Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Én voltam Apple Storeban megtapogatni őket, de végülis mind a kettő praktikus volt. Kicsi mellett az szól, ohgy kicsi, hátránya, hogy néha kicsi lenne. Nagy mellett meg, hogy nagy, de hátránya, hogy nagy.

Én mondjuk a kis Androidos tabletünket ( nexus1, szóval elég jó) otthon sose használom. Tehát nem ülök le a kanapére netet olvasgatni, mert ezzel foglalkozom egész nap, mindig van rá egy fél órám, hogy gép előtt kiolvassam az internetet. Inkább a gyerek püfföli, meg a párom főz belőle, mert azt tudja tapogatni "szaftos" kézzel is, ellentétben a laptoppal, vagy a receptkönyvvel. Repcsin meg tök praktikus, hogy elfér az ülés és köztem könnyedén. Múltkor egy steardess meg is kérdezte, hogy ez is tablet? Merthogy ilyen praktikusat még nem látott. Viszont pár játékon, és egy viszgafelkészítő progin kívül másra nem nagyon használom, mert nem szimpatikus az Android rendszer. Egy nagyobb ipad a receptolvasásra is praktikusabb lenne. .... Valaki hasonló élethelyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 11 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest