- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Erre nagyon nehéz a válas. Mégpedig azért mert mindenkinek mások a követelményei.Pl.számodra menyire fontos a mobilitás ( naponta fogod hordani magaddal) vagy oldalak és újságok olvasása stb. Én decemberben ugyanijen döntés elöt voltam. Én minit szerettem volna vásárolni. Barátom vett és kolcson adta rovid idöre. Nagyon tetszet csak oldalak olvasásnál dakran kellet nagyítani. Ez egy kicsit bossantó volt számomra. Másnap egy üzletbe kaptak Air és kézbevettem. Attol a pillanattol már senki nemtudott volna lebeszélni róla. Úgyhogy a te helyedbe ha nem a ár a fö szempont bemennék ojan üzletbe ahol midakettöt ki tudod próbálni.De a szempontokat amik neked fontosak csak te tudod megitélni.Tudom most asztgondolod ,, Haver nemnagyon segíttettél a dontésben." De bistosan majd mások is írnak hogy miszerin döntöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest