Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
alexadner034
csendes tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Na igen....mindenről van backup..csakhogy...a telefon nem csinál semmit...rádugom gépre nem történik semmi..még a piros led se villan fel..eza problémám,de viszont egyszer már sikerült frissiteni telenor hiba miatt. Valami nagyon meghalt benne.
-
alexadner034
csendes tag
válasz
Secretknight
üzenetére
akkor az enyém valami..nem is tudom mi volt..
...de ettől függetlenül nem szabadott volna behalnia romozás közben..... -
alexadner034
csendes tag
válasz
Secretknight
üzenetére
hm én 33-ért vettem mert full inew v3-nak volt hirdetve. A kamerán kivül semmiben nem különbözik a leírás alapján, de nem foglakoztam a kamerával mert azt gondoltam hogy aza 13mp valami kínai buher fícsör

-
alexadner034
csendes tag
Ez a kamera dolog elég szubjektiv dolog..s3 nak jó képe van. Az enyémen mosottak voltak a részletek,kb mintha valami olajfestmény lenne,magas volt a zajszűrés, de ahogy irtam fentebb valamilyen érthetelen ok miatt sötétben (pl koncert) egészen kiváló videót csinált :S
js és az első kamera jobb volt mint a hátsó.
De az én Inewm valoszinüleg valami kalóz példány lehetett vagy nem tudom mert itt irták hogy senkinek sem votl benne 5m kamera.
Nem vár az ember egy telefontól DSLR minőségü képeket, de ha eccerüen csunyák voltak a képek akkor nincs mit tenni
-
alexadner034
csendes tag
válasz
titipeti
üzenetére
Teljesen jol hasznalhato telefon..en szerettem. (csak hat egy hibas romozas)
A hamgszorojaval sem volt semmi gond..a kameraja hat..az nem volt egy nagy szam.az enyem ben egy 5m modul volt es az volt interpolalva 13mpre, de ez a kamera altalaban ezeknek a kinai telefonoknak a gyengesege, a minosege olyan volt amilyen
viszont videot egesz jot csinalt sotetben 
:SA -
alexadner034
csendes tag
válasz
monalala
üzenetére
Nem hiszem hogy ennek akkora jelentosege van..mert az sp beallitasai kozott van olyan hogy akksival vagy nelkule ill. Auto mod....megse moccan a telefon..ugyhogy valszeg kuka...:[:[:S:/
Nincs ra valami mod hogy feltoltsem a romot igy?.. Valahogy a gyarba is megoldjak.. -
alexadner034
csendes tag
Fél éve használom az inew v3-at..egyszer már cseréltem rajta romot telenor hiba miatt..android.4.2.2 volt fent.
most viszont szeretném frissíteni 4.4re. iNew-V3e-LiteKK-devteam. ezt probáltam meg feltenni de csak az Inew logo jönbe és ott megakad. Restore-al vissza állítottam. Van valami jól használható stock 4.4 es Rom? Amit könnyne fellehet rakni Cwm el? -
alexadner034
csendes tag
-
alexadner034
csendes tag
válasz
janek69
üzenetére
Framarootal rootoltam.az addig okes...data-nvram-md mappa (itt van egy nvram mappa ami a leirasba nincs..)..nvddata at neveztem oldnak..ahogy aleirasba van..torolni is probaltam.A terero nem ment el. Es csak az ujra inditas utan lett ujra nvddata mappa.
V14.02.20
inew_ v1.0.1
android 4.2.2 -
alexadner034
csendes tag
Üdv..
Hozzá jutottam én is egy ilyen csodához...semmi probléma nincs vele tökéletesen müködik..csak a telenor hiba..2g.van viszont tudok hivni.mikor be van kapcsolva a 3g..a simkártyám teljesen ujj..
Ha nem muszály nem rootolgatnék, meg nem cserélnék romot mert teszik ez a gyári...esteleg van valami megoldás? Vagy ha muszály akkor melyik az ami teljesen jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

elindult csak most dobott egy dram fail-t

js és az első kamera jobb volt mint a hátsó.

Neki is ugrok.