Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Sziasztok. Gondolkodom a jövőben venni egy 2017-es Ipadet. Mivel sose volt még iOS készülékem ezért lenne pár kérdésem, lehet némelyik triviális, de jobb előre tudni ezeket.
1. Androidos telefonnal megosztott Wi-Fi-t minden probléma nélkül tud használni?
2. Olvasáshoz mennyire jó a kijelző, gondolok arra, hogy ugye nem laminált és nem tudom erre van-e bármilyen hatása, azonkívül hogy kicsit jobban tükröződik.
3. OneDrive-ról tud streamelve lejátszani mkv videókat? Androidon ezt gond nélkül megoldja az MxPlayer.
4. Ha jól látom a dobozban nincs füles. Mi a legolcsóbb megoldás, hogy egy jack csatis fülest használni tudjak?
5. Apple féle belassításra mikor lehet számítani, hány "jó" év lenne ebben a készülékben?
6. Fólia mindenképpen kellene rá? Arra gondoltam, hogy egy sima neoprén tokban használnám.Nagyjából ennyi így elsőre. Köszi előre is a válaszokat.
-
pethYeti
addikt
Egyelőre nem tervezem a telefon cserét, most Samsung s7-em van és tökéletes számomra. Igazából azért is kell egy tablet hogy a telefon és az asztali PC közti teret betöltsem. Gondolkoztam egy használt üzleti laptopon is, de nincs egyszerűen szép kijelzős jó aksis, nem széteső(thinkpad) ilyen árban. Igazából Androidon teljesen halott a tablet vonal, ezért sincs nagyon más lehetőség csak az iPad.
-
pethYeti
addikt
Gondolkozom egy ipadon, filmek, sorozatok nézésére. iOS-en van lehetőség onedrive/google drive-ból streamelve nézni filmeket? Illetve konvertálás nélkül felmásolva mp4/mkv? Köszi.
-
pethYeti
addikt
Valaki tudna ajánlani valami iPad tartót ami ágyban se dől el olyan egyszerűen? Valami olcsó eBay-es kellene.
-
pethYeti
addikt
Az miért lehet, hogy egy ideig megjelentek ipaden is az sms-ek, de kb 4 hónapja csaj macbookora megy át ha jön egy üzenet. iPhoneon be van állítva hogy mindkét eszközre továbbítása.
-
pethYeti
addikt
ipad esetén egy amerikai kiosztású billentyűzetet gond nélkül be lehet állítani magyarra? í-t persze a megfelelő gombkombinációval írja?
-
pethYeti
addikt
válasz tradeelek11 #29147 üzenetére
Nekem egy bajom van a magic keyboard-dal. Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen árért ilyen silány anyagban képesek voltak legyártani. Ez 1 év, de 1,5 után egész biztosan úgy fog kinézni mintha kutya rágta volna.
Emiatt várok én is a Logitechtől valamit, fele annyiért jobb anyagminőséggel adják.
-
pethYeti
addikt
Ipad Pro 11-hez is jött Logitech Folio Touch bill: [link]
Bárhogy ki lehet deríteni az apple.com milyen kiosztással árulja?
"Az oldalon látható angol nyelvű billentyűzet csak illusztráció."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Viccrovat