Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- hcl: Xbox kontroller maraton
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Beszarás.... egy fabatkát nem adtam volna érte.
20euróért működik...de 3300-ért az RTX5090 nem.
-
Laraxior
titán
Nagygépbe azért nem merem betenni, de bedobom a tesztgépbe valamelyik nap
szerintem kibányászta a lelkét is már, de a polcon ellesz, ha nem is jó -
Laraxior
titán
Figyeld mit talaltam a bolhapiacon
20€
-
válasz
FoLey-v #2503 üzenetére
Asusban csak GT van nálam, AGP változat, az Ultra és PCIe verziók hiányoznak.
A GS verziók amúgy nagyon mennek, pld az XPertVision kiadás, ultra órajelek. -
-
FoLey-v
addikt
Ma voltam piacon és megmentettem a testvérét. Amúgy is 6800 szériát imádom.
-
Laraxior
titán
Ilyenkor azert elegge erezheto mar, hogy kinek volt par evig vizesblokk rajta, es ki az aki gyari coolerrel nyomta
-
-
Laraxior
titán
Elinditgattam a par megmaradt VGAm, van amelyik a polcon, semmittevés kozben halt meg. Pl egy Leadtek 8800GTS.
-
Laraxior
titán
Srácok van valakinek dobozos, fullos true copperje esetleg?
Ez a bal oldali is tartozek? Thermalright zacsiban volt, de valahogy nem all ossze, mint ahogy a csavarok sem a kulccsal. Csak en kevertem volna be a dobozba?Neztem neten, de ott nincsen, lehet masik hutorol valo
-
FoLey-v
addikt
válasz
Barret001 #2485 üzenetére
Pár évvel ezelőtt én is zenehallgatás miatt vettem meg fillérért. Tökéletes volt a hangzás csak ugye megrepesztettem a kijelzőt takarítás közben.
DarthSun A foglalatnál sikerült visszahajlítgatni,de processzor hiányában egyelőre nem tudom kipróbálni.
De egy dobozos cigiárárért így is megérte a vétel. -
NFree
addikt
Sziasztok új taggal bővültünk.
-
envagyok
veterán
válasz
cskamacska #2472 üzenetére
Vagy növeszteni kell agyat, hogy meglegyen pár napi fizuból.
-
Laraxior
titán
-
envagyok
veterán
válasz
Törzsúr #2464 üzenetére
Kb GTX1050Ti teljesítményű, csak annál 1GB-al kevesebb van benne, és 2-3x annyit fogyaszt.
Én az alá lőném be az árát.
Illetve alaposan teszteld ki, halós típus, sok van, ami képet ad, driver is felmegy, de huzamosabb 3d terhelésre hibázik, újraindul a gép, elmegy a kép, stb hibákat produkál. -
Törzsúr
senior tag
Mennyit érhet szerintetek a fenti kártya?
-
Törzsúr
senior tag
Komplett gépet találtam a kuka mellett, gondoltam csak belenézek:
X4 965 + Arctic toronyhűtő
8 GB 1600MHz Corsair XMS3
M4A79XTD EVO alaplap
és
Asus Direct CUII 7970, én húztam le a fóliát a kártya hátoldaláról...
Még ilyet...
Hibátlan az egész gép! -
Ranagol_5
senior tag
-
Laraxior
titán
Csávókám nem gyengén tolja
evga kollekcio
-
válasz
czundermák #2456 üzenetére
Valóban príma a hűtése. Én is bezsákoltam egyet. És nagy szám, mivel van Win98 drivere. A QFX3500 már gagyi hűtés, kell rá a sufniventi, viszont marhára megy, léghűtés kategóriában tartom vele a Win98 alatti 3DM2001 világcsúcsát Zen mellett 61077.
Kártyák fotói és W98 teszt C2D mellett a #2336- ban.szerk : ja és persze szép is a 3450
-
Fél év után sikerült szereznem még egy Quadro FX3450-et (6800GS). Alapvetően nem nagy szám, de az első belőle úgy lett megmentve a biztos pusztulástól, a párját pedig épp ma sikerült kézhez kapni.
Néhány hónapja majdnem tudtam kettőt venni egyszerre, viszont az eladó semmiképpen nem postázott, így maradt a várakozás.
Messze a legszebb egy slotos család a szememben a GF6800 széria GT és GS variánsa. Megbecsült darabok lesznek.
-
Laraxior
titán
Csavókamnak van még 4 classified is, szerintem arra is rateszem a kezem
-
Laraxior
titán
Megint itt, ugyanaz a kérdés.
Adott most két GTX680, ezek tök egyformák, evga hydro... ezekkel sem ajánlja fel a windows az sli-t. Win10 szintén de másik rendszer, nagyobb táp stb. (Nem én teszteltem)Előfordulhat hogy a windowszal csináltak valamit? Mert ugye a CPUkhoz rendszeresen jön a lassítás, a usernek manual kell belőni, hogy maxon menjen, még új hardverek esetén is.
Szóval azt írja a csávó akitől venném, hogy neki se megy az SLi. Érdekes, mert ugye nálam sem ment, viszont régebben amikor tesztelgettem még a 8800Ultránál is felajánlotta az SLi lehetőségét, hiába a 650es táp, szóval eléggé gyanakodom a windowsra.
Esetleg nincs valakinél kéznél egy SLi-s rendszer? -
válasz
Laraxior #2450 üzenetére
Úgy tippelem hogy simán lehetséges. Nekem 600W Csifi táppal belassultak a ventik is, egy db 580- al, ha terhelésre kapcsolt. 700W- ra cserélve már nincs gond. Fogyimérő szerint, a 230V oldalról 300+W fölött kért 3DMarkkal, mellette nagy étvágyú proci +tele van pakolva a gép perifériákkal, összeadva, szorozva 1.15- el(táp hatásfok miatt, de lehet hogy csutkára hajtva, még rosszabb), érthető. Nagyon nagy étvágyú az 580- as.
A 650 tuti kevés kettőnek. Oda 800 vagy afelett kell sztem. -
Laraxior
titán
Elofordulhat szerintetek, hogy a nem elégséges táp miatt nem ajánlja fel az nVidia driver az sli lehetőségét? Mind a ketto VGA megvan, ahova kotom a monitort ott megy a kép, mindegyiken lefut a vantage, de az egyiket mindig inaktivnak irja. A legutolso drivert tettem fel hozza amit talaltam az nV oldalan. Win10.
Evga x299 dark lapban két vizes gtx580.
Az egyik 3GBos hynix ramokkal, a masik 1.5GB samsung ramokkal.
De atpakoltam a htpcbe az evga 850es tapot, nem akartam azt a gepet szetbontani, ezert csak a tx650-el probalkoztam.
Elvileg 244W tdp a gtx580, azert a maradek csak.eleg egy alaporajeles rendszerhez ... gondoltam volna. -
Laraxior
titán
Meg pont befutott, mielott lepattantam otthonrol
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #2445 üzenetére
Folyamatban , csak nem akartam még írni , nekem ugye van egy azt anno gariba újonnan kaptam kb 3 hónapot ment azóta doboz ,Vízblokk van rajta anno 1400mhz felett ment a drága , majd ha ez megjön megnézem és valószínű utána posta neked . de ez már csak kb január ünnepek miatt nem akarom feladni . habár a múltkor egy csomag kevesebb mint 4 nap alatt megjött. , nagy kár , hogy nem tudom a mostani lap Z790 menne -e sli ben vagy 2-3 benchet lefuttatnék persze ésszel .
2444DarthSun
köszi nem kevés gyűjtögetés , és főleg pénz van benne sajnos. -
NFree
addikt
Sziasztok , nos lassan megérkezett az utolsó darab is , sajnos még csak szekrényben , de lassan készül a polcrendszer is . remélem elférek majd .
sajnos az evga gyűjtemény nem kicsit hiányos , de a lightning 2db kivételével pipa , 480,580,680,770,780,980ti,1080ti,2080ti leírni is borzalmas . -
Laraxior
titán
Filléres áru érkezett
-
FoLey-v
addikt
-
Laraxior
titán
Még valami ledvilagitast tervezek a polcokhoz, de mindenesetre kikerultek a monitor fölé a VGAk. Alaplapbol igaz mar csak 4db maradt, de azoknak nem jutott hely
-
Laraxior
titán
GTX780ként volt hirdetve
Szintén evga gaming plakát, fémmatricák, komplett fullpakk
Természetesen a VGA az 780Ti -
envagyok
veterán
válasz
Laraxior #2429 üzenetére
Ebből 10 év múlva nagyobb kincs lesz egy működő, mint most egy voodoo5-ös.
A 15€ most egy napi kajára se elég, annál meg azért jóval többet ér a szememben.
Ezért is csak cserélek ilyeneket inkább.
De biztos találsz ebayen előbb utóbb dobozost olcsón, nem könnyű, de megeshet. -
Laraxior
titán
Esetleg ha valakinél unatkozik dobozában, egy szep allapotu GTX480, akkor azt szivesen magamhoz venném "némi" pénzmagért cserebe
johet vizesblokkos is, hasonlo kondiciokkal.
-
Laraxior
titán
Bár nem tesztelt, sanszos, hogy uzemkeptelen, az ara is annyi volt, de annyira full a pakk, hogy simán megérte.
Az osszes atalakito bontatlan evga zacsiban, mint ahogy latszik a dobozon is rajta a folia, még az evga gaming plakát is a dobozban van.
Ha beindul, azért nagy lesz a boldogsag
-
Laraxior
titán
-
FoLey-v
addikt
Mára piacon leltem ezekre
2db Hynix 2GB 2Rx4 PC2-5300f-555-11 HP PN 398707-051 ECC Ram 2k (kicsit geil-es kinézete van)
Intel Pentium D 820 1k
Intel Core 2 Quad Q6600 1500ft és pont jó lesz bele az lga775 lapba -
moongoose
őstag
Tegnap szembejött velem ez a két lap.
Elfogadtam na...
Az öröm az ürömben, hogy az epox nem működik.
A Gigabyte viszont igen.
A zöldnél még ki kell deríteni, hogy mi miatt van tetszhalott állapotban.
A post kártya nem mutat számokat, viszont sok alkatrész a lapon működést mutat, hőt termel, melegszik.
Gyanús lehet a bios... -
envagyok
veterán
válasz
Laraxior #2411 üzenetére
Az 6800GT volt, nem Ultra
[link]
Erről van egy sztori:
Egy PH-s srác is vett egyet pár évesen, csak mikor beépítve menet közben tesztelgette, tapizgatta, a gyűrűjével rövidrezárt valamit rajta.
Mérgében kettétörteNálam ami van hasonló korú dual GPU kártya (na jó, 2-3 évvel fiatalabb) a Radeon x1950pro dual
[link]
Hasonló ritkaság még az ASUS 7800GT Dual
[link] -
Laraxior
titán
válasz
DarthSun #2410 üzenetére
A Mars a 2xGTX285
Mars 2: 2xGTX580
Mars 3: 2x GTX680, de asszem talán ez ki sem jött (De van helyette GTX690)
Meg lett egy Mars GTX760, ez meg 2x GTX760 GPU-t tartalmaz.Igazából az első 3 a vágatlan verziók lettek, mert ugye mindegyikből elkészült a dual GPU-s variáns, csak hát akkoriban a hűtéssel, fogyasztással voltak gondok.
AMD oldalon ugyanez, mindegyik megvan "normális" verzióban
Asus Ares = 5870X2
Asus Ares 2 = 7970X2
Asus Ares 3: R9 295 X2 (Ez már gyárilag is vizesblokkal jött ki)Asszem náluk a Asus GeForce 6800 Ultra DUAL volt az első két GPU-s kártya, azt nem tudom jött-e forgalomba, vagy csak prototípus volt. Egy vagyont érhet az is.
-
envagyok
veterán
válasz
Laraxior #2406 üzenetére
Nekem is folyamatosan jönnek a cuccok.
AZ elmúlt 2-3 héten egy szép XFX 8800GTS 512 alfa dog, egy ASUS HD6970 dobozos, egy Rampage II Gene, egy ref HD7970, de azzal átvertek, egy fobozos GTX285AMP, egy R3E i7-990x-el, meg pár régebbi cucc, újabban arra is rákotlottam pl. ős Sound Blaster 2.0, de a legérdekesebb egy club3d nem ref. HD7990 volt:Rampage Black Edition lapokra én is csorgatom a nyálam, de nem visz rá a lélek, hogy a kb. ugyanazt tudó lapokhoz képest többszörös felárat fizessek, ráadásul nekem sokkal jobban tetszik az alap piros/fekete színvilág.
-
Laraxior
titán
Ebayen van a 308. Asus Mars az 1000ből
-
NFree
addikt
Ezek kb mikor számítanak retrónak ?
Régi kis gyűjtemény .
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest