Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget és az építő jellegű hozzászólását!
Így 5 nap használat után azt a következtetést vontam le, hogy az iPad egy nagyon jó készülék. Nagyon jó a felület, gördülékeny, és az Apple-től megszokott módon, az applikációk pazar minőségűek. Mindenre találtam nekem megfelelőt! Mivel csak kölcsönben kaptam, nem vettem hozzá billentyűzetet és Pencil-t, amivel biztos vagyok, hogy még jobban használható, és még jobban kihasználható készülék lenne, de a fontosabb dolgok így is kiderültek. Igazából az asztali Operációs rendszer nekem nem hiányzott. Szinte mindent meg tudtam oldani Applikációkon keresztül, persze, biztos lehetne egy olyan felületet kreálni, ami tényleg a kettő ötvözete, és mégtöbb előnyt adna az iPadnek!
Ami nekem nagyon hiányzott viszont, az az egér! Excelhez meg Word-höz jól jött volna, de sokszor a honlapokhoz is, bár ez inkább csak saját igény. Én úgy szoktam sokszor használni a laptop-ot is, hogy hátradőlök a kanapén, és az ölemben, a térdemen van. Így kényelmesen lehet a tapi paddal srcoll-ozni, és kényelmesebb kattintgatni, mint előre nyúlkálva tapizni a képernyőt! Szóval SZERINTEM akkor lenne tökéletes, ha lenne hozzá egér, és olyan bill, amin van tapipad.
Illetve a to**ent letöltéseket nem tudtam ugye megoldani, ezt kellene még, és teljes lenne.Nem tudom, van e arra lehetőség, bár gondolom az asztalin van, hogy egy program, ami csak Windows-ra telepíthető, valahogy települjön Apple készülékre. Valami virtuális windows vagy nem tudom?! Na de ez már inkább más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad 6. Gen. 32gb
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest