Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Kristof_94 #5060 üzenetére
Az Air 2 plusz két giga ramja elég nagy fegyvertényező, főleg akkor, ha játszani is szeretsz. Ettől függetlenül az Air sem kapufa, de én az újabb változatra szavaznék.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz Kristof_94 #5062 üzenetére
Ebben majd valaki más tud segíteni, én nem mozgok otthon a hazai boltok kínálatában.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
silmatauki
őstag
válasz Kristof_94 #5060 üzenetére
Mindenképp az iPad Air2-t vedd, mindenképp megéri az ártöbbletet a 2GB RAM.
"Illetve: IPaden mivel tudnék videót rögzíteni miközben pl. játszom? Van erre valami program?"
Ha JB-elsz, és nem kell hang (annak a rögzítése játékok alatt tipikusan leáll), akkor a Display Recorder egész normálisan elmegy az Air2-n még az olyan top játékok alatt is, mint az XCOM: EW. Persze túl magas framerate-re ne számíts, és a játék maga is észrevehetően lassul a felvétel miatt (de nem lesz játszhatatlan). Van még egy JB nélkül is műxő képernyőrecorder, azt nem próbáltam – a DR-t az Air2-n teszteltem most az XCOM: EW-vel.
Ha viszont nem gond a kábelezés, akkor egy HDMI adapter + Game Capture HD a legjobb megoldás. Én ezt használom, tökéletes, persze nem olcsó a HDMI recorder, viszont újabban, most hogy a 60p-s változat is kijött, egész baráti áron van a régi, ami “csak” 30p-t tud.
Van még az AirPlay-s, kábel nélküli mirrorolás, amit deszktopos klienssel vehetsz, és azon rögzítheted. Ennek persze hátránya a soxor 1-2 mp-re is teljesen kihagyó kép, viszont van hang és nem lassul maga a játék, szemben a Display Recorder-es megoldással.
-
silmatauki
őstag
válasz Kristof_94 #5065 üzenetére
Ha tényleg komolyan gondolod a publikálást, akkor egyedül a HDMI adapter + Game Capture HD fog működni (különben senki se fogja nézni a csatid a gyenge minőség / rossz framerate miatt
-
univerzita
addikt
válasz Kristof_94 #8170 üzenetére
A MM-be is kell kapnod éves garit.
-
Ragnar95
félisten
válasz Kristof_94 #8170 üzenetére
Ugyanúgy hivatalos eladó az MM is, ráadásul ott asszem épp akció miatt ennyire olcsó. Nyugodtan vedd meg a MM-ban, teljesen mindegy amúgy hol veszed, minden iPadre 1 év világgari van, de mivel a MM még hivatalos viszonteladó is, a magyar jogszabályok értelmében csere esetén újra is indul a gari.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Kristof_94 #8222 üzenetére
Persze, évente szokták frissíteni, így lenne fura, ha nem jönne idén. Október-november körül szoktak jönni az új iPadek.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Kristof_94 #8224 üzenetére
Mindenképp olcsóbb lesz, az új modell megjelenésekor hivatalosan a régiek megkapják az eggyel korábbi modell árát.
Viszont a jelenlegi MM-os árnál szinte biztos,h nem lesz olcsóbb, mivel jelenleg 130k az Air, így legjobb esetben is azt az árat kapja meg az Air 2 ősszel. Viszont ha tovább romlik a Ft árfolyama a $-al szemben, akkor lehet,h drágább lesz, mint 130.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
30z.Samu
félisten
válasz Kristof_94 #9033 üzenetére
Szia!
Én elképzelhetőnek tartom.
Mostanában pörög a topic, ezt már szeretem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
HIJ
őstag
válasz Kristof_94 #9033 üzenetére
Ott az alján a lényeg:
"A megjelölt ár 0% ÁFA-t tartalmaz"
-
Szabikaa20
őstag
válasz Kristof_94 #9069 üzenetére
Már megjelent a Pro! De szerintem azt nemigazán általános júzereknek találták ki!Szerintem mobilitásban nem versenyezhet a 7,9 és a 9,7 colos ipadokkal! A 12... Col már túl nagy akkor inkább macbook...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Mister_X
nagyúr
válasz Kristof_94 #9111 üzenetére
Az lenne a csúnya, ha nem. Sima Air két éves, itt a friss rendzser és egy app se nyivákol, de lényegében egy iPad 4 is megcsinálja ugyanezt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
univerzita
addikt
válasz Kristof_94 #9712 üzenetére
Szerintem nem lesz árban lejjebb sorolva a Air 2 ( majd ha jön a Air 3-rom). De biztosan akciók lesznek egyes eladóknál. Én megvárnám a Air 3-mat.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Kristof_94 #9727 üzenetére
Remélem jövőre előrukkolnak valamivel! új 7,9" jött ki meg 12"(pro)... A 9,7" vonalat is már gondolom biztos fogják gyarapítani!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
HardRic
addikt
-
univerzita
addikt
válasz Kristof_94 #10890 üzenetére
Én próbáltam a iPadian -t. De ez csak néhány dolgot mutat,játékokat nem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Kristof_94 #11657 üzenetére
Igen, ha regisztrálsz egy kanadai Apple ID-t, más megoldás nincs.
-
DJohnnyka
újonc
válasz Kristof_94 #18700 üzenetére
Telepítve van a facebook alkalmazás?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #18700 üzenetére
Valaki esetleg?
-
Alex91
félisten
válasz Kristof_94 #18716 üzenetére
Gondolom regi mar a facebook alkalmazasod, vegyel uj iPad-et!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest