- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Kösz a választ. Dokkot nem használok és nem is tervezem a jövőben sem. Főleg a buktatói érdekelnének ennek a megoldásnak, mielőbb belevágok, mert elég drága vakon belekezdeni, aztán koppanni.
Tikkakukacot láttátok mostanában? Valahogy nagyon eltűnt, pedig mindenképp ki szeretném kérni a véleményét, csak nem akarom mindjárt privátban zargatni. Lehet csak nyaral.
-
Tim82
félisten
válasz
fordjee #97395 üzenetére
Notebook beárazós topikban fognak tudni a kérdésben segíteni, mihelyt visszajön szabadságról a topikkal foglalkozó ármester fórumtárs.
-
Tim82
félisten
válasz
Olajka02 #97390 üzenetére
Szintén elnézést, nyaralok, így nem igazán volt alkalmam írni.
Én megnézném a 65W-os Akyga tápegység helyett egy 90W-os gyárival is (bár a 4600u eléggé kis fogyasztású CPU).
Ha Win 10-et használsz, ott nincs Power Manager, az MS Áruházból letölthető Lenovo Vantage az utódja.
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy bontatlan T61-es thinkpadem. T9300-as proci van benne, 6457-VAQ a cikkszáma.
Mennyit érhet vajon , van esetleg ötletetek?
Van egy másik is, azt kb. 2-szer használták, de töltője nincs, az akksija halott. Abban gyengébb proci van valamivel. Miket érhetnek ezek?Köszi.
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
T560-ba lehet M.2 SSD-t rakni (mert ebben már nincs ultrabay) vagy külső videókártyát?
Köszönöm! -
Dio111
tag
Sziasztok
T530ba mindegy melyik fajta 3gs modemet rakom? Tudja mind2 a GPSt, vagy van amelyik jobb?Köszi előre is
-
válasz
FoxiestFox #97391 üzenetére
Áh, megtaláltam.
-
Van valami bevált Ultranav driver Win10 alá x20-as szériához?
A gondom, hogy hiába állítom be a középső gomba, hogy middle clicknek használja, csak görgetésre akarja. -
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #97386 üzenetére
Forrasztott és kettő.
fattyu: mondjuk mert nehéz beszerezni, sokkal kevesebb forog belőle a használtpiacon.
-
Hey!
X220i Tabban forrasztott a proci, és egy ram slot van, igaz? -
fattyu
veterán
miért nem ultrabase az Xekhez?
-
-
-
Frawly
veterán
Egy másik fórumon hívták fel a figyelmem, hogy ezzel a moddal lehet X220-ba és X230-ba FullHD IPS panelt tenni. Érdemes belevágni?
-
yoogie
aktív tag
válasz
jubilleum #97372 üzenetére
Általános office környezetben és használat során kevés idő alatt melegszik, stabilitás tesztet eindítva 1-2 perc múlva CPU throttling-ol majd kék halállal elszáll. Szervizben ugyanazt megtették amit én is, kiporoltam, illetve pasztáztam és vissza adták, hogy minden teszt OK...
-
Tim82
félisten
válasz
thomasvold #97362 üzenetére
Win 10 alatt a Lenovo Vantage (MS Store-ból kell beszerezni) nem enged ilyesmit paraméterezni esetleg?
Macibook: Pontosan mit szeretnél, milyen kiépítésű (videókártyájú) T410s-re, Win 7 vagy Win 10 alá? Az biztos, hogy Win 10 alá nem fogsz VGA drivert találni, legfeljebb Win 8/8.1 alá, vagy a 7-es driverrel kell megpróbálkoznod.
Drivereket pl. innen tudsz amúgy letölteni.
-
Macibook
tag
Sziasztok,
Van egy T410S thnkpadem. Anno upgradeeltem a windows 7-et 10-re. De most csinaltam egy clean installt a gepre, es nem tudok sehogyan sem display drivert a vga-hoz leszedni. Esetleg errol van valakinek valami tapasztalata?
-
thomasvold
őstag
válasz
thomasvold #97347 üzenetére
Sziasztok,
Nos az volt a gond a külső akksival, hogy teljesen ki volt sülve. Lehúztam a belső akksit, úgy már elkezdte tölteni nagyon lassan a külsőt, kb fél óra volt, míg 1%-ot elért, utána pedig már rendesen töltötte.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van olyan program, amivel ezt lehet szabályozni? Jelenleg úgy működik, hogy a külső akksi 10%-ánál bekapcsol a belső akksi, de ugyanúgy meríti tovább egész nulláig a külsőt. Az lenne az ideális nekem, hogy kb 15-20%-nál leállna a merítés és átkapcsol a másikra. Akkor nem sülne ki.
Létezik erre alternatíva?
-
darvinya
titán
Kezdtem.kiakadni T61-re mert mindent lassan indított el, aztán lassúskának tűnt T8300/4GB RAM.mellett Win7.
Aztán fel figyeltem programok között Mcafee WebAdvisor programra -na szép, ez hogy került ide-.
Program letakarít, s máris fellélegzett a gép, s mintha megtáltatosodott. -
Tim82
félisten
válasz
Francia91 #97358 üzenetére
A WWAN helyére. HMM (pdf, kattintásra letöltődik/megnyílik).
-
Francia91
veterán
válasz
Flashcash #97357 üzenetére
Az itthoni asztali gépen 8.1-es rendszer van vagy 3-4 éve, azóta sincs vele semmi baj napi használat során
Köszönöm a válíaszt! Akkor feltolok rá egy 8..1-est
Amúgy tetszik ez a T530-as, a hűtése szépen dolgozik, az i5-ös végig képes tartani a Boost órajelet, és nem hangos mellette a hűtés
mSATA SSD a WWAN helyére tehető, vagy van neki külön hely? -
Tim82
félisten
válasz
Regirck #97354 üzenetére
Fn + F8 Ubuntu alatt is működött (működik) a régebbi billentyűzetkiosztású Thinkpad-ek esetében. T440-nél mintha már nem lenne erre amúgy Windows alatt sem gyorsbillentyűkombináció.
Mindenesetre az Ubuntu Vezérlőközpontjában le tudod tiltani a touchpad-et (akár arra az időre, amikor gépelsz), nem kell ehhez a BIOS-ban letiltani. (A képernyőkép Ubuntu 16.04 LTS MATE alól van.)
-
válasz
Regirck #97354 üzenetére
A Wines diriver ügyel a véletlen érintésekre, ha jól emlékszem, valószínű ez nem megy Linux alatt.. tiltsd le a touchpadot BIOS-ban, programozáshoz úgyis jobb a pöcök (szerintem minden máshoz is), el sem kell mozdítanod a kezed a billről, miközben kódolsz, ha pozícionálnod kell egérrel.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Van egy ThinkPad T440-es laptopom, melyet nagyon imádok. Ubuntu-val használom programozásra leginkább.Viszont egy dolog zavar amire nem találtam megoldást. Van olyan billentyű kombináció ami ki és be kapcsolja a touchpad-ot? Néha gépelés közben hozzáérek és akkor sokminden nem úgy jön össze ahogy szeretném. Olyasmire gondolok, mint f1 némít, f2 halkít stb...
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Szert tettem egy T530-asra, kollegámnak lett beszerezveA BIOS-ban az van írva, hogy van "Preinstalled OS Licence" Win 8 Pro rendszerhez.
Ilyenkor a Windowson belül csak rámegyek az aktiválásra, és megoldja magának?
Most még 7-es van rajta, de ha a licenc aktiválás nem igényel hókusz-pókuszt, akkor felteszek rá egy 8.1-es rendszert -
azbest
félisten
válasz
thomasvold #97350 üzenetére
esetleg, ha mégsem halott akkor lehet hogy utángyártott vagy nem ahhoz a modelhez való. Legalábbis, ha van fenn lenovo power management, akkor letiltja az utángyárottakat. Bár nekem még win7 alatt volt ilyen tapaszalatom t61-gyel. Ha jól emlékszem a 30-as sorozat óta már lehet hardveresen is (whitelist a firmwareben) is szűrik, hogy mit tölt.
-
donjohnson
addikt
válasz
valószínűleg meghalt az akksid. nem kell hozzá semmilyen driver, hogy töltődjön.
-
darvinya
titán
válasz
Milyen idős külső aksi?
-
thomasvold
őstag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni:
Adott egy X240-es laptop, melynek a belső akkuja töltődik, ha hálózatra dugom, de a külső valami miatt nem veszi a töltést. A rendszer látja, de írja, hogy nem töltődik. Ez valami komolyabb probléma vagy valamelyik Lenovo driver kell hozzá? Köszönöm a segítséget.
-
darvinya
titán
válasz
Olajka02 #97342 üzenetére
A renderelő progik (keyshot, 3dsMAX), minden esetben fullra terhelik a processzort, elvéve az erőforrást a többi futó alkalmazástól, minden más eszközön a porci 100%-on teker, ha ezekkel a programokkal dolgozom.
Nem omlik össze az Op. rendszer, a többi kamu kiírás.
Sokáig PovRay-eztem, tudom mi az a 100% GPU használat, mert ekkor Op. rendszer lekapcsol. -
Olajka02
aktív tag
válasz
darvinya #97340 üzenetére
A renderelő progik (keyshot, 3dsMAX), minden esetben fullra terhelik a processzort, elvéve az erőforrást a többi futó alkalmazástól, minden más eszközön a porci 100%-on teker, ha ezekkel a programokkal dolgozom.
Itt valamiért nem, pedig úgy ezen a notebook-on is így kellene lennie.
Valamiért nem ezt csinálja és engem ez zavar, mert lassabb így a gép és a munka, amivel dolgozik. -
Padree.c2
tag
Az igazság az, hogy napi szinten hordozom, és bár asztalon használom, de a 2 fő felhasználási pont közül csak az egyiknél van lehetőségem monitort is rákötni, ezért az a plusz kicsivel több mint 1"-os átló növekmény az a kompromisszum határ, ami nekem még belefér súlytöbbletben a felhasználóbarátabb méretű megjelenítőért. Numpad már van a T430-hoz is, szóval nem az új kiegészítője lenne csak
.
sutszi: Köszönöm szépen a tapasztalatokat.
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nemrégen vettem egy T440s notebook-ot és az a bajom, hogy renderelés és pl. aida 64 stabilitási teszt alatt is a proci csak 80%-ra terhelődik, azaz nem teker 100%-on.
Mit kell beállítanom, hogy 100%-on használja a processzort?
Először mindig 100%-on megy, majd kb 30 mp után beáll 80%-ra.
Nem ér el kritikus hőmérsékletet, nem throtlingol.Power management-be és egyéb helyen már maximálisra állítottam a teljesítményét.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!Üdv: Olaj
-
.DLL
veterán
válasz
Padree.c2 #97335 üzenetére
"Ha minden más rendben van, akkor T530 lesz egy USB-s numpaddal."
Ennyi erővel a T430-hoz is lehet csatolni USB-s numpadot. Vagy az 1" megéri a váltást? Gondolom, inkább asztalon használod, és ritkán hurcolod (erre abból következtetek, hogy dokkoló, meg USB-s numpad; ez olyan asztali dolognak tűnik) Persze nem akarok beleszólni.
Én T420 után pont a kisebb felé mozdultam, mert bár ritkán hordozom, és nálam is dokkoló+külső perifériák vannak, pont emiatt nem fájó a kis kijelző, viszont sokkal könnyebb a gép, ha mégis vinni kell. -
Tim82
félisten
válasz
Padree.c2 #97335 üzenetére
A 30-as széria után mindenképpen van egy minőségi visszaesés. A jelenlegi dokkolóddal és töltőddel amúgy az újabb szériák nem kompatibilisek. Ha a T430 tudása, az Ivy Bridge CPU/GPU ereje elég, akkor mindenképpen a T530-nál maradást választanám én is a helyedben. (Ami azt illeti, én az egy generációval régebbi 20-as szériához ragaszkodom személy szerint, a még nem szigetes billentyűzet miatt.)
A Laptopsystem-mel nekem nincs tapasztalatom a webshop-only váltás óta, de nem hiszem, hogy ettől megzápult volna a reputációjuk. Egyéb boltokkal kapcsolatban lehet, hogy érdemes a Milyen notebook-ot vegyek-topikban is érdeklődni, a több lehetséges tapasztalat miatt.
-
Padree.c2
tag
A többi paraméter miatt gondolkodtam azonos szérián. Ha minden más rendben van, akkor T530 lesz egy USB-s numpaddal. (:
Azért tartok kicsit a 30-as utáni verzióktól, mert több rossz tapasztalatot hallottam zsanérokkal, billentyűzet minőséggel. Persze, ha itt a többség azt mondja, tudják az újak is ezt, akkor elhiszem, hogy user error volt az a pár, és teszek egy próbát. -
Tim82
félisten
válasz
Bicskás #97331 üzenetére
Nem. (Legfeljebb alaplapcserével Nvidia GPU-s alaplapra.)
Alternatív megoldásról ebben a topikban olvashatsz.
-
Bicskás
senior tag
Sziasztok, szépjóestét !
Segítséget szeretnék kérni.
Érdeklődni szeretnék, hogy a Lenovo ThinkPad T430 típusú üzlet lap bővíthető e további videókártyával az integrálton kívül ?
A segítséget előre köszönöm.
Üdv: Bicskás
-
Tim82
félisten
válasz
darvinya #97329 üzenetére
A második link-es az 54mm-es és ezt írja Stable and reliable NEC Chipset ASM1042.
Erről a kínai termékleírásról ennyit tudok mondani.
-
Tim82
félisten
válasz
Padree.c2 #97327 üzenetére
érdemes T530-ra váltani, ha igazából csak a kijelző méret és a numerikus billentyűzet megléte az, ami miatt a váltásba most belemennék?
Vagy érdemes 1-2 szériával újabbat néznem?Ha a numerikus billentyűzet szempont, akkor újabb szériát nézz a T530-nál, mert a T530-nak zsírugyanaz a billentyűzete, mint a T430-nak.
-
Padree.c2
tag
Sziasztok,
úgy néz ki, hogy szeretett T430-asommal megválunk egymástól.
A jövendőbeli választásához szeretnék segítséget kérni.
Ha a teljesítmény elegendő volt a T430asban (kicsit tuningolt), és van dokkoló (4338 + 1 táp) is, érdemes T530-ra váltani, ha igazából csak a kijelző méret és a numerikus billentyűzet megléte az, ami miatt a váltásba most belemennék?
Vagy érdemes 1-2 szériával újabbat néznem?
Ami a T430-ban tetszik, az a felépítése, masszivitása (több év után se nyekken meg, ha az egyik sarkánál fogva teszem arrébb), kijelzőjét a zsanér pontosan ott tartja, ahova állítom, ami nagy felbontású és matt felületű, középső gombot is magában rejtő tuchpad-je és megbízhatósága. Tehát ezekben nem szeretnék kompromisszumot kötni.
Az aktuális a LaptopSystemtől lett véve, ők annak ellenére, hogy webshop lettek még ajánlottak, vagy másik beszerzési forrást kell találjak a használt üzleti gépek beszerzésére? Ez esetben 1-2 tippnek örülök.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Tim82
félisten
válasz
darvinya #97325 üzenetére
Az 54mm-es mellett nem marad rés a T61-ed Express Card-foglalatában, így inkább olyat.
Ha lehetséges, olyat vegyél, amelyiknél az eladó megerősíti, hogy Asmedia chipset-es, nem NEC/Renesas-os. Az Asmedia chipset-es kártyákkal jók a tapasztalatok, a NEC chipset-esekkel vegyesek.
-
Tim82
félisten
válasz
bigrock #97323 üzenetére
Series 3 Ultrabase vagy Mini Dock Series 3 (437) vagy Mini Dock Series 3 Plus (eSATA változat).
Az USB 3.0-s változat USB 3.0 portja USB 2.0-ként fog csak működni az X220-szal.
-
bigrock
addikt
X220-hoz milyen dokkolót javasoltok ?
Köszi! -
darvinya
titán
válasz
magellan2600 #97321 üzenetére
Mind2 gépnek LCD kijelzője, de korábbiak TFT, újabbakban IPS, de mindegyik LED háttér világítású.
Fizikai hibát, csak szemrevételezéssel lehet elsőnek ellenőrízni, kitakarítani, ha kell.
Után lehet méregetni. -
magellan2600
tag
válasz
Bluesummers #97320 üzenetére
Nem, sajnos a teszternél sem vált zöldre, ezt korábban én is megnéztem. Nekem is fura, hogy pont ez a két gomb nem működik.
Egyébként ha már fényerő, látom hogy ennek a laptopnak már LED kijelzője van. Az előző gépem egy T400-as volt annak még LCD kijelzője van, és bizony érzi is a szemem a különbséget, mintha ettől jobban fáradna, bár lehet csak bemagyarázom magamnak. Milyen fényerőre érdemes állítani, a szem kímélése érdekében?
Valamint a grafikus tulajdonságoknál érdemes valamit állítani, vagy jók a gyári értékek? -
válasz
magellan2600 #97299 üzenetére
AZERTY / QWERTZ / QWERTY az mindegy.
"fényerő szabályozó gombok"
Nincsenek külön fényerő gombok, tehát ha a HOME / END gombok nem működnek önmagukban, akkor Fn-nel sem fognak. Érdekes, hogy pont ez a két páros mondta fel a szolgálatot.
http://www.keyboardtester.com/ - ha itt nem vált zöldre, akkor fizikai hiba. Én szétszedném, hátha valami piszok ment alá ... vagy ki/bedugni a billentyűzet szalagkábelét még segíthet a dolgon, bár akkor több gomb se működne, nem csak a HOME / END. -
Dhampir
félisten
válasz
chopin42 #97309 üzenetére
Lehet, hogy az alábbira értetted a 4 lépcsőt?:
Kattints rá az akksira a tálcán, és alul az egyik csempében kellene lennie a fényerőszabályzásnak, ha nem is részletesen, de legalább tudsz rajta állítani valamennyit. Felfelé lehet kattintgatni (érintőpanel esetén érinteni) az értéket, utána visszakerül nullára, majd ismét "fel-fel, ti rabjai a gépnek".
Viszont sejtésem szerint ez lehet az általad említett a 4 lépcsős fényerőállítás.
-
aDamker
aktív tag
válasz
Donki Hóte #97317 üzenetére
Van ugye a központi nagy az sima SATA-s, de van egy kicsi foglalat is ami 42 mm méretű, az pedig M.2 2242-es port ha jól tudom. A nagyobb kérdés hogy vajon a finnyás BIOS beveszi-e a cuccot?
Ezzel leválthatnám az 850 EVO SSD-t, és a helyére mehetne egy 2 TB-s 2,5'-os sima vinyó. -
-
Olajka02
aktív tag
Ha van rá gari és cserélési lehetőség, akkor hajrá.
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Valaki találkozott már ezekkel az SSD-kel?
KingDian M.2 NGFF 240GB 256GHa igen, akkor mik a tapasztalatok vele? Ez elvileg jó egy 440s-be nem?
Köszi
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nemrégen vettem egy T440s notebook-ot és az a bajom, hogy renderelés és pl. aida 64 stabilitási teszt alatt is a proci csak 80%-ra terhelődik, azaz nem teker 100%-on.
Mit kell beállítanom, hogy 100%-on használja a processzort?
Először mindig 100%-on megy, majd kb 30 mp után beáll 80%-ra.
Nem ér el kritikus hőmérsékletet, nem throtlingol.Power management-be és egyéb helyen már maximálisra állítottam a teljesítményét.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!Üdv: Olaj
-
azbest
félisten
válasz
chopin42 #97309 üzenetére
csak egy halvány tipp... ha nem piszkálhatod a szoftvereket, esetleg nincs is admin fiókod, akkor a céges rendszergarázdával beszélj, hogy esetleg telepítse a lenovo update-ket, ami valószínűleg jött ki a telepítés óta.
szerk: system update néven van elvileg fenn egy progi ami ezeket nézi
-
chopin42
őstag
Szevasztok!
Előre is elnézést, ha rossz a kérdés, vagy már ki lett tárgyalva.
Egy Lenovo Thinkpad L470-ről van szó. Nem a sajátom, munkahelyi, április óta használom.
Specifikációk: I5 7200u, 8gb ddr4, 256 gb ssd, win 10 education.
A probléma: A legutóbbi win frissítés óta (ez kb egy hete történt meg) nem tudom egyszerűen állítani a fényerőt
Eddig ez úgy nézett ki, hogy rákattintottam az energiagazdálkodásra, feljött a kis ablak, ott beállítottam a teljesítmény/energiatakarékos csúszkát, majd alatta a fényerőt 4 lépcsőben, illetve a gépházban százalékosan. Namost a fényerő állítás így nem működik egyáltalán, csak úgy, ha megnyitom a gépházat, ott a fényerő beállításokat, majd az energiatakarékos csúszkát fel-le rángatom(!) a tálcán, így sötétedik el/világosodik ki. Illetve random netezés közben a kurzorgombok is néha szabályozzák.Mit tegyek? Remélem érthető, rohadtul idegesít, újratelepíteni nem tudom, mivel ki van kötve, hogy nem módosíthatom a szoftvereket, amivel gyárilag kaptam.
Köszi előre is! -
azbest
félisten
válasz
Prowler #97306 üzenetére
legjobb tudomásom szerint szokott lenni a háttértáron, gumi bugyi és fém keret, amiről a könnyű kihúzáshoz való fül lóg. Lehet az előző gazdája már kifelejtette. Nélküle is belemegy, csak könnyebb kiszedni, vagy esetleg hdd esetén minimális ütés védelmet ad.
Az optika helyére meg ilyesmiből a géphez való változat
-
Prowler
senior tag
válasz
azbest #97305 üzenetére
Igazából az SSD-t akartam csak kivenni, mert valószínűleg újabb gép érkezik a héten hozzám ami váltja majd a T430-at (szegény nem húzta sokáig). Benne hagyom akkor, az új gépben lesz egy SSHD plusz mSATA bővítőhely is ha kell, lehet akkor oda veszek majd egy SSD-t a későbbiekben.
Hdd fiókról nem tudok, így vettem SSD-vel, nem volt hozzá semmi extra alkatrész.
-
azbest
félisten
válasz
Prowler #97304 üzenetére
Esetleg az optika helyére, egy géphez való hdd fiókba beteheted, az is sata3-as, mint az alap merevlemez helye. Oda beférhet a vastagabb is. 1500 körül vettem múltkor ebayről bele valót, aminek a hátlapja is a géphez passzol.
Látom a hdd fiókot sem szerelted át az újra. A régin a füles alu keret, az a gép fiókja. Azzal feltűnt volna, hogy mennyivel vastagabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest