Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem igazán vagyok almás (inkább ősandroidos), de tablet fronton most több lehetőséget látok az ipadben, mint az androidos tabletekben (nem beszélve arról, hogy az egyik kívánt felhasználási területre csak olyan app létezik, ami csak ios-ra van, androidra nincs).
Jó darabig úgy gondoltam, hogy az ipad6 elég lesz nekem, de azt hiszem hajlandó lennék többet kiadni egy 10.5-ös Pro-ra, elsősorban a jobb képernyő miatt.
Hogy szokott zajlani egy generációváltás az apple-nél? Ugye már kijött a 2018-as Pro sorozat, de a régi meddig lesz kapható? Illetve lehet várni árcsökkenést, vagy ez már a mostani árán fog kifutni?
Itt az aprón csomó ajánlatot látok új ipad 6-okra, 10.5-ös Pro-ra viszont semmit. Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest