- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Igazad van a gravirozást illetően, el is vetettem
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mobilinternet
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.