Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahoni
tag
Hali,
Évek óta használok Air2-t. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Sajnos betörtem a kijelzőt, de még tudom használni. Viszont kacsingatok egy 12,9 Pro 2020 és gyári MagicKeybordra. Valaki használ ilyent? Fekve mennyire kényelmes ez a méret?
Néha lenne apró meló is vele azért gondoltam erre. Nem nehéz ez kézben tartva? Méret nem zavaró? -
mahoni
tag
hali
ma volt szerencsém lecserelni a kedvenc imádott ipad2-m (megjelenés hetébe vettem) építkezéseken télen nyáron hóba fagyba fürdő kádban velem volt
és szinte hihetetlen többszöri leejtés után is hiba NÉLKÜL! üzemelt
muter jól járt
tehát air2-re.... állam le esett
éreztem némi gyorsulást

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad 6. Gen. 32gb
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néha lenne apró meló is vele azért gondoltam erre. Nem nehéz ez kézben tartva? Méret nem zavaró?