Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
Én is akksi nélkül szoktam flash-elni és megy rendesen. Soha nem teszem be az akksit olyankor.
(#6128) janek69: Ez azért érdekes mert én nekem április elején jött meg a telefonom, tehát még márciusba rendeltem és minden jó a kitkat-hoz. Az lcd és a touch driver is ezek szerint az újabbak közé tartozik. Nekem a KitKattal más gondjaim vannak egyenlőre. Pl. a GPS

Amúgy beszéltetek marsapa ROM-jairól. Én kipróbálásként felraktam a 4.4.2-es próbálkozását és ott nem vesztett IMEI-t a teló (gondolom azért mert azt flashtoolsal kell felrakni). Azzal a KitKattal ugyan azok voltak a problémák mint az RVR400 által kinyert Kitkattal. Utána elhatároztam, hogy próbaképpen felrakok egy 1.1.5-öt, majd Marsapa v5-ös ROM-ját választottam. Előtte felraktam az eredeti 1.1.5-öt flashtoolsból majd recoveryből telepítettem a marsapa féle 4.2.2-őt. Na ott nekem is elveszett az IMEI. A szép az volt, hogy amíg az a ROM volt rajta, hiába állítottam vissza NVRAM-ot vagy MTK Droid Tools-os mentést, nem volt IMEI. Majd visszaraktam az offical 1.1.5-öt flashtoolsból és egyből minden klappolt. Szóval a recovery telepítős marsapa ROM-okat nem tanácsolom, mert valami olyan fájlokat is cserél amit nemkéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest