- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Megint kifutottam az időből, nem igaz!
Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakberendezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4606, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.