Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Nem merek frissíteni, ezt így vettem, marad ezzel. Mindegyik készülék belassul ahogy jön az újabb ios. Multitaskot úgysem csinál az air 1, ezért a 2 oszlopért meg nem frissítek.
-
NGA
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Ilyen 2 oszlopot hogy lehet csinálni?
-
Noxy
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Mutatja a Go Launcher-t, csak az iPhone-t kell kiválasztani a keresőben.
Mondjuk ez egy hiba az AppStore keresőben, mert a leírásban írja hogy iPad kompatibilis. Ez több appnál is előfordul. [link] -
univerzita
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én se tudtam letölteni mert nem mutatta a Appstore - ban. Úgy sikerült hogy iTunes -al léptem be a stórba, majd letöltöttem és rá másoltam iPadre.Amit a Media playert illeti a sebbek,okosabbak jóval drágábbak( pl.nPlayer,Infuse).Olcsóbb a AcePlayer. Egy van ingyenes,igaz nem média player de viszi a ac3 és dts filmeket-Remote Media Manager free.
-
zolikaDB
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Koszonom!
Ezek szerint a gyari verzioba nem pakolhatok be akarmit?
Illetve: barhogy kerestem, az Appstore-ban nem talaltam a GO Launchert. Ellenben google hozta... Miert? (Csak ipad, csak iphone, barmilyen ar... Mindegy mit allitottam be)Meg egy kerdes: gondok vannak az AC3-al ugye. Talaltam egy lejatszot, a 8player lite-ot, amit Iphone-on hasznaltam. Ez tudja az ac3-at, es a dlna szervert is kezeli, kiprobaltam, de lite mivolta miatt csak korlatozott szamu file-t enged lejatszani. Oktoberi frissites az utolso. Van olyan progi, ami ennel okosabb, szebb, biztosan tudja az ac3-at, es hasonlo aron van? (5€)
-
zolikaDB
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Koszonom!
Es mi a kulonbseg a mai nezet es a widget nezet kozt? [link]
Ebbe a listaba hogy tehetek be pl Messengert vagy Mailt? Mert ezek nem szerepelnek itt. Illetve a Yahoo weather csak akkor mutat idojarast, ha a Helymeghatarozas be van kapcsolva. Miert? -
Noxy
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nincs megoldás, mert ez most ilyen iPad-n is meg iPhone-n is.
Amúgy meg ha valamit nem lehet a beállításokban megtalálni, akkor azt nem lehet alkalmazni. Nincs olyan, hogy valahogy megkerülöm. (Kivéve ha nem JB-s az eszköz.)
Mielőtt bezárod lépj vissza a fiókokhoz, oszt ezután ezzel indul.
Mondjuk a + 2-3 tapizástól nem fog elkopni a kijelző meg az ujjad. -
zolikaDB
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Akkor vegyel Mini 4-et. A memoria jotekony hatassal van az appokra, hidd el.
Amugy. Igen, en is igy voltam, mint te. 2 flagship robotos utan (tehat nem teszkos 512MB RAM-os, 1 magos) vettem Air 2-t, mert nem akarok tobbet otthon, kenyelembe helyezkedve varakozni a keszulekre, h ő hogy latja a delutanomat... Sajnos ez is olyan, hogy aldozni kell ra.Urak, erre vki tud megoldast? -> [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Jó de ha így gondolkodsz akkor az isten pénze nem elég. 100k volt a kitolt keret, annyiert meg bőven jó az az Air.
-
-
Auratech
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem az Air2 egyik programozói kényelmetlensége a három mag talán, ami ismeretlen az összes többi ios tablet, telefon esetében. (Most szakértő biztos cáfol, hogy az semmi gondot nem jelent)
Talán a pro sem véletlenül kétmagos. Bár nekem eddig semmi gondom az Air2-vel.
A kurva gps chipet igazán belerakhatták volna... akár csak dísznek, mint az NFC-t.. -
Volt már 3GS-em amikor sokan már az 5-öt nyomkodták szóval ismerem a dörgést csak eltántorított,h ilyen hamar "avultatják" a kéyzülékeket.
Mellesleg egy 32-es Wifi-s modellt lestem ki,remélem nem fürdök be vele egy év múlva a 2mag és 1giga rám miatt. :/ -
vadászcsiga
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Persze hogy szabad. Ha ennyi a keret rá, 90-ért a lehető legjobb megoldás. Air2 kétszer annyi, ráadásul nem is sikerült a legjobban. Ha meg veszed, nagyon fontos hogy figyeld ezt a topikot és ne frissits ész nélkül. 9.2-vel egyelőre semmi probléma vele de egy esetleges későbbi verzió teljesen tönkre teheti. Én úgy tervezem hogy ez a 9.2 lesz rajta az utolsó.
-
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nem tudom mit értesz időtállóság alatt, de az air 2 év múlva is tablet lesz.
-
Ez előbb is elhangzott negatív kritikák miatt nem tudom eldömteni,hogy megéri-e nekem az air 1gen.
Tabletet szerettem volna karácsonyra.
Ott kezdtem,hogy 40-50-et szánok rá, vmi Androidos kis tabletet. Néztem teszteket egyik sem tűnt egy időtálló megoldásnak így mentem feljebb árban mondom hátha 100 körül lesz. ami szóba jöhetett volna az meg Atommal szerelt ritkaság volt, kompatibilitási problémákra felhívták a figyelmem.
Eljutottam az Air-hez,hogy jolvan egyszer kiadok egy tetemesebb összeget majd milyen jó tabletem lesz, erre mindenki Tab újratöltésről meg akadásokról lassulásokról ír.Szabad míég Air-t venni vagy nem egy hosszabb távú megoldás?

-
csordas11
aktív tag
Ipad mini 2 9.2-vel nagyon dadogós lett nekem, pedig csináltam egy gyári visszaállítást (nem itunes-on) és újralaktam a rendszert.
-
törölt tag
Továbbra is produkálja az iPad Air 1-em azt a hibát, higyha pl yt-on vagy apple musicon beletekerek egy szamba vagy klipbe, akkor beszaggat és úgy akad meg mintha megfagyna az egész és a hang ugyanazt ismétli, mint a régi pc-men kb 😱 Hard reset megvolt...hardverhibára gyanakodjak? De pl tube-n nincs ilyen, ott folyamatos. Miaz a klipeket mar nem bírja a sima Air? 😕 Pedig csak 2 éves.
Más nem találkozott ilyennel? -
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy iPad air 2-t ajándékba. Jelenleg 9.0.1 fut rajta, már feldobta hogy frissítsem 9.2-re. Megéri?
Jailbreak fontos lenne, de már régen csináltam és akkor is csak iPhoneon. Van valahol konkrét leírás, hogy mit merre? Garit nem vesztek ugye?
Köszönöm

-
bluekoli
tag
Köszi, ezzel eljutok odáig, hogy megpróbálok az Apple ID-val bejelentkezni a FaceTime-ba, de hosszas várakozás után, csak az az üzenet jön, hogy a facetime szerver nem elérhető.
A kérdésem másik fele pedig az iMessage-re vonatkozott. Azzal mi a helyzet? Mindenképpen szükséges hozzá SIM kártyás iPad (vagyis telefonszám)? -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Van az apple ipad mini 4-re bilentyűzetes tok? -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Apple storeban van egy billentyűzetes tok és az van ott hogy ipadminihez.
És hogy az a bilentyűzetes tok jó mind a négy ipadminihez? -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Az ipadmini 1 2 3 vastagságban egyforma?
Második kérdés.
Van olyan tok ipad mini 1 2 vagy 3-ra aminél zsanérral lehet állítani a dőlésszöget vagy ipad airra? -
bluekoli
tag
Most vettem egy iPad air 1-et. SIM kártya nélküli verzió, kérdésem az lenne, hogy ezen lehet-e aktiválni az imessaget és a facetimeot? Szóval csak WiFi-t keresztül ez lehetséges?
-
_adaml21_
őstag
Létezik olyan videólejátszó program iPadre, amely képes a PiP-re?
Tehát, mondjuk nézek egy filmet, de közben rá akarok valamire keresni a neten, és addig jó lenne, ha kis ablakban tovább játszódna a film.
AVPlayer nem alkalmas rá.Nagyon örültem neki, mikor iOS 9-nél bejelentették ezt a featuret, de eddig nem nagyon láttam gyakorlati hasznát...

-
Auratech
őstag
Elindítom a media servert és betallózom a mappát, vagy ruterre dugott pendrivet, mint meghajtót a ruter beállításaiban.
A tableten én az AVplayer HD progit használom, amin a DLNA server funkciót használva megjelenik a ruterbe dugott pendrive tartalma és azt nézek, amit akarok. A HW gyorsítást érdemes kikapcsolni a lejátszóban a kodekek kezelése miatt..

-
Auratech
őstag
válasz
kenny123
üzenetére
Ha olyan ruter van otthon, amin van usb port, pld egy tplink wrd3500-, akkor simán ráteszel egy bármilyen pendivet és van "nas". 12e pénz a ruter. Én rátettem egy olcsó64-es pöcköt és gurul.
Ha esetleg nem árt egy új ruter, egy efféle megoldással ezt is meg tudod csinalni.
Wdr 3600-as már gigabites lannal és 2 usb-vel párezerrel több, mindenképp 20 alatt. Nyomtatót is rátehetsz... -
zorzy4
addikt
Üdv mindenkinek. Adott egy talán ipad mini 3 készülék, amit angliai szórakozó helyen talált a személyzet. + hónapig kéne tárolni, de egy évet vártak a tulajra. Nem jelentkezett, nem tudták elérni így az alkalmazott megkapta, aki nekem adta, mert tucatjával vannak ilyen cuccok. Apple id-t kér de mivel a korábbi tulaj fent említett okok miatt nem elérhető, nem lehet megkérni, hogy törölje a készüléket. Van valami legális módszer, hogy használatba tudjam venni, vagy elektromos hulladék gyűjtő a helye?
-
kenny123
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Tudom hogy nem működik, ahhoz hasonlót kerestem.
nas pedig van mar, csak épp száz hogy hálózaton kívüli elérésére kevés a hardver. Köszi a választ! -
h1mpi
félisten
Olyan lehet, hogy a játékok alatt (nem mindegyik) eltűnt a hang, nincs hangja a lakatanak, a vhat üzeneteknek, de a YT-nak igen. Ez mi lehet több hangszóró van benne és az egyik meghalt? Eddig ment rendesen.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ipadhoz létezik valamiféle "otg" kábel, mint androidon? Cél az lenne, hogy pendrive-ot rá tudjam dugni, és sorozatokat onnan nézni, ha esetleg kevés lenne a tárhely.
Legideálisabb lenne NAS-t újítani egy új ipaddal, de valahogy hiába jön a karácsony, stb, nincs kedvem 150k-t "elszórni" erre. -
Ragnar95
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azért, mert a hibrid oprendszerek minden esetben kompromisszumokat szülnek, megoldásokat viszont elég ritkán. Ráadásul ha még meg is oldották volna az OSX touchscreennel való irányítását, az appok akkor sem futottak volna az iPad Pron a különböző architektúrák miatt, ergo kb semmire nem lett volna jó, hogy OSX fut rajta és nem iOS...
-
30z.Samu
titán
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
pescara
üzenetére
Bár nem teljesen értem, mit akarsz a Dropboxon frissíteni, de direktben a Dropbox appban nem tudsz fájlt szerkeszteni, ha erre irányult a kérdésed. Viszont ha megnyitod a Dropbox appból másik appban a fájlt, ott szerkeszted, majd visszarakod a fájlt a Dropboxba, akkor működik a szerkesztés is.
-
Hunt3r22
őstag
Nem olvastam vissza, ezért kérdezem, hogyan muzsikál a 9.2 Air alatt?
8.4 van fent perpill, kicsit le vagyok maradva.

-
pescara
aktív tag
Sziasztok! A dropboxot tudom frissiteni, ha uj adatokat akarok hozzaadni egy filehoz? Vagy csak az asztali gepen?
-
atees
őstag
Air-re van valakinek bevállt üvegfóliája?
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Valaki volt már olyan "bátor", hogy beszerezzen egy iPad Pro-t?

-
erdoke
titán
válasz
silentkiller
üzenetére
Az egyik lányom használja így, szerintem mennek az üzenetek mindkét eszközre. Hívásnál nem tudom, hogyan működik a dolog.
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok! Következő lenne a problémám egy iPad Air-rel:
Bármilyen alkalmazásban megnyitom a billentyűzetet az fel van csúszva a képernyő aljától kb fél centivel, de gépelni ugyanott kell ahol az eredeti helye lenne a gomboknak. Ez hogy történhetett és mit csináljak, hogy visszategyem a helyére? -
milszab
senior tag
Új rendszer frissítésnél a beállítások ikonon van egy 1-es. Ezt nem lehet eltüntetni ha mondjuk nem akarom frissíteni még?
-
szezso15
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Rendben, kipróbálom!

-
szezso15
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Persze, eddig minden tiszta! Viszont másolásnál dob egy errort, kb 200Mb-ot másol fel és ott elhal, ezt írja pontosan: "Az xz.mkv nem másolható, mert egy hiba történt. Hiba lépett fel az eszközről való olvasás során."
-
szezso15
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
.mkv és VLC playerbe.

-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Próbálok felmásolni egy komolyabb méretű (2GB) videót az iPademre, de az iTunes mindig elküld azzal a hibával, hogy az xy.z nem másolható, mert a kapcsolat megszakadt...
Ezzel mit lehet kezdeni? Természetesen van elég tárhely a gépen. 
Köszi!
-
válasz
lockdown90
üzenetére
Minden apple termékre 1 év gyári garancia van. Aktiválástól/bekapcsolástól indul.
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni 9.2 alatt a helyesírás ellenórzőt?
Automatikusan javít...nem találom a beállításokban
-
lockdown90
senior tag
sziasztok!
emagon vennem az air2 nem fizetnek ra nagyon igaz? apple gyari gari igyis ugyis van ra akarhol veszem?!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Új ipad tulajdonos vagyok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy csak és kizárólag appstoreon megvásárolt könyvek olvashatók ipaden? Tehát máshonnan beszerzett epub-ok már engedélyezettek?
Előre is köszönöm válaszotok!
-
agabe
addikt
válasz
silentkiller
üzenetére
Nem fog menni.
(#10099) blakey válasza:
Mas kell nekik...a mikrofon pl. tuti mashol van, air-en van nemito kapcsolo mig air2-on mar nincs. -
silentkiller
senior tag
Van itt esetleg olyan fórumtárs akinek szimultán, egy felhasználói accounttal egyszerre megy a Viber egy iPad-en és egy iPhone-on? Ezt tart (még vissza) attól, hogy i6S-t vegyek a bevált retinás iPad Mini 4G-m mellé.
Köszönöm -
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Amennyiben iPad-en megvásárolok egy játékot úgy azt használhatom majd idővel az iPhone-omon is? Vagy iPhone-ra külön meg kell vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ezzel mit lehet kezdeni? Természetesen van elég tárhely a gépen.