Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Dehogynem. Viszont előfordulhat, hogy vmikor tiltották, erre megkérték a
másik két szolgáltatót is, így azok is tiltották, majd később, vmiért maguk
feloldották, de erről már nem szóltak (mondjuk adminisztratív hiba miatt).Én a helyedben a T-nél érdeklődnék, hogy mi a franc van a készülékkel.

-
lpepe
tag
Olyan jelenséggel találkozott-e már valaki, hogy egy ipad (mini első generációs) csak t-mobil-os simkártyával használható. Bármilyen más kártyát teszek bele annyit ír, hogy keresés...
Vodafone-nál azt mondták IMEI alapján, hogy feketelistás, de másfél évig használtam t-mobil hálózaton, a t-mobil nem használná a feketelistát?
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én is csak függetlenről tudok.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Tudtommal csak független iPad létezik. (Javítsatok ki ha tévedek)
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! A telekomtól vásárolt cellularos Ipadek, függetlenek, nem(Ipad 4 1460 model)?
-
HardRic
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Jó hát iPhone-nak alapból nulla az akksija, azon minden ki változás meglátszik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Tehát nem változott semmi,zsír.. Nekem most is akkor szaggat amikor home-ra megyek, úgy maga a multitask görgetése nem igazán receg. Miaz az Air 1 már le van sz*rva?! Bár most váltani szeretnék már Air 3-ra majd, de azért ez fusztráló, mivel nem a hardver miatt receg...
-
HardRic
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Miért? Kéne neki?
-
HardRic
addikt
Az új 9.3 beta 3 az eddigi legfolyamatosabb és leggyorsabb rendszer amit az elmúlt 2 évben az Airen használtam. Wow.
-
Auratech
őstag
Na én épp ezért raktam fapáncélba. Az iPa4-gyel átbukfenceztem egy rámnyitott kocsiajtó felett (bicajról). Kifejezetten jó gerincvédelmet nyújtott a tablet. Az Air2-vel esélytelen lenne deformálódás mentesen megúszni egy hasonló mutatványt. Nagyon vigyázok rá. Még két évig tervezem használni, aztán továbbadom, ha kell a csemetémnek...
-
urbi107
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor az a lényeg,hogy garanciába nem javítják.
-
urbi107
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Előtte ipad 3-am volt az nem deformálódott,öcsémnek a sima ipad air is deformálódott.
Az ipad air 2-n kijelző üveg és hátul szilikon tok van és mégis kicsit meggörbült.
Mennyire lehet ezeket visszahajlítani?
Más is járt így? -
Noxy
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igen. Bocsi.
-
-
Noxy
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ha égetni akarod magad, akkor nyugodtan vigyed.
-
-
urbi107
tag
Ipad air 2 kicsit meggörbült a táskában,a készülék garanciás.
garanciában kezdenek vele valamitt? -
-
-
pescara
aktív tag
-
zolikaDB
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Lesz ez meg tobb is, nekem altalaban 15 ora alatt nincs, utolso ketto toltes 17 orat eredmenyezett, es ebben van youtube is, fulhallgatos zeneles stb. Appokat sohasem zarom be.
(nem is kellene persze) -
Bagan
aktív tag
válasz
HardRic
üzenetére
Miutan feltoltod a .torrent filet ( amit en Documents appal mentek le) betallozodd jobb oldalt majd feltoltod.
Kifogja irni, hogy premium nelkul sajat torrentet nem adhatsz hozza. Ezutan Safariban tolsz egy frissitest, es bal fent a tarhelyed mellett a Wishlistben ranyomsz a Downloadra es mar szedni is fogja
. -
Bagan
aktív tag
multkor volt tema, hogy hogyan lehet torrentezni ipaden, ezen batorodva en is hozzafuznek egy aprosagot.
zbigz.com nekem nem mindig mukodott, illetve a free 1gb tarhely egy SD meretu filmre sem elegendo. keresgeltem alternativat, es ratalalltam a seedr.cc oldalra.
2gb free tarhely, ami meg ingyenesen kipotolhatsz 2,5 el ha megcsinalsz par dolgot, amivel reklamozod az oldalukat. pl blogposzt az oldalodon a seedr rol 500mb.
-2gb egy Sd, BDrip re elegendo
-Gyors a szerveruk. Delutan epp 40mb/s el toltott
-Ahogy lent van a film, mar stremelheto is. Tekeres nelkul, a konvertalasig. Ha kesz, tekerheto. Baromi gyors, mint ha az ipaden lenne a film.Remelem segithettem. Udv
-
lacy86
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pont valamelyik nap este neztem en is, hogy 118h-nal jart mar nekem is!

-
HardRic
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nagyon nem lenne felesleges, ha normálisan kihasználná a rendszer. Jelenleg tényleg az.

-
-
univerzita
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszönöm, aszthittem van.
-
válasz
univerzita
üzenetére
A Proban nincs 3D touch, csak egy Apple Pencil-t kezelő kijelző.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A 4GB RAM-ot vastagon ketlem

-
Auratech
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Egyetértek. A Pro-nál erősebb, kompaktabb Air3 meggondolásra késztetné a Pro-t fontolgatókat, akiknek csak a nagyobb kép maradna jóval drágábban. Ha a Prónál kicsit gyengébb volna, akkor az szinte semmi előrelépés a ramot kivéve.
Én Az Apple helyében kiadnék egy Air2 sportváltozatot, nagyobb akkuval, vízállóan, beépített gps chippel... -
univerzita
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nemrég kiszivárgott egy Tim Cook beszélgetést ahol szerinte a új iPad eladások újból növekvő tendenciát fognak mutatni. Vajon mire alapozza?[link]
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A 4k kijelző szerintem teljesen kizárt. Nem fognak jobb gépet csinálni az iPad Pronál. A vakut is erősen megkérdőjelezem. Óvatosan kezeljük a pletykákat.
Az új rMBP-kről is ezerrel mennek már a pletykák, emlegetik a Touch ID-t, annak mondjuk tényleg örülnék, csak azt is nehezen hiszem el.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Régen mikor csatlakoztattam az ipadet a gépre, az itunes automatikusan felszinkronizálta az összes alkalmazást. Tehát bemásolta az itunes-ba. Most nem csinál ilyet. Be lehet ezt valahol kapcsolni, vagy ez az opció megszünt?
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szerintem így lesz ahogy olvastad,még talán hogy majd lehet rajta használni a Apple Pencil-t.
-
zolikaDB
veterán
Masik topik csendes, akit erdekel es/vagy tud segiteni: [link]
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Meg semmi nem biztos!
Nem kell felulni a pletykaknak! -
vadászcsiga
félisten
A Google Pixel C-hez mit szóltok mint iPad alternatíva?
Szabika
A hardver szimpla találgatás. -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Márciusban csak bemutatják.

-
Szabikaa20
őstag
Ma olvastam róla,hogy jön az Air3 márciusban?!
Jobb akksi,vaku,4gb RAM,4k kijelzö(ez még nem biztos!),jobb hangszórók...ennyit írtak csak. 
-
DigitXT
félisten
-
-
gzbotii
nagyúr
Romániai iStyle üzlet, töltő-csere menet: leadom itt a kolozsvári üzletükben, elküldik Bukarestbe, es ha jóváhagyják akkor küldik is vissza az újat, ami ha megérkezett értesítenek. Ez szerintem gyorspostával is lesz vagy 4-5 nap.
Vicc... -
törölt tag
Most láttam először élőben iPad Pro-t, brutálisan nagynak tűnik közelről.

-
törölt tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nálam mini 2-n a gyárilag telepített iOS 7-es óta ugyanolyan a teljesítmény, sem lassabb, sem gyorsabb nem lett. Teszi a dolgát. Azért csodálkozom, amikor valaki teljesítményromlásról, laggolásról számol be, mert anyám régi iPad 2-esét is felfrissítettem, és meg sem röccen egy pillanatra sem, teljesen simán megy. Pedig abban csak 512 mega RAM van.
-
zolikaDB
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egy kollega írása:
"Ez a felugró ablak a frissítésről tényleg gusztustalan! Nem lehet letiltani?! -> Nem találtam ilyen lehetőséget. Inkább frissitettem "
Nagyon egyszerű: General > Storage & Icloud Usage > Manage Storage a “Storage” csoportban > klikk az iOS updatere, és delete. Ezután már nem lesz kényelmetlen az, ha nem a legújabb iOS verzión van a gép. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Handball94
üzenetére
Nekem úgy is feljött rendszeresen (már frissitettem). Én mindig törlöm rögtön addig míg meg nem bizonyosodom hogy frisithetek e.
-
bigdady
nagyúr
Istyle westend 10 mp alatt cserelte a toltot serial nelkul.
-
SoldierL
senior tag
Rá sem ismerek már erre a tabletre. 8-as óta olyan mintha a lélek tartaná össze a 9-es rendszert. Laggol ez mindenhol ahol lehet. Ott tartunk, hogy az androidos Galaxy j5-öm stabilabb alapjátaton működik. Pláne az is h mostmár muszály vagyok frissiteni ha nem akarom azt h mindig kiirja.. Ipad mini 2
-
törölt tag
Bontott és már nincs rajta garancia. Így akkor gondolom talán 80-at megér, bár ha megjelenik az Air 3, akkor lehet még ennyit se?! Nemtudom mennyire lesz összefüggésben ez.
-
törölt tag
Hali!
Szerintetek mennyit ér most egy iPad Air 16GB, Wifi+cellular-os verzió?!
-
Bagan
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
lol, sikerult, pedig nem valtoztattam semmin. documentsel lementettem, downloadba talloztam es go! freevel csak 1gbig tudok letolteni?
-
Bagan
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
igy csinalom

-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Avplayer HD-re hogyan tudok a leggyorsabban NAS-ról filmet / sorozatot másolni?
Köztes gépnek csak egy rmbp van, amin meg ugye nincs ethernet csati, wifin meg elég lassúcska.Köszi.
-
univerzita
addikt
Én írtam hogy a zbigz.com segítségével torrentezek. Ott rontottad el hogy először meg kell nyitnod egy download managert ( én a Download Manager Pro -t használom) majd ennek a böngészőbe nyisd meg a zbigz.com - ot. De előtte valahová le kell menteni a linket amit majd be fogsz másolni a zbigz letöltéshez. A torrentet a download manager -be fogja letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- YouTube
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(nem is kellene persze)

Azt hittem csak egy ideig csinálja, de ez így már nagyon gáz