- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Flashcash #124328 üzenetére
A képednél amúgy fontos infó lenne, mikor lett utoljára feltöltve. Ha hónapokkal ezelőtt, akkor vicces feszültség/töltött % érték kombinációk tudnak ám lenni az önkisüléstől.
Nekem saját tapasztalatom egy 6 cellás T410 Panasonic akkuval volt, az 4.2V-os cellafeszültségig töltött fel 100%-on.
A 9 cellás Sanyo-m T420-ban már 4.3V-ig ment. Logikus is, hogy a 9 cellásnak fajlagosan magasabb töltésig kell mennie, hiszen 1.5X annyi cellából 1.7X akkora kapacitást kell hoznia (55Wh / 94Wh).
Illetve volt még a családban egy Sanyo 6 cellás T430 akku, ami kb. 400 ciklus után már 30% alatt volt, és le is lett selejtezve emiatt. Annál össze-vissza volt csak figyelve a töltési korlátra, meg is lett az eredménye. -
scarbantia
aktív tag
válasz
Flashcash #124319 üzenetére
Nekem is van greencell akkum(nem Panasonic cellás, középkat változat), a teljesítményével meg a degradációjával nincs nagy bajom, de a töltöttség kijelzése elég random. Van, hogy ok, de sokszor átvert már, hogy magas töltési szintet mutatott, aztán 5 perc múlva anyázott, hogy mentenlemerülök. Máskor meg egy filmet kibírt végig.
A töltési teljesítményt bevallom nem is néztem, gyárilag mennyit kéne tudjon? -
HSM
félisten
válasz
Flashcash #124319 üzenetére
Szerencsére úgy látom rosszul számolja a töltöttséget, csak 4.1V cellánként, ami inkább 'valós' 80%-nak felel meg a nagykönyv szerint. Állandóan 'valós' 95%-ra töltve (inkább kb. 4.25V cellánként) nem ilyen kondiban lenne igen nagy valószínűséggel ennyi ciklus után. Ez pont az a cellafeszültség különbség, ami megtöbbszörözi az akku várható élettartamát...
-
gpuco
csendes tag
válasz
Flashcash #123620 üzenetére
elhiszem, de ez egy fejlesztoi gep, itt az a lenyeg hogy a VM gep minnel gyorsabban meglepje a php kodot, es ennel a P+E ha jol emlekszem igy irjak procinal, meg szegyen, hogy ha VM-et headlesben inditod, akkor kurvara lassu lesz, szal fore-ban kell inditni mindig. kb 3x lassabb maskeppen
-
-
-
válasz
Flashcash #115769 üzenetére
Ígértem egy visszajelzést a GreenCell Ultra T420/430/T520/T530 70+ 6 cellás ThinkPad akkuról amiről korábban itt írtam: [link] [link]
80 ciklus után is jól bírják a Panasonic cellák, az elhasználódás 0%-os.
Összegezve az akku minősége jó, hátránya az, hogy egy használt gyári chip újrafelhasználásával készül, emiatt a gyorstöltés nem működik. Részletekeért lásd amit írtam korábban a linkelt hozzászólásokban. -
válasz
Flashcash #115762 üzenetére
Első tapasztalatok a GreenCell Ultra T530 akkuval:
-a Battery Manager - Automatically Optimize For Battery Lifespan opciója használhatatlan ezzel az akkuval, 50%-os max töltést állít be a 70Wh kapacitású új akku mellett is azaz a gyári újrahasznosított töltőchipet ilyen szempontból nem sikerült resetelni és úgy viselkedik mintha egy 3-400 ciklusos használt gyári akkut használnál. A fentiek miatt csak manuális töltési határértékekkel vagy mindig teljes feltöltésre állítva használható az akku.
-az akkumulátor nem tud gyors tölteni, bármilyen gyári töltőt 65W/90W teszek rá, hiába kapcsolom ki a gépet teljesen a töltés extra lassú maximum 14-16W-al engedi tölteni az akkut, szerintem ez is annak köszönhető, hogy a használt gyári chipet nem tudták resetelni teljesen, így az akku feltöltése 5 órát is igénybe vehet, miközben egy gyári akkut használt állapotában is simán töltesz 30-50W-al, a töltési teljesítmény csak az utolsó csepptöltéses részen kezd el lassulni.
-Összegezve ezt prémium termékként hirdetni erős túlzás, ez inkább egy erősen korlátozott felhasználású helyettesítő termék.
50-100 ciklus után (kb. 2-3 hónap) visszajelzek majd a tartósságáról is. -
-
-
-
-
azbest
félisten
válasz
Flashcash #110479 üzenetére
egészen másról beszélsz. A hivatalos kapacitása 56Wh. Az akkura egyébként is úgy van feltüntetve, hogy legalább 4760mAh (45N1001) vagy a másikon 4900mAh (45N1005). Ettől persze felfelé van szórás köztük.
A régi power managerben a 80%-os mód volt a kímélő? Vantage alatt már csak a konkrét min-max % -okat lehet megadni, nincs előre elnevezett profil. -
-
azbest
félisten
válasz
Flashcash #110466 üzenetére
Összességében hasznos, de egy pont sántít, sőt a te képed is cáfolja
"gyári kapacitása 55-56Wh szemben a gyári 65Wh körüli kapacitásával"Egyrészt az eredetis képen is így van. Másrészt nekem is van 3 gyári eredeti 70+ és azok is 55-56 körüli gyári kapacitásúak. Viszont lehet van más változat, ami más cellákkal vagy más szervezésű és tényleg nagyobb kapacitású. Nekem is különböző cellások vannak, más is kicsit a feltüntetett kapacitás programban és persze a feliratoknál is
Nekem szerencsém volt, mert hardveraprón kifogtam egy kiváló állapotú LGC cellás használtat a másik (kicsit más kapacitású) LGC mellé, hogy leváltsa a végét járó Sanyót. -
vicze
félisten
válasz
"Feltételezem, hogy a Lenovo már leállt a gyártással"
Minden Thinkpad-nek 5év a supportja, 5év után nincs support semmilyen se HW se SW. Magukat a gépeket 2 nagyon kivételese estben ha úgy jön ki a ciklus kicsit több ideig gyártják és ez alatt halmozzák fel az alkatrész raktárkészletet. Ha az alkatrész készlet elfogy viszlát...
Aksira amúgy alapból is csak 1év gari van alapból és 3év a max. bővíthetőség.
Hacsak nem azonos aksi megy egy későbbi gépből egy régibe, a sorozattal elég gyorsan kihal az aksi gyártása is. -
barnam_
nagyúr
válasz
Ez hasznos
Én is csináltam hasonló képet Aliról rendelt akkuról, ami eredetinek hirdette magát. Az más kérdés, hogy annál túl sok reményem nem volt, hogy eredeti lesz; meg aztán nem is annyit fizettem érte mint egy eredetiért. Annak egyébként végül megfelezték az árát, valamint 2 év és ~50 ciklus után még mindig 0% az elhasználódás.Majd egy wattmérővel kellene megmérni, hogy töltés alatt mennyi áramot vesz fel, ez adna egy támpontot a valós kapacitásról. Plusz most került mellé egy eredeti 9 cellás akku (viszont 29% elhasználódással), kíváncsi leszek hogy az utángyártott hogy teljesít a "kopott" gyárihoz képest.
-
Tikakukac
titán
válasz
Az, hogy egy bolt valakinek a partnercége
Én olyat is mutatok neked, akik konkrétan ÁFA csalással és egyéb igen durva jogi visszaélesekkel élnek a piacon úgy, hogy közben nem 1 márka hivatalos partnerei, sőt ajánlottak is a magyar oldalról
Ami tuti, az a valós Lenovo márkabolt valamint nagyker, illetve a szervizen keresztüli shopping. Minden más lutri és esélyesen átkennek a palánkon.
-
HSM
félisten
válasz
Flashcash #104777 üzenetére
"Ami érdekes, hogy volt rövid ideig egy T560 (i5) is nálam, az lefele kilógott teljesítményben, több ablakos használat + videó nézés alatt nem az igazi, illetve a későbbi tulajdonosa is így érzi."
Hűtése rendben volt? Ha az nem elég jó, akkor elkezdi csökkenteni a teljesítményét, pl. HWiNFO-ban ilyenkor látszik, hogy throttlingol. Illetve Linuxok nem mindig hajtják turbo órajelen, az eléggé fáj a 6. generációs U-s i5-öknek, ha nem aktív. Illetve ha win10 alatt megy, akkor nagyon nem mindegy, az energiatakarékossági profil hogyan van beállítva, a Skylake alapú prociknál a kiegyensúlyozott ráadásul három fokozatban állítható az akkus ikonra kattintva, inkább az akkut kímélje (így lassabb, videók nem mindig szeretik) vagy egyensúlyozza ki, vagy gyorsabb legyen. Csak azért írom ezeket, mert tapasztalataim szerint azért annak az i5-nek is ott lett volna a helye a mezőnyben, nem alattuk... Főleg videóban, gyorsít az új IGP olyan dolgokat is, amit a korábbi CPU-k nem tudtak, pl. VP9-et. -
Albigator
őstag
válasz
Flashcash #102612 üzenetére
Köszi a választ. Akkor mivel senki nem ellenkezett marad a gyári (se fejújítás, se utángyártott).
Szóval akkor megpróbáltam magyar oldalon direkt ilyet keresni amit te javasolsz (45N1005), hátha akkor ilyet is kapok:
-1. X HUF "nem megbízható bolt" (2 vélemény 4 csillag) 1 év garancia (ák link)
-2. X+1e HUF "nem megbízható bolt" (3 vélemény 5 csillag) elvileg 1 év garancia (ák link)
-3. X+2e HUF "megbízható bolt" (6484 vélemény 5 csillag) 6 hónap garancia
-4. X+8e HUF "megbízható bolt" (224 vélemény 5 csillag) 1 év cseregarancia (ák link)
Igazából az utolsót kicsit drágállom, nem szívesen adnék ennyit már érte de amúgy ez néz ki a "legtutibbnak".
Tudom nem nagyon szabad ajánlgatni meg reklámozni de érdekelne melyik "számú" boltokból érdemes/ lehetne nyugodt szívvel vásárolni. (1-2-3-4) -
Frawly
veterán
válasz
Flashcash #102305 üzenetére
Kösz a tippet, a hűtő komplett cseréjére nem gondoltam. Az X230 hűtője annyival jobb, hogy érdemes azt az X220 hűtő helyett berakni?
Egyébként az újrapasztázás lehet segíteni fog, de fel akarok készülni a legrosszabbra. Hűtőpadon nem a hővezető lapot értettem, hanem azt a ventilátoros műanyag tálcát, amit a laptop alá tesznek.
Ez így most rohadtul melegszik, amit valahol értek is, meg nem is. A paszta mindenképp cserére szorul, emiatt érthető, de amiatt meg nem értem, hogy idle-ben meg egész elfogadható hőfokok vannak.
Már jó pár hete halogatom, mivel az X220-at elég nehéz szétszedni, és teljesen szét kell kapni ripityára az újrapasztázáshoz, még az alaplapot is ki kell venni belőle. Ez pedig időigényes művelet, meg kedvem sem sok van hozzá, de most már nem lehet tovább halogatni.
-
Frawly
veterán
válasz
Flashcash #102226 üzenetére
Egyetértek, a 2×8 GB RAM + SSD upgrade dobja a legtöbbet rajta. Aztán efölött valószínű elég egy i7-2620M-es proci is, az nem drága. Szerintem az alatt a CadKey alatt egy i7-2860 QM sem lesz sokkal gyorsabb, bele lehet tenni, de sok felárat én nem fizetnék rá. Igazából egy i5-2520M/2530M és i7-2620M/2640M között sincs nagy különbség, +1 MB L3 cache, meg +100/+200 MHz, elenyésző, tapasztalatból mondom, hogy a gyakorlatban nem nagyon lehet megérezni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Flashcash #102052 üzenetére
Mindegy, hagyjuk, már túl vagyok a mai nap 3 tabletta lázcsillapítón, ne menjünk már bele jobban.
Ha jó, akkor jó. Én annyi ilyen kijelzőt építettem be és jártam körbe a témát, szedtem szét és tárgyaltam magával gyártói forrásokkal, hogy nyugodtan rakja be mindenki amit gondol, de sokat ne várjon tőlük.
-
Tikakukac
titán
válasz
Flashcash #102050 üzenetére
Itt nekem a sztori nagyon zavaros, mert nagyon nem így működik az alkatrész kiadás és rendelés, de biztos.
De el tudtam olvasni, csak kicsit vadorzóak az értékek, majd ha felérek átmérek neked párat. Mert hát van pár hibás belőle, 20 darab tutira áll a szekrényben
Ezek nekem olyanok, mint a nem hullós NV GPU-s T61 meg 8510W-k és társaik. Mert adott gyártástól már jók. Hogy ezt ki alapozta és mire, azt nem tudom, de azt fixen, hogy ez is marha nagy hülyeség csak elterjedt valamiért.
Koloriméter fel és hajrá. Addig így szemre bármit mondani igen karcos.
-
Tikakukac
titán
válasz
Flashcash #102048 üzenetére
Hát ha átvertek a hivatalos márkaszervizben, az elég durva lenne, marha nagy blama is. Melyik hivatalos a márkát itthon garanciában szervizelő bolt volt ez?
Kerüld mind, mert mind ugyanolyan, egyik kicsit jobb, másik rosszabb, de a jelenség él és létezik. Százas tételben építettem be ilyesmiket, hivatalos forrásból, nem hivatalosból, mindenből. Plusz gariztam is át nem egyet.
Ha valahol van kedved megkeresni a topikban, anno méricskéltem, fényképeztem, mindent összepakoltam, de ez a vékonyított meg könnyebb dolog nálam elve szemforgatós. Mitől lenne vékonyabb meg könnyebb? Így sincs benne lófarok se, azért foltos az összes, mert így is túl papír. Ha valami már láthatóan vékonyabb lenne, akkor lenne csak gond. -
fungi
aktív tag
válasz
Flashcash #102038 üzenetére
A tieden nincs ghosting? Én csak az eredeti B1 végű panelt láttam , családban vannak, 2 darab, persze ghostingol mindegyik, az egyiknek kicsit szebb, de valamivel sötétebb is a képe, nem egyformák ezek sem. Illetve pár éve volt egy utólag szerelt IPS panel ami egy év után feladta, nem tudom melyik lehetett, /biztosan nem a T1/
-
McDuglas
aktív tag
-
barnam_
nagyúr
válasz
Flashcash #100685 üzenetére
Köszönöm, erre figyelni fogok, valóban megtévesztő...
Tegnap sikerült már felraknom a legutolsó, 1.52-es mod bios-t T420-hoz.
Innen töltöttem le. Több fajta mod közül lehet választani: whitelist, AES-NI lock remove, MSR 0xE2 unlock, advanced menü a BIOS-ba, memória korlátozás feloldása (elvileg megy 1600-on is a ram), intel vga bios-t frissít.Végül a re-signed verziót kellett feltennem, mert anélkül ötöt sípolt indításkor, majd kikapcsolt, és újra 5 sípolás után elindult.
Az advanced menüben baromi sok állítási lehetőség van, feléről azt sem tudom micsoda
-
tgtom
tag
válasz
Flashcash #100491 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos nem vált be. Próbáltam csak a külső akksit rádugni, de épp csak felvillan vele (szerintem le van merülve). Ezután próbáltam csak a belsővel, töröltem az ACPI-t kikapcs, töltő ki, várok, majd töltő be, bekapcs, viszont még mindig nem töltötte a 11%-on lévő akksit :/
-
Tikakukac
titán
válasz
Flashcash #100440 üzenetére
Nekem az ekkora eltérés a furcsa. Mert ez sok, dollárcent fappening Lenovo esetében radikális.
Szóval nem mondtam, hogy nem értesz hozzá, egy karról jövünk én is villannyal kelek reggel és fekszek este, csak ráhúztam egy közgázt. Aztán azóta nekem minden ilyesmi ráncos homlok, aztán jöhet az okosítás.
-
-
-
-
szaszyka
senior tag
válasz
Flashcash #100394 üzenetére
Szia. Ez a vezetékes Ugreen USB-s port jónak tűnik, de ha jól tudom az X220-on nincs USB 3.0, emiatt "csak" 100mbps-ra korlátozódna a hálózati kapcsolat. Nem mintha kevés lenne, de egyrészt 500-as netem van, illetve az etherneten azért 25-30 MB sebességet tudott, ami azért a duplája a 100-asnak.
A MIni dock jónak tűnik, utánajárok.
Egy utolsó kérdés még:
Ez mennyire lenne járható út, vagyis inkább ezek a dokkolók megérnek ennyit? Csak azért, mert ebayen, másik eladótól Angliából 6-ért van, de az nagyon olcsónak tűnik, ez viszont vállalható, nem is lóg le, és mintha arra lenne kitalálva, hogy azért mondjuk kanapén ülve is használható legyen.Köszönöm a tippeket mindenkinek
-
-
-
válasz
Flashcash #99773 üzenetére
köszi! holnap mindenképp alakítok valamit, most megnézni sem tudom az ssd-t, hogy van-e rajta adat (ez a lényeg, a többi "csak" pénz). egy ilyet találtam, ez valami horror árú cucc vagy ezek ennyibe kerülnek?
bónusz kérdés: az ssd egy Samsung msata pm851 512 gb-os. ez melyik mai thinkpadbe rakható? t470/s/p? x1 carbon?
-
tonyrulez
őstag
válasz
Flashcash #99758 üzenetére
Idle használat, wifi on, 3G modem nincs (helyén SSD), nincs terhelve a CPU, Process Lasso ikonon ezt végig látom (és azon hogy nem melegszik). TN kijelző max. 25% fényerőn. Igaz Win10 jobban fogyaszt, Linux-on ki tudom toltni akár 2 órára is.
Intercell utángyártott akksik milyen minőségűek? Kínait biztos nem veszek, jártam már meg vele, de 40-et sem költenék egy új eredetire.
-
-
Francia91
veterán
válasz
Flashcash #97357 üzenetére
Az itthoni asztali gépen 8.1-es rendszer van vagy 3-4 éve, azóta sincs vele semmi baj napi használat során
Köszönöm a válíaszt! Akkor feltolok rá egy 8..1-est
Amúgy tetszik ez a T530-as, a hűtése szépen dolgozik, az i5-ös végig képes tartani a Boost órajelet, és nem hangos mellette a hűtés
mSATA SSD a WWAN helyére tehető, vagy van neki külön hely? -
válasz
Flashcash #96063 üzenetére
Nálam W520-on működött a vékonyan felkenős módszer. A hűtő felhelyezésénél egy picit megmozgattam, hogy el tudja dolgozni magának, azóta is kiváló, játék alatt maxra fixált ventivel húzott gpu-val is megáll 72 fok körül, ha cpu intenzív játék, akkor 80 felé (ha a turbót kikapcsolom, 75).
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Flashcash #96063 üzenetére
Amikor ráraktad a hűtőt a pasztára, nyomtad a közepét(ahogy korábban itt is írták), vagy csak a csavarokra bíztad, hogy rászorítsák szép lassan? Én csak ráraktam és a csavarokkal húzattam le. Az elmult 2-3hónapban vagy 4x pasztáztam ujra más okból, de kb ugyanilyen hőadatokat kaptam.
-
válasz
Flashcash #95139 üzenetére
Ezek közül is mindent megcsináltam, sőt újra tettem a windowst is! Magának amiket leszedett drivereket azokkal is ugyanúgy merül. Utána ismét megcsináltam mindent ami a videokon és a leírásokban is van, semmi eredménye. Most az 1. akku merült le 37%-ra 2 nap alatt. BIOS-ban is csináltam egy alapértékre állítást.
Valahol meg lehet nézni, hogy ilyenkor mit csinál a gép amikor "ki van kapcsolva" ?
-
válasz
Flashcash #95093 üzenetére
Az Intel Management Engine drivert is leszedtem, de továbbra is merül kikapcsolt állapotban. Mindkét akku lemerül, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy rossz lenne. Amit megfigyeltem, hogy hiába zárok be mindent leállítás előtt, mikor indítom a gépet ugyanúgy megnyílik magától a chrome, az outlook stb és az utolsó nézett oldalakat hozza be.
Van valami esély rá, hogy win újratelepítés nélkül megúszom?
-
azbest
félisten
válasz
Flashcash #94953 üzenetére
a hőingadozásnál szerintem az a nagyobb probléma, ha kihűlt gépet rögtön bekapcsolnak irodában kipakolás után, mert lecsapódhat a pára, ami használat közben zárlatot és sérüléseket okozhat a gépben. Ettől persze némi hőmérsékletváltozás lehet rosszabb, mintha mindig optimális körülmények közt használják, de hát használati cikk
A hőség is gyilkolja az akkut, de az inkább a gagyi gépekre jellemzőbb, amikor a rossz tervezés miatt a gép az akkut is fűti.
Az akku degradálódás meg felhasználófüggő is lehet. Van aki folyton lemeríti, majd újratölti a gépét. Vagy mert úgy kényelmes vagy mert félreértett valamit és okos akar lenni
Egy ismerősöm naponta 3x feltöltötte és merítette a laptopját, mert azt olvasta valahol, hogy a folyamatos töltés árt az akkunak- Azt hitte, hogy ha be van dugva, akkor folyton tölt (még a cadmium akkus és régi beidegződések visszaköszönése alapján). Egy év után harmadát bírta a gépe, mint az ugyanolyan másik ismerősömnek, aki csak használta és nem akart a gyártónál okosabb lenni
Régebben még ez a topic is tele volt azzal, hogy a felhasználók kiszedegették az akkut és hűtőbe tették... lemerülve... szépen kinyírva az akkukat. Úgy bukott ki, hogy panaszkodtak a lassú gépre, s kibökték, hoy nincs beletéve az akku, hanem lefagyasztották.
-
HSM
félisten
válasz
Flashcash #94951 üzenetére
Nem akarok nagyon vitatkozni, de a hőingadozás leginkább csak szélsőséges értékek mellett árt az akkunak.
Jó esetben nem fogod a gépet munkára használni nagyon szélsőséges hőmérsékletek között, mert az neked sem fog jót tenni.Az össze-vissza töltögetés sem árt neki legjobb tudomásom szerint, ami árt, az az akku tele töltése. Persze, ha össze-vissza mindig csak 10 percekre veszed le a töltőről, de utána csurig töltöd, az valóban elég hamar ki fogja nullázni a kapacitást, de nem az össze-vissza töltögetés, hanem a mindig tele töltés miatt.
Úgyhogy részemről mint ajánlás marad a mindig max 80-85%-ig töltés és a túlzottan meleg/hideg helyektől távol tartás.
Mégegy megjegyzés... Folyamatos rendelkezésre állás mellett azt sem árt nézni, meddig tud nyújtani az akku egy jó teljesítményt. Ha mindig tele töltöd, akkor rövid ideig sok fér bele, de a gyors kapacitás-romlás miatt hamar romlik. Míg ha csak durván 80%-ig töltöd mindig, akkor lényegesen lassabban fog romlani a kondíció, tehát ugyan soha nem használtad ki a maximumot, de nagyon sokáig megtartott az akkud egy mégis erős rendelkezésre állást. Ezt mindenkinek maga kell eldöntse, hogy jobb neki. Lehet, valakinek az a +20% megér annyit, hogy fél évente vegyen új akkut, azzal sincs semmi baj....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest