazolását, hogy tudjam merre keressem.
Sajnos hozzám nem érkezett meg az orvosi igazolás."

(itt eltelt néhány döbbenten csendes másodperc)

TESSÉK!?

Válaszoltam (ma 13:44-kor), nagyjából azért emlékeztem, hogy merrefelé csámborogtam az irodájukban... Szerintetek írtak azóta bármit? :D Vajon a válasz az lesz, hogy menjek már be és segítsek megkeresni, vagy mi? :DDD :DDD

Na, hát itt van kérem a XXI. század, mindent áthat, érezzük, nem...? :)

[ Szerkesztve ]

(#13882) Gyula84 válasza NeoPampalini (#13881) üzenetére


Gyula84
veterán

azt a rohadt életbe :W

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#13883) updog válasza NeoPampalini (#13881) üzenetére


updog
senior tag

A telefont egy többszörös gyilkos hangján megszólaló fickó vette fel, pár szó után "KAPCSOLOM!" felkiáltással kapcsolt. Nem tudom hova, de nem vették fel. Pontosabban 5 perc folyamatos csengetés után egy pillanatra megemelték a kagylót, aztán letették, és csörögtem tovább az éterben.
Na, akkor még mindig ott dolgozik az úriember? :DDD Tök ugyanez volt amúgy nekem is minden alkalommal, amikor próbáltam telefonon elérni őket.

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#13884) NeoPampalini


NeoPampalini
aktív tag

doeeg: úgy látszik, stabil a helye... :D

Ja, amúgy előkerítették a papíromat, AMI EGY SZEKRÉNY MÖGÉ VOLT BEESVE (több másikkal együtt, de az engem nem érdekel), az a magyarázkodás nem volt semmi, amit lerendeztek... :DDD

Így most egyelőre úgy tűnik, hogy 02.22-én megyek vizsgázni, OMG. :)

(#13885) Andris837


Andris837
senior tag

No március 3-ra kaptam vizsgára időpontot. :) (KRESZ)

[ Szerkesztve ]

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#13886) sityupityu válasza Andris837 (#13885) üzenetére


sityupityu
veterán

Akkor tanulj! :DDD

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#13887) Andris837 válasza sityupityu (#13886) üzenetére


Andris837
senior tag

Tanulok. ;) Teszteket csinálok az e-titan rendszerben. 75-ből 68-73 pont szokott lenni. Volt sajnos sikertelen teszt is, de csak 1-2.

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#13888) NeoPampalini válasza Andris837 (#13887) üzenetére


NeoPampalini
aktív tag

Az bőven jó, kis odafigyelés a vizsgán, és kész. Nem egy nagy wasistdas. :)

(#13889) fffeco


fffeco
tag

Sziasztok! Egy kérdésem lenne, ha valaki tud rá választ azt megköszönném :)

Szóval adott egy egyirányú utcácska a végén behajtani tilossal, viszont a közepén van egy szembejövő forgalom tábla, így onnantól az utca elvileg kétirányú. Legalábbis a kreszből én így szürtem le "„Szembejövő forgalom” (72. ábra); a tábla azt jelzi, hogy az úton – a korábbi forgalmi
rendtől vagy a megelőző útszakasz egyirányú forgalmától eltérően – kétirányú forgalom
van; "

Akkor az utca végén balra kanyarodáskor a képzeletbeli felezővonalhoz kell besorolni?

(#13890) SUPREME7 válasza fffeco (#13889) üzenetére


SUPREME7
őstag

Szerintem ilyen nem nagyon lehetséges, hogy az utca közepén hirtelen kétirányú lesz egy utca, úgy, hogy nincs ott valami kereszteződés, vagy egy betorkolló utca vagy valami. (hacsak nem valami ilyen zsákutca tulajdonképpen) Viszont a lényeg, ha kétirányú egy utca, magyarán van szembeforgalom, akkor sehogyan se kanyarodhatsz a szembesávból, tehát igen, a felezővonaltól mész balra.

[ Szerkesztve ]

(#13891) fffeco válasza SUPREME7 (#13890) üzenetére


fffeco
tag

Pedig létezik :) [link]

(#13892) SUPREME7 válasza fffeco (#13891) üzenetére


SUPREME7
őstag

Az valami kintmaradt tábla lesz, de elég durva :D

Höh és most nézem ez a wekerle, erre jártam én is vezetni, de nem futottam bele :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13893) Zsocy155


Zsocy155
őstag

Sziasztok!
Van olyan oldal ahol elég friss vizsgakérdések vannak? Amit találunk azon olyan kérdés van amiben még szerepel pl. a vizsgamatrica.
Köszi

(#13894) SUPREME7 válasza Zsocy155 (#13893) üzenetére


SUPREME7
őstag

(#13895) Zsocy155 válasza SUPREME7 (#13894) üzenetére


Zsocy155
őstag

Köszi szépen! Az asszony oda lesz meg vissza. :) :R

(#13896) pvt.peter


pvt.peter
őstag

Kb. mennyi idő mire véglegesítik a KRESZ vizsga dátumát?

[ Szerkesztve ]

Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.

(#13897) tmskvcs válasza pvt.peter (#13896) üzenetére


tmskvcs
tag

Van olyan, hogy előtte egy nappal igazolják vissza, de ha esetleg nem igazolnák vissza akkor is menj el, nekem azt tanácsoták amikor végeztem a tanfolyammal. :U

(#13898) pvt.peter válasza tmskvcs (#13897) üzenetére


pvt.peter
őstag

Értem, köszönöm szépen.
Biztos ami biztos alapon majd 1-2 hét múlva felhívom őket, ha nem változik a bejegyzés állapota.

Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.

(#13899) sityupityu válasza pvt.peter (#13898) üzenetére


sityupityu
veterán

Az aláírásodban honnan van az idézet? Tök ismerős, de nem tudom, hogy honnan. :)

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#13900) pvt.peter válasza sityupityu (#13899) üzenetére


pvt.peter
őstag

Ja igazából semmi extra.
Régi trollkodós időmből maradt vissza. :))

[ Szerkesztve ]

Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.