- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok, pár napja vagyok iPad tulaj (használtan, de szép állapotban sikerült hozzájutnom egy 2016 Pro 32 GB-hoz), pár kérdésem lenne a tapasztaltabbak felé

-a 2016 és a 2017 9.7 Pro (gyakran emlegetik felváltva mindkettőt) ugyanaz a típus?
-iPadOS 13.2.3 van a készüléken. Checkra1n jailbreak 13.2.2 downgrade után megoldható? (Androidról jövök, és jó lenne kissé nagyobb control a cucc felett.)
-feltűnt, hogy PC-re kötve folyamatosan eldobálja a készülék a vezetékes kapcsot. Jobban megvizsgáltam a Lightning csatlakozót a kábelen, és bizony mindkét oldalán fekete a 4. tű, tudtommal ez valami típushiba féle. Elég lesz csak a kábelt cserélni, vagy jó eséllyel az iPad csatlakozója is ludas?
-a készülék eredetileg angliai vétel volt, O2 szolgáltatótól. Tudom itthon valahogy hálózatfüggetleníteni, hogy menjen a hazai Telekom SIM-mel a mobilnet?-próbálta valaki a Duet Display appot? Megéri az árát? Mennyire gyors és jó minőségű a 2. "monitoron" a kép megjelenítése?
-végül: Apple Pencil 1st gen van a készülékhez. Milyen képszerkesztő appot tudnátok ajánlani hozzá egy közepes retusálási tapasztalattal bíró tulajnak?
+1: -próbáltam együttműködésre bírni az iPadet a Windows 10-zel, rtpMidi útján...de hiába van telepítve a legújabb iTunes, engedélyezve a Wi-Fi-n keresztüli sync, és fut a Bonjour szolgáltatás a gépen, mégsem látja a PC a készüléket az rtpMidi menüjében (MIDI-billentyűzetnek használnám). Mi lehet a gond?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen autót vegyek?
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- SUSE Linux
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs