Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Ja, bocsi, én csak azt néztem, hogy van e magyar.

#37047 lugosi
Hm, na most akkor kérdés, hogy mi a rossz, de akkor lehet, hogy a kontroller.. Fizikailag nem ragad be a gomb, hanem a játék érzékeli úgy, hogy folyamatosan nyomva tartom... de még próbálgatom, max visszaküldöm. Köszi az infót. -
pigmeus
tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy valaki játszik e az ipaden de vettem hozzá egy xbox kontrollert és van hogy COD Mobile-on egyszerűen beragad és folyamatosan szalad a karakter vagy a kontroller lenne rossz..... Mikor tapicskoltam akkor semmilyen probléma nem merült fel... Van esetleg hasonló tapasztalat? Másik játékkal is próbáltam ott ez nem merült fel még.. de azzal még nem sokat játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Gumi és felni topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig nem figyeltem de van benne futás lock
... ezért fut mint a mérgezett egér, csak még arra nem jöttem rá, hogy kapcsolom be vagy ki