Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Na, eladtam a Mini2-t, most nem tudom mit válasszak

-
blakey
titán
Mini2-re lennék kiváncsi, hogy milyen az új iOS, megjelenéskor feltettem, de 2 nap után ment vissza a 10.3.3, most vajon milyen lehet?
-
blakey
titán
válasz
pethYeti
üzenetére
1. igen
2. ez egyén függő, de szerintem jól használható
3. igen, File Explorer és bármilyen lejátszóra át tudod küldeni, lehet, hogy egyéb lejátszók natívan is tudják.
4. nekem egy HTC fülessel tökéletesen működik a Mini2 sés egyéb fülessel rendelkező iPad is működött, szerintem a 2017-es sincs másként
5. erre nem tudom a választ, sokmindentől függ, a telepített app-októl, a felhasználás módjától, stb.
6. én akkor is teszek rá ha nem kell, valahogy nyugodtabb vagyok, de nem kötelező fóliát használni. -
blakey
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Az olvasatlanok megmaradnak úgyis ha nem teszed repülő módba, soha nem használtam ezt a módot. 8 óra alatt alig merül a tablet, talán 1%-ot cserébe nem okoz kellemetlenséget.
-
blakey
titán
válasz
Cuccok
üzenetére
Mint írtam, oké, használja aki szereti, én is használtam 3 évig, 13 eszközön volt telepítve, azóta találtam jobbat. Nekem fontos, hogy valóban mindent bithelyesen vigyen és minden videó valamint hangformátumot ismerjen.
Megértem ha valaki szereti a Plexet és elégedett vele, egyszerű használatra elegendő. -
blakey
titán
válasz
Cuccok
üzenetére
Nem a Plex a legjobb, DLNA alapú és nem visz sokmindent, én FTP-t is beállítottam a NAS-son, analfabétáknak is 10 perc, tökéletesen megy minden a Kodival, MrMC-vel, bármivel külső helyszínről a netes kapcsolat erejéig, tehát simán megy a 90Mbps-es anyag is ha a kimenő sebesség adott.
-
blakey
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Bár a NAS erősebb és mindenképp jobb szerver de az LE-vel támogatott boxodat is eléred külső hálózatból, ehhez nem kell más, mint egy FTP szerver (ez meg futtatható Kodi alól is) meg a routeren egy Port forward és máris látod külső hálózatból a dolgokat. Az Infuse-on kívül ajánlom figyelmedben az nPlayert és a MrMC-t (Kodi) is.
-
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Semmilyen javaslat nincs, kb. mint a géphez csatlakoztatott billentyűzet.
-
blakey
titán
válasz
theballa32
üzenetére
Egyszerű billentyűzet, nincs benne semmilyen javítás funkció, én azt használom, szeretem.
-
blakey
titán
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Otthon futó szerver, NAS amiről le tudod játszani a filmeket, sorozatokat, akár Plex segítségével, de FTP-n keresztül is mehet, így nem kell tárolnod az iPaden, persze ehhez kell net, vagy beszerzel egy olyan wifis HDD-t amit magaddal viszel és arról játszod le.Pendrive is lehetséges, de az azért nagyon specifikus eszközöket igényel.
-
-
blakey
titán
válasz
silentkiller
üzenetére
De, 11-es mentést nem teszünk 10-esre, ilyenkor a rendszert is frissíti. Én nem tettem vissza semmit, új tabletként állítottam be és 20 perc alatt minden app-ot feltettem amit valójában használok, előtte a 32GB-ból 5-6 GB volt szabad, most olyan 20.

-
blakey
titán
válasz
silentkiller
üzenetére
Le kell töltened az iPadednek megfelelő 10.3.3-as rendszert és amikor recoverybe teszed majd megjelenik iTunes-ban az ablak, hogy Restore akkor alt (mac-ken) nyomvatartása mellett kell ráklikkelni a restore-ra és akkor kell kiválasztani az ipsw fájlt, utána ne legyen semmilyen backup, főleg ha 10-est szeretnél de csak 11-es mentésed van.
-
-
blakey
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem, meg kell kapnod emailben a számlát és levonásra is kerül, nekem eddig mindig levonta és elég hamar, időt nem néztem, hogy mennyi volt.
-
blakey
titán
válasz
üzenetére
Így kell visszatenni, de mostanában csináld, mert nemsokára nem fogja "aláírni" az Apple és akkor buktad. Kb 10 perces művelet.
-
blakey
titán
Mini 2-re visszatettem a 10.3.3-at, egyelőre csak 1 oka van, valószinűleg eladom így majd az új tulaj eldönti, hogy frissíti vagy sem. A 1,5 nap alatt különösebb gondom nem volt, tetszik a billentyűzet, a Multitasking, a Chrome összeesett néha, Safarival nem volt gond, egyéb alkalmazások jól működtek.
-
blakey
titán
Mini2-re felment, egyelőre nem rossz, ha nem lesz vele gond akkor marad.
-
blakey
titán
Vegyél egy vezetéknélküli pendrive-ot és azt gyakorlatilag bármivel tudod használni.
-
blakey
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Mármint a FileExplorer? Nem, az egy fájlkezelő.
-
blakey
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A készülék mint hw elég jónak tűnik, meg szép is, de ez a zárt rendszer nem igazán tetszik. Tele van zavaró korlátokkal. Nem lehet munka céljára egy fájlt a gépre juttatni.
De hiába háborgok ezt kell majd megszoknom. - pedig lehet, File Explorert kell használni, nem annyira zárt mint ahogy elsőre látod, még soha nem csatlakoztattam géphez, hogy áttegyek fájlokat, minden megoldható wifin, mindkét rendszert használom napi szinten, iOS stabilabb.
Az állításod 2-3 verzióval korábban igaz volt, de most sokminden megoldható jailbreak és kábel nélkül is. -
blakey
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
1. lehetséges megoldás, hogy a gmail-t használod és akkor nem kell a beépítettet használni, hozzáteszem, hogy a kezdetek óta gmail-t használok így nem foglalja a helyet az eszközön.
2. Telepíted a HuKey-t és minden ott lesz.
App Store működik.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Fotók, videók tárolására kiváló a Flickr és 1TB helyet kapsz.
-
blakey
titán
válasz
gzbotii
üzenetére
Mire gondolsz? Enyém 2 éves, nem gyilkolom de nincs semmi gond vele, nyilván ha valami nagyobb terhelésnek lenne kitéve akkor lehet, hogy megadná magát. Az is előfordulhat, hogy egyik,-másik gyártási széria gyengébb minőségű, legalábbis olvasni olyan hibákról amikről én pl. még nem is hallottam, de lehet, hogy extrém használatnak vannak kitéve.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
iFileExplorer és hálózaton keresztül átmásolod, 4 év alatt még 1X sem használtam a kábelt adatok mozgatására, iFileExplorerel mindent meg tudok oldani.
-
blakey
titán
Újonnan nem érdemes, bár sokminden attól függ, hogy mennyit szánnál egy iPad-re, nekem Mini 2-m van, elégedett vagyok vele, talán még jön rá frissítés, de most jól muzsikál. Ha most kéne vennem használtan akkor bevállalnám, újonnan már nem feltétlenül. Mostanában én is gondolkodom, hogy lecserélem, de jelen pillanatban még minden jól működik rajta.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
access_denied
üzenetére
Annál egyszerűbb mint ahogy hinnéd, androidon futtatni kell pl. egy FTP szervert, de SMB is megteszi és iPaden a FileExplorer-rel csatlakozni lehet a telefonhoz majd át lehet másolni, egyéb megoldások is létez(het)nek de ez szerintem elég egyszerű.
Esetleg ott a Shareit app mindkét készülékre, régen próbáltam akkor működött. -
blakey
titán
Azt nem értem, hogy egy 4-5 éves készüléken miért várjátok el, hogy jó legyen a legújabb rendszer? El kell fogadni, hogy a hardverek és a szoftverek is fejlődnek és van az a pont ahol már a régit nem érdemes frissíteni a legújabbra, ha nem felel meg a régi akkor bizony nekünk is frissíteni kell a hardvert, ennyi. Ez az összeesküvés elmélet, hogy az Apple szándékosan lassítja az új rendszerekkel a gépeit egy hülyeség, 20 éve használok Applet, nem ez a tapasztalatom, igaz nem frissíteni minden adandó alkalommal, mert minek.
-
blakey
titán
válasz
access_denied
üzenetére
Használhatsz fájlkezelőt erre a célra, pl. FileExplorer.
-
blakey
titán
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Most kipróbáltam, de nagyon hozzá kell érnem és már-már átkapcsolnom, hogy megjelenjen középen az ikon, de mint mondtam, én soha nem használtam, sőt a hangerő gombokat sen használtam, képernyőn állítom a hangot, stb.
-
blakey
titán
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Akkor te az oldalkapcsolót Némításra állítottad, mert ugye Forgatásra is lehet állítani.
Elvileg a felső állásban is van egy kis holtjáték, lehet, hogy kontakthiba. -
blakey
titán
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Mi a kérdés?

Picit, hogy lehet hozzá érni? Nekem meg kell nyomni ahhoz, hogy érzékelje a "parancsot", amúgy nálam jól jelzi, ha le van némítva akkor nem jelzi, hogy nincs, tehát ott az áthúzott ikon. Nem lehet, hogy a hangerő fel gombot nyomod, mert ugye akkor feloldódik a némítás. -
blakey
titán
válasz
access_denied
üzenetére
Úgy éred el ahogy online is, tehát ha böngészőben bejelentkezel akkor ugyanazt látod mint a amikor appon keresztül lépsz be. Semmi különösebb gond nincs a minőséggel.
-
blakey
titán
válasz
access_denied
üzenetére
Működik, ha erre vagy kiváncsi. sokat használtam, mostanában ritkábban.
-
blakey
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nem mindig, sajnos,nekem volt olyan EU-s rendelésem ami 3 hét múlva érkezett meg, persze felvettem a kapcsolatot az eladóval, kiderült, hogy HK-ból ír, innentől nem volt kérdés, hogy nem EU-ból jön, hiába kellett volna onnan jönnie, ez ugye egy kivétel, de valószínűleg több is van.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Így kép alapján megkerestem és azt írja, hogy csak iMessage-hez van, tehát amiatt települt, nálam nincs ilyen.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Érdekes, mert nekem semmi ilyenem nincs, legalábbis én nem találom, szintén legújabb iOS.
-
blakey
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez honnan települt neked? Nekem ilyen nincs és szerintem csak úgy magától nem fog települni.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest