Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Ragnar95 #65261 üzenetére

    Ki ne ejtsétek már a szátokon ezt a nevet, hogy Berki, mert én a mai napig nem tudom, kiről van szó, mitől olyan érdekes és hogy miért van belőle kettő. :DDD (Vagy akkor foglaljátok már össze, mi okozza a fejemben a zavart. :DDD )

    Én egy szóval nem mondtam, hogy könnyű, egyszerűen az a gondom vele, hogy egy giccs. :U Egy mondattal jellemezném ezeket a sportokat, a szó szoros és átvitt értelmében is: "meghal a szépségben."

    Érted, ő csinál valamit az ellenfelétől függetlenül, amit majd egy bizottság értékel, és amibe az ellenfélnek nincs beleszólása, mert majd ő is csinál külön valamit. Kicsit a snooker is ilyen, (na most megcibálom nord meg csiga bajuszát is. :DDD ) ott is az egyik ücsörög, aztán a másik vagy elbassza, vagy nem, de onnantól beleszólása nincs. Egy sport ne ilyen legyen már, de ott legalább egymás teljesítményétől is függ a másiké.

    Mindenképp elvesz a sportértékből, mert számos olyan képességre nincs szükséged, ami más sportokban nélkülözhetetlen. Egyébként ennyiből az egész atlétika szar, bár az legalább objektív, viszont te csak magaddal versenyzel.

    Ott egy boksz, egy tenisz, hogy csak az egyéniket említsem. A másikat kell legyőznöd úgy, hogy túl kell járnod az eszén, alkalmazkodnod a stílusához, emellett a legjobbadat kell adnod. Ehhez képest egy tornász kimegy, és csinálja, amit tud, azt semmi nem befolyásolja. Nyilván lélekjelenlét, összpontosítás és millió egyéb képességre ugyanúgy szükséged van, csak épp van egy nagyon igaz közhely a legtöbb sportra: "mindenki annyit játszik, amennyit az ellenfél enged neki". Hát tornában, műkorcsolyában senki nem hátráltat semmiben, csak saját magadat kell legyőznöd. :U Persze, legyél jobb mint a másik, de egymástól függetlenül versenyeztek. Szar. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés