Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tepimartin

tag

válasz RVR400 #6127 üzenetére

Én is akksi nélkül szoktam flash-elni és megy rendesen. Soha nem teszem be az akksit olyankor.

(#6128) janek69: Ez azért érdekes mert én nekem április elején jött meg a telefonom, tehát még márciusba rendeltem és minden jó a kitkat-hoz. Az lcd és a touch driver is ezek szerint az újabbak közé tartozik. Nekem a KitKattal más gondjaim vannak egyenlőre. Pl. a GPS :D

Amúgy beszéltetek marsapa ROM-jairól. Én kipróbálásként felraktam a 4.4.2-es próbálkozását és ott nem vesztett IMEI-t a teló (gondolom azért mert azt flashtoolsal kell felrakni). Azzal a KitKattal ugyan azok voltak a problémák mint az RVR400 által kinyert Kitkattal. Utána elhatároztam, hogy próbaképpen felrakok egy 1.1.5-öt, majd Marsapa v5-ös ROM-ját választottam. Előtte felraktam az eredeti 1.1.5-öt flashtoolsból majd recoveryből telepítettem a marsapa féle 4.2.2-őt. Na ott nekem is elveszett az IMEI. A szép az volt, hogy amíg az a ROM volt rajta, hiába állítottam vissza NVRAM-ot vagy MTK Droid Tools-os mentést, nem volt IMEI. Majd visszaraktam az offical 1.1.5-öt flashtoolsból és egyből minden klappolt. Szóval a recovery telepítős marsapa ROM-okat nem tanácsolom, mert valami olyan fájlokat is cserél amit nemkéne.

• janek69

senior tag

válasz RVR400 #6127 üzenetére

Nem nem. A készülék májusi gyártású és már 1.1.1-el jött eleve. Teljesen jól megy aksi nélkül,mert így nem kell félni,hogy feléled,vagy el kezd tölteni.Ellenben az LCD driverem jó a jelenlegi KK-hez a touchpanel meg nem. Ennyit az egyforma hardverről,amit ugye már jól tudunk,hogy nem egyforma.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés