- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebestyen93
tag
2 perc után altatja, az a legkisebb lehetőség. Egyedül az időjárás widget van kinn, semmi más. Mióta megvan, ezt csinálja, ha bekapcsolva hagyom készenlétben. Semmi értesítést sem kapok 5 percenként, hogy az tartsa esetleg ébren mindig a kijelzőt. Ki szoktam kapcsolni, különben leszívja estére az egész aksit. Lehet egy hard reset kellene neki?
-
-
proper
őstag
azért lenne best buy mert 25ért már vannak de android fronton 8" kb kuka hardver van
mini 4 amit még néztem de az meg 60körül indul ami meg 1 jaték miatt abszolute nem best buy
haveromnak mini 1 van de azon akadozik meg lassú ezért szeretném inkább megtudni milyen a mini 2vel ha azon se jó akkor marad a mini 4 kb
de ha hosszabb távon gondolkodom akkor azért csak a mini 4 lenne az igazi ha azt nézzük
kicsit várok hátha valaki tud segiteni -
VD
őstag
Na. Közben megtaláltam, hogy nem simán kell rákeresni az appstore-ban, hanem a megvásárolt tartalmak között ott van a családi megosztásban. Onnan letölthető minden amit eddig megvettem és támogatja a megosztást. Ebben is van logika. De a frász jött rám, hogy újra meg kell venni egy rakat cuccot.
-
-
-
parandroid
félisten
Miért, a nagyinak egy 16GB-os iPad 2, vagy iPad Mini 2 nem lenne jó skype-ozni / facetimeozni? Komolyan kérdezem, mert én is akarok venni egy régebbi padot anyámnak hasonló céllal, plusz kicsit olvasgatni interneten. Telefonnak egy 5c-t használ, de azt azért most nyáron már kérdezés nélkül le fogom cserélni neki egy 6s-re, abból is lesz harc, hogy ‘ezt most minek kellett, jó volt az még’...
p
-
parandroid
félisten
Pont ez lenne a kérdésem. Szereztem egy használt 2018-as ipadet, lányom rengeteget rajzol, és a pc+wacom verzió nehézkes. Ha bejön, akkor az ipad marad netezni, ő meg kap egy airt, vagy olcsóbb prot. Rendeltem már hozzá egy Pencilt, de nézegettem ezt a logitec crayont is. Reális alternatíva, van valami előnye is az apple pencilhez képest? Ár, nyilván, de ezen a szinten ez most nem számít (50 vs 100 eur), fontosabb, hogy mennyire jól használható rajzoláshoz. Tudom, nézhetnék összehasonlító youtube videókat is, de én abszolút nem értek hozzá, nem én rajzolok.
p
-
Süvi
őstag
-
.bTr
tag
Hali!
Vettem pár napja egy pro-t (használtan) és most nézem, hogy 12.1 iOS van rajta... sehol sem írja, hogy béta lenne, de neten rákeresve az.
Van valami menü ahol ez látható is konkrétan, hogy ez béta?
Illetve, hogyan tudok visszatérni a hivatalos verzióra?
Ugyanez a leírás működik iPad esetében is? [link]Egyáltalán van-e értelme visszatérni?
Sok a kérdés tudom... de 6 éve volt iOS utoljára a kezemben.Köszi!
-
az valami nagyon gyenge, hozzá nem értő, nagyon kamuszagú magyarázkodás lehetett, szívesen végighallgattam volna
szerintem volna neki jó pár eladatlan példánya és parázik, hogy be fognak ragadni
egyáltalán nem hibásabbak a 12.9-e, nyugodtan vegyél
viszont TÉNYLEG várjál vele 1-2 hónapot, mert elméletileg októberben mutatják be az újat, és utána biztos, hogy lejjebb megy az ára a jelenleg forgalomban lévőknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest