Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Az ipad air 2-vel valamelyik pencil kompatibilis? Ha igen melyik? Köszi a választ
-
amdboy
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszönöm
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! A kiszemelt ipadhoz adnak egy pencilt is. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy eredeti e?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Nemrèg volt kèrdèsem ipadokkal kapcsolatban. Vagyis a kislányomnak vennék karácsonyra. Leginkább a rajzolás érdekli ( jelenleg 7.-es és ezen a vonalom fog elméletben tovább tanulni), de ez mellett nyilván pár játékot is tesz majd rá. Találtam 3 ipadot. Egy ipad air 3-at, egy ipad 7-et és 8-at. Árban az első pencillel együtt 150k a másik csak az ipad 8 az 100k az ipad 7 pedig 80k. Szerintetek melyik éri meg jobban? Illetve használatra melyil a jobb? Melyik éri meg jobban? illetve kicsit aggaszt, hogy az ipad 8 csak 32gb. Elég az? Köszi a válaszokat

-
amdboy
senior tag
Köszi a válaszokat. Elméletben komolyan gondolja most 7. Osutályos és gondolkodik rajta, hogy valami ilyen irányba fog tovább tanulni. Viszont még gyerek, lehet az is, hogy hamar ráun. Egyébként rajztáblája van amit pc-re lehet kötni. Igaz az 30k volt ez meg azért ahogy nézem az árakat 150+ lesz minimum. És ez azért nem kicsi kiadás karácsony ide vagy oda.
-
amdboy
senior tag
Újat mèg átgondolom de ahogy látom horror áron vannak. Mèg agyalok a 7-8-9-en. Kicsit utána olvasok mèg. Köszi a válaszokat
-
amdboy
senior tag
Szèp jó reggelt mindenkinek. Segítségeteket szeretném kérni, mert ipad témában nagyon nem vagyok otthon. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a kislányomnak szeretnék karácsonyra venni egy olyan ipadet amin tud rajzoló programot futtatni. Ezáltal olyan jöhet szóba amin használható ceruza is. Nem nagyon szeretnék milliókat költeni, mert ez hobby nála és ha 3 napig lesz "csoda" akkor ne fájjon nekem annyira
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Philips LCD és LED TV-k
- Witcher topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
illetve ahogy nèzegetem Pencilből van 1 gen ès 2. Gen.ez mindegyik ipaddal kompatibilis?
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat