Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok, pár napja vagyok iPad tulaj (használtan, de szép állapotban sikerült hozzájutnom egy 2016 Pro 32 GB-hoz), pár kérdésem lenne a tapasztaltabbak felé

-a 2016 és a 2017 9.7 Pro (gyakran emlegetik felváltva mindkettőt) ugyanaz a típus?
-iPadOS 13.2.3 van a készüléken. Checkra1n jailbreak 13.2.2 downgrade után megoldható? (Androidról jövök, és jó lenne kissé nagyobb control a cucc felett.)
-feltűnt, hogy PC-re kötve folyamatosan eldobálja a készülék a vezetékes kapcsot. Jobban megvizsgáltam a Lightning csatlakozót a kábelen, és bizony mindkét oldalán fekete a 4. tű, tudtommal ez valami típushiba féle. Elég lesz csak a kábelt cserélni, vagy jó eséllyel az iPad csatlakozója is ludas?
-a készülék eredetileg angliai vétel volt, O2 szolgáltatótól. Tudom itthon valahogy hálózatfüggetleníteni, hogy menjen a hazai Telekom SIM-mel a mobilnet?-próbálta valaki a Duet Display appot? Megéri az árát? Mennyire gyors és jó minőségű a 2. "monitoron" a kép megjelenítése?
-végül: Apple Pencil 1st gen van a készülékhez. Milyen képszerkesztő appot tudnátok ajánlani hozzá egy közepes retusálási tapasztalattal bíró tulajnak?
+1: -próbáltam együttműködésre bírni az iPadet a Windows 10-zel, rtpMidi útján...de hiába van telepítve a legújabb iTunes, engedélyezve a Wi-Fi-n keresztüli sync, és fut a Bonjour szolgáltatás a gépen, mégsem látja a PC a készüléket az rtpMidi menüjében (MIDI-billentyűzetnek használnám). Mi lehet a gond?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest