Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget és az építő jellegű hozzászólását!
Így 5 nap használat után azt a következtetést vontam le, hogy az iPad egy nagyon jó készülék. Nagyon jó a felület, gördülékeny, és az Apple-től megszokott módon, az applikációk pazar minőségűek. Mindenre találtam nekem megfelelőt! Mivel csak kölcsönben kaptam, nem vettem hozzá billentyűzetet és Pencil-t, amivel biztos vagyok, hogy még jobban használható, és még jobban kihasználható készülék lenne, de a fontosabb dolgok így is kiderültek. Igazából az asztali Operációs rendszer nekem nem hiányzott. Szinte mindent meg tudtam oldani Applikációkon keresztül, persze, biztos lehetne egy olyan felületet kreálni, ami tényleg a kettő ötvözete, és mégtöbb előnyt adna az iPadnek!
Ami nekem nagyon hiányzott viszont, az az egér! Excelhez meg Word-höz jól jött volna, de sokszor a honlapokhoz is, bár ez inkább csak saját igény. Én úgy szoktam sokszor használni a laptop-ot is, hogy hátradőlök a kanapén, és az ölemben, a térdemen van. Így kényelmesen lehet a tapi paddal srcoll-ozni, és kényelmesebb kattintgatni, mint előre nyúlkálva tapizni a képernyőt! Szóval SZERINTEM akkor lenne tökéletes, ha lenne hozzá egér, és olyan bill, amin van tapipad.
Illetve a to**ent letöltéseket nem tudtam ugye megoldani, ezt kellene még, és teljes lenne.Nem tudom, van e arra lehetőség, bár gondolom az asztalin van, hogy egy program, ami csak Windows-ra telepíthető, valahogy települjön Apple készülékre. Valami virtuális windows vagy nem tudom?! Na de ez már inkább más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest