Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
webdeejay
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Sose gondoltam volna, hogy egyszer érdemben használni fogok egy tabletet, de a mini2 ilyen lett, 2 hónapja vásároltam. Legalább a következő miniig nem tervezem lecserélni, vagy amíg bírja. Inkább olvasgatok rajta(híreket, néha könyvet), social(fb, twitter, insta), illetve néhány irodai alkalmazást használok. Ami játék rajta van, nem nagy erőforrást igényelnek, erről nem tudok nyilatkozni. Úgy gondolom, hogy abszolút megérte, a kijelzőjét meg végképp nagyon szeretem. Air2-n is gondolkoztam, de nekem az már nagy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest