Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tabletet szeretnek venni otthoni hasznalatra.
Elso korben valami Androidos tabletet akartam, mert a fontosabb altalam hasznalt progik foleg Google-tol szarmaznak. Viszont azon az oldalon nem raknak eros hardvert a tabletekbe, csak a telefonokba.
Ezert elgondolkodtam egy iPad-en (9.7" 2018 Wifi).Sosem volt meg iOS eszkozom, ezert lenne par kerdesem:
- Youtube video ugyanugy kirakhato TV-re?
- Google alkalmazasok minosege milyen iOs-en? Photos, drive, sheets, keep, maps, street view, stb.
- neha szoktam jatszani foleg logikai, vagy ugyessegi (ingyenes) jatekokkal; iOS-re hogy allnak az ingyenes jatekok az Androidhoz kepest?
- Igaz az a regi info, hogy iOS-en csak webkites bongeszo lehet? En Operat hasznalok androidon, es a vpn szolgaltatasa nekem eleg hasznos. Mit kell tudnom e teren?
- Bluetooth audio teruleten szokott gond lenni iOS-sel? Sok eszkozon hallgatok zenet jelenleg Androidos tabletrol, es meg a legocskabb kinai BT eszkozokkel is siman megy. Ez elvarhato Apple termekektol is?
- Chromecast mennyire realis igeny?Illetve barmilyen info jol jonne, ami androidrol jovok szamara fontos. Elsosorban limitaciokra vagyok kivancsi, amiket merlegelnem kell a dontesem elott.
Kossz elore is a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- reMarkable 2
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest