Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbálom értelmezni amit mondtál. Tegnap még feltettem (windows) a 10.7es iTunes-t, ebben ahogy
olvastam már nincs AppStore, ezután felraktam a 10.4-est, ebben visszajött az App Store lehetőség,
de nagyon furán működik mert tudok böngészni az appok közt de például a fent leírtakat nem találom meg!
Amik feljönnek alkalmazások azoknál meg nincs get/download lehetőség, eleve a kereső mintha nem is keresne az app-ok között csak a music/podcastokban, szóval totál fura az egész, meg nekem is az iOS lelkivilága
Megköszönném ha kicsit részletesebben leírnád hogy mit kellene tennem hogy iOS 9.3.5-ön (iPad 3)
tudjak régi alkalmazásokat telepíteni.
A. -
atus72
őstag
sziasztok,
Visszakerült hozzám a sokéve kölcsönadott iPad 3-m. Lefrissítettem amit 9.3.5-re.
Sajnos ahogy látom a legtöbb alkalmazás amit használni szeretnék az iOS10-t kér.
- photos
- chrome
Olvasgattam sokat a témában, de nem igazán találtam működő megoldást arra hogy régebbi verziót
hogyan lehetne telepíteni (ezek az appok nem voltak installálva még, szóval ilyen purchase historys megoldások nem működnek)
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest