Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
Egy fórumtárs linkelte valamelyik ipad topicba az alábbi ketyerét:
Kingston mobilelite -
dobost
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az igaz, átlagos felhasználásra elég a 16G. Az a kérdés, hogy kell-e tárolni rajta hosszabb távon dolgokat. pl a spotify könyvtárát vagy esetleg 1-2 megvásárolt sorozatrészt.

Én az utazásaimkor szoktam hurcolni magammal a tabletet, ezért fontos, hogy nagy tárhely legyen, legyen mit nézni a repülőn.
-
pescara
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Koszi!!!! Megvan!
-
Alex91
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nem, van amit nem tudsz. Max. egy restorral, de azert az kicsit maceras.
-
Alex91
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ja, csak egy ido utan tele lesz szemettel a rendszer, es foloslegesen foglalja a tarhelyet...

-
pescara
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Hali! Azt hol lehet beallitani, hogy milyen gyakran ellenorizze a bejovo maileket?
-
tigomigocika
senior tag
Akármennyi alkalmazás meg lehet nyitva!
Home gombbal ha kilepsz akkor akar 10-20 alkalmazás is lehet nyitva,nem fogja leterhelni a rendszert
Ez nem android.....
Az e-mail akkor jelez amikor jön a level ,nem kell nyitva lennie,itt pl be tudod állítani milyen időközönként nézze a bejövő leveleid!
Plussz nem kell mindig minden alkalmazást bezárni,az tévhit hogy zabalja a memóriát meg az akksit ha nyitva van... -
Imy
veterán
Több alkalmazás futtatására mennyire alkalmas a Mini 2? Pl egy böngésző, skype, levelező program. Nekem ez megy alapból a notebookon is, és ezeket használom. Memóriakezelése milyen a készülékeknek? Kilövi az alkalmazást, ah nem megy?
Illetve pl levelezőt be lehet úgy állítani, ha levelem jön jelezzen, amúgy meg ne fusson? -
Imy
veterán
válasz
Handball94
üzenetére
Igen, lehetséges. Mindegy, holnap megtapizom, addig meg nem rendelek, és imádkozok, hogy ne legyen drágább, ha tetszik.
-
Handball94
senior tag
Ha jól emlekszem az MM webshop és az MM áruház kicsit más, más akciók is szoktak lenni.
-
dobost
senior tag
Szia! Én is szemezgetek életem első almás termékével és végignéztem minden lehetőséget minitől az air 2ig tablet terén.
Habár jóval drágább, de én az Air 2 mellett teszem le a voksomat:
- 3 magos processzor A8X (azt hiszem ez megy a 6Sben is)
- 2 GB RAM
- Az üveg és a kijelző között minimalizálták a távolságot, aminek pl a betekintési szögre is jótékony hatása vanA fentiek miatt én úgy döntöttem, hogy sokkal időtállóbb, mivel egy baromi erős HW van benne.
Másik oldalról én megfontolnám a nagyobb belső memóriát. A felhasználók szerint frissítés + alap appok letöltése és máris 8-10Gb marad szabadon csak, amivel garázdálkodhatsz.
Igaz a 64es Air 2 175től indul.

Üdv,
Tamás -
runner 125
nagyúr
Mint írtam sokáig használtam a Mini 2-t, most, h 10"-os Air 2-m van, továbbra is azt mondom h a 8"-os méret a Mini arányaival az egyik legjobb tablet méret. A 10" nekem kicsit már nagy, esetlen, a Mini-ben pont az ellenkezőjét szerettem. Kényelmes volt egy kézben, könnyedén lehetett mozgati bármerre. Szóval ideális a 8", nem beszélve arról h komoly felbontás társul hozzá.
Azon egyébként ne is aggódj, h böngészés közben scrollozásra, nagyítgatásra lesz szükség...Próbáld ki. Ha újabb iOS-szel nem rebootol folyton a böngésző és elenyésző a lagg - tetszik a böngészési élmény azért az árért én simán vállalnám a Mini 2-t.
-
_adaml21_
őstag
Nem kell elkapkodni, nem fog felmenni az ára, ez tuti, Apple webshopban is ennyi elég régóta

Szerk: sorry, ott 99, de máshol tényleg régóta 90, nem lesz drágább
A 16 Gb szerintem elég, amennyiben nem akarsz egyszerre 2-3 nagy játékot tartani rajta (Real Racing és társai). Fotókat/videókat normális ember úgysem Tablettel készít (hülyét kapok az ázsiai turistáktól), pár 100 családi fotót meg azért fel lehet rakni, plusz a szükséges alkalmazásokat.
Gépelni teljesen jó rajta, sőt, nekem függőleges helyzetben nem kell splitelni a billentyűzetet, ellentétben az Air-el.
-
Imy
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
Értem.

Most rendelem MM webshopban (90e, 16Gb asztoszürke). Hátha fel megy az ára.
Mivel weben rendelem bármikor lemondhatom, ha esetleg holnap tapogatáskor nem tetszene.Amúgy arra jutottam 16Gb elég. Ha nem, akkor felhőben lehet tárolni mindent, remélem azokat támogatja.
-
Imy
veterán
Az ipad mini 2 (a 9.7-ben is) van GPS. Ez mennyire jó? Megy mobilnet nélkül is? Van gyári free alkalmazás, vagy fizetős az is?
-
Imy
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
Köszi, ez tényleg jónak néz ki!

-
-
_adaml21_
őstag
Én is azt tanácsolom, hogy mindenképp fogdosd meg őket, és az alapján dönts.
Döntő tényező lehet az, hogy inkább otthon szeretnéd-e használni, a kanapén ülve, vagy sokat utazol, buszon/vonaton használnád. Nyilván utazásnál előny a kisebb méret, míg otthon a nagyobb kijelző jön jól.
Nekem először iPad 2 volt, de nehéznek, és túl nagynak találtam, főleg buszon volt kényelmetlen használni. Aztán váltottam iPad minire, és nagyon meg volt elégedve a méretével, főleg a súlyával.
Mikor kijött az iPad Air, annak a súlya viszont beesett egy olyan határérték alá, ami már használhatóvá tette számomra buszon, vonaton, és a nagyobb kijelző is egyértelműen növelte az élményfaktort.
Ez a határ viszont egyéni preferencia, barátnőmnek mini2 van, és semmi pénzért nem váltana Airre, neki még az is túl nehéz/nagy.Másik döntő tényező az ár, véleményem szerint nem ér 30ezerrel többet az Air a mini2-nél, mert hardverre ugyanaz, retinás mindkettő, szerintem ennyi "spórolást" megér a kisebb kijelző, főleg, hogy bizonyos helyzetekben egyenesen előnyös.
Tudom, nehéz a döntés, én minden egyes telefon/tablet/notebook stb vásárláskor ugyanezen megyek át.

-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam semmi gond vele.
Úgy megy ahogy kell. (IOS 8.3 JB) -
Sokáig én sem tudtam dönteni, hogy melyik méret legyen.. (Mini vs. Air), de végül jó pár kézbe vétel után döntöttem, kell az a 10"
1 hónapja van meg az Air2, de imádom. Netezni, vonaton filmet nézni, mindent sokkal sokkal egyszerűbb, plusz 9.0 óta van kettős nézet, sokszor jól jön két alkalmazás egyszerre. Ez a minin eléggé nehezen használható szerintem.Amióta megvan az Air2, alig használom a laptopom

-
blakey
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha egy másik eszközön is, akár egy androidos telefonon fut a Plex, akkor átküldhető, megjelenik a listában és kiválasztható a megfelelő "kijelző".
(#10352) Imy
…csak nem tudom melyik képátmérőben. - átló.
-
vadászcsiga
félisten
Ez az oldal nálatok is használhatatlan safarin? [link] Kattintasokat érzékeli de az erintest, gorgetést nem.
Mostanában gyanúsan egyre többször csinalja ezt az Air 9.2-vel egy egy weboldalnál. Nagyon ritkán de feltűnt.
-
Imy
veterán
Közben találtam olcsóbbat, Ipad Air 16Gb 105.000Ft házhoz szállítással.
A kérdés, hogy ennek a hardvere mennyire jó, mert nem mai tervezés egyik sem....
-
blakey
titán
Ha nem fogtad saját kézben akkor addig ne is dönts amíg mindkét mérettel nincs tapasztalatod. Senki nem fogja megmondani, hogy neked mi jó, én semmi pénzért nem vennék nagyobbat 8"-nál, de ugye ez én vagyok, nekem nagyon kényelmes a 8" filmet nézni, zenét hallgatni, netezni, erre nekem tökéletes, ha ennél nagyobbra vágyom akkor laptop vagy asztali gép. Ennek az ellenkezőjét is fogod olvasni, de ettől te nem leszel okosabb, mert nem tudod, hogy neked melyik felel meg.
-
Imy
veterán
Ez az, hogy vacillálok rajta, hogy lehet kicsi.
A másik a iPad Air Wifi 16Gb lenne.
Ez mennyire jó? Mármint netezéshez. Filmet nem nagyon néznék rajta...
Illetve van ennél jobb ár? (120.000) -
legiaap
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem. Airplay-el csak iPad-ről lehet küldeni, fogadni nem.
-
CharlieDrop
veterán
Ha már videó. AirPlay-en lehet videót küldeni iPadre?
-
Imy
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Én APPLE iPad Mini 2 Retina-val szemezek.
Az air az drága. -
Most vettem Air-t. Tapizd meg mielőtt azt mondod,h kevés az 1giga. Ez nem Android. Én maradtam a gyári 8.4-nél,mert semmi okom frissíteni és vajsima a rendszer egy 2giga ramos 4magos Android rendszerhez képest. Ami jó és ingyenes Androidon itt is ingyenes lesz.
Nem bánod meg ha Mini-t veszel

-
runner 125
nagyúr
válasz
üzenetére
Nah azt már nem vártam ki, talán egy frissítést adtam neki, de biztos 8-as volt még. Nem oldotta meg, csalódva, de eladtam.
Imy
Ahogy local1 írja, újabb sw.-ral jó lehet, bár a lagg alatt nem tudom mire gondol.
Futó alkalmazások közti váltáskor akadhat, vagy konkrétan a böngészőben scrollozva jelentkezik a lagg?! -
Imy
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Köszönöm, akkor az 1Gb RAM kevés lesz.
Pedig netezéshez kellene nekem is. Ipad mini 4 amiben van 2Gb RAM, de az meg 130e. Annyit nem ér nekem sajnos. -
Imy
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére

Köszönöm, hétfőn még visszamegyek MM-ba, és megnyomkodom egy kicsit. Még soha nem volt apple cuccom. Az alkalmazások, amik alapok, azok ingyenesek?És ha bármi eszedbe jut még, ne tartsd magadba. Közben körbenézek használt hátha van még jobb áron. Ha nem, akkor lehet újat veszek.
-
tigomigocika
senior tag
Nekem ez van!
Kéz alól vettem garival, használtan 55-be,makulátlan állapotban.
Akksi nagyon jó alig volt nyustolve.
MacBook air most pihen, vagyis párom használja ....
Nagyon megtetszett, iPhone 6 mar alig nyomkodom.
Szerintem nem kicsi az a kijelző
Gyorsasagban nem egy i6. , de nem vészes a különbség
Csak ajanlani tudom
Sokat használom az office csomagot és hihetetlen kézre áll .
Zene meg ott a tunein pro , ez nagyon jó kis app -
Imy
veterán
Ma mediamarktban nézegettem, és megtetszett ez a Ipad Mini 2.
De edigitalon [link] sem olcsóbb...
Mennyire használható ez a 7.9'?
Az akksi mennyit bír ki? 10 órát írnak, de az tényleg annyi?
1Gb RAM nem kevés? Androidnál igen, de itt? -
tigomigocika
senior tag
Használ valaki olyan tokot amiben beépített Bluetooth billentyűzet van?
iPad Mini retina.... -
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ok világos

-
tigomigocika
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most vettem az ipadot.
iPhone 6 kicsi ehhez képest és ha nem otthon vagyok :nyaralás , meló akkor ez pont opcionális lenne
-
atenza
senior tag
Csak a gyári töltővel tölt gyorsan az ipad mini? Sajnos otthon felejtettem a sajátját csak a zsinor van itt, probaltam 2A-es samsung töltővel is de nagyon lassú, 5% megy oranként
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Közben szerkesztetted.
Az igaz bar ez attól függ hol használod. Ha fix helyen akkor ott a konnektor. De te döntesz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
4000. Ennyiért már a telefon előfizetésedet is ki tudod bővíteni és egy eszközzel kevesebb.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
3990 asszem a 8 giga
Plussz ugye nem merítene a telefonom a net megosztás -
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ahogy nézem a vodás havidijak sem olcsok.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez érné meg nekem!
Kész ember rablás egy elofizus telonak a plussz net díja -
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Telefonodról nem tudsz megosztani netet?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Miért ne működne a Vodas Mi-fi? Normál wi-fi hálózatot hoz létre amire bárki tudna csatlakozni.
BUEK 🎉
-
univerzita
addikt
Buék mindenkinek 🎉
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!BÚÉK!
Használ valaki ilyen netet iPadhoz?
Vagy kompatibilis vele?
[link]Illetve eBayről milyen Bluetooth billenytű+tok kombot ajanlotok?

-
pescara
aktív tag
Buek mindenkinek!
-
zolikaDB
veterán
válasz
atenza
üzenetére
En ezt a tokot rendeltem, mint latod a hatlap se nem szilikon, se nem atlatszo kopogos muanyag (ezek a megoldasok igenytelenek szerintem).
Masik topikban egy srac szerint eros a magnese, es istyle-ban is kapni, 9k korul.
Szerintem egy probat meger, mar aki szereti/tudja hasznalni ezt az Y rendszert.
[link] -
Noxy
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Akkor csinálj egy iCloud backup-t, majd az összes beállítás tartalom törlése, ezután visszaállítás az iCloud backup-ból.
-
S_P_E_C_K
tag
Sziasztok !
érdeklődni szeretnék.... árulok igazából egy ps-t és van egy személy aki cserébe adna nekem egy Apple Ipad 2 16gb csak icloud záras
nos én ezt az iclud zárt ki tudom vhogy iktatni ? vagy ne cseréljem el....
választ előre is köszönöm -
Noxy
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nyomd a Home+Power gombot az almáig.
Ez lehet hogy helyre rakja. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Egy ipad airom van új iossal. A naptárt át akartam váltani napi lebontásra, és azóta csak kb fél mp ig láttom és bezárja a képet, és kilép nyitóra. Újra inditás után ugyanez. -
válasz
Megane2000
üzenetére
Ja, ha működik a mágnese.
-
atenza
senior tag
Sziasztok,
milyen tokot ajánlotok egy ipad mini 2-re? Első IOS-es készülékem.
Néztem a smart case-t, elég jó de nem is olcsó. Esetleg érdemesebb ebay-ről venni rá olcsón?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)