Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland091
senior tag
Sziasztok!
én is nem rég szereztem be egy ipad mini retinát szintén droid telefon mellett használom, első napba nagyon nehézkes volt vissza meg homa gomb mizéria
de aztán felfedeztem a gesztus vezérlést és talán ez tetszik a legjobban az egészben főleg ahogy én észre vettem ha gesztus vezérléssél gyorsabban is reagál mindenre, nagyon elégedett vagyok vele 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Crimson Desert
- Asztalos klub
- EA Sports WRC '23
- Modding és elektronikai kérdések
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de aztán felfedeztem a gesztus vezérlést és talán ez tetszik a legjobban az egészben főleg ahogy én észre vettem ha gesztus vezérléssél gyorsabban is reagál mindenre, nagyon elégedett vagyok vele