Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem igazán vagyok almás (inkább ősandroidos), de tablet fronton most több lehetőséget látok az ipadben, mint az androidos tabletekben (nem beszélve arról, hogy az egyik kívánt felhasználási területre csak olyan app létezik, ami csak ios-ra van, androidra nincs).
Jó darabig úgy gondoltam, hogy az ipad6 elég lesz nekem, de azt hiszem hajlandó lennék többet kiadni egy 10.5-ös Pro-ra, elsősorban a jobb képernyő miatt.
Hogy szokott zajlani egy generációváltás az apple-nél? Ugye már kijött a 2018-as Pro sorozat, de a régi meddig lesz kapható? Illetve lehet várni árcsökkenést, vagy ez már a mostani árán fog kifutni?
Itt az aprón csomó ajánlatot látok új ipad 6-okra, 10.5-ös Pro-ra viszont semmit. Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Arc Raiders
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest