- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
Én is akksi nélkül szoktam flash-elni és megy rendesen. Soha nem teszem be az akksit olyankor.
(#6128) janek69: Ez azért érdekes mert én nekem április elején jött meg a telefonom, tehát még márciusba rendeltem és minden jó a kitkat-hoz. Az lcd és a touch driver is ezek szerint az újabbak közé tartozik. Nekem a KitKattal más gondjaim vannak egyenlőre. Pl. a GPS

Amúgy beszéltetek marsapa ROM-jairól. Én kipróbálásként felraktam a 4.4.2-es próbálkozását és ott nem vesztett IMEI-t a teló (gondolom azért mert azt flashtoolsal kell felrakni). Azzal a KitKattal ugyan azok voltak a problémák mint az RVR400 által kinyert Kitkattal. Utána elhatároztam, hogy próbaképpen felrakok egy 1.1.5-öt, majd Marsapa v5-ös ROM-ját választottam. Előtte felraktam az eredeti 1.1.5-öt flashtoolsból majd recoveryből telepítettem a marsapa féle 4.2.2-őt. Na ott nekem is elveszett az IMEI. A szép az volt, hogy amíg az a ROM volt rajta, hiába állítottam vissza NVRAM-ot vagy MTK Droid Tools-os mentést, nem volt IMEI. Majd visszaraktam az offical 1.1.5-öt flashtoolsból és egyből minden klappolt. Szóval a recovery telepítős marsapa ROM-okat nem tanácsolom, mert valami olyan fájlokat is cserél amit nemkéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black A2894 83% Gyári Akku
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Xiaomi 15T 512/12GB Black 2év gyári garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest